5 Αποτελεσματικά Dating Apps που Πρέπει να Δοκιμάσεις ΣΗΜΕΡΑ!

5 Αποτελεσματικά Dating Apps που Πρέπει να Δοκιμάσεις ΣΗΜΕΡΑ!

Τα Καλύτερα Dating Apps

Μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής είναι ο έρωτας και υπάρχουν κάποια dating apps που σου δίνουν τη δυνατότητα να βρεις το άλλο σου μισό και να απολαύσεις αυτό το υπέροχο κομμάτι της ζωής.

Φυσικά, από το να της στείλεις μήνυμα στην εφαρμογή μέχρι να βγείτε ραντεβού υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν σωστά.

Ωστόσο, πάνω από όλα ο σκοπός είναι να βρεις μια γυναίκα με την οποία θα νιώθεις άνετα και θα σου αξίζει, θα περνάτε ευχάριστες στιγμές και θα δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα.

Και ίσως αυτήν τη γυναίκα την γνωρίσεις μέσα από το internet και κάποιες εφαρμογές γνωριμιών.

Ποτέ μην αποκλείεις τίποτα. Και το καλύτερο θα ήταν, αφού διαβάσεις αυτό το άρθρο, να δεις το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το φλερτ στο διαδίκτυο, όπου εξηγώ αναλυτικά τι λειτουργεί και τι όχι.

Για πάμε να δούμε ποια είναι τα αποτελεσματικότερα dating apps στην Ελλάδα και τι πρέπει να κάνεις ΕΣΥ προκειμένου να λειτουργήσουν.

Badoo, Tinder Και Ok Cupid

Ξεκινώντας από τα βασικά, το τελευταίο διάστημα έχουν εμφανιστεί αμέτρητες εφαρμογές και σελίδες γνωριμιών.

Αυτή τη στιγμή, μέσα από έρευνες που έχουν γίνει, αποδεικνύεται ότι υπάρχουν περίπου 8.000 ιστοσελίδες και εφαρμογές γνωριμιών στον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι η μέθοδος φλερτ μέσω της εφαρμογής γνωριμιών είναι εξαιρετικά συνηθισμένη και διαδεδομένη στις μέρες μας.

Όσον αφορά τις πιο γνωστές εφαρμογές γνωριμιών, το Badoo, το Tinder και το OkCupid, το καλύτερο είναι να τα εξετάσουμε ξεχωριστά.

διαδίκτυο

#1. Badoo

Η προσωπική μου εμπειρία έχει δείξει ότι το Badoo λειτουργεί σε μεγάλο ποσοστό.

Ωστόσο!

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς ένα μεγάλο ποσοστό των λογαριασμών είναι ψεύτικοι ή παραπλανητικοί.

Αυτό δεν είναι μόνο θέμα ασφάλειας, αλλά και θέμα του τι είδους γυναίκες θα γνωρίσεις.

Φυσικά, υπάρχουν και πολλά αξιόλογα άτομα που μπορείς να γνωρίσεις μέσα από αυτήν την εφαρμογή. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών και αξίζει να την δοκιμάσεις.

#2. Tinder

Σχετικά με το Tinder, έχω διαπιστώσει ότι σε κάποιους ανθρώπους λειτουργεί και σε κάποιους όχι.

Το πιο σημαντικό που πρέπει να κοιτάξεις είναι η φωτογραφία που χρησιμοποιείς. Επειδή είναι το πρώτο και ίσως το σημαντικότερο που θα κοιτάξει μια γυναίκα, πρέπει η φωτογραφία να είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και να φαίνεται το πρόσωπό σου καθαρά.

Και πάλι, κάποιοι λογαριασμοί ενδέχεται να είναι παραπλανητικοί ή κάποια άτομα να έχουν μπει απλά για την πλάκα τους χωρίς να έχουν σκοπό όντως να προχωρήσουν σε ραντεβού.

Πάντως, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα για να γνωρίσεις γυναίκες online και σίγουρα φέρνει κάποια καλά αποτελέσματα.

#3. OkCupid

Όσον αφορά την εφαρμογή του OkCupid, χρησιμοποιείται από πάνω από 12 εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο και είναι αρκετά αποτελεσματική.

