5 Απλά Βήματα για την Αποπλάνηση Οποιασδήποτε Γυναίκας

5 Απλά Βήματα για την Αποπλάνηση Οποιασδήποτε Γυναίκας

Βήματα Για Την Αποπλάνηση Οποιασδήποτε Γυναίκας

Η αποπλάνηση και ο τρόπος που θα έρθει συχνά είναι κάτι που μπερδεύει πολλούς άνδρες. Υπάρχουν πολλές θεωρίες, πολλά άρθρα και πολλοί γκουρού που μιλούν για την αποπλάνηση. Υπάρχει λοιπόν υπερβολικά μεγάλος όγκος δεδομένων για το συγκεκριμένο θέμα και είναι φυσιολογικό κάποιος που θα διαβάσει πολλά, να μπερδευτεί. Μπορεί να μάθει αρκετά κόλπα, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην καταλάβει τη φιλοσοφία πίσω από κάθε τεχνική και τον λόγο που τα “κόλπα” αυτά πιάνουν.

Για Αυτό Θα Δοθούν 5 Απλά Βήματα Για Την Αποπλάνηση.

αποπλάνηση

Η διαδικασία της Αποπλάνησης μπορεί να συνοψιστεί σε μερικά εύκολα βήματα. Αν καταλάβεις το νόημα του κάθε βήματος, τότε θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα από το 99% των ανδρών που προσπαθούν χωρίς να καταλαβαίνουν το “ΓΙΑΤΙ”. Τα 5 Απλά Βήματα για την Αποπλάνηση Οποιασδήποτε Γυναίκας λοιπόν, κατά την εμπειρία μου, είναι τα εξής:

#1. Παιχνίδι Του Μυαλού Και Αποπλάνηση

Μάθε περισσότερα στο βίντεο:

Οι καλύτεροι άνδρες στην Αποπλάνηση είναι αυτοί που καταφέρνουν να υπερπηδούν τα προβλήματά τους χάρη στην αυτοπεποίθηση που έχουν αλλά και στο ότι δεν έχουν περιοριστικά πιστεύω – beliefs.

Έχουν κατανοήσει, δηλαδή, ποια είναι η σωστή νοοτροπία που πρέπει να έχουν πριν προσεγγίσουν μία όμορφη γυναίκα. Κρίνοντας από τους άνδρες που γνωρίζω καθημερινά, οι περισσότεροι αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν τη σημασία που έχει ο τρόπος σκέψης τους όσον αφορά στο φλερτ και στην Αποπλάνηση.

Αν θέλεις να γίνεις καλός στην αποπλάνηση, πρέπει να πιστέψεις ότι είσαι ελκυστικός και αυτό να βγαίνει από μέσα σου.

#2. Προσεγγίζοντας Γυναίκες

αποπλάνηση

Η προσέγγιση γυναικών δεν έχει να κάνει με καμία τσιτάτη ατάκα που θα χρησιμοποιήσεις για να πιάσεις κουβέντα. Έχει να κάνει με το να βγει προς τα έξω η ελκυστική σου προσωπικότητα – στην οποία πιστεύεις, σύμφωνα με το πρώτο βήμα – και να κερδίσεις με αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον της κοπέλας που προσεγγίζεις.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ και να την κάνεις να ενδιαφερθεί για εσένα, ώστε όταν εκφράσεις με τη σειρά σου το ΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σου να θέλει να μπει στη διαδικασία να σε γνωρίσει καλύτερα.  Μην ξεχνάς ότι η έλξη γεννιέται τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας! Τα πρώτα 10-15 λεπτά λοιπόν της γνωριμίας είναι και τα πιο σημαντικά.

#3. Εκφράζεις Ερωτικό Ενδιαφέρον

Δες γιατί είναι σημαντικό να εκφράζεις το ενδιαφέρον σου στην αρχή της γνωριμίας.

