4 Τρόποι να Εκτοξεύσεις την Αυτοπεποίθηση

Πως Να Εκτοξεύσεις Την Αυτοπεποίθηση

Στο άρθρο ”Οδηγός: βασικές αρχές αυτοπεποίθησης” εξηγήθηκε τι σημαίνει αυτοπεποίθηση. Σε αυτό το άρθρο θα αναλυθεί καλύτερα πώς μπορείς να αρχίσεις να την βελτιώνεις, μέσα στην καθημερινότητά σου. Θα σου εξηγηθούν 4 τρόποι για να εκτοξεύσεις την αυτοπεποίθηση, όχι μόνο με τις γυναίκες, αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Για να εκτοξεύσεις την αυτοπεποίθηση σου δες πρώτα το βίντεο.

#1. “Σπάσε” Την Comfort Zone Σου Και Βρες Αυτοπεποίθηση

Comfort zone, είναι η καθημερινότητά μας, η ρουτίνα μας. Πράγματα με τα οποία είμαστε εξοικειωμένοι να κάνουμε και δε μας αγχώνουν. Μία περιορισμένη comfort zone που φοβάσαι να επεκτείνεις, θα κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα και την αυτοπεποίθησή σου, σε σημείο που θα σε κάνει να αισθάνεσαι πόνο. Συνεπώς, και η αυτοεκτίμησή σου να παγιδευτεί και δε θα μπορέσεις να γίνεις ποτέ καλός με τις γυναίκες. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, λοιπόν, να προσπαθείς διαρκώς να επεκτείνεις την comfort zone σου και να δοκιμάζεις συνεχώς νέα πράγματα που φοβόσουν να δοκίμασεις. Με ποιους τρόπους;

Α) Να συμμετέχεις σε μία θεατρική ομάδα. Ο αυτοσχεδιασμός στο θέατρο, δεν είναι μόνο σπουδαίος για το Παιχνίδι και την τέχνη του φλερτ, αλλά είναι τέλειο και για την αυτοπεποίθησή σου, καθώς σου ζητείται μπροστά σε άγνωστο κοινό να δημιουργήσεις. Αυτή η διαδικασία σε αναγκάζει να βρεις θάρρος, το οποίο δημιουργεί αυτοπεποίθηση.

μπες σε θεατρική ομάδα για αυτοπεποίθηση

Β) Προσέγγισε μία νέα κοπέλα (τουλάχιστον) κάθε μέρα, για 30 μέρες. Ο κύριος λόγος που θέλεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, είναι για να μιλήσεις σε γυναίκες, σωστά; Βάλε το λοιπόν στην καθημερινότητά σου. Βάλε στο πρόγραμμά σου να προσεγγίζεις τουλάχιστον μία άγνωστη κοπέλα στο δρόμο κάθε μέρα, επί ένα μήνα. Στα bootcamps, ένας μαθητής θα προσεγγίσει 8-18 άγνωστες κοπέλες σε ένα βράδυ.

Πάτα εδώ και δες το βίντεο του Χρήστου για τη χαμένη αυτοπεποίθηση και πως τη βρίσκεις.

Εγώ σου λέω να προσεγγίζεις 1 κοπέλα την ημέρα, για 30 μέρες. Σου εγγυώμαι ότι αυτό θα δώσει απίστευτη ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου και στην αυτοεκτίμησή σου.Δε χρειάζεται να οδηγήσει κάπου η γνωριμία (όχι ότι αν μπορείς να την οδηγήσεις κάπου, να μην το κάνεις) αλλά το ζητούμενο είναι σε αυτή τη φάση να ξεπεράσεις το φόβο σου και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση στην προσέγγιση.

προσέγγισε κάθε μέρα

Γ) Κάνε πράγματα που σε τρομάζουν και δε θέλεις να κάνεις, πιο συχνά. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αυτό δε σημαίνει να δουλεύεις κάπου που δε θέλεις, ούτε να τρως φαγητό που δε σου αρέσει. Σημαίνει, να πλησιάσεις 3 πολύ όμορφες γυναίκες σε ένα μπαρ που η σκέψη και μόνο σε τρομοκρατεί. Κάνε το ξανά και ξανά. Μην ψάχνεις δικαιολογίες για να μην το κάνεις. Είναι ο φόβος που σε κυριεύει. Προσπέρασε τις δικαιολογίες και απλά προσέγγισε.

#2. Για Περισσότερη Αυτοπεποίθηση Άλλαξε Την Εμφάνισή Σου.

Αλλάζοντας την εμφάνισή σου, αυτομάτως παίρνεις μία έκρηξη αυτοπεποίθησης. Δε γίνεται να μην το νιώθεις. Το νιώθω κάθε μήνα που κουρεύομαι και μόνο. Το νιώθεις κι εσύ μετά από κούρεμα. Πολλές φορές είναι τόσο απλό.

