5 Λόγοι που η Διαδικασία του Φλερτ σού Φαίνεται Βουνό

5 Λόγοι που η Διαδικασία του Φλερτ σού Φαίνεται Βουνό

Μιλώντας με αμέτρητους μαθητές τα τελευταία χρόνια, έχω συνειδητοποιήσει ότι στους περισσότερους άντρες το φλερτ φαίνεται βουνό.

Βρίσκουν δικαιολογίες με τη σέσουλα προκειμένου να βγουν έξω και να φλερτάρουν. Και είναι λογικό.

Έχοντας βρεθεί σε αυτή τη θέση, μπορώ να κατανοήσω σε βάθος τους λόγους που το φλερτ μπορεί να φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο και περίπλοκου στους άντρες, ιδιαίτερα όταν ξεκινάνε να προσεγγίζουν τις πρώτες φορές.

Ωστόσο, οι περισσότεροι άντρες έχουν κάνει ελάχιστες προσεγγίσεις στη ζωή τους χωρίς την απαραίτητη γνώση και δεν βλέπουν άμεσα τα αποτελέσματα που θέλουν. Το αποτέλεσμα είναι ότι, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τα παρατάνε.

Δεν χρειάζεται να συμβαίνει αυτό.

Το φλερτ είναι απαραίτητο κομμάτι της ζωής μας και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Το πιο λογικό είναι το εξής: Προκειμένου να γνωρίσεις την κατάλληλη γυναίκα για εσένα, θα χρειαστεί να βγεις έξω, στον πραγματικό κόσμο, και να την προσεγγίσεις.

Και αν το κάνεις αυτό διαρκώς, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην βρεις μια γυναίκα υψηλής αξίας και ποιότητας που θα σου προσφέρει ό,τι περιμένεις και αξίζεις.

Προκειμένου, όμως, να φτάσεις σε αυτό το σημείο, θα χρειαστεί να καταστρέψεις μέσα σου όλα αυτά που σε κρατούν πίσω και σε κάνουν να πιστεύεις ότι το φλερτ είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο και ότι δεν είναι για εσενα.

Το σημερινό άρθρο θα σε βοηθήσει να κάνεις ακριβώς αυτό.

Οι 5 λόγοι που θα αναφέρω παρακάτω είναι οι βασικοί λόγοι που μας εμποδίζουν από το να φλερτάρουμε και να αποκτήσουμε τα ερωτικά αποτελέσματα που μας αξίζουν.

διαδικασία του φλερτ

#1. Επικεντρώνεσαι στο Αποτέλεσμα Και Όχι Στη Διαδικασία Του Φλερτ

 

Από τις βασικές αιτίες που οι περισσότεροι άντρες κολλούν όταν πρόκειται να προσεγγίσουν μια γυναίκα είναι ότι επικεντρώνονται υπερβολικά στο αποτέλεσμα.

Ενώ το αποτέλεσμα είναι σημαντικό και σίγουρα μετράει, το να πιστεύεις ότι η προσέγγιση είναι επιτυχημένη μόνο όταν πετύχεις τον σκοπό σου σίγουρα σε αγχώνει και δεν σου προσφέρει ευχαρίστηση.

Το αποτέλεσμα για κάθε άτομο που φλερτάρει είναι διαφορετικό. Και το πώς συμπεριφέρεσαι σίγουρα καθορίζει το αποτέλεσμα. Δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με την επιστήμη του φλερτ και το πώς συμπεριφέρεσαι όταν φλερτάρεις.

Για τους περισσότερους άντρες το καλό αποτέλεσμα σημαίνει ότι έχουν πάρει το τηλέφωνο της γυναίκας που τους αρέσει, έχουν κλείσει πρώτο ραντεβού ή έχουν κάνει σεξ.

Και οι περισσότεροι νιώθουν ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι όταν πετύχουν κάτι από αυτά, ή ό,τι μπορεί να έχουν ως στόχο στο μυαλό τους.

Το να μαζεύεις όμως τηλέφωνα ή κρεβάτια δεν είναι ο σκοπός του φλερτ.

