4 Σειρές που Σίγουρα θα Λιώσουμε τις Γιορτές

Αν ψάχνεσαι να δεις κάποιες σειρές άμεσα και να τελειώσουν σαν νερό, τότε διάβασε ποιες σου προτείνουμε για τις Γιορτές.

Μπορείς να δεις πολλές και ποιοτικές σειρές μέσα στις Γιορτές. Από την άλλη, αποφασίσαμε να σου προτείνουμε με βάση δύο κριτήρια:

Πρώτον, να είναι φρέσκες και καινούργιες. Δηλαδή να μην χρειάζεται να έχεις μπροστά σου τέσσερις και πέντε σεζόν μπροστά σου, αλλά μια και καλή.

Δεύτερον, να είναι ατμοσφαιρικές και λίγο «περίεργες», με λίγα λόγια κάτι πέρα του συνηθισμένου.

Οπότε διάβασε και ετοιμάσου να λιώσεις!

#1. The Punisher
Αν ψάχνεσαι να δεις κάποιες σειρές άμεσα και να τελειώσουν σαν νερό, τότε διάβασε ποιες σου προτείνουμε για τις Γιορτές.

Είναι η λιγότερη ατμοσφαιρική από τις υπόλοιπες αλλά δεν μας πειράζει καθόλου.

Περιμέναμε πως και πώς να δούμε πώς θα κάνει άνω κάτω τους πάντες ο Castle, με μοναδικά όπλα τον καταπιεσμένο θυμό και ότι μπορεί να κρατήσει στο χέρι – να είναι χρήσιμο για όπλο!

Και αν δεν γνωρίζεις τίποτα για την σειρά που θεωρούμε απίθανο, πάμε να δούμε τι παίζει.

The Punisher είναι μια σειρά ιδανική αν είσαι fan των σειρών της Marvel και ιδιαίτερα του Daredevil. Ο υποστηρικτικός ρόλος του Frank Castle στην δεύτερη σεζόν του Daredevil αποδεικνύει ότι η ομάδα του Netflix γνωρίζει ακριβώς πώς να κρατήσει τους χαρακτήρες σε ισορροπία, κάτι που έχει κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού για τον αντί-ήρωα Punisher.

Ο Punisher δεν συμμερίζεται την άρνηση του Daredevil να μην αφαιρεί ζωές, αλλά προτιμά να σκοτώνει τους εγκληματίες. Αιτία για αυτό είναι το παρελθόν του, αφού έχασε την γυναίκα και τα παιδιά του, όταν βρέθηκαν κατά λάθος σε μια ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ συμμοριών.

Αυτό άλλαξε τον πρώην πεζοναύτη Punisher και τον έκανε να κηρύξει τον πόλεμο στο οργανωμένο έγκλημα της πόλης του.

Η συμμετοχή του Punisher έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό από το κοινό και έτσι το Netflix αποφάσισε να κάνει μια σειρά αποκλειστικά για αυτόν.

Η σειρά The Punisher φαίνεται να επικεντρώνεται όχι μόνο στο παρελθόν του ήρωα και τις περιστάσεις που περιβάλλουν την ιστορία του και τον στοιχειώνουν αλλά και στις μετέπειτα εξελίξεις που σου εγγυόμαστε πως θα είναι δραματικές!

Εναλλασσόμενος ανάμεσα σε ένα συμπαθητικό, χειραγωγημένο θύμα και μια θορυβώδη, ηθικά δίκαιη θύελλα θανάτου, η φανταστική απεικόνιση του Jon Bernthal αποφεύγει την συνηθισμένη και βαρετή φαντασίωση των ιστοριών εκδίκησης.

Η σειρά αποτελείται από 13 επεισόδια διάρκειας περίπου 60′ το κάθε ένα.

#2. Mindhunter
Αν ψάχνεσαι να δεις κάποιες σειρές άμεσα και να τελειώσουν σαν νερό, τότε διάβασε ποιες σου προτείνουμε για τις Γιορτές.

Υπάρχουν δεκάδες αστυνομικές σειρές με αντικείμενο διάφορους serial killers και πράκτορες του FBI ή της αστυνομίας που προσπαθούν να τους αποκαλύψουν και να εξιχνιάσουν τα εγκλήματά τους.

Η σειρά μας μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και αφορά σε δυο πράκτορες του FBI οι οποίοι παίρνουν συνεντεύξεις από επικίνδυνους serial killers, με σκοπό να κατανοήσουν τα κίνητρα και τις μεθόδους τους και να χρησιμοποιήσουν τα ευρήματα σε μελλοντικές υποθέσεις.

