4 Λόγοι που Μπαίνεις στο Friendzone

Φλερτάρεις, εκφράζεις τις προθέσεις σου, αλλά το αποτέλεσμα πάντοτε είναι το ίδιο. Ποιο είναι αυτό; Απορρίπτεσαι γιατί σε βλέπει φιλικά!

Γιατί Μπαίνεις Στο Friendzone;

Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με το friendzone, λογικό είναι να αναρωτιέσαι τί δεν πήγε καλά. Επανεξετάζεις τη συμπεριφορά σου, το αναλύεις ξανά και ξανά, σπας το κεφάλι σου άδικα.

Και ναι! Ήρθε ώρα να εξηγήσουμε τους τέσσερις πιο συνηθισμένους λόγους που την πατάς και σε βλέπουν ΟΛΕΣ φιλικά.

Την προσεγγίζεις. Της μιλάς. Ανοίγεται συζήτηση. Νιώθεις πως όλα πάνε καλά.

Όμως, καθώς προχωράει η επικοινωνία σας, συνειδητοποιείς ότι η κατάσταση δεν προχωράει όπως θα ήθελες.

Και μπαμ, σε βάζει φιλική ζώνη.

Υπάρχει τρόπος να βγεις όμως; Φυσικά! Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο του Χρήστου και μάθε ποια λάθη κάνεις και δεν δημιουργείς έλξη.

Κι αναρωτιέσαι: «Γιατί κι αυτή με βλέπει φιλικά; Γιατί να μου συμβαίνει συνέχεια αυτό; Τι κάνω λάθος;»

Οι ερωτήσεις στο μυαλό σου, και οι απαντήσεις πολύ ουσιαστικές και συγκεκριμένες.

Και ναι, υπάρχουν λόγοι που όλες οι γυναίκες που προσεγγίζεις σε βάζουν στην φιλική ζώνη.

Δεν φταίνε πάντα αυτές. Ίσως κάνεις κάτι εσύ λάθος.

Μην απογοητεύεσαι πάντως. Υπάρχει λύση. Μπορείς να μάθεις ποια λάθη να αποφέυγεις με τις γυναίκες.

Διάβασε παρακάτω και θα ανακαλύψεις τους τέσσερις πιο συνηθισμένους λόγους που σε βλέπουν όλες φιλικά και σε βάζουν στo friend zone.

Είσαι έτοιμος;

#1. Δεν Εκφράζεις Ξεκάθαρα Τις Ερωτικές Σου Προθέσεις Και Μπαίνεις Στο Friendzonefrienzone

Ο Nο1 λόγος είναι και ο πιο σημαντικός. Θα πρέπει να είσαι πολύ ξεκάθαρος με τις προθέσεις σου, και να ξεκαθαρίζεις από την αρχή τον λόγο που προσέγγισες μια γυναίκα.

Μην περιμένεις να έρθει η κατάλληλη στιγμή, γιατί κατάλληλη στιγμή δεν υπάρχει. Τις κατάλληλες στιγμές τις δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι, και από εμάς εξαρτάται το πότε θα κάνουμε ξεκάθαρο ότι ενδιαφερόμαστε ερωτικά για μια γυναίκα.

Και όχι, δεν υπάρχει αυτονόητο, και δεν εννοείται ΤΙΠΟΤΑ ! Αντίθετα, είναι μόνο στο δικό σου χέρι να της δείξει με ευθύ και άμεσο τρόπο ότι δεν την βλέπεις ως φίλη, και ότι θέλεις κάτι παραπάνω από εκείνην.

Όσο περισσότερο το καθυστερείς, τόσο περισσότερο την μπερδεύεις και την αναγκάζεις να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να αποφασίσει εκείνη για εσένα το που θα πάει η σχέση σας.

Μην κάνεις αυτό το λάθος πλέον. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ ότι νομίζεις.

Πες της ξεκάθαρα ότι σου αρέσει, γιατί υπάρχουν ελάχιστες έως καθόλου πιθανότητες να πιάσει το μήνυμα από μόνη της και να είναι σίγουρη ότι θέλεις να προχωρήσετε παρακάτω.

Από εσένα περιμένει την πρώτη κίνηση.

Άλλωστε, δεν είναι ωφέλιμο να περιμένουμε από τους άλλους να πάρουν αποφάσεις για εμάς. Μην περιμένεις λοιπόν να αποφασίσει εκείνη μόνη της τι είδους σχέση θα έχετε. Το να σε βλέπει σαν φίλο ή σαν αδερφό είναι κάτι που απλά δεν θα επιτρέψεις να συμβεί.

#2. Είσαι Το «Καλό Παιδί», Γι’ Αυτό Και Είσαι Στη Φιλική Ζώνηfriendzone

Το να είσαι καλό παιδί γενικά στη ζωή σου είναι πολύ ωφέλιμό όταν δεν φτάνει αυτή η συμπεριφορά στα άκρα. Τι εννοώ; Σταμάτα να συμφωνείς σε όλα. Σταμάτα να της κάνεις όλα τα χατίρια. Σταμάτα να την έχεις βασίλισσα, και να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τα δικά σου θέλω και πιστεύω.

A) Οι γυναίκες θέλουν δίπλα τους κάποιον που τους φέρεται ως ίσος, και όχι που τις κάνουν να νιώθουν ότι έχουν το πάνω χέρι σε όλα και γίνεται πάντα το δικό τους. Είναι λογικό, γιατί κανείς μας δεν το θέλει αυτό.

