4 Τρόποι να ΜΗΝ Είσαι ΒΑΡΕΤΟΣ Απέναντι στις Γυναίκες

Όταν επικοινωνείς με μια γυναίκα είναι βασικής σημασίας η συζήτηση να έχει ροή και ενδιαφέρον.

Αυτό σημαίνει ότι εάν την κάνεις να βαριέται θα θέλεις πιο γρήγορα να λήξει το ραντεβού ή την συζήτηση που αρχίσατε.

Πώς όμως μπορείς να επικοινωνείς και να διατηρείς αμείωτο το ενδιαφέρον;
Είναι κάτι που κάνεις ή σχετίζεται μόνο με αυτά που λες;

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Μπορεί αυτό που είναι εύκολο για κάποιον να είναι δύσκολο για κάποιον άλλο.
Όμως τρόποι υπάρχουν πολλοί και σήμερα ο Θέμης θα σου μιλήσει για τους 4 σημαντικότερους.

Το πιο σημαντικό είναι να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις. Σίγουρα υπάρχει κάτι που σε κάνει ξεχωριστό. Κάτι στο οποίο είσαι πραγματικά καλός.

Δες το video στο κανάλι μας στο YouTube

Μείνε μέχρι το τέλος του video και γράψε μας στα σχόλια τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει εσένα ενδιαφέρον και δεν το έχεις αξιοποιήσει μέχρι σήμερα.

Μπορεί το video να γυρίστηκε πριν τις εξαγγελίες των μέτρων, αυτά όμως που αναφέρει θα ισχύουν και μετά. Μείνε στο σπίτι σου ασφαλής και αξιοποίησε την ευκαιρία να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς. Όταν ξαναβγεις έξω θα είσαι πανέτοιμος!

Και φυσικά για να έχεις πρόσβαση σε ακόμα περισσότερο υλικό, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή εδώ:

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.