Είναι αρκετά επικεντρωμένο στα ενδιαφέροντα των χρηστών και σου δίνει την επιλογή να γνωρίσεις αρκετά καλά τον άλλον πριν από το πρώτο ραντεβού.

Τα προφίλ και οι ερωτήσεις γνωριμίας είναι ανοιχτά και είναι πιο εύκολο να γνωρίσεις καλά τη γυναίκα ώστε να αποφύγεις τις… δυσάρεστες εκπλήξεις.

Φυσικά, για να μιλήσεις με τη γυναίκα που σου αρέσει πρέπει να πληρώσεις συνδρομή. Αλλά μπορείς να δεις τις πληροφορίες και το προφίλ του κάθε χρήστη δωρεάν.

Facebook Και Instagram

διαδίκτυο

Και ερχόμαστε στα μεγάλα όπλα του διαδικτυακού φλερτ.

Και τα δύο μέσα φέρνουν αποτελέσματα και αποδίδουν.

Ωστόσο!

Επειδή υπάρχουν πάρα πολλοί άντρες που τα χρησιμοποιούν ως μέσο προσέγγισης και φλερτ, θα χρειαστεί συγκεκριμένο χειρισμό προκειμένου να γλιτώσεις τις πολλές απορρίψεις.

Σε αυτές τις δύο εφαρμογές είναι εξαιρετικά συνηθισμένο το να στέλνεις μήνυμα σε μια γυναίκα και να μην σου απαντάει καν.

Και υπάρχει λόγος που συμβαίνει αυτό.

Οι περισσότερες γυναίκες λαμβάνουν καθημερινά αρκετά μηνύματα από άντρες που θέλουν να τις φλερτάρουν.

Ο σκοπός σου, λοιπόν, προκειμένου μια γυναίκα να σου δώσει σημασία και να απαντήσει στα μηνύματά σου είναι ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ.

Από τη πρώτη στιγμή της επικοινωνίας σας χρειάζεται να πεις κάτι σπάνιο και διαφορετικό και να δείξεις ότι διαφέρεις. Πρόσεξε μην το παρακάνεις βέβαια, αλλά ΠΟΤΕ μην ξεκινάς τη συζήτηση με ένα απλό “γεια σου, τι κάνεις”.

dating apps

Τέτοια μηνύματα λαμβάνει καθημερινά και από τους υπόλοιπους άντρες και δεν θα ασχοληθεί αν δεν δει ότι διαφέρεις με κάποιο τρόπο.

Επιπλέον, είναι καλό από το πρώτο σου μήνυμα να δείξεις το χιούμορ σου, την ευφυιά σου και τα αρρενωπά σου χαρακτηριστικά.

Πες κάτι έξυπνο ή κάτι που έχεις δει σε σχέση με το προφίλ της.

Επίσης, στα social media παίζουν τεράστιο ρόλο οι φωτογραφίες.

Η φωτογραφία προφίλ σου πρέπει να είναι μια φωτογραφία που είσαι μόνος σου, φαίνεσαι καθαρά και δείχνεις ελκυστικός. Μάθε τα εννιά λάθη που πρέπει να αποφύγεις όταν φλερτάρεις στο διαδίκτυο

Μην χρησιμοποιείς φωτογραφίες με άλλες γυναίκες, ακόμα κι αν πρόκειται για την αδερφή σου, γιατί είναι πολύ πιθανό η γυναίκα να υποθέσει ότι είσαι σε σχέση.

Κάτι που επίσης λειτουργεί είναι να έχεις μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, καθώς κρύβονται οι ατέλειες, ή μια φωτογραφία με κάποιο κατοικίδιο, κατά προτίμηση σκύλο ή γάτα. Και αυτό λειτουργεί, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται.

Φυσικά, αυτό που επίσης παίζει ρόλο είναι το πώς χειρίζεσαι τη συνομιλία μετά από τις πρώτες σας κουβέντες.

Επειδή οι γυναίκες είναι αρκετά έξυπνες, όταν φλερτάρεις μαζί τους θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στο τι προβάλεις και να δείχνεις τα αρρενωπά σου χαρακτηριστικά.

Μην στέλνεις απανωτά μηνύματα και μην ενοχλείς υπερβολικά εάν βλέπεις ότι μια γυναίκα δεν σου απαντάει.