B) Θέλουν να έχουν δίπλα τους έναν άντρα που είναι πρόκληση για εκείνες. Που τις ταρακουνάει, και τις κάνει να νιώθουν ότι πρέπει να τον κερδίσουν.

Αν δεν είσαι αυτός ο άντρας, και είσαι ένας εύκολος στόχος, είναι πολύ πιθανόν να σε δει φιλικά. Τότε δεν θα θέλει να εμπλακεί ερωτικά μαζί σου. Θα μπεις στο friendzone.

Μην πέφτεις σε αυτήν την παγίδα λοιπόν. Λάβε τα μέτρα σου, πάρε τις αποφάσεις σου, και βάλε όρια στην σχέση σας. Γίνε το αρσενικό που θα νιώθει αρκετά ασφαλής για να είναι δίπλα του.

#3. Δεν Είσαι Αρκετά Δυναμικός Και Αποφασιστικός

απόρριψη

Ως συνέχεια των παραπάνω, το να μην μπορείς να λαμβάνεις αποφάσεις είναι ένας μη ελκυστικός παράγοντας. Το πιο ελκυστικό για μια γυναίκα είναι ένας άντρας που είναι ισχυρός, δυναμικός, αποφασιστικός, που ξέρει τι θέλει και το δηλώνει ξεκάθαρα.

Μην ντρέπεσαι να πεις την γνώμη σου και μην κολλάς να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει. Βγες από το friendzone.

Γι’ αυτό είναι και τόσο σημαντικό να εκφράζεις αποφασιστικά τις προθέσεις σου εξ’ αρχής, και να μην περιμένεις από εκείνην να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όταν είσαι ξεκάθαρος στα θέλω σου και τα εκφράζεις με ειλικρίνεια και πυγμή, την κάνεις να νιώθεις ότι είσαι ένα αρσενικό που μπορεί να στηριχτεί πάνω του γιατί θα την προστατέψει.

Ξέχνα όσα ήξερες μέχρι τώρα, γιατί οι γυναίκες δεν θα σταματήσουν ποτέ να σε βλέπουν φιλικά αν δεν λειτουργείς δυναμικά και αποφασιστικά. Και είναι γεγονός ότι οι γυναίκες πολύ σπάνια θα δουν ερωτικά τους φίλους τους.

#4. Φαίνεσαι Απελπισμένος Για Ερωτική Σχέση Μαζί Της Και Μπαίνεις Στο Friendzoneφιλική ζώνη

Σκέψου το λίγο αυτό: Αν της δείχνεις ότι θέλεις πάση θυσία να είσαι μαζί της, ότι δεν έχεις άλλες επιλογές, ότι θυσιάζεις τα πάντα για να είσαι δίπλα της, και γενικότερα φανερώνεις μια ερωτική απελπισία απέναντί της, τότε την βάζεις σε θέση ισχύος και παίζεις από την αδύναμη θέση εσύ.

Όχι, μην σκέφτεσαι πλέον έτσι για τον εαυτό σου, γιατί υπάρχουν κι άλλες γυναίκες οι οποίες μπορούν να σε καλύψουν, δεν υπάρχει μόνο μια γυναίκα σε όλον τον πλανήτη! Έχεις επιλογές, έχεις δυνατότητες να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις, και σου αξίζουν τα καλύτερα.

Επομένως, σταμάτα να την παρακαλάς και συνειδητοποίησε ότι η ερωτική απελπισία απέναντι σε μια ή περισσότερες γυναίκες είναι μη ελκυστικός παράγοντας.

Εαν λοιπόν η γυναίκα που θες δεν σε βλέπει ερωτικά, τότε το καλύτερο που έιχεις να κάνεις είναι να προχωρήσεις στη επόμενη. Η επόμενη πολύ πιθανόν να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου και να σε καλύψει πολύ περισσότερο από ότι περίμενες. Στο φλερτ βασικό είναι να το απολαμβάνουν και οι δυο πλευρές και όχι να νιώθεις εσύ μόνιμα απογοητευμένος.

Δες το παρακάτω βίντεο και μάθε αν σε ”παίζει” και πως να το διαχειριστείς.

Και είναι από τους πιο συνηθισμένους λόγους που όλες σε βλέπουν φιλικά. Ναι, χρειάζεσαι μια γυναίκα δίπλα σου, αλλά όχι κάποια συγκεκριμένη.

Επομένως, ανάπτυξε τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, και άνοιξε τον κύκλο σου ώστε να έχεις περισσότερες επιλογές. Ξέρω ότι το να μπαίνεις στo friendzone είναι επίπονο και απογοητευτικό.

Μην το βάζεις κάτω όμως. Η ζωή και το φλερτ έχουν και τις ωραίες τους πτυχές, και όσο το κυνηγάς και εξασκείσαι θα ανακαλύψεις ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα τελικά. Αποκτώντας εμπειρία, να ξέρεις ότι θα γίνεσαι όλο και καλύτερος και οι προσεγγίσεις σου όλο και πιο αποτελεσματικές.

 

Σε βλέπει φιλικά και πιστεύεις πως το φταίξιμο είναι δικό σου; Κάνε ένα βήμα προς την επιτυχία, για να μη μπαίνεις στο friendzone, ξεκινώντας από εδώ.

Μάθε περισσότερα στο βιβλίο Άνδρας Αξίας, που μπορείς να παραγγείλεις εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.