5 Πράγματα που Κοιτάει στα Πρώτα Δευτερόλεπτα της Επικοινωνίας σας

5 Πράγματα που Κοιτάει στα Πρώτα Δευτερόλετα της Επικοινωνίας σας

Πως Να Πετύχεις Από Την Αρχή Της Επικοινωνίας Σας

Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζεις πριν συνεχίσεις να προσεγγίζεις και να φλερτάρεις γυναίκες: τα πρώτα δευτερόλεπτα της επικοινωνίας σας είναι ίσως τα πιο σημαντικά και καθορίζουν σε τεράστιο βαθμό την μελλοντική σχέση σας.

Η σχέση σου με τη γυναίκα που σου αρέσει  είναι μια σχέση που εξελίσσεται από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα της έναρξης του φλερτ. Η έλξη που δημιουργείται εκείνα τα δευτερόλεπτα και τα συμπεράσματα που βγάζει σε συνειδητό και ασυνείδητο επίπεδο μέσα από την πρώτη σας επαφή καθορίζουν καταρχάς τη συμπεριφορά της γυναίκας όταν την φλερτάρεις, το αν θα βγει ραντεβού μαζί σου και το αν θα ακολουθήσει η απόρριψη.

Εκείνα τα πρώτα δευτερόλεπτα καθορίζουν επίσης και τον τρόπο που σε βλέπει  καθώς και το εάν σε εκτιμάει, σε σέβεται και νιώθει ότι είσαι ένας άντρας με αξία.

Γιατί;

Γιατί η γυναίκες αποφασίζουν σε υποσυνείδητο επίπεδο το εάν θα κάνουν σεξ   με έναν άντρα ή όχι μέσα σε 6 milisecond ! Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη σας επαφή είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές της επικοινωνίας σας.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τα πέντε πράγματα που κοιτάει στα πρώτα δευτερόλεπτα της επικοινωνίας σας.

Τι Παρατηρεί Λοιπόν Η Γυναίκα Στην Αρχή Της Επικοινωνίας;

#1. Το Χαμόγελο Σου, Η Πρώτη Μορφή Της Επικοινωνίας

επικονωνία και φλερτ

Το χαμόγελο παίζει τεράστιο ρόλο στην επικοινωνία αλλά και στην πρώτη εντύπωση που σχηματίζουμε για έναν άνθρωπο.

Οι γυναίκες βρίσκουν πιο ελκυστικούς τους άντρες που χαμογελάνε συχνά. Καθώς ένα χαμόγελο φανερώνει κοινωνική και συναισθηματική νοημοσύνη. Επίσης δείχνει θετικότητα, αυτοπεποίθηση. Καθώς και ότι είσαι ήρεμο άτομο και ότι ζεις μια ενδιαφέρουσα ζωή.

Το χαμόγελο είναι απαραίτητο για την δημιουργία οικειότητας και σύνδεσης με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Και θα έπρεπε να το εισάγουμε γενικότερα στη ζωή μας και στον τρόπο που φλερτάρουμε και επικοινωνούμε με τους γύρω μας. Επιπλέον, μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα με τον εαυτό μας και είναι βασική προϋπόθεση δημιουργίας και αύξησης της έλξης.

 

#2. Την Γλώσσα Σώματός Σου Και Τον Τρόπο Που Επικοινωνείς

επικοινωνία και φλερτ

Μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει πολλά από μια κίνησή σου ή από μια συζήτησή σας. Η έλξη είναι κατί που δημιουργείται κυρίως σε υποσυνείδητο επίπεδο, γι’ αυτό η μη λεκτική επικοινωνία είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά ενός ισχυρού  αρσενικού.

Ό,τι κι αν πεις δεν έχει την ίδια αξία αν δεν μπορείς να το στηρίξεις με την αντίστοιχη γλώσσα σώματος.

Επίσης, ο τρόπος που μιλάς είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς το φλερτ είναι μια επικοινωνία που βασίζεται και στις πληροφορίες που ανταλλάζεις με τη γυναίκα που σου αρέσει.

Ωστόσο, πολλές φορές ψάχνουμε να πούμε την κατάλληλη ατάκα ή κάτι που θα εντυπωσιάσει την γυναίκα που φλερτάρουμε. Υπάρχουν τελικά μαγικές ατάκες; Ο Θέμης μάς λέει περισσότερο πάνω στο θέμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Είναι λίγο ανόητο να πιστεύουμε ότι παίζουν ρόλο μόνο αυτά που λέμε ή μόνο αυτά που κάνουμε. Η αλήθεια είναι ότι παίζουν ρόλο και τα δύο. Οι κινήσεις σου και ο τρόπος που μιλάς έχουν μεγάλη βαρύτητα.

Στις σχέσεις μας με τις γυναίκες εκφράζουμε πάντα τη δική μας αξία και τη δικά μας συναισθήματα. Αυτό σημαίνει ότι εάν είσαι νευρικός και νιώθεις άβολα, οι κινήσεις σου θα το δείξουν αυτό. Η γλώσσα σώματος μας και η φωνή μας αντικατοπτρίζουν πάντα τα συναισθήματά μας.

Εάν αντίθετα νιώθεις γεμάτος αυτοπεποίθηση και ότι έχεις υψηλή αξία τότε η γλώσσα σώματός  σου είναι πιο άνετη, πιο χαλαρή και συνολικά πιο ελκυστική.

 

#3. Την Αποφασιστικότητα Και Τον Δυναμισμό Σου

Μπορεί να μην αντιλαμβανόμαστε πάντα τι είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια μιας σχέσης, ειδικά όταν η σχέση αυτή έχει μόλις ξεκινήσει.

Ωστόσο, για τις γυναίκες είναι πολύ βασικό ο άντρας ο οποίος τις φλερτάρει και με τον οποίον αναπτύσσουν μια σχέση να είναι αποφασιστικός και δυναμικός.

Αυτό σημαίνει να παίρνει πρωτοβουλίες και αποφάσεις και να αντιμετωπίζει τη ζωή με θάρρος. Η απόρριψη είναι κάτι που έρχεται πολύ γρήγορα όταν μια γυναίκα αντιληφθεί ότι ο άντρας που την φλερτάρει δεν διαθέτει αυτά τα πολύ βασικά χαρακτηριστικά.

Μην διστάζεις να πεις τη γνώμη σου και να εκφράσεις αυτό που πιστεύεις από τη πρώτη  στιγμή της επικοινωνίας σας. Η στιγμή της απόρριψης έρχεται όταν η γυναίκα συνειδητοποιεί ότι ο άντρας που την προσέγγισε είναι διαχειρίσιμος και δεν διαθέτει δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

#4. Το Βλέμμα σου

το βλέμμα σου

Το βλέμμα μπορεί να δείξει πολλά για τον τρόπο που σκέφτεσαι και νιώθεις.

Ένα έντονο βλέμμα δείχνει θάρρος, αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και συνολικότερα σχηματίζει την εικόνα ενός άντρα ο οποίος ξέρει ποιος είναι και τι θέλει να κατακτήσει.

Αυτό φυσικά διαφέρει από το επιθετικό βλέμμα. Ένα επιθετικό βλέμμα είναι ένα βλέμμα που εκφράζει αρνητικά συναισθήματα και ανασφάλειες.

Επιπλέον, εάν ένας άντρας κοιτάει μια γυναίκα ψυχρά ή αδιάφορα ακόμα κι αν το κάνει ασυνείδητα, επικοινωνεί ότι ο ίδιος είναι ψυχρός ή αδιάφορος.

Συνολικότερα, το βλέμμα μας είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο καθώς εκφράζει τις σκέψεις μας, τα συναισθήματά μας, την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας και την άποψή μας για τη ζωή.

#5. Τα Ενδιαφέροντά Σου Και Την Πραγματικότητα Που Έχεις Δημιουργήσει

ενδιαφέροντα

Από τα πιο σημαντικά πράγματα που κοιτάει μια γυναίκα σε έναν άντρα είναι το κατά πόσο έχει ενδιαφέροντα και μια ισχυρή πραγματικότητα.

Ακόμα και σε μια σχέση είναι πολύ λογικό να ακολουθήσει χωρισμός εάν λείπουν αυτά τα δύο πολύ σημαντικά στοιχεία.

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για τους δύσκολους χωρισμούς.

Το να είσαι μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα είναι κάτι που διαμορφώνεται από την καθημερινότητά σου και τη ζωή που ζεις. Όσο περισσότερα ενδιαφέροντα έχεις τόσο πιο ανεξάρτητος είσαι και τόσο διαμορφώνεις μια πραγματικότητα που έλκει κάθε άνθρωπο που συναντάς.

Οι περισσότερες γυναίκες μπορούν να αντιληφθούν εάν ένας άντρας έχει ενδιαφέροντα  από τα πρώτα λεπτά της επικοινωνίας τους.

Ουσιαστικά, το να έχεις ενδιαφέροντα και δική σου πραγματικότητα είναι σημάδια ενός ισχυρού ανθρώπου με στόχους και φιλοδοξίες.

Η έλξη δημιουργείται από την πρώτη σου επαφή με μια γυναίκα και είναι πολύ σημαντικό να δείξεις ότι κατέχεις αυτά τα πέντε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάσαι ότι ο σκοπός του φλερτ δεν είναι να αποδείξεις ότι είσαι κάποιος που δεν είσαι, αλλά να το απολαύσεις και να είσαι ο εαυτός σου.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την επικοινωνία και πώς μπορείς να γίνεις καλύτερος σε αυτήν, δες εδώ.

Βρες και διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.