5 Λάθη που Απαγορεύεται να Κάνεις στο Πρώτο Ραντεβού

5 Λάθη που Απαγορεύεται να Κάνεις στο Πρώτο Ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού είναι ένα θέμα που πάντα απασχολεί τους αναγνώστες μας. Ένα θέμα το οποίο βασανίζει πολλούς άνδρες, για αυτό και δεχόμαστε συχνά email με απορίες για το πρώτο ραντεβού. Είτε γενικά, είτε για ένα συγκεκριμένο πρώτο ραντεβού με μία κοπέλα που πρόκειται να βγουν.

Ειδικά όταν η κοπέλα με την οποία πρόκειται να βγεις πρώτο ραντεβού, σου αρέσει πολύ, το άγχος και η αγωνία είναι στα ύψη. Η ανάγκη για να είσαι πιο μεθοδικός κρίνεται απαραίτητη.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα αναφερθούν 5 λάθη που απαγορεύεται να κάνεις στο πρώτο ραντεβού. 5 λάθη που το καθένα από μόνο του είναι ικανό να καταστρέψει τις πιθανότητές σου με τη συγκεκριμένη κοπέλα με ταχύτητα φωτός.

Λάθος #1: Να μην Είσαι Περιποιημένος

ραντεβού

Δε γίνεται να μην αναφερθεί το πιο σημαντικό κομμάτι: Η προετοιμασία πριν τη συνάντηση. Φόρεσε “καλά” ρούχα. Να ταιριάζουν στο κλίμα του ραντεβού (αλλιώς θα ντυθώ για να πάω για καφέ και αλλιώς για να πάω για ποτό σε κλαμπ). Τα μαλλιά σου να είναι περιποιημένα, τα γένια σου αν έχεις, επίσης. Οπωσδήποτε να είσαι καθαρός και να φορέσεις το άρωμα ή το αποσμητικό που σε κολακεύει περισσότερο.

Έξτρα Προσοχή: Οι γυναίκες, όπως ήδη ίσως θα γνωρίζεις, προσέχουν ιδιαίτερα τα παπούτσια που θα φορέσεις, όπως και το ρολόι. Δώσε λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά τα δύο κομμάτια της ενδυμασίας. Απόφυγε τα ηλεκτρονικά ρολόγια, εκτός αν έχεις το αντίστοιχο στιλ να το υποστηρίξεις, όπως π.χ. αθλητής / γυμναστής.

Δες παρακάτω και ιδέες για outfit για το πρώτο ραντεβού σου.

Λάθος #2: Να Κάνεις Μόνο Χαλαρή/Φιλική Συζήτηση Στο Ραντεβού

blabla

Στην πρώτη συνάντηση που κάνω με ανθρώπους που αναλαμβάνουμε, συμβαίνει συχνά να έχω μαζί τους αυτή τη συζήτηση. Καθώς το θέμα του ραντεβού – και ειδικά του πρώτου ραντεβού – είναι από τα πιο δημοφιλή, θα συζητηθεί με αρκετούς επισκέπτες μας.

Και αρκετοί από αυτούς έχουν αυτή την εικόνα για το πρώτο ραντεβού: Ότι είναι κατά κύριο λόγο αναγνωριστικό, να γνωρίσουν λίγο την κοπέλα καλύτερα και να αναπτυχθεί μία άνεση και οικειότητα. Να συζητήσουν περί ανέμων και υδάτων, να μην την αγγίζουν μήπως και παρεξηγηθεί επειδή την βλέπουν “σοβαρά”. Είναι υπερβολικά νωρίς να φιληθούν στο πρώτο ραντεβού.

Επομένως είναι σύνηθες λάθος στο πρώτο ραντεβού ο άνδρας να κάνει μία φιλική συζήτηση με την κοπέλα και να μένει εκεί. Πίνετε το ποτό σας, συζητάτε ανέμελα, περνάτε πραγματικά ωραία, υπάρχει ροή στη συζήτηση και ενδιαφέρον και από τις δύο μεριές. Απολαμβάνεις τη συζήτηση και επιλέγεις να ξεχάσεις ότι ο σκοπός είναι να ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση με την κοπέλα. Συνήθως επειδή φοβάσαι να προσπαθήσεις να κλιμακώσεις, μήπως και η κοπέλα νιώσει προσβεβλημένη και ότι δεν την παίρνεις στα σοβαρά.

Καιρός να αφήσεις στην άκρη αυτή τη νοοτροπία.

Λάθος #3: Να Είσαι Αμήχανος Και Να Δείχνεις Ανασφάλεια

Morpheus

Οι σιωπές αμηχανίας στο πρώτο ραντεβού έχουν τη γοητεία τους….. ΜΟΝΟ αν πρωταγωνιστείς σε ταινία του Hollywood. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος: Αν υπάρξει μία στιγμή αμηχανίας και σιωπής, μπορεί όντως να κρύβει τη γοητεία της και να προσδώσει κάτι θετικό στο πρώτο ραντεβού. Όχι όμως όταν η αμηχανία σου είναι αυτή που κλέβει την παράσταση καθ’όλη τη διάρκεια του ραντεβού.

Α) Το να μην έχεις τι να πεις, το να κάνεις συνέχεια παύσεις και “εεεεεεεεε…” επειδή μπερδεύεις ή χάνεις τα λόγια σου, είναι κάτι που σίγουρα θέλεις να αποφύγεις. Η αμηχανία σου να είσαι σίγουρος πως αν εκδηλωθεί, θα προκαλέσει και την αμηχανία της κοπέλας με την οποία έχεις βγει ραντεβού.