Οι γνώσεις σχετικά με την ψυχολογία των εγκληματιών δεν ήταν προχωρημένες εκείνη την εποχή και έτσι οι δύο πράκτορες αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες.

Οι σκηνές των συνεντεύξεων των εγκληματιών από τους πράκτορες είναι εξαιρετικές και ανατριχιαστικές, αν σκεφτείς ότι οι υποθέσεις είναι πραγματικές.

Η επιλογή ηθοποιών είναι επίσης πολύ εύστοχη, ενώ το γεγονός ότι ο σκηνοθέτης David Fincher έχει βάλει το χεράκι του αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα.

Μην χάσεις το Mindhunter, ιδιαίτερα αν σου άρεσαν το True Detective, το Hannibal και το Seven.

Η σειρά δεν πηγαίνει με γρήγορουw ρυθμούς, αλλά θα σε ταξιδέψει και θα απορροφηθείς σε ένα σύμπαν όπου τίποτα δεν είναι λογικό και το παράλογο θεωρείται δεδομένο!

#3. Godless
Αν ψάχνεσαι να δεις κάποιες σειρές άμεσα και να τελειώσουν σαν νερό, τότε διάβασε ποιες σου προτείνουμε για τις Γιορτές.

Αν σου αρέσουν οι ιστορίες από την Άγρια Δύση, τότε αξίζει να παρακολουθήσεις αυτήν την σειρά. Συνήθως τέτοιες σειρές είναι προβλέψιμες και για πολλούς θεωρούνται ξεπερασμένες.

Αυτό ακριβώς προσπάθησε με επιτυχία να αλλάξει η σειρά Godless, του Netflix.

Ο Φρανκ Γκρίφιν είναι ένας εγκληματίας, ο οποίος αναζητά ένα πρώην μέλος της συμμορίας του που αποσύρθηκε σε μια μικρή πόλη της Δύσης. Η μικρή αυτή πόλη κατοικείται κυρίως από γυναίκες, καθώς ο αντρικός πληθυσμός ξεκληρίστηκε μετά από μια έκρηξη στο τοπικό ορυχείο.

Οι κάτοικοι της πόλης μαθαίνουν για την έλευση του εγκληματία και ετοιμάζονται να τον αντιμετωπίσουν.

Στην σειρά θα δεις εξαιρετικά ερμηνευμένους χαρακτήρες, καταπληκτικά τοπία και βέβαια αυθεντικές σκηνές western, με σαλούν, μονομαχίες, Ινδιάνους και αξίες όπως ο ηρωισμός και η τιμή.

#4. Dark
Αν ψάχνεσαι να δεις κάποιες σειρές άμεσα και να τελειώσουν σαν νερό, τότε διάβασε ποιες σου προτείνουμε για τις Γιορτές.

Μια νέα σειρά του Netflix, γερμανικής παραγωγής. Ένα νεαρό αγόρι εξαφανίζεται σε μια κατά τα άλλα ήσυχη κωμόπολη ονόματι Winden. Οι οικογένειές τους ξεκινούν μια έρευνα, η οποία αποκαλύπτει πολλά σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος, τα οποία φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο μυστήριο τρόπο.

Ο πρώτος κύκλος κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και αποτελείται από 10 εθιστικά επεισόδια, με τα οποία σίγουρα θα λιώσεις.

Δεν είναι μόνο η εξαιρετική υπόθεση και το μυστήριο, αλλά και η μουσική, οι αναφορές στα 90s και η γερμανική γλώσσα που κάνουν το Dark μια πολύ δυνατή επιλογή. Αν σου άρεσε το Stranger Things και αν γενικά σου αρέσουν σειρές με στοιχεία από θρίλερ, δράματος και μυστηρίου, τότε μην χάσεις το Dark.

Ο χρόνος παίζει περίεργα παιχνίδια για όλους, αλλά ακόμα περισσότερα για κάποιες συγκεκριμένες οικογένειες της σειράς.

Αργό, με κενά που σου αφήνουν χρόνο να κάψεις εγκεφαλικά κύτταρα, είναι κάτι νέο και διαφορετικό που μπορείς να παρακολουθήσεις αν έχεις όρεξη για καναπέ και προβληματισμό.

Η τουλάχιστον λίγο πριν πέσεις για ύπνο.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Στις ταινίες θα βρεις διάφορους χαρακτήρες ανθρώπων, χτίσε το δικό σου χαρακτήρα μαζί μας εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.