Λάθος Σκέψεις στο Φλερτ και Πώς να τις Ξεπεράσεις

Υπάρχουν Λάθος Σκέψεις στο Φλερτ που όλοι κάνουμε, αλλά δε σε βοηθάνε

Οι περισσότερς λάθος σκέψεις στο φλερτ ξεκινάνε από το γεγονός ότι πιστεύεις πώς οι γυναίκες είναι καλύτερες από εσένα.

Όμως, οι γυναίκες δεν είναι καλύτερες από εσένα και υπάρχει και μια μεγάλη αλήθεια στο φλερτ που αγνοείς.

Πριν παρεξηγηθώ όμως  όχι, δεν θεωρώ τις γυναίκες κατώτερες. Ούτε πιο χαζές, ούτε μπερδεμένες ή ανώριμες. Όχι τουλάχιστον περισσότερο ή λιγότερο από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα ή άνδρα.

Κοινώς αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι καλύτεροι ή χειρότεροι από κάποιους άλλους, αλλά αυτό δεν σχετίζεται με το φύλο τους.

Ας πάμε όμως στο φλέγον ζήτημα και θα καταλάβεις τί εννοώ. Είναι Σάββατο βράδυ, έχεις βγει και ενόσω πίνεις το ποτό σου βλέπεις μία πολύ όμορφη γυναίκα που σου αρέσει. Τέλεια! Φυσικά, αντί να την προσεγγίσεις κατ’ ευθείαν και να φλερτάρεις μαζί της όπως θα έπρεπε να κάνεις, ξεκινάς και αναλύεις την κατάσταση με αποτέλεσμα να μπλοκάρεις όπως έχουμε αναλύσει και στο παρελθόν, εδώ.

Την κοιτάς από μακριά, ενόσω εκείνη γελάει και περνάει όμορφα και κλασσικές σκέψεις απόρριψης ξεπηδούν από το μυαλό σου όπως:

– Κι αν πω κάποια βλακεία στο φλερτ;

– Σίγουρα θα θέλει κάποιον πιο αρρενωπό.

– Αυτή λογικά θα βγαίνει με μοντέλα.

– Έχω αρκετά χρήματα για να μπορώ να την βγάλω έξω;  Διάβασε εδώ και θα καταλάβεις

Όλες αυτές οι σκέψεις σε ζαλίζουν, κάνουν την καρδιά σου να χτυπάει γρηγορότερα, κοκκινίζεις και φυσικά το μυαλό σου αδειάζει καθώς βιώνεις την απόρριψη που ακόμη δεν έχεις ζήσει!

Πριν συνεχίσεις δες το παρακάτω βίντεο:

Από αυτές τι λάθος σκέψεις χτίζεις την πεποίθηση ότι η γυναίκα είναι καλύτερη από εσένα, όμως με αυτόν τον τρόπο υποβιβάζεις και την ίδια και τον εαυτό σου και ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος!

Γιατί Bασανίζεις Tον Eαυτό Σου Με Λάθος Σκέψεις Στο Φλερτ;

 

Ας Αναλύσουμε Μερικά Βασικά Πράγματα

#1. Αρχικά είναι λάθος σκέψη να σκέφτεσαι ότι όλες οι γυναίκες σε θέλουν για το πορτοφόλι σου. Αν κυκλοφορείς επιδεικνύοντας πλούτο βέβαια, είναι αναμενόμενο να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν αυτές που όντως σε θέλουν μόνο για αυτό.

σκέψεις για το φλερτ και τα χρήματα

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες σκέφτονται έτσι φυσικά. Εξάλλου έχουμε πει πολλές φορές ότι οι γυναίκες θέλουν ότι θέλουμε και εμείς από το φλερτ. Γιατί λοιπόν να μην ξεκινήσεις με την σκέψη ότι απλά θέλει να γνωρίσει ενδιαφέροντα άτομα, όπως κι εσύ άλλωστε;

#2. Ένα δεύτερο λάθος που κάνεις, είναι να πιστεύεις ότι εκείνη έχει πολλά λεφτά επειδή είναι ντυμένη εντυπωσιακά.

Newflash!
Οι γυναίκες μπορεί να βγουν και να ψωνίσουν δύο φορέματα, τρία παντελόνια, πέντε μπλουζάκια, ένα ζευγάρι γόβες μία τσάντα και τέσσερα διαφορετικά αξεσουάρ και να πληρώσουν ελάχιστα χρήματα.

Συνεπώς, δεν υπάρχει λόγος να πηδάς σε συμπεράσματα. Εξάλλου, ακόμη κι έτσι να ήταν δεν λέει κάπου ότι για να σου μιλήσει μία γυναίκα πρέπει να έχεις το εκκαθαριστικό της εφορίας μαζί σου.

Δεν Βγαίνουν Όλες Έξω Για Να Γνωρίσουν Μοντέλα!

