5 Λόγοι που οι Περισσότεροι Άνδρες δεν Κάνουν Αρκετό Σεξ

5 Λόγοι που οι Περισσότεροι Άνδρες δεν Κάνουν Αρκετό Σεξ

Το 90% των ανδρών είναι δυσαρεστημένο από την ερωτική και σεξουαλική του ζωή. Δηλώνει ή ότι δεν έχει τον αριθμό ή την ποιότητα των γυναικών που θα ήθελε να έχει ή που πιστεύει ότι του αξίζει να έχει, ή πολλές φορές ότι δεν έχει ούτε τον αριθμό ούτε την ποιότητα των γυναικών που θα έπρεπε να του αναλογεί. Γιατί συμβαίνει αυτό;

5 είναι οι κύριοι λόγοι που οι περισσότεροι άνδρες δεν κάνουν αρκετό σεξ, με αρκετές γυναίκες αλλά και με την ποιότητα γυναικών που πιστεύουν ότι τους αξίζει:

  • 1. Απλά δεν έχεις τις βασικές αρχές της γυναικείας ψυχολογίας, προσέγγισης και κλιμάκωσης σωστά στο μυαλό σου. Σίγουρα εάν είσαι έξυπνος μπορείς να προσποιηθείς στην αρχή, αλλά αργά ή γρήγορα, η γυναίκα θα σε καταλάβει. Είναι πολύ καλή στο να καταλαβαίνει και να νιώθει. Θα σε “χτυπήσει” λοιπόν στις αδυναμίες σου. Όσο και να εξασκείσαι, εάν δεν καταλαβαίνεις βασικές δομές της ψυχολογίας της γυναίκας αλλά και βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να μάθεις να βγάζεις προς τα έξω, θα βλέπεις υπερβολικά αργή πρόοδο έως καθόλου. Μερικές φορές, μάλιστα, εάν το πρόβλημα είναι σημαντικό, ούτε με τους αριθμούς και τα στατιστικά δε θα μπορείς να παίξεις, καθώς υπάρχουν άνδρες που μπορεί να προσεγγίσουν 1000 γυναίκες και να μην καταφέρουν να κλιμακώσουν μέχρι το σεξ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΙΑ από τις 1000.

να εισαι σεξουαλικός

  • 2. Δεν είσαι αρκετά σεξουαλικός. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις συγκεκριμένες λέξεις για να γίνεις σεξουαλικός. Το να μιλάς για σεξ, είναι μόνο ένας από τους πολλούς τρόπους. Έχει να κάνει και με τον τρόπο που κοιτάς, την τονικότητα και ένταση της φωνής σου, το στιλ σου. Μπορείς να πεις ακριβώς την ίδια πρόταση με διαφορετικό τρόπο και να ακουστεί είτε αστεία, είτε σέξι, είτε κουλ, είτε ειρωνική. Αν αναρωτιέσαι το πώς, έλα σε επικοινωνία μαζί μας.

σωστή γλώσσα σώματος

  • 3. Η στάση σώματος / γλώσσα σώματος σε προδίδει και σου χαλάει το Παιχνίδι. Οι γυναίκες μπορούν να διαβάζουν τη γλώσσα του σώματος υπερβολικά καλύτερα από εμάς τους άνδρες. Μάλιστα κατά κύριο λόγο, επεξεργάζονται τη γλώσσα σώματος υποσυνείδητα στο μυαλό τους. Το “νιώθουν”, δεν το αντιλαμβάνονται συνειδητά. Υπάρχουν χιλιάδες συμβουλές και ηλεκτρονικά βιβλία σχετικά με τη γλώσσα του σώματος που μπορείς να βρεις δωρεάν στο Ίντερνετ. ΑΞΙΖΕΙ και θα έπρεπε να είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων σου να διαβάσεις ένα ΑΜΕΣΑ.
  • 4. Δε δημιουργείς καλή σύνδεση και χημεία. Ας συμφωνήσουμε όλοι ότι δεν είναι όλες οι κοπέλες ενδιαφέρουσες στη συζήτηση. Μερικές απλά δεν είναι αρκετά ομιλητικές, ενώ με άλλες δεν έχεις αρκετά κοινά. Ωστόσο με οποιαδήποτε γυναίκα και να μιλήσεις, θα βρεις έστω και ελάχιστα κοινά χαρακτηριστικά ή ομοιότητες σε χόμπι, συνήθειες κτλ μεταξύ σας. Το ζητούμενο είναι να εστιάσεις σε αυτά τα κοινά και να δημιουργήσεις σύνδεση και χημεία, που θα ενισχύσει την έλξη μεταξύ σας. Έτσι θα σταματήσει να σε βλέπει σαν έναν άγνωστο και θα νιώσει ότι είσαι κάποιος με τον οποίο μπορεί να κάνει και παρέα.
  • 5. Κλιμακώνεις σωστά; Οποιαδήποτε μέθοδο και αν διαβάσεις, οποιοδήποτε βιβλίο για γνωριμίες και να δεις, θα φτάσεις στο σημείο που αναφέρεται η κλιμάκωση της γνωριμίας σε όλα τα επίπεδα: λεκτικά, σωματική κλιμάκωση. Εάν δοκιμάσεις να κλιμακώσεις τη γνωριμία απότομα πριν η κοπέλα νιώσει αρκετή έλξη, θα βρεις γρήγορα εμπόδια μπροστά σου και είτε θα σου πει να μείνετε φίλοι είτε ότι έχει αγόρι / σχέση, κατά πάσα πιθανότητα. Εάν κλιμακώσεις μάλιστα πριν νιώσει άνετα μαζί σου και ασφάλεια, το πιο πιθανό είναι να φύγει. Πάντως αν βιαστείς να κλιμακώσεις αλλά έχεις την απαραίτητη συναισθηματική νοημοσύνη να το αντιληφθείς αμέσως και φερθείς ανάλογα, τότε πιθανότατα η αρχική σου βιασύνη να μην επηρεάσει αρνητικά την γνωριμία. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις, όμως, είναι ενώ δέχεσαι το πράσινο φως από τη γυναίκα που γνώρισες, να μην κλιμακώσεις είτε επειδή φοβήθηκες, είτε επειδή δεν αναγνώρισες τα σημάδια που σου δίνει.

Εσύ κάνεις αρκετό σεξ σύμφωνα με τα δικά σου θέλω; Πιστεύεις ότι μπορείς περισσότερο; Σίγουρα μπορείς και σίγουρα σου αξίζει.

Έλα να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, αν δεν έχεις κάνει ήδη. Θα λάβεις αμέσως ένα Δωρεάν E – Book με 19 από τα καλύτερα άρθρα μας.

 

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.