5 Τρόποι για να Ξεκαθαρίσεις τι Θέλεις από μία Σχέση

Πριν ξεκινήσεις μια σταθερή σχέση, είναι χρήσιμο να έχεις ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα από πριν. Διάβασε τι χρειάζεται να κάνεις.

Τί Θέλεις Από Μία Σχέση;

Η αλήθεια είναι, ότι σε κάθε φάση της ζωής μου έβλεπα διαφορετικά την προοπτική που είχε μια σχέση και τον τρόπο που θα εξελιχθεί στην ζωή μου.

Νομίζω οι περισσότεροι έχουμε κάποιους κανόνες όταν κάνουμε σχέση. Γιατί έτσι έχουμε συνηθίσει και ο δρόμος μέσα σε αυτήν είναι γνωστός. Άρα και οι κακοτοπιές που θα συναντήσουμε λιγότερες.

Βλέπεις, είναι απόλυτα λογικό από την φύση μας να αισθανόμαστε ασφαλείς σε μία σχέση, ένα γάμο, μία συμβίωση και αυτό δεν είναι καθόλου κακό.

Αντίθετα, η σύντροφος που έχουμε επιλέξει μπορεί να μας γεμίζει την μέρα μας όμορφα.

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να μην έχουμε όσα επιθυμούμε από μία σχέση. Και αυτό οφείλεται εν πολλοίς σε κακές επιλογές. Ή σε μία κατάσταση που αδρανήσαμε να κάνουμε πράγματα για αυτήν.

Μία σχέση από μόνη της δεν σημαίνει ότι θα σου φέρει ευτυχία ή θα μπορεί να γεμίσει την ζωή σου με όσα ονειρεύεσαι.

Έτσι κατάλαβα ότι η διαδικασία για να μπορέσεις να κερδίσεις σε μία σχέση. Όχι την γυναίκα δεν είναι αυτή αντίπαλος σου, αντίθετα είναι στην ίδια ομάδα με εσένα. Πρέπει να δρομολογήσεις κάποιες απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που αφορούν όμως αποκλειστικά εσένα.

Ο τρόπος που θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα. Ή θα βρεις λύσεις μέσα σε αυτήν τη σχέση θα φανεί από τις απαντήσεις που θα δώσεις σε κάποια σημαντικά ερωτήματα και σκέψεις που κάνεις.

Το κύριο όμως θέμα είναι να είσαι σίγουρος για αυτά που επιθυμείς. Να είσαι σίγουρος τι θέλεις από μία σχέση.

Πάμε λοιπόν να δούμε με ποιους τρόπους θα ξεκαθαρίσεις αυτές τις σκέψεις σου, έχοντας ένα αρχικό πλάνο για να ξεκινήσεις.

Απόλαυσε Κάθε Στιγμή Της Εργένικης Ζωής Σου Πριν Μπεις Σε Σχέση
ελευθερια πρι τη σχέση

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις διανύσει μία απόσταση σε αυτό το σημείο της ζωής σου που θα νιώθεις πλήρης και να έχεις επιτύχει σε κάποιους τομείς που είναι σημαντικοί για εσένα.

Το να μπορείς να κάνεις σύγκριση της περιόδου αυτής με μία σχέση: Δεν σημαίνει ότι το ένα υπερτερεί του άλλου. Αλλά είναι δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις. Από τις οποίες εσύ θέλεις να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και στις δύο.

Έχοντας περάσει από την φάση αυτή, διαπιστώνεις πράγματα. Τα οποία σε οδηγούν να βλέπεις τα πράγματα μετά από μεγάλη συλλογή εμπειριών. Αφού έχεις εκμεταλλευτεί στο έπακρο κάθε ευκαιρία που σου δόθηκε.

Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με νέες γνωριμίες από άνδρες και γυναίκες με αξία είναι καθοριστικής σημασίας. Καθώς και θα σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες μέσα από αυτούς για τα μελλοντικά σου σχέδια.

Οπότε βγες και κάνε όλα όσα θα ήθελες να ζήσεις με ένταση και πάθος, πριν ακόμα μπεις σε σχέση, έχοντας την ικανότητα και την εμπειρία να κρίνεις πράγματα που θα σε αποσχολήσουν μέσα σε αυτήν. Απλά να ξέρεις τι θέλεις από μία σχέση.

Ξεκαθάρισε Τα Κριτήρια Που Θα Ήθελες Να Πληρεί Η Σχέση Σου
κριτηρια για σχέση

Όταν μπαίνουμε σε μία σχέση, όλοι μας, είτε το θέλουμε είτε όχι – θέτουμε κάποια κριτήρια για να κάνουμε την τελική επιλογή μας.

