5 Συνήθειες για να Κερδίζεις τις Εντυπώσεις

Πώς μπορείς να κερδίζεις τις εντυπώσεις;

Όταν ξεκινάς να γνωρίζεις άλλους ανθρώπους, είτε για φιλική είτε για ερωτική σχέση, θέλεις πάντα να έχεις τις εντυπώσεις με το μέρος σου.

Κι αν είσαι από αυτούς τους χαρισματικούς ανθρώπους, που κερδίζουν τις εντυπώσεις απλά επειδή υπάρχουν, απλά επειδή το αποπνέει η αύρα τους, τότε όλα καλά.

Είσαι πολύ τυχερός.

Εάν όμως είσαι όπως όλοι εμείς, πώς μπορείς να κερδίζεις πάντα τις εντυπώσεις;

Και μάλιστα, όχι απλά να το κάνεις, αλλά να φαίνεται πηγαίο και αβίαστο αυτό;

Η συναναστροφή με τον κόσμο για εμένα είναι μια μορφή συνήθειας.

Και όταν κάτι το συνηθίζεις, αναπτύσσεις δεξιότητες για να το καταφέρνεις εύκολα.

Γι’ αυτές τις δεξιότητες και τις συνήθειες που μπορείς κι εσύ να αναπτύξεις θα σου μιλήσω σήμερα.

Ξεκίνα με λίγα και απλά βήματα την φορά και θα φτάσεις να μην έχεις καμιά δυσκολία στο να είσαι αυτός που κερδίζεις τις εντυπώσεις.

Άφησε τους όλους με το στόμα ανοιχτό!

Μείνε μέχρι το τέλος του video και γράψε μας στα σχόλια τι είναι αυτό που κάνεις εσύ και κλέβεις τις εντυπώσεις.

Επίσης, μπορείς να μαντέψεις τι έρχεται στις 16/1;

Τέλος, να θυμάσαι πάντα ότι οι συνήθειες αναπτύσσονται. Μπορείς κι εσύ να αναπτύξεις νέες και να δεις την επικοινωνία σου να εκτοξεύεται. Δες εδώ.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.