Ο σκοπός του φλερτ είναι η διασκέδαση, τόσο για εσένα όσο και για τις γυναίκες.

Όταν μια γυναίκα είναι διαθέσιμη για φλερτ και σεξ, δεν θέλει να την βλέπουν ως στόχο. Αυτός είναι ένας από από τους πιο συχνούς λόγους που οι γυναίκες απορρίπτουν τους άντρες που τις προσεγγίζουν.

Η γυναίκα, όπως και κάθε άνθρωπος, θέλει να νιώθει ξεχωριστή και σημαντική, κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για εκείνη.

Τη στιγμή που θα καταλάβει ότι μαζεύεις τηλέφωνα ή ότι ο σκοπός σου είναι μόνο το να κάνεις σεξ μαζί της και δεν σε ενδιαφέρει ως άνθρωπος, ακολουθεί η απόρριψη.

Και πίστεψέ με, από ένα βλέμμα και μια κίνηση μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει εάν σου αρέσει πραγματικά ή αν απλά την βλέπεις ως άλλον έναν στόχο.

Διασκέδασε το εσύ πρώτα και τα ερωτικά σου αποτελέσματα θα αλλάξουν.

 

#2. Εξιδανικεύεις Τη Γυναίκα Κατά Τη Διαδικασία Του Φλερτ

διαδικασία του φλερτ

Πολλοί άντρες κάνουν μια γυναίκα να νιώσει Θεά, κι αυτό δεν είναι πάντα καλό.

Εξιδανικεύουν τις γυναίκα και τη γυναίκα που φλερτάρουν και την βλέπουν ως κάτι που είναι ανώτερο από εκείνους και που είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουν.

Το αποτέλεσμα είναι να αγχώνονται υπερβολικά πολύ και να καταβάλλονται από νευρικότητα.

Ωστόσο, το άγχος και η νευρικότητα ποτέ δεν φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς η γυναίκα το αντιλαμβάνεται και είτε το παίρνει πάνω της, είτε αγχώνεται και η ίδια.

Από τη δική μου οπτική γωνία, αυτό που ισχύει και πάντα λειτουργεί καλύτερα είναι να βλέπεις τη γυναίκα ως έναν απλό άνθρωπο που έχει τις ίδιες ανάγκες και αδυναμίες με εσένα.

Δεν είναι κάτι εξαιρετικό ή σπάνιο. Ούτε είναι το βραβείο σου αν της μιλήσεις με τον σωστό τρόπο. Θέλει κι εκείνη σεξ όπως κι εσύ.

Τις ίδιες ανάγκες έχετε. Σταμάτα να εξιδανικεύεις τις γυναίκες λοιπόν, γιατί αυτό μόνο επιζήμιο μπορεί να είναι για το φλερτ και τη ζωή σου.

 

#3. Πιστεύεις Ότι Έχεις Χαμηλότερη Αξία Από Τη Γυναίκα

Η αυτοπεποίθηση και η αξία που πιστεύεις ότι έχεις καθορίζουν σε τεράστιο βαθμό το πώς βλέπεις το φλερτ και τον εαυτό σου.

Όσον αφορά την αξία που πιστεύεις ότι έχεις, εάν για κάποιο λόγο, ίσως λόγω του τρόπου που μεγάλωσες ή των απορρίψεων που έχεις αντιμετωπίσει από τις γυναίκες μέχρι τώρα, πιστεύεις ότι δεν έχεις τόσο υψηλή αξία όσο εκείνη, τότε νιώθεις μονίμως την ανάγκη να την εντυπωσιάσεις.

Το αποτέλεσμα είναι να πιστεύεις ότι κρίνεσαι από εκείνην και ότι πρέπει να αποδώσεις.

Το φλερτ, όμως, δεν είναι ένας αγώνας. Εάν σε απορρίψει δεν χάνεις ούτε αυτό σημαίνει ότι δεν αξίζεις.

Αντίθετα, το φλερτ, όπως προείπα, είναι ένα μέσο διασκέδασης.

