5 επικίνδυνα βαρετά θέματα όταν μιλάς με γυναίκες

5 επικίνδυνα βαρετά θέματα

Υπάρχουν μερικά θέματα συζήτησης που απλά είναι επικίνδυνα βαρετά όταν μιλάς με γυναίκες, και δεν πρέπει να τα “ακουμπάς” όταν μιλάς με γυναίκες. Απάντησε στον εαυτό σου όμως πρώτα στην εξής ερώτηση:

Πόσες φορές έχεις ξεμείνει από πράγματα να πεις όταν μιλάς σε μια κοπέλα που σου αρέσει;

Να υποθέσω, ότι για την πλειοψηφία των αναγνωστών – αλλά και του ανδρικού πληθυσμού – η απάντηση είναι “πολλές”. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Στο παρελθόν, πριν ασχοληθώ τόσο εντατικά με το παιχνίδι, είχα πολύ έντονο αυτό το πρόβλημα. Για πολλούς άντρες, όμως, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σχεδόν ΚΑΘΕ φορά που μιλάνε με μία όμορφη γυναίκα. Τι το προκαλεί αυτό;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που “ξεμένεις” από πράγματα να πεις όταν μιλάς με μία γυναίκα που σου αρέσει πολύ. Ο κυριότερος λόγος, όμως, είναι ότι οι περισσότεροι συζητάνε τα ίδια πράγματα με τους υπόλοιπους, όταν πρωτογνωρίζουν μία γυναίκα. Τύπου συνέντευξης, ερωτήσεις που οδηγούν τις γυναίκες σε μονολεκτικές απαντήσεις και σύντομα η κουβέντα “σβήνει”. Αν θέλεις να γίνεις καλύτερος στο να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ σωστά με τη γυναίκα, επιβάλλεται να καταλάβεις και τι ΔΕΝ πρέπει να συζητάς μαζί της.

Τα 5 επικίνδυνα βαρετά θέματα συζήτησης, που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να συζητάς με γυναίκα που μόλις γνώρισες, λοιπόν, είναι το θέμα που θα συζητηθεί σε αυτό το άρθρο. Ειλικρινά, δεν υπάρχουν χειρότερα θέματα συζήτησης. Ακόμα και αν βρείτε κοινά χαρακτηριστικά σε αυτά τα θέματα, ΜΑΚΡΙΑ!!! ΠΟΤΕ δεν πάμε τη συζήτηση εκεί, εκτός αν την πάει ΑΥΤΉ πρώτη εκεί. Που και πάλι, τις περισσότερες φορές η συζήτηση παίρνει μία τροπή που αν και δε σου κάνει απαραίτητα κακό, δε σε βοηθάει απαραίτητα να φτάσεις στον στόχο σου.

  • Πολιτική

Μιλάς σε μία κοπέλα, είτε πρώτο ραντεβού είτε μόλις τη γνώρισες, και θέλεις να μιλήσεις για την πολιτική; Απλά δεν είναι δυνατόν! Δε με ενδιαφέρει αν η οικονομία καταρρέει και το σκέφτεσαι όλη μέρα για το αν η εξωτερική μας πολιτική είναι σωστή ή όχι.. δε μιλάς ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ σε γυναίκα, όταν την γνωρίζεις. Είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα θέματα για να φύγει εντελώς ο ρομαντισμός και το σεξουαλικό / ερωτικό από την ατμόσφαιρα. Μείνε ΜΑΚΡΙΑ από αυτό το θέμα. Είναι μάλιστα ένα θέμα που αποφεύγω να συζητάω ακόμα και ενώ ήδη έχω αρχίσει σεξουαλική σχέση με μία γυναίκα, για τους πρώτους 1-2 μήνες.

  • Θρησκεία

Αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο να συζητήσεις με μία κοπέλα που μόλις γνώρισες, από τη θρησκεία. Αν είσαι θρήσκος, αν πραγματικά πιστεύεις πολύ στην εκκλησία / στον Θεό / στον Αλλάχ / στον Βούδα κτλ και θέλεις να μάθεις για την κοπέλα που σε ενδιαφέρει αν ισχύει το ίδιο, κάνε μία μεγάλη χάρη στον εαυτό σου και απλά ρώτησέ την αν ισχύει, μην μπεις σε περαιτέρω συζήτηση πάνω στο θέμα και μην την ρωτήσεις αν πιστεύει ότι ένας καλοκάγαθος γέρος ζει στον ουρανό πάνω από τα σύννεφα και στέλνει τους αγγέλους να μας προστατεύσει!! Και μόνο που το σκέφτομαι, ανατριχιάζω… και αυτό, είναι το δεύτερο πιο “ξενέρωτο” θέμα συζήτησης, που μπορεί να φέρει συγκρούσεις και να εξαφανίσει τον ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα.

  • πρώην γκόμενοι

Το τελευταίο πράγμα που θα ήταν στο μυαλό μου για να συζητήσω με μία όμορφη γυναίκα που μου αρέσει, είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με τους πρώην της. Δε με ενοχλεί το παρελθόν της, δεν την θέλω “αγνή” ούτε ζηλεύω, ούτε περιμένω να την πετύχω απαραίτητα σε χρονική περίοδο που δεν της αρέσει κανένας άλλος, αλλά θέλω να συγκεντρωθώ στο να δημιουργήσω μία πολύ καλή συναισθηματική (σεξουαλική) και πνευματική σύνδεση μαζί της, και το να συζητάω για τους πρώην της δε με βοηθάει ΚΑΘΌΛΟΥ!!!

  • η πρωινή δουλειά σου / της

Ο λόγος που δε χρειάζεται να ξεκινήσεις συζήτηση για την πρωινή δουλειά, είναι επειδή γενικότερα σαν θέμα συζήτησης δε βοηθάει. (δουλεύω λογιστής σε γραφείο, πηγαινοφέρνω χαρτιά και μπλα μπλα μπλα). Αν βέβαια το επάγγελμά σου είναι ενδιαφέρον, περιλαμβάνει π.χ. ταξίδια σε όλο τον κόσμο, τότε ναι, η ανάλυση επιτρέπεται και επιβάλλεται!

  • ο καιρός

Έχω βρεθεί πολλές φορές κοντά σε συζήτηση όπου ο άντρας λέει στην γυναίκα: “δεν το πιστεύω ότι πάλι βρέχει, απίστευτο, έτσι;” ή “καλά, τι ζέστη είναι αυτή;”. Η συζήτηση αυτή, απλά δεν πάει πουθενά. Οπότε, ακολούθησε τη συμβουλή που σου έδωσα και για τα 2 προηγούμενα θέματα: ΜΗΝ το αναφέρεις, καθόλου!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα μιλήσεις με μία κοπέλα που σου αρέσει, έχε αυτό στο μυαλό σου:

ΠΟΤΕ μη συζητάς με μία κοπέλα που σου αρέσει και θέλεις να εντυπωσιάσεις, κάποιο από αυτά τα 5 θέματα, που είναι θέματα που θα συζητούσες με τη γιαγιά σου!

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.