5 Συνήθειες που Κάνουν τους Ισχυρούς Άντρες να Διαφέρουν

Οι άνθρωποι που διαφέρουν σίγουρα κάνουν κάποια πράγματα διαφορετικά. Δεν είναι μόνο το στυλ και το κύρος τους, είναι κυρίως ο τρόπος που έχουν επιλέξει να ζουν. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε στην καθημερινότητά μας μερικές συνήθειες που θα μας βοηθάνε να φτάσουμε τους στόχους μας και να ξεχωρίζουμε από το πλήθος.

Οι πραγματικά ισχυροί άντρες έχουν τέτοιου είδους συνήθειες. Δεν κάνουν τα πάντα στην τύχη. Αντίθετα, είναι προγραμματισμένοι και συνεπείς με αυτά που ξεκινάνε. Έχουν κάποιο πρόγραμμα και το ακολουθούν.

Επομένως, μη λειτουργείς στην τύχη. Σύγχρονες έρευνες αποδεικνύουν ότι χρειάζονται μόνο 21 μέρες για να αποκτηθεί μια νέα συνήθεια. Μετά από αυτές τις μέρες, η συνήθεια αυτή γίνεται πλέον η νέα σου πραγματικότητα.

Οι πραγματικά πετυχημένοι άνθρωποι έχουν μερικές συνήθειες που τους βοηθάνε να ενισχύσουν την πραγματικότητά τους, τους κρατάνε ισχυρούς και δυναμικούς, και κυρίως συνεπείς απέναντι στον εαυτό τους.

Τίποτα δεν λειτουργεί χωρίς έναν σωστό προγραμματισμό.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τις πέντε συνήθειες που κάνουν τους ισχυρούς άντρες να διαφέρουν.

 

#1. Περνούν Χρόνο Με Τον Εαυτό Τους

Ο χρόνος με τον εαυτό μας είναι πολύ σημαντικός. Μας φέρνει σε επαφή με τις εσωτερικές μας ανάγκες, τους στόχους μας, τα όνειρά μας, και μας δίνει χώρο και χρόνο να αντιμετωπίσουμε τις αδυναμίες μας και τις ανασφάλειές μας.

Οι πραγματικά ισχυροί άντρες το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά. Γι’ αυτό δεν βάζουν τίποτα και κανέναν πάνω από τον προσωπικό τους χρόνο.

Δε θυσιάζουν αυτό το κομμάτι της καθημερινότητάς τους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα οδηγηθούν σε προστριβές ή θα στερηθούν κάποια πράγματα.

Δημιουργούν χρόνο για να κάτσουν μόνοι τους να σκεφτούν, να χαλαρώσουν, να προγραμματιστούν, να διαβάσουν, και να κάνουν οτιδήποτε τους εξελίσσει και τους γεμίζει τις μπαταρίες. Γιατί ξέρουν ότι ο εαυτός τους έχει προτεραιότητα.

 

#2. Είναι Συνεπείς Στα Πρακτικά Καθημερινά Θέματα

Πληρώνουν τους λογαριασμούς τους στην ώρα τους, στρώνουν το κρεβάτι τους, έχουν τα πράγματά τους τακτοποιημένα, και γενικότερα λειτουργούν με προγραμματισμό και συνέπεια.

Ο λόγος που τα παραπάνω είναι πολύ σημαντικά είναι ότι ενισχύεται η αυτοπειθαρχία τους μέσα στην μέρα με απλά καθημερινά πράγματα, ώστε να είναι σε θέση να έχουν αυτοπειθαρχία και στους σημαντικότερους τομείς της ζωής τους.

Δεν τα αφήνουν όλα για τελευταία στιγμή, ούτε αφήνουν την ημέρα να περάσει μπροστά από τα μάτια τους χωρίς να ξέρουν τι θα κάνουν μέσα σε αυτήν. Αντίθετα, κάνουν την κάθε μέρα να μετράει, και αυτό είναι πολύ σημαντικό για αυτούς.

 

#3. Δεν Ξεσπούν Τον Θυμό Τους Ανεξέλεγκτα

Οι πραγματικά ισχυροί άντρες έχουν αυτοέλεγχο. Δεν ξεσπούν τον θυμό τους ανεξέλεγκτα και ό,τι βγει. Σκέφτονται τις συνέπειες που προκύπτουν από τις πράξεις τους, και έχουν ως υπενθύμιση ότι ο θυμός είναι προσωρινός, οι πράξεις τους όμως αφήνουν μόνιμα σημάδια.

Ακριβώς επειδή αναλαμβάνουν ευθύνη για τις πράξεις τους, είναι πολύ προσεκτικοί σε θέματα θυμού. Δεν θα τους δεις να εκνευρίζονται με χαζά πράγματα χωρίς λόγο, ούτε να μπλέκονται σε καυγάδες και διαμάχες.

Παίρνουν μια βαθιά ανάσα και κρατούν μια λογική απόσταση από τα πράγματα, γιατί ξέρουν ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή από αυτά που τους ενοχλούν, και έχουν την αυτοσυγκράτηση να ζυγίζουν με την λογική τις καταστάσεις.

 

#4. Μιλάνε Σε Όλους Και Δημιουργούν Συζητήσεις

Οι ισχυροί άντρες εξασκούν την συνήθεια του να μιλάνε σε όλους και να δημιουργούν συζητήσεις ακόμα και με άτομα που δεν κολλάνε τόσο πολύ ή που δεν τους ενδιαφέρουν τόσο.

Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι ότι πρώτον, έχουν στο μυαλό τους ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν κάτι να σου προσφέρουν, και ποτέ δεν ξέρεις που θα οδηγήσει μια συζήτηση.

Επιπλέον, εκθέτουν τον εαυτό τους σε κόσμο και σε συζητήσεις ώστε να εξασκήσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να αυξήσουν την αντίληψή τους. Δεν απορρίπτουν κόσμο. Ξέρουν ότι ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε φέρει μια απλή επικοινωνία με κάποιον άνθρωπο.

Εάν δεν ξέρεις τι να πεις σε μια κουβέντα, τσέκαρε το παρακάτω βίντεο:

Δεν Ξέρω Τι Να Πω Όταν Φλερτάρω (ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΟΛΛΑΩ!!!)

#5. Έχουν Άποψη Και Γνώμη Και Την Λένε

Οι άντρες που διαφέρουν δεν είναι έρμαια των υπολοίπων. Έχουν άποψη για την ζωή και τις καταστάσεις γύρω τους, και επιλέγουν να την εκφράσουν με ήπιο τρόπο τις κατάλληλες στιγμές, ώστε να γνωστοποιήσουν στον κόσμο ότι έχουν κριτική ικανότητα και μπορούν να σκεφτούν για τον εαυτό τους.

Δεν περιμένουν από τους άλλους να πάρουν αποφάσεις για εκείνους. Αντίθετα, μέσω της εξέλιξης στην οποία θέτουν τον εαυτό τους, αποκτούν γνώμη την οποία εκφράζουν όταν χρειάζεται. Δεν συμφωνούν πάντα με τους άλλους, και όταν διαφωνούν θα το πουν απλά και ξεκάθαρα.

Επιπλέον, δεν κάνουν δική τους την άποψη των άλλων. Εξασκούν την συνήθεια του να διαφωνούν και να λένε την γνώμη τους ακόμα κι όταν ξέρουν ότι μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις στους γύρω τους. Έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση για να εκφραστούν και να στηρίξουν την γνώμη τους.

 

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πως μπορείς να γίνεις κι εσύ ένας ισχυρός άνδρας; Πάτα εδώ.

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.