Οι βασικοί άξονες που έχουμε, λίγο-πολύ όλοι σε πρώτη φάση αφορούν την εξωτερική εμφάνιση. Και κάποιους βασικούς κανόνες κοινωνικής νοημοσύνης. Για να μπορούμε να αρχίσουμε να την γνωρίζουμε.

Στη συνέχεια όμως και γνωρίζοντας την γυναίκα καλύτερα. Βρίσκουμε περισσότερα κοινά μαζί της ή χαρακτηριστικά που μας αρέσουν. Και έτσι αποφασίζουμε εάν μπορούμε να συνεχίσουμε περαιτέρω μαζί.

Μιλώντας ια κριτήρια, είναι βασικό χαρακτηριστικό ενός άντρα να μπορεί να διεκδικήσει την γυναίκα που θέλει. Όμως για να μπορέσεις να φτάσεις σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να ξέρεις ποια είναι η γυναίκα που σου αρέσει. Είναι ένα απόλυτα υποκειμενικό ζήτημα, αλλά εσύ καθορίζεις τα κριτήριά σου.

Ο Θέμης έχει όλες τις απαντήσεις που σου χρειάζονται για να μπορέσεις να κατακτήσεις την γυναίκα που σου αρέσει!

Δώσε Έμφαση Στην Αξία Που Μπορείς Να Φέρεις Στην Νέα Σου Σχέση
σχέση

Κάποιες φορές υποβαθμίζουμε τον εαυτό μας και τον κρίνουμε πολύ σκληρότερα από ότι το κάνουν οι άλλοι.

Με αυτόν τον τρόπο όμως δεν βελτιωνόμαστε πάντα. Καθώς καταλήγουμε στην αβεβαιότητα και τελικά στην απόγνωση. Ότι δεν είμαστε αρκετοί, ενώ αντίθετα ο κοινωνικός μας κύκλος μπορεί να είναι περισσότερο επιεικής μαζί μας.

Σίγουρα έχουμε αξία και ο κάθε άνθρωπος μπορεί να σου δώσει πράγματα. Αλλά καλό θα ήταν που και που να τα υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας, για να μην έχουμε ανησυχίες για την ανταπόκριση μας στην προκειμένη περίπτωση με το άλλο φύλο.

Κατέγραψε Όσα Θετικά Και Αρνητικά Αποκόμισες Από Την Προηγούμενη Σου Σχέση
πρωην

Έχοντας την εμπειρία από κάποια ή κάποιες άλλες σχέσεις στο παρελθόν μπορείς να θυμηθείς με καθαρό μυαλό πλέον τι σε χάλαγε τότε ή όλα εκείνα που σου άρεσαν και τα αναπολείς ή σε εκνευρίζουν για να καταλήξεις σε κάποια συμπεράσματα.

Εκείνες οι εμπειρίες θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις παρόμοια λάθη. Ή να ξέρεις ήδη χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με εσένα και θα ήθελες να έχει η νέα σου σχέση με τον δικό της τρόπο.

Απλά να θυμάσαι ότι όσο και αν μοιάζουν οι γυναίκες μεταξύ τους: Όπως και εμείς οι άνδρες ο κάθε άνθρωπος είναι εντελώς ξεχωριστός και έτσι θα πρέπει να την βλέπεις.

Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο να έχεις καθημερινά να αγωνιστείς για τα μικρά και τα μεγάλα που θέλεις να πετύχεις. Όμως, η αξία της ζωής είναι ακριβώς αυτή. Να γίνεσαι δυνατότερος μέσα από τα εμπόδια, όπως θα δεις και παρακάτω:

Συζήτησε Όλα Όσα Σε Απασχολούν
συζήτηση

Σαφώς και το γεγονός ότι θα μπορείς να επικοινωνείς με την γυναίκα που έχεις κάνει σχέση θα την κάνει πιο ποιοτική, το να μπορείς να μιλάς για θέματα που βρίσκεις δυσκολίες ή δεν σου άρεσαν μέχρι τώρα.

Κλείνοντας, μην φοβηθείς να της το πεις και να γλυτώσεις πολύτιμο χρόνο από παρεξηγήσεις ή και από το να βρεις κάτι άλλο, εάν δεν υπάρχουν τα ίδια θέλω και συνεννόηση σε βασικά ζητήματα.

Αυτό μπορεί να σας φέρει ακόμα πιο κοντά, αφού θα κατανοήσετε ο ένας τον άλλον σε ποιοτικά θέματα συμβίωσης και έτσι να έχεις μία πολύ καλύτερη σχέση στο μέλλον μαζί της.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

  • Πως να Ανακάμψεις από μια Κακή Πρώτη Εντύπωση στην Γυναίκα που σου Αρέσει

  • Ζητώντας της να Βγείτε Ραντεβού: Που το Χάνουν οι Περισσότεροι

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Παράγγειλέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.