4 Μυστικοί Παράγοντες που Επηρεάζουν τις Πιθανότητες να Κάνεις Σεξ

σεξ, γυναίκες και επιστήμη.

Υπάρχουν τεχνικές και διάφορες συμβουλές που πιθανόν να θέλουν να σου ανοίξουν τα μάτια για το πώς να οδηγήσεις την γυναίκα που σου αρέσει στο πολυπόθητο σεξ. Σκέψου ξανά.

Κάποιες συμβουλές ή μοτίβα είχαν και έχουν σκοπό να βοηθήσουν. Υπάρχει όμως περίπτωση να μετατραπούν εύκολα σε αστικούς μύθους που συνεχίζουμε να πιστεύουμε και μάλιστα να εφαρμόζουμε.

Παρακάτω, η επιστήμη σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις κάποιες σκέψεις και ίσως κρυφά εργαλεία που πιστεύεις πως θα σε οδηγήσουν πιο γρήγορα στο σεξ.

#4. Φόβος

Σίγουρα θα ακούσεις κάποιες ρομαντικές να δηλώνουν πως αν είναι γραφτό να συμβεί το σεξ, θα συμβεί οπουδήποτε και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Μπούρδες.

Μπορεί να έχεις διαβάσει ή ακούσει πως το να δεις μια ταινία τρόμου στο πρώτο ραντεβού, ο φόβος της γυναίκας θα την οδηγήσει πιο εύκολα στο σεξ. Ξέχνα το.

Οι ικανότητες και οι γνώσεις υπάρχουν για να κάνουν την τύχη πιο ευνοϊκή.

Γύρω μας, υπάρχουν χιλιάδες αφροδισιακά που ούτε καν γνωρίζουμε την ύπαρξη τους και το πώς μας επηρεάζουν. Και ο φόβος ΔΕΝ είναι αφροδισιακό.

Όταν βιώνεις φόβο οι αντιδράσεις σου είναι ενστικτώδεις και απλά δεν έχεις χρόνο να αποκτήσεις επίγνωση των συναισθημάτων σου. Σύμφωνα με την θεωρία των 2 παραγόντων του συναισθήματος, μόνο πολύ αργότερα αποκτάς μια πιο σαφή εικόνα της συναισθηματικής σου κατάστασης και αντιλαμβάνεσαι πως είσαι όντως φοβισμένος.

Το πρόβλημα με τον φόβο είναι το εξής παράδοξο: όταν βιώνεις συμπτώματα φόβου κοντά σε κάποιον που ήδη σου αρέσει, ο εγκέφαλος σου υπάρχει περίπτωση να πιστέψει πως η καρδιά σου ανεβάζει παλμούς επειδή είσαι σεξουαλικά ελκυστικός ως προς το άλλο άτομο.

Ο φόβος δεν θα αυξήσει την ταχύτητα του να κάνεις σεξ αλλά σίγουρα θα μετατοπίσει την αντίληψη της γυναίκας για το αν σου αρέσει ή όχι. Κάτι που είναι μπορεί να μην είναι πάντα θετικό.

#3. Το Χρώμα Κόκκινο

Η ρομαντική πλευρά πάντα θα υποστηρίζει πως η εξωτερική εμφάνιση δεν μετράει. Πως όταν έρθει η ώρα και το σύμπαν είναι έτοιμο να δώσει τότε θα λάβεις. Σίγουρα….

Το χρώμα κόκκινο επηρεάζει άμεσα την αντίληψη μας για το άλλο άτομο. Μια γνώση που την χρησιμοποιεί κατά κόρον το neuromarketing.

Ως άντρας, όταν θα δεις μια γυναίκα να φοράει κάποιο ρούχο κόκκινης απόχρωσης, όχι μόνο θα θεωρήσεις πως είναι πιο sexy αλλά υπάρχουν 28% περισσότερες πιθανότητες να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα στο πρώτο ραντεβού!

Όμως αυτό δεν ισχύει μόνο για τους άντρες. Ισχύει επίσης και για τις γυναίκες. Εκτός της εξελικτικής άποψης που ενισχύει το χρώμα κόκκινο, το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί όντως να αυξήσει τις πιθανότητες σου για σεξ.

Το ζήτημα είναι πως το χρώμα κόκκινο δημιουργεί αυτό που ονομάζεται κοινωνική αντίθεση. Σπρώχνει την αντίληψη της γυναίκας να πιστέψει πως το χρώμα αυτό αντιπροσωπεύει περισσότερη επιθετικότητα άρα και αυτοπεποίθηση. Ένα χαρακτηριστικό που είναι φυσικά αφροδισιακό για την διαδικασία του σεξ.

#2. Το Αυτί σου

Όταν το κατάλληλο άτομο εμφανιστεί τότε θα το ξέρω! Προφανώς η διαδικασία της έλξης είναι κάτι εντελώς υποσυνείδητο και οι παράγοντες χιλιάδες. Όμως για διάβασε παρακάτω.

Το αν θα βγει ραντεβού μαζί σου η γυναίκα που σου αρέσει μπορεί να στηρίζεται στην μεριά που στέκεσαι όταν της το ζητάς!

Νευρολογικά, το αριστερό σου ημισφαίριο διαχειρίζεται λεκτικές πληροφορίες και το δεξί συγκεντρώνεται στην γλώσσα σώματος των άλλων. Ωστόσο, το δεξί ημισφαίριο συνδέεται με το αριστερό αυτί και αντιστρόφως.

Σε ένα τεράστιο επιστημονικό πείραμα που πραγματοποίησε μια ομάδα Ψυχολόγων, ανακάλυψε κάτι εκπληκτικό.

Όταν ζητάς από μια γυναίκα να βγείτε ραντεβού και σε ακούει από το δεξί αφτί, έχεις 50% περισσότερες πιθανότητες να δεχτεί!

Και φυσικά, αν βγεις ραντεβού αυξάνονται και οι πιθανότητες σου να κάνεις σεξ. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι πως οι πιθανότητες σου αυξάνονται ακόμα περισσότερο όταν ενώ προτείνεις το ραντεβού αγγίζεις την γυναίκα στο χέρι.

#1. Η Γεύση του Φιλιού

Το φιλί είναι η σύνδεση των δύο ψυχών που αντιλαμβάνονται πως γεννήθηκαν για να συναντήσουν η μια την άλλη. Προφανώς ατάκα βγαλμένη από ξεβαμμένο Arlekin!

Η επιστήμη αναφέρει πως πολλές φορές η διαδικασία του κάνουμε σεξ με κάποιον είναι αυτό που ονομάζω τώρα πια πιθανότητες αντίθεσης χρωμοσώματος. Και όχι τυχαία.

Στο σώμα σου έχεις μια αλληλουχία χρωμοσωμάτων που ονομάζεται MHC( histo – compatibility complex) η οποία ελέγχει σε ένα μεγάλο ποσοστό το ανοσοποιητικό σου σύστημα. Υποστηρίζεται από τους επιστήμονες πως είναι ένας από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες επιλογής ερωτικού συντρόφου.

Όσο πιο όμοια είναι η MHC τόσο πιο απίθανο είναι επιλέξεις ή να επιλεγείς ως σύντροφος για σεξ. Εξελικτικά, σημαίνει πως όσο πιο διαφορετικό είναι το ανοσοποιητικό σύστημα.

Περιμένω τις απόψεις σου στο προσωπικό μου προφίλ ή μπορείς να μου στείλεις τις ερωτήσεις σου στο chris@demo1.menofstyle.gr.

Να είσαι καλά

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr