5 Σοβαρά Λάθη που Πρέπει να Αποφύγεις Όταν την Προσεγγίσεις

Απορρίπτεσαι κάθε φορά που αποφασίζεις να προσεγγίσεις μια γυναίκα και να φλερτάρεις; Τσέκαρε τα 5 πιο κοινά και «χοντρά» λάθη που κάνεις!

Όταν πας να προσεγγίσεις μια γυναίκα υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις μερικά λάθη. Κάποια από αυτά μπορεί να μην είναι σημαντικά και να μην έχουν καμία επίπτωση. Όμως, μερικά θα καταστρέψουν την καλή σου εικόνα και δεν θα σου επιτρέψουν να παρουσιάσεις τον καλύτερο σου εαυτό, όσο και αν το θέλεις.

Από αυτά τα σημαντικά λάθη, ξεχωρίσαμε τα 5 πιο σοβαρά και τα αναλύουμε σε αυτό το άρθρο. Για να ξέρεις τι να προσέξεις, την επόμενη φορά που θα προσεγγίσεις μια γυναίκα.

#1. Μετατρέπεις το Φλερτ Σε ΑνάκρισηΑπορρίπτεσαι κάθε φορά που αποφασίζεις να προσεγγίσεις μια γυναίκα και να φλερτάρεις; Τσέκαρε τα 5 πιο κοινά και «χοντρά» λάθη που κάνεις!

Όταν προσεγγίσεις μια γυναίκα και την φλερτάρεις, ο αρχικός στόχος είναι να την κάνεις να αισθανθεί άνετα και να ανοιχτεί και να δημιουργήσεις σύνδεση.

Στην προσπάθεια σου να βρεις κοινά σημεία σύνδεσης όμως, κάνεις πάρα πολλές ερωτήσεις, χωρίς σταματημό, μετατρέποντας την κουβέντα σε ανάκριση.

Αυτή η τακτική θα έχει αντίθετο αποτέλεσμα. Σκέψου ότι στην γυναίκα που θέλεις να προσεγγίσεις ίσως έχουν ήδη μιλήσει αρκετοί άντρες ακόμη και έχουν κάνει ακριβώς τις ίδιες ερωτήσεις.

Πάρ’ το λοιπόν πιο χαλαρά και φρόντισε οι ερωτήσεις σου να είναι ξεχωριστές και να προσδίδουν βάθος στην αλληλεπίδραση σας.

#2. Φτωχή Γλώσσα ΣώματοςΑπορρίπτεσαι κάθε φορά που αποφασίζεις να προσεγγίσεις μια γυναίκα και να φλερτάρεις; Τσέκαρε τα 5 πιο κοινά και «χοντρά» λάθη που κάνεις!

Η γλώσσα του σώματος παίζει σημαντικό ρόλο και συμβάλει στον τρόπο με τον οποίο θα εκλάβει η γυναίκα την προσέγγιση σου.

Αν την προσεγγίσεις και έχεις τα χέρια σταυρωμένα, γέρνεις συνέχεια προς το μέρος της, είσαι καμπουριασμένος και δεν χαμογελάς, δεν παρουσιάζεις έναν άντρα με αυτοπεποίθηση, αλλά έναν άντρα απελπισμένο.

Μάθε όλα τα σημάδια που της δείχνουν ότι είσαι απελπισμένος στο παρακάτω βίντεο του Χρήστου.

#3. Κάνεις Πολλά ΚομπλιμένταΑπορρίπτεσαι κάθε φορά που αποφασίζεις να προσεγγίσεις μια γυναίκα και να φλερτάρεις; Τσέκαρε τα 5 πιο κοινά και «χοντρά» λάθη που κάνεις!

Κάνοντας συνεχώς κοπλιμέντα σε μια γυναίκα, καταστρέφεις κάθε σου ελπίδα. Δεν είναι κακό να εστιάσεις σε κάτι που σου αρέσει και να της κάνεις ένα κομπλιμέντο. Εφόσον, φυσικά, της αξίζει και αφορά κάτι ξεχωριστό και όχι κάτι προφανές.