Α) Μίλησε με έναν στυλίστα. Πάρε μερικές νέες ιδέες. Ο στυλίστας θα σου βρει νέα ρούχα σε πολύ καλές τιμές, θα σου μάθει πώς να εκμεταλλεύεσαι τα θετικά σημεία της εμφάνισής σου και πώς να καλύπτεις τα αρνητικά. Οι γυναίκες τρελαίνονται με άντρες που έχουν γούστο και στυλ στο ντύσιμο.

άλλαξε εμφάνιση

Β) Συγκεντρώσου στην περιποίηση του σώματος και του προσώπου σου. Η περιποίηση είναι άκρως απαραίτητη σήμερα.Φρόντισε να καλύψεις, λοιπόν, τουλάχιστον τα βασικά: καθαρισμός δοντιών, τα μαλλιά σου, μαύρισμα το καλοκαίρι, τα γένια περιποιημένα, αν η πλάτη σου έχει τρίχες καλό θα ήταν να τις βγάλεις – είναι αντιαισθητικές. Ακόμα και μία κρέμα ενυδάτωσης μετά τα 30, είναι κάτι που

Γ) Γυμναστική / άθληση / πολεμικές τέχνες. Βρες τρόπο να εξασκείσαι συχνά και να απελευθερώνεις την ένταση και το άγχος. Η άθληση και η εκγύμναση βοηθά σε μεγάλο βαθμό να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

#3. Φρόντισε Τον Κοινωνικό Σου Κύκλο

Ο κοινωνικός σου κύκλος θα σε βοηθήσει να ωριμάσεις και να εξελιχθείς ως προσωπικότητα, αν φροντίσεις να έχεις πολλές διαφορετικές γνωριμίες που σου προσφέρουν ποικιλία. Τι μπορείς να κάνεις;

κοινωνικός κύκλος και αυτοπεποίθηση

Α) Κάνε παρέα με ανθρώπους που κάνουν πράγματα που θέλεις να κάνεις κι εσύ. Οι καλύτεροι άνθρωποι για να κάνεις παρέα, είναι αυτοί που έχουν την αυτοπεποίθηση που θέελις κι εσύ να αποκτήσεις.

Β) Διακόπτεις επαφές με φίλους που σε κρατάνε πίσω. Αν έχεις φίλους που ζούνε δυστυχισμένοι, φοβούνται να πάρουν πρωτοβουλίες και σε κρατάνε πίσω στη ζωή σου, ήρθε η στιγμή να διακόψεις επικοινωνία μαζί τους. ΔΕ σου κάνουν καλό.

Δες το βίντεο για να μάθεις ποια είναι όλα αυτά που σε κρατάνε πίσω.

Μην ξεχνάς ότι η προσωπικότητά σου, η νοοτροπία σου και η αυτοπεποίθησή σου διαμορφώνεται σε τεράστιο βαθμό από τα 5 πιο κοντινά σου πρόσωπα στον στενό σου κύκλο.

#4. Πάρε Τον Έλεγχο Των Πιστεύω Που Έχεις Για Τις Ικανότητές Σου Και Τις Δυνατότητες – Αλλά Και Πιθανότητες – Εξέλιξής Σου.

Μακράν το πιο κρίσιμο στοιχείο της αυτοπεποίθησης, είναι να αποβάλλεις παλιά σου πιστεύω και να τα αντικαταστήσεις με καινούρια.

Α) Σκότωσε τις αρνητικές σκέψεις.  Πώς; Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς κάτι αρνητικό, φαντάσου ότι αυτή η σκέψη είναι ένα ενοχλητικό έντομο. Απομάκρυνέ το με το χέρι σου, πάτησέ το στο πάτωμα. Αντί να συγκεντρώνεσαι στην αρνητική σκέψη όταν θέλεις να κάνεις μία προσπάθεια, συγκεντρώσου στο συναίσθημα της επιθυμίας σου να την φέρεις σε πέρας.

σκότωσε τις αρνητικές σκέψεις για αυτοπεποίθηση

Β) Προσπάθησε να φανταστείς τον εαυτό σου στην ιδανική του μορφή. Όπως θέλεις να είσαι, με την αυτοπεποίθηση που οραματίζεσαι. Κάθε μέρα να αφιερώνεις λίγο χρόνο για αυτή τη σκέψη. Γράψε το στον τοίχο του δωματίου σου – δούλεψε για μένα να βλέπω το στόχο μου κάθε μέρα που σηκώνομαι ή μπαίνω στο δωμάτιό μου, για αρκετούς στόχους που έθεσα στο παρελθόν.

Τέλος, προσπάθησε να βελτιώσεις τον εαυτό σου σε αυτούς τους 4 τομείς. Η αυτοπεποίθηση θα ανέβει κατακόρυφα, όπως και η επιτυχία σου σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στις γυναίκες!

Πιστεύεις ότι σου αξίζουν ποιοτικότερες σχέσεις αλλά δυσκολεύεσαι να τις αποκτήσεις; Είναι πιο απλό απ’ ότι νομίζεις. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.