Β) Το ίδιο ισχύει και με την επίδειξη ανασφάλειας. Όσο αβέβαιος και αν είσαι για τα συναισθήματά της και τις προθέσεις της, απόφυγε οπωσδήποτε να το δείξεις. Ερωτήσεις τύπου “σου αρέσω τελικά;” ή “περνάς καλά;” Έχω πει / κάνει κάτι που σε πείραξε;” μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές.

Προσοχή: Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στον τρόπο που ρωτάς κάτι τέτοιο. Μου έχει τύχει, δηλαδή, να βλέπω την κοπέλα στο πρώτο ραντεβού να προβληματίζεται, να έχει περίεργη συμπεριφορά ή το βλέμμα της να χάνεται. Σε τέτοια περίπτωση, την έχω ρωτήσει τι συμβαίνει και αν περνάει καλά. Ωστόσο, δεν το έκανα με τρόπο που έδειχνε ανασφάλεια ούτε δείχνοντας τρομαγμένος και αγχωμένος, ούτε κατέστρεψε το ραντεβού μας.

Λάθος #4: Να Επιτρέπεις Στη Γυναίκα Να “Κολλάει” Σε Θέματα Συζήτησης Που Καταστρέφουν Το Ραντεβού

δεν μιλάς στο ραντεβού

Είσαι άνδρας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις τα ηνία και να ηγηθείς της κατάστασης, σε κάθε περίπτωση. Δεν έχει σημασία αν φέρεσαι σωστά μόνο ή αν ανοίγεις ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης. Έχεις ΠΑΝΤΑ την ευθύνη για την πορεία της γνωριμίας. Ακόμα και αν η γυναίκα είναι αυτή που πήρε μία λάθος πρωτοβουλία, η οποία καταστρέφει το πρώτο ραντεβού. Θα σου ρίξει την ευθύνη και θα κάνει πολύ καλά.

Εσύ πρέπει να έχεις τη νοημοσύνη να αντιληφθείς ότι ένα θέμα συζήτησης που η γυναίκα ξεκίνησε, καταστρέφει το κλίμα. Πρέπει να το αντιληφθείς και να πάρεις την απόφαση να κλείσεις το συγκεκριμένο θέμα και να ανοίξεις ένα νέο. Αλλιώς, η γυναίκα θα κατηγορήσει εσένα ότι επέτρεψες να χαλάσει το κλίμα. Το βρίσκεις άδικο; Θα ήταν άδικο αν η γυναίκα δεν επέτρεπε στον άνδρα να παίρνει πρωτοβουλίες. Εφόσον όμως αυτός είναι ο ρόλος μας και στη γυναίκα αρέσει, ας το επωφεληθούμε για να τα κάνουμε όλα σωστά.

Αν πάντως εξακολουθείς να πιστεύεις ότι ζούμε σε έναν άδικο κόσμο, θα συμφωνήσω μαζί σου. Δε θα έπρεπε να υπάρχει ανεργία, κανένας δε θα έπρεπε να αρρωσταίνει και μετά τις 2:00 π.μ. τα ποτά στα κλαμπ θα έπρεπε να είναι δωρεάν.

Όμως η ζωή δεν είναι δίκαια και πρέπει να προσαρμοστούμε στους κανόνες της. Επομένως όταν μία γυναίκα αναφέρει θέματα συζήτησης όπως ο πρώην της, η πρώην σου, η οικονομική κρίση, τα πολιτικά ή η θρησκεία, φρόντισε να αλλάξεις θέμα αμέσως.

Λάθος #5: Να Κοιτάζεις Άλλες Γυναίκες Στο Χώρο

looking-at-other-women

Είναι ΟΚ να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για ευκαιρίες όταν είσαι ελεύθερος. Επιβάλλεται μάλιστα να φλερτάρεις, γιατί είναι αναζωογονητικό. Ωστόσο, όταν είσαι σε ραντεβού με γυναίκα και κοιτάζεις άλλες γυναίκες, είναι σαν να δηλώνεις: “Είμαι πολυγαμικός, αν δεν ήσουν εδώ αυτή τη στιγμή θα πήγαινα να μιλήσω σε όλες.”

Δεν έχουν όλες οι γυναίκες την επιθυμία να είσαι πιστός ή να είσαι μόνο μαζί τους. Ωστόσο το να κοιτάζω άλλες γυναίκες ενώ ήδη είμαι με μία γυναίκα που μου αρέσει σε ραντεβού, δείχνει ότι δεν την σέβομαι. Για να είμαι ακόμα πιο σαφής, το να κάνω κάτι τέτοιο θα με έκανε να νιώθω ότι δε σέβομαι ούτε τον εαυτό μου.

Το πέμπτο λάθος μπορεί να σε οδηγήσει όχι μόνο σε ένα αποτυχημένο ραντεβού, αλλά και στην πρόωρη λήξη του πρώτου ραντεβού. Θέλεις να φλερτάρεις και με άλλες γυναίκες; Φυσικά και μπορείς. Υπάρχουν όμως άλλες 6 ημέρες και 22 ώρες της εβδομάδας που μπορείς να το κάνεις αυτό. Δε χρειάζεται να το κάνεις τις 2 ώρες του πρώτου σου ραντεβού με μία κοπέλα που σου αρέσει.

 

Δες όμως και εδώ για να έχεις μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη άποψη!

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θες να εξαλείψεις μια για πάντα τον φόβο της απόρριψης, δες εδώ

Επιπλέον διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Και αν στο ακυρώσει; Σου έχω τρόπο διαχείρισης.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.