5 Πράγματα Που Κοιτάζει Μια Γυναίκα Πάνω Σου!

Στο σημερινό video ο Χρήστος, υπεύθυνος εκπαιδεύσεων του Men Of Style, αναφέρεται στα όσα μια γυναίκα κοιτάζει σε έναν Άνδρα!

Είναι σίγουρο πως όταν η άποψη μιας γυναίκας σε απασχολεί, τότε θα σε απασχολεί και το τι η ίδια κοιτάζει σε έναν άνδρα και ιδιαίτερα εσένα.

Η εικόνα σου, το στυλ σου, τα συναισθήματα που προβάλεις, ο τρόπος που απασχολείς τις αισθήσεις της και η εκφραστικότητά σου παίζουν όλα τον ρόλο τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος απαντά σε ερωτήσεις όπως :

Μετράει η εξωτερική σου εμφάνιση για την γυναίκα;
Πως μπορείς να ελέγξεις την σιλουέτα σου;
Σε ποιο κομμάτι της εικόνας σου έχεις απόλυτο έλεγχο;
Τι προσδιορίζει το στυλ που προβάλεις για σένα;
Τα ρούχα που φοράς τι σημαίνουν για την κοινωνικοποίησή σου;
Το πώς αλληλεπιδράς με τους άλλους πόσο σημαντικό είναι για την γυναίκα και τι της επικοινωνεί;
Ποιο είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της εικόνας σου που θα δώσει σημασία μια γυναίκα;
Τι ρόλο παίζει η κολόνια σου και το άρωμά σου;
Η διάθεσή σου είναι σημαντική για την εικόνα σου;
Πόσο μετράει η εκφραστικότητα σε έναν άνδρα;

**————————-**

Τα video στα οποία αναφέρεται ο Χρήστος είναι :

10 Απλοί Τρόποι Να Βελτιώσεις το Στυλ σου Χωρίς Να Ξοδέψεις Μια Περιουσία – https://youtu.be/wonYgGrmmtE

6 Aρώματα Που Πρέπει Να Δοκιμάσεις! -https://youtu.be/bOYNOIwqh3g

**————————-**

Ο Χρήστος είναι dating coach, ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

 

**————————-**
Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
YOUTUBE: http://www.youtube.com/MenOfStyleGreece
NEWSLETTER : https://www.menofstyle.gr/newsletter
TWITTER : http://www.twitter.com/Men_Of_Style_Gr
RSS : https://www.MenOfStyle.gr/feed

Δες το σε HD 1080 – Διαθέσιμοι υπότιτλοι / Captions Available

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.