φλερτ

 

 

#3. Τρίτο και αρκετά σημαντικό. Εντάξει δεν μοιάζεις με τον Σάκη Ρουβά ή τον David Beckham αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είσαι ελκυστικός! Αποδεδειγμένα, βάσει πολλών ερευνών, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν χειρότερη αντίληψη του εαυτού τους σε σχέση με το πώς τους βλέπουν οι άλλοι. (Δες ένα απλό πείραμα εδώ). Αν δεν σου φτάνει αυτό, δες το συγκριτικά με αυτή που έχεις απέναντί σου. Μπορεί και εκείνη που κοιτάς όλο το βράδυ να μην αισθάνεται εντελώς άνετα με τον εαυτό της και το φλερτ. Μην ξεχνάς ότι και αυτή θέλει επιβεβαίωση και αναγνώριση.

#4. Τέταρτον, το γεγονός ότι είναι αντικειμενικά όμορφη δεν σημαίνει ότι είναι μεγάλο στέλεχος επιχείρησης ή ότι την κυνηγούν οι paparazzi. Ήρθε ο καιρός να απομυθοποιήσεις κάποιες αντιλήψεις που μπορεί να έχεις.

Ναι, είναι όμορφή και ναι ντύνεται ωραία. Αυτό δεν καθορίζει την οικονομική, πνευματική ή τοπογραφική της κατάσταση και θέση. Ακόμη και αν την καθόριζε όμως, τι σημασία έχει στο φλερτ;

#5. Πέμπτον, και μόνο το γεγονός ότι πιστεύεις ότι είναι καλύτερη από εσένα είναι αρκετό να σε βάλει στη διαδικασία να την αντιμετωπίσεις ως τέτοια. Φυσικά δεν χρειάζεται να της συμπεριφερθείς με απαξίωση στο φλερτ, καθώς όμως οι γυναίκες έχουν την τάση να διαισθάνονται λίγο καλύτερα τα πράγματα, αν την προσεγγίσεις με τον αέρα του υποδεέστερου, τότε θα σε αντιμετωπίσει ως τέτοιο. Όπως είπαμε και προηγουμένως, το καλύτερο είναι να την αντιμετωπίσεις ως ίση στο φλερτ και όχι μόνο.

Έχεις χάσει λοιπόν τόσο χρόνο σκεπτόμενος αρνητικά και με προκαταλήψεις και ταυτόχρονα έχεις ρίξει την ψυχολογία σου σε τέτοιο βαθμό που η υπόλοιπη βραδιά σου πιθανότατα να πάρει τον κατήφορο.

Στο παρακάτω βίντεο ο Θέμης θα αναλύσει όλα τα παραπάνω, θα σου δώσει συμβουλές αλλά και τρόπους να βγεις από το τέλμα.

Μήπως Να Αρχίσεις Να Σκέφτεσαι Διαφορετικά;

Τι θα γινόταν αν άλλαζες τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντί για αρνητικές σκέψεις, γέμιζες το μυαλό σου με θετικές;

θετικές σκέψεις στο φλερτ

Πίνεις λοιπόν το ποτό σου, βλέπεις μία όμορφη γυναίκα που σε ενδιαφέρει και σκέφτεσαι πόσο καλά θα περνούσατε αν πήγαινες να της μιλήσεις. Φυσικά και θα σε βρει πολύ ενδιαφέρον τύπο και θα γελάσει με τα αστεία σου. Επίσης, στην πορεία θα αποδειχθεί ότι έχετε αρκετά κοινά ενδιαφέροντα και τελικά θα περάσει τόσο ευχάριστα μαζί σου, που θα θέλει να σε ξαναδεί.

Τέλος, όσο διαβάζεις αυτές τις γραμμές, είμαι σίγουρος ότι χαμογελάς με αυτή την προοπτική. Φαντάσου λοιπόν, να προσεγγίσεις μία γυναίκα με σκοπό το φλερτ, έχοντας αυτές στις σκέψεις στο μυαλό σου και φαντάσου τη θετική της αντίδραση όταν σε δει να πλησιάζεις χαμογελώντας και έχοντας ήδη στο μυαλό σου την επιτυχία.

Πήγαινε λοιπόν… δεν έχει νόημα να περιμένεις!

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το φλερτ αλλά και την αλληλεπίδραση σου με αυτή την εκπληκτική διαδικασία, δες εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ EBOOK ΤΟΥ MEN OF STYLE!
Ένα μοναδικό EBOOK 102 σελίδων με tips για να βελτιωθείς και να δεις αποτελέσματα άμεσα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και θα γίνει δικό σου άμεσα!
ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!
Ένας συνεργάτης του Men Of Style θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου για να δει αν είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και να συζητήσετε για τυχόν απορίες.
cover
close-link