Απόφυγε τα σχόλια που θα σε κάνουν να φανείς περίεργος ή απελπισμένος, όπως τα “ωραία πόδια”, “ωραίο σώμα” κλπ.

Όταν κάνεις πολλά κοπλιμέντα από την αρχή μιας αλληλεπίδρασης, δείχνεις ότι την έχεις ανάγκη, κάτι που δεν είναι ελκυστικό για έναν άντρα και δεν προσδίδει αξία στην αλληλεπίδραση σας.

#4. Πιστεύεις Ότι Πρέπει να Κάνεις Κάτι ΞεχωριστόΑπορρίπτεσαι κάθε φορά που αποφασίζεις να προσεγγίσεις μια γυναίκα και να φλερτάρεις; Τσέκαρε τα 5 πιο κοινά και «χοντρά» λάθη που κάνεις!

Πολλοί άντρες, όταν τους αρέσει μια γυναίκα, σκέφτονται τι θα κάνουν και τι θα πουν, ώστε να δείξουν ότι είναι ξεχωριστοί.

Σίγουρα θα σου έχει τύχει να αναλύεις υπερβολικά τις καταστάσεις και να δημιουργείς υποθετικά σενάρια, πριν προσεγγίσεις μια γυναίκα.

Έτσι είτε δεν θα την προσεγγίσεις καν, αφού ο εγκέφαλος σου θα βρει διάφορες δικαιολογίες, για να αποφύγει τον πόνο μιας τυχόν απόρριψης, είτε θα σκέφτεσαι τι ατάκα να της πεις και τι να κάνεις.

Τελικά, αν κάνεις κάτι υπερβολικό για εκείνη, θα φανείς περίεργος. Θα δείξεις ότι προσπαθείς υπερβολικά, για να είσαι κάτι που απέχει από τον πραγματικό σου εαυτό.

Υπάρχουν τρόποι να την κάνεις να αισθανθεί έλξη , αλλά αυτό που θέλεις όταν την προσεγγίσεις για πρώτη φορά είναι να είσαι χαλαρός, άνετος, φιλικός και να μην την τρομάξεις.

#5. Πιστεύεις Ότι Σε Τεστάρει ΣυνεχώςΑπορρίπτεσαι κάθε φορά που αποφασίζεις να προσεγγίσεις μια γυναίκα και να φλερτάρεις; Τσέκαρε τα 5 πιο κοινά και «χοντρά» λάθη που κάνεις!

Ένα ακόμη λάθος που σε αποτρέπει από το να χαλαρώσεις και να είσαι ο εαυτός σου είναι ότι πιστεύεις ότι πίσω από κάθε της κουβέντα κρύβεται μια δοκιμασία. Την οποία εσύ πρέπει να ξεπεράσεις επιτυχώς, για να την κάνεις να ενδιαφερθεί.

Σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που θα θελήσουν να σου κάνουν την ζωή δύσκολη, όταν τις προσεγγίσεις, αλλά δεν είναι η πλειοψηφία και σε μια τέτοια περίπτωση, ίσως δεν θα πρέπει καν να ασχοληθείς και να χάσεις την ώρα σου.

Από την άλλη, μπορεί να σε δοκιμάσει κάποια στιγμή μέσα σε μια αλληλεπίδραση και αυτό είναι φυσιολογικό σε ένα βαθμό. Μάθε πώς συμβαίνει αυτό, στο παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika.

Το πιθανότερο είναι ότι η γυναίκα δεν σε τεστάρει. Δεν κρύβεται ένας απώτερος σκοπός, πίσω από κάθε της λέξη. Γι’ αυτό ηρέμησε και παρουσίασε τον εαυτό σου με αυτοπεποίθηση, απολαμβάνοντας το φλερτ μαζί της.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να μάθεις να προσεγγίζεις μια γυναίκα με τρόπο που να μη σαμποτάρεις τον εαυτό σου; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.