5 Πράγματα Που Κοιτάζει Μια Γυναίκα Πάνω Σου!

Μάθε Τι Κοιτάζει Μια Γυναίκα Σε Εσένα

Στο σημερινό video ο Χρήστος, υπεύθυνος εκπαιδεύσεων του Men Of Style, αναφέρεται στα όσα μια γυναίκα κοιτάζει σε έναν Άνδρα!

Είναι σίγουρο πως όταν η άποψη μιας γυναίκας σε απασχολεί, τότε θα σε απασχολεί και το τι η ίδια κοιτάζει σε έναν άνδρα και ιδιαίτερα εσένα.

Η εικόνα σου, το στυλ σου, τα συναισθήματα που προβάλεις, ο τρόπος που απασχολείς τις αισθήσεις της και η εκφραστικότητά σου παίζουν όλα τον ρόλο τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος απαντά σε ερωτήσεις όπως :

#1. Μετράει η εξωτερική σου εμφάνιση για την γυναίκα;
#2. Πως μπορείς να ελέγξεις την σιλουέτα σου;
#3. Σε ποιο κομμάτι της εικόνας σου έχεις απόλυτο έλεγχο;
#4. Τι προσδιορίζει το στυλ που προβάλεις για σένα;
#5. Τα ρούχα που φοράς τι σημαίνουν για την κοινωνικοποίησή σου;
#6. Το πώς αλληλεπιδράς με τους άλλους πόσο σημαντικό είναι για την γυναίκα και τι της επικοινωνεί;
#7. Ποιο είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της εικόνας σου που θα δώσει σημασία μια γυναίκα;
#8. Τι ρόλο παίζει η κολόνια σου και το άρωμά σου;
#9. Η διάθεσή σου είναι σημαντική για την εικόνα σου;
#10. Πόσο μετράει η εκφραστικότητα σε έναν άνδρα;

Τα Βίντεο Στα Οποία Αναφέρεται Ο Χρήστος Είναι 

Αν Σου Άρεσε Το Video Για Το Τι Κοιτάζει Μια Γυναίκα Πάνω Σου

βιντεο για το φλερτ

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla+Andrika, το πρώτο ελληνικό podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Το φλερτ είναι μια ικανότητα που σε κάθε περίπτωση οφείλεις στον εαυτό σου να εξελίξεις. Από τη

στιγμή που παίρνεις μια τέτοια απόφαση, θα δεις στην πράξη ότι το να προσεγγίζεις τις γυναίκες όλο και πιο αποτελεσματικά θα σου αλλάξει τη ζωή.

Θες να δεις και άλλα βίντεο; Κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ.

Μάθε πως να ανεβάσεις τη δική σου αξία και να βελτιωθείς στο φλερτ με τις γυναίκες. Είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για την εξέλιξή σου, όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή, αλλά σε όλα τα επίπεδα της προσωπικής σου ανάπτυξης.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB
INSTAGRAM
NEWSLETTER
RSS

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Τι Μπορείς Να Μάθεις Για Το Φλερτ Κοντά Μας

φλερτ

 

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας και του φλερτ με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας και φλερτ μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ, διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.