Με αυτό στο νου σου, θα χρειαστεί να αλλάξεις την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο που προβάλεις την προσωπικότητά σου. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το πώς εσύ ο ίδιος ρίχνεις την αξία σου.

Η αξία σου είναι εκείνη που εσύ ορίζεις και πιστεύεις ότι έχεις.

Στην τελική, εάν πιστεύεις ότι αξίζεις λιγότερο από τη γυναίκα που φλερτάρεις, κάνε κάτι για να ανεβάσεις την αξία σου.

Γι’ αυτό είμαστε κι εμείς εδώ.

 

#4. Δεν Έχεις Επιλογές

προσεγγίζεις σπάνια

 

Όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα τον μήνα, είναι λογικό να φαίνεσαι και να νιώθεις απελπισμένος.

Αυτό σε φέρνει αυτόματα σε μειονεκτική θέση, καθώς πιστεύεις ότι έχεις ανάγκη τη συγκεκριμένη γυναίκα και ότι πρέπει να την κερδίσεις πάση θυσία.

Επειδή, όμως, όπως προανέφερα, οι γυναίκες δεν είναι βραβεία, δεν έχεις να κερδίσεις κάτι.

Ο σκοπός σου θα πρέπει να είναι το να προσεγγίσεις διαρκώς γυναίκες, κάθε μέρα, ώστε να μην νιώθεις έλλειψη στον ερωτικό τομέα.

Όταν συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες εκεί έξω και ότι ουσιαστικά μπορείς να διαλέξεις όποια γυναίκα θέλεις, αυτόματα θα σου φύγει το άγχος της προσέγγισης και το φλερτ θα σταματήσει να σου φαίνεται βουνό.

Είναι πολύ απλό.

Όσο περισσότερες γυναίκες προσεγγίζεις τόσο θα σταματήσεις να σε καίει η αντίδρασή τους και η γνώμη τους για εσένα.

Γιατί θα έχεις επιλογές. Και πλέον θα επιλέγεις εσύ.

προσέγγισε συχνά

#5. Σου Λείπει Η Εξάσκηση

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, χρειαζόμαστε 10.000 ώρες εξάσκησης σε κάτι προκειμένου να γίνουμε κορυφαίοι σε αυτό.

Τώρα, δεν σου λέω να αφιερώσεις 10.000 ώρες στη διαδικασία του φλερτ προκειμένου να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Σίγουρα όμως, όσο περισσότερο εξασκείσαι και προσεγγίζεις τις γυναίκες που σου αρέσουν, τόσο περισσότερο θα νικάς τους φόβους σου, τις ανασφάλειές σου και το άγχος σου.

Είναι θέμα εξάσκησης, λοιπόν. Το να κάνεις μια πρόσθεση στα μαθηματικά δεν σου φαίνεται βουνό, σωστά; Στην αρχή όμως δεν ένιωθες έτσι με αυτό.

Όσο περισσότερη εξάσκηση έκανες στις προσθέσεις, τόσο πιο απλή σου φαινόταν η διαδικασία.

Έτσι είναι και με τη διαδικασία του φλερτ. Όσο περισσότερο προσεγγίζεις, τόσο πιο απλό θα σου φαίνεται.

διαδικασία του φλερτ

Κλείνοντας, θα ήθελα να επισημάνω ότι στην αρχή σίγουρα η διαδικασία του φλερτ θα σου φαίνεται βουνό.

Όσο όμως επιμένεις σε αυτό και ακολουθείς τα βήματα που έχουμε προτείνει στα βίντεο και τα άρθρα μας τόσο περισσότερο θα το διασκεδάζεις και τελικά δεν θα μπορείς να ζεις χωρίς αυτό!

Γιατί το φλερτ είναι τρόπος ζωής. Και σου αξίζει το καλύτερο.

Αν θέλεις κι εσύ να εντάξεις το φλερτ άμεσα στην ζωή σου, δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ διαβάζοντας το βιβλίο από τους ιδρυτές του Men Of Style. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.