5 Σημεία – Κλειδιά για πιο Αποδοτικό Φλερτ το Νέο Έτος

Αν θέλεις να φλερτάρεις περισσότερο αποδοτικά την νέα Χρονιά, θα χρειαστεί να γνωρίζεις κάποιους τομείς να εστιάσεις. Διάβασε ποιοι είναι.

Αποδοτικό Φλερτ Το Νέο Έτος

Κάθε νέα χρονιά που ξεκινά, όλοι μας λίγο πολύ θέτουμε στόχους για την προσωπική μας βελτίωση, αλλά και πως να αναπτύξουμε περισσότερο τις επικοινωνιακές ικανότητές μας, στα επαγγελματικά και στα κοινωνικά μας, αλλά κυρίως στο φλερτ.

Καθώς το 2017 έφτασε στο τέλος του, σκέφτομαι τους στόχους που έθεσα ακριβώς πριν από ένα έτος για να καταλήξω στο πόσο δημιουργικό ήταν αυτό και την ανάπτυξη που πέτυχα.

Στην πραγματικότητα, η διαδικασία αυτή θέτει τις βάσεις για την νέα χρονιά που ήρθε, έτσι καθορίζεις με το πλάνο σου και με βάση τις ικανότητες που έχεις βελτιώσει όσα μπορείς να πραγματοποιήσεις στον καινούργιο χρόνο που έχεις μπροστά σου.

Πρώτα από όλα λοιπόν, θα πρέπει να γίνει μια ανασκόπηση για όσα έκανα πράξη αλλά και για όλα εκείνα που προσπάθησα να επιτύχω, αλλά ενδεχομένως δεν τα κατάφερα και στην συνέχεια να ερευνήσω τα αίτια της αποτυχίας και να βρω τρόπους να μην επαναληφθούν φέτος.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους στόχους που θέτουμε όταν θέλουμε να φλερτάρουμε πιο αποδοτικά και είναι η ουσία των αποτελεσμάτων μας.

Άλλωστε, τα πάντα εξαρτώνται από τις ενέργειες μας, που κάθε φορά μας δίνουν και ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Οπότε αν αυτό που έκανες μέχρι τώρα δεν αποδίδει, αρκεί να το αλλάξεις ή να το βελτιώσεις για να έχεις αυτό ακριβώς που επιθυμείς.

Φυσικά δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε αφήσει ικανοποιημένο σε όλα τα σημεία του, όμως θα είναι η αρχή για περαιτέρω πρακτική εξάσκηση με μεγαλύτερη διάθεση από εσένα.

Πάμε λοιπόν να δούμε πιο αναλυτικά εκείνα τα σημεία–κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να αποδώσεις καλύτερα και να είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου στο νέο έτος.

#1. Βελτίωσε Την Εμφάνιση Σου Για Πιο Αποδοτικό Φλερτ
αποδοτικό φλερτ

Η εμφάνιση μας μετράει σημαντικά στην καθημερινότητα μας, γενικότερα αλλά και σε κάθε περίσταση.

Τι γίνεται όταν θέλεις να εξελιχθείς αλλά όλα γύρω σου πάνε στραβά; Πώς μπορείς να αναπτύξεις έναν τρόπο σκέψη που να σου επιτρέψει να ανταπεξέρχεσαι σε κάθε δυσκολία; Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika που ακολουθεί.

Α) Από το κούρεμα σου και τα γένια σου, μέχρι τα ρούχα που επιλέγεις να φοράς, μπορείς να δείχνεις στα καλύτερα σου, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία κάνοντας τις σωστές επιλογές.

Β) Στην εμφάνιση μας, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει το σώμα μας αλλά και η καλλιέργεια του πνεύματος μας.

Γ) Είναι ο συνδυασμός που μπορεί να αλλάξει επίπεδο σε έναν άνθρωπο και να του δώσει την ώθηση να συνεχίσει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Δ) Οπότε φρόντιζε το μυαλό και το σώμα σου γενικότερα, για να παρουσιάζεις μια ολοκληρωμένη εικόνα του καλύτερου εαυτού σου.

#2. Ξεκαθάριζε Τις Προθέσεις Σου Για Πιο Αποδοτικό Φλερτ
ξεκάθαρες προθέσεις

Πολλές φορές καθυστερούμε να εκδηλώσουμε τις πραγματικές μας ανάγκες από φόβο να μην απορριφθούμε και έτσι χάνουμε την ουσία της προσέγγισης μας στην γυναίκα που μας ενδιαφέρει.

Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερείς να εκφραστείς, αρκεί να το κάνεις με τρόπο που θα βελτιώσει την προσέγγιση σου και θα δώσει ενέργεια και αξία στην παρέα που μιλάς.

Σε διαφορετική περίπτωση, δεν υπάρχει λόγος η γυναίκα που συζητάτε να ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει παραπάνω ως άνδρα, αλλά ως παρέα της και καινούργιο της φίλο.

Έτσι λοιπόν φλερτάροντας την, θα μπορέσεις να καταλήξεις και σε ένα νέο ραντεβού μαζί της έχοντας τον χρόνο για να γνωριστείτε καλύτερα.

Αν σε απέρριψε, δες το βίντεο που ακολουθεί, όπου ο Χρήστος σου ξεκαθαρίζει τη διαφορά ανάμεσα σε διεκδίκηση και κυνήγι μιας γυναίκας.

#3. Η Απόδοση Σου Επηρεάζεται
 Από Τις Επικοινωνιακές Σου Δεξιότητες
φλερτ

Το γεγονός ότι δεν αισθάνεσαι όσο χαλαρός θέλεις, την στιγμή που φλερτάρεις με γυναίκες, έχει άμεση σχέση με την εικόνα σου.

Για παράδειγμα, όταν κινείς απότομα τα χέρια σου ή μιλάς γρήγορα, ο εγκέφαλος σου σε επηρεάζει, με σκοπό να προσπαθεί να σε βγάλει από αυτήν τη δύσκολη θέση που θεωρεί ότι έχεις έλθει.

Όσο καιρό όμως εξασκείσαι σωστά και με συγκεκριμένους τρόπους, μπορείς να μάθεις από τα λάθη σου και να βελτιώσεις όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να φλερτάρεις ιδανικά.

Το βλέμμα σου, ο τρόπος που μιλάς και συμπεριφέρεσαι, η στάση του σώματος σου αλλά και όλα μαζί, μπορούν να βελτιωθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

#4. Βγες Έξω Από Την Ζώνη Άνεσής Σου Για Πιο Αποδοτικό Φλερτ
βγες από τη ζώνη άνεσης

Γενικότερα, οτιδήποτε κάνουμε που μας κρατάει σε εγρήγορση και μας μαθαίνει κάτι καινούργιο, θα είναι πολύ εποικοδομητικό να το ξεκινήσεις το νέο έτος.

Δοκίμασε να κάνεις ένα ταξίδι που θα ήθελες, μάθε μία ξένη γλώσσα, ξεκίνα κάποιο νέο χόμπι που είχες δει και σου κίνησε την περιέργεια και γνώρισε το από κοντά.

Το μυαλό μας θα είναι πάντα μια μηχανή γνώσης που μπορεί να μάθει, απορροφώντας σαν σφουγγάρι οτιδήποτε νέο, αρκεί να του δώσεις την ευκαιρία να το κάνει.

Φυσικά όλα αυτά θα σε βοηθήσουν στο φλερτ, όμως κυρίως το φλερτ θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις ή να βελτιώσεις όλα τα παραπάνω και να κάνεις την πραγματικότητα σου συναρπαστική.

Έτσι λοιπόν να είσαι ανοιχτός σε κάθε πρόκληση που σου παρουσιάζεται όταν φλερτάρεις, δοκιμάζοντας να αλλάζεις πράγματα και να μην κάνεις τα συνηθισμένα.

#5. Μην Δώσεις Άλλη Επιλογή Στον Εαυτό Σου
φλερτ

Συχνά χρειαζόμαστε κάποια αποτελέσματα γρήγορα, για να πάρουμε το θάρρος να συνεχίσουμε ή να δούμε μέσα από ιστορίες άλλων, πως κάποια πράγματα μπορούν να συμβούν για να τα δοκιμάσουμε ύστερα και εμείς.

Όμως το θέμα δεν έχει να κάνει με το αν γίνονται, αλλά να φροντίσεις να τα κάνεις εσύ για λογαριασμό σου και πολλές φορές χωρίς να χρειάζεται να πεισθείς για κάτι.

Αν περιμένεις να σε πείσει μόνο το αποτέλεσμα, δεν θα περνάς ποτέ καλά και έτσι θα έχεις χαμηλή διάθεση όταν φλερτάρεις, επειδή δεν θα πιστεύεις σε αυτό που κάνεις και στα οφέλη που μπορείς να αποκομίσεις μέσα από την διαδικασία.

Ίσως τότε να αναρωτιέσαι και τους λόγους που ασχολείσαι ακόμα με αυτά, όταν θα μπορούσες να αράζεις στο σπίτι σου και στην βολή σου.

Δεν χρειάζεται να ανατρέξεις πολύ μακριά στο παρελθόν και οι λόγοι που ξεκίνησες εμφανίζονται σύντομα μπροστά σου ως υπενθύμιση.

Έτσι λοιπόν, η προσπάθεια για να είσαι αποδοτικός σε κάθε τομέα της ζωής σου και να πετύχεις όλους τους στόχους σου τον φετινό χρόνο θα πρέπει να βασίζεται στην επιμονή και την υπομονή.

Άλλωστε γνωρίζεις ότι αν ήταν εύκολοι στόχοι δεν θα είχαν την ίδια αξία.

Από τη στιγμή που παίρνεις αποφάσεις για να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο τη χρονιά που έρχεται, ξεκίνα από μια γυναίκα που σου αρέσει, προσέγγισε την και κοίτα να το απολαύσετε και οι δυο το νέο, εξελιγμένο πιο αποδοτικό φλερτ σου.

Σου εύχομαι καλή Χρονιά, με υγεία.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να γίνεις καλύτερος στην επικοινωνία, ειδικά όταν μιλάς με γυναίκες, πάτα εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ διαβάζοντας το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.