Είναι καθήκον σου όμως να εκφράσεις ερωτικό ενδιαφέρον ΓΡΗΓΟΡΑ μόλις δεις σημάδια ενδιαφέροντος από τη μεριά της, ώστε να μην μπεις στην λεγόμενη Friendzone και σε δει φιλικά. Επίσης μία γυναίκα θα αισθανθεί ανασφάλεια να νιώσει και να εκφράσει ερωτική έλξη για έναν άνδρα που δεν εκφράζει επίσης ερωτική έλξη προς την ίδια.

#4. Δημιούργησε Χημεία Κατά Την Αποπλάνηση

Κάνε την να αισθανθεί ότι σε ξέρει πολύ καιρό, ότι είσαι ο άνθρωπός της, ότι βρήκε κάποιον με τον οποίο μπορεί να μοιραστεί πολλές δραστηριότητες στο μέλλον, πέρα από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Θέματα συζήτησης από τα οποία δημιουργείς πολύ εύκολα Σεξουαλική Χημεία αναλύονται στα Bootcamps λεπτομερώς.

χημεια

#5. Αποπλάνηση Οποιασδήποτε Γυναίκας : Τελικό Στάδιο

Τελευταίο βήμα, αλλά είναι κάτι που πρέπει να έχεις στο νου σου από τα πρώτα δευτερόλεπτα της γνωριμίας σου με τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει.

Α) Από την αρχή πρέπει να της επικοινωνήσεις ότι είσαι ένα σεξουαλικό ον με αυτοπεποίθηση.

Β) Η αποπλάνηση έρχεται ενώ αναγνωρίζεις το ενδιαφέρον της και συνειδητοποιείς ότι ελκύεται από εσένα και επομένως ανταποκρίνεσαι εκφράζοντας κι εσύ το ερωτικό σου ενδιαφέρον και δημιουργώντας χημεία μεταξύ σας.

Γ) Να γνωρίζεις ότι πρέπει πάντα να κλιμακώνεις τη σωματική επαφή και να ξέρεις πότε ήρθε η στιγμή να κλιμακώσεις αλλά και πότε να πατήσεις φρένο.

Δ) Να ξέρεις πότε είναι η στιγμή να την φιλήσεις αλλά και πότε να την οδηγήσεις στο σπίτι σου ή στον όποιο χώρο Αποπλάνησης διαθέτεις.

Ε) Ταυτόχρονα, πρέπει να δείχνεις αυτοπεποίθηση σε κάθε στάδιο της κλιμάκωσης, καθώς αυτό από μόνο του είναι κάτι που ερεθίζει τρομερά τις γυναίκες – και εγκεφαλικά και οργανικά.

φιλι

Εν κατακλείδι, τα βήματα είναι απλά. Η εφαρμογή τους πολλές φορές όταν ξεκινάς την εξάσκηση, φαίνεται βουνό ακόμα και μετά από αρκετές προσεγγίσεις. Αν ακολουθήσεις όμως όλες τις συμβουλές μας, μετά τις πρώτες προσεγγίσεις, μπορεί να ισχύουν νέα δεδομένα. Καθώς θα είσαι πολύ πιο έμπειρος στην αποπλάνηση της γυναίκας που θες.

Η ομάδα του Menofstyle.gr, αναγνωρίζοντας την οικονομική κρίση της εποχής μας καθώς και την ανάγκη των ανδρών να συμμετάσχουν σε κάποιο πρόγραμμα αυτοβελτίωσης που θα περιλαμβάνει και πρακτική εφαρμογή, δημιούργησε 2 νέα προγράμματα, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω email ή και τηλεφωνικώς, τώρα καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, για καλύτερη εξυπηρέτηση. Αυτός που είσαι τώρα, μπορεί να πεθάνει αυτή τη στιγμή και να γίνεις αυτός που ονειρεύεσαι να είσαι!

Γίνε ο καλύτερος στην αποπλάνηση της γυναίκας που σου αρέσει. Δες εδώ.

Διάβασε πως ένας Άνδρας Αξίας διεκδικεί μια γυναίκα και πώς να γίνεις ένας κι εσύ. Βρες το βιβλίο μας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.