Έχεις Απεριόριστες Επιλογές. Προχώρα Παρακάτω.

Συνολικά, οι εφαρμογές γνωριμιών έχουν τεράστια άνοδο τα τελευταία χρόνια και χρησιμοποιούνται από αμέτρητους ανθρώπους στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό είναι να διαλέξεις την κατάλληλη εφαρμογή για εσένα προκειμένου να βρεις τη γυναίκα που σου ταιριάζει.

Τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να προσέξεις είναι τα εξής τρία:

#1. Τις Φωτογραφίες Σου.

dating apps

Επειδή οι φωτογραφίες είναι το μοναδικό ίσως που θα κοιτάξει μια γυναίκα, καθώς από εκεί θα κρίνει το εάν της αρέσεις ή όχι και το εάν θα απαντήσει ή όχι, είναι εξαιρετικά σημαντικό να είναι σωστές και προσεγμένες.

Ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές και θυμήσου ότι η εικόνα που προβάλεις στα social media είναι εξαιρετικά σημαντική εάν θέλεις να φλερτάρεις από εκεί.

Μην ανεβάζεις ό,τι να’ ναι! Κάθε δημοσίευσή σου έχει τεράστια αξία και σημασία, καθώς δίνει την ευκαιρία σε μια άγνωστη γυναίκα να βγάλει συμπεράσματα για εσένα και τη ζωή σου.

#2. Τις Πληροφορίες Σου.

Σύμφωνα με μια έρευνα του Statistic Brain, το 64% των ανθρώπων που φλερτάρουν online απάντησαν ότι το να έχουν κοινά ενδιαφέροντα με το άτομο που μιλάνε παίζει μεγαλύτερο ρόλο από την εξωτερική του εμφάνιση.

Γι’ αυτό, δώσε βάση στο προφίλ σου και φτιάξε τις πληροφορίες σου με τρόπο που να αναδεικνύουν τις εμπειρίες σου, τα ενδιαφέροντά σου και τις καλύτερες πτυχές του εαυτού σου.

Είναι πολύ σημαντικό το να έχεις ένα προσεγμένο προφίλ εάν θέλεις να έχεις αποτελέσματα στο φλερτ μέσω διαδικτύου.

#3. Τα Μηνύματά Σου

dating apps

Θα στο ξαναπώ: τα μηνύματα που στέλνεις στις γυναίκες που σου αρέσουν είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Ξέχνα το “γεια σου, τι κάνεις.” Δεν λειτουργεί γιατί δεν δείχνει ότι έχεις κάτι ξεχωριστό και ενδιαφέρον να πεις.

Να είσαι εφευρετικός και να εκφράζεις τις δυνατότερες πτυχές του χαρακτήρα σου στα dating apps και δια ζώσης.

Τέλος, όσον αφορά το online flirting και την προσέγγιση κάπου έξω, καλό είναι να τα συνδυάσεις.

Δεν είναι ωφέλιμο να είναι η μοναδική σου επιλογή στο φλερτ.

Η αλήθεια είναι ότι έξω στον πραγματικό κόσμο έχεις περισσότερες και ποιοτικότερες επιλογές.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι γυναίκες που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές γνωριμιών για βρουν τη νέα τους σχέση είναι λίγο απελπισμένες ή έχουν κάποιου είδους… «κόλλημα». Αυτό, φυσικά, δεν είναι ο κανόνας σε καμία περίπτωση.

Όμως αληθεύει ότι μπορείς να έχεις πολύ πιο ολοκληρωμένη άποψη για ένα άτομο που γνωρίζεις από κοντά.

Επίσης, πολλές φορές οι γυναίκες όπως και οι άντρες λένε ψέμματα στα προφίλ τους ή προβάλουν μια εικόνα που δεν είναι αληθινή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις όταν τις γνωρίζεις από κοντά.

Σε κάθε περίπτωση, το καλύτερο είναι να συνδυάσεις τις δύο μεθόδους φλερτ και να φλερτάρεις και έξω πρόσωπο με πρόσωπο αλλά και online.

Μάθε πως να τελειοποιήσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ μέσω dating apps και όχι μόνο εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.