5 Λόγοι Για Να Μην Γυρίσεις Στην Πρώην!

Χώρισες και υποφέρεις… Πλέον είναι η πρώην σου και αυτό σε πληγώνει.
Είναι λογικό, όλοι οι χωρισμοί πονάνε.

Και όλοι, πάντα, σκεφτόμαστε πόσο θέλουμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, να επιστρέψουμε στην “κανονική” ροή των πραγμάτων.

Κοινώς, να τα ξαναβρούμε με την πρώην μας.

Μπορεί να σε χώρισε εκείνη ή μπορεί να έχετε περάσει πολλές φορές από αυτή την διαδικασία και πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις ξανά.

Είναι όμως αυτό σωστό;

Έχει νόημα να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο;

Εάν γυρίσει ο χρόνος πίσω, δε θα έκανες τα ίδια λάθη πιστεύεις;

Μήπως η προσπάθεια επιστροφής σε μια κατάσταση απλά ρίχνει την αξία σου; Κι αν σου δείχνει σημάδια εσύ αστην να λέει, αλλά να λες, τι να το κάνω, αν προσπαθήσω και έχω πάλι τα ίδια; Μήπως απλά η επιστροφή με οδηγήσει σε έναν επόμενο χωρισμό;

ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, δες όλο το βίντεο. Όλο όμως.

Σήμερα ο Χρήστος θα σου πει τους 5 λόγους που εάν συμβαίνει κάποιος από αυτούς, δεν πρέπει να γυρίσεις πίσω στην ίδια σχέση.

Να θυμάσαι ότι η ευτυχία σου, η αξία σου, η ζωή σου η ίδια εξαρτάται κυρίως από εσένα. Δεν την ορίζει ένας χωρισμός.
Εννοείται πώς η σχέση σου είναι σημαντικός παράγοντας της καθημερινότητάς σου, όμως δεν είναι ο μοναδικός.

Είναι σημαντικό να έχεις κριτήρια, να ξέρεις τι θέλεις και να διατηρείς πάντα την αξία σου!

Δες και τα 5 και πες μας :

Υπάρχει κάποιος λόγος πραγματικά να γυρίσεις στην πρώην ή άλλοι λόγοι να μείνεις μακριά;

Αν σου άρεσε το video, στείλε το σε κάποιον φίλο σου που πιστεύεις πως θα τον βοηθήσει. Φυσικά αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ

Μπορείς να εγγραφείς στο newsletter μας εδώ

Και φυσικά, εάν θέλεις κι εσύ να μάθεις περισσότερα, δες εδώ

Καλή συνέχεα

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.