5 Τρόποι να Απογειώσεις τις Ερωτικές σου Γνωριμίες

Οι ερωτικές γνωριμίες σου δεν εξελίσσονται όπως θα επιθυμούσες; Μάθε την λύση.

Οι ερωτικές γνωριμίες είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου, καθώς σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο να γνωρίσεις μια ποιοτική γυναίκα υψηλής αξίας και να δημιουργήσετε μια υγιή σχέση.

Πολλοί άντρες έχουν θέμα στο να βρουν αποτελεσματικούς τρόπους να αυξήσουν τις ερωτικές τους γνωριμίες. Ωστόσο, το θέμα λύνεται πολύ πιο απλά απ’ ότι νομίζεις.

Πριν συνεχίσεις όμως να διαβάζεις τους 5 τρόπους που θα απογειώσεις τις ερωτικές γνωριμίες σου, θα ήθελα να σου επισημάνω το εξής πολύ σημαντικό: Οι λύσεις αυτές είναι μεν απλές, αλλά δεν είναι εύκολες.

Το θέμα είναι ότι, σε κάθε τι που κάνεις από εδώ και πέρα, και ιδιαίτερα στο κομμάτι της αύξησης των ερωτικών γνωριμιών σου, θα χρειαστεί να έχεις αυτοπειθαρχία.

Τα παρακάτω βήματα, ενώ μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμα και αποτελεσματικά και μπορούν να σου προσφέρουν όλες τις ερωτικές επιλογές που χρειάζεσαι, χρειάζονται κάποιο χρόνο για να λειτουργήσουν και να αποδώσουν, όπως άλλωστε οτιδήποτε αξίζει στη ζωή.

Πολλοί άνθρωποι, έχοντας απογοητευτεί από τις ερωτικές γνωριμίες και τις ερωτικές μας επιλογές, ψάχνουν μια λύση πολύ άμεση, που θα λύσει μαγικά όλα τους τα θέματα και θα τους φέρει τα αποτελέσματα που θέλουν στον ερωτικό τομέα.

Ωστόσο, τέτοια λύση δεν υπάρχει.

Τα βήματα που ακολουθούν θα σου φέρουν εγγυημένα αποτελέσματα στο να αυξήσεις τις ερωτικές γνωριμίες σου, ωστόσο θα χρειαστεί να έχεις επιμονή και να μείνεις σταθερός στη νέα καθημερινότητα που θα δημιουργήσεις.

Σίγουρα όμως, εάν έχεις φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή σου που νιώθεις ότι δεν σου αρκεί αυτό που έχεις και ζεις με τις γυναίκες και θέλεις να πετύχεις κάτι ανώτερο και καλύτερο, οι παρακάτω τρόποι θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμοι.

Η προσωπική μου εμπειρία λέει δύο βασικά πράγματα πάνω στην αύξηση των ερωτικών γνωριμιών:

α) Εάν πραγματικά το θέλεις και το βάλεις στόχο, μπορείς να αυξήσεις κατακόρυφα τις ερωτικές γνωριμίες σου.

β) Έχοντας εφαρμόσει τα παρακάτω βήματα ο ίδιος, σε διαβεβαιώ ότι μπορείς να αυξήσεις τις ερωτικές γνωριμίες σου εάν ακολουθήσεις σταθερά μια διαφορετική καθημερινότητα από αυτήν που έχεις τώρα.

Σε κάθε περίπτωση, καταλαβαίνω ότι ενδεχομένως έχεις απογοητευτεί από τον αριθμό των ερωτικών γνωριμιών σου και νιώθεις βαθιά μέσα σου ότι αξίζεις κάτι καλύτερο. Και ισχύει αυτό.

Το ότι κάθε άντρας μπορεί να αυξήσει τις ερωτικές γνωριμίες είναι μια αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

Επομένως, σε περίπτωση που βιώνεις μια απογοήτευση αυτήν την περίοδο στον ερωτικό τομέα, ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

#1. Διεύρυνε Τον Κοινωνικό Σου Κύκλο Για Να Απογειώσεις Τις Ερωτικές Γνωριμίες Σου

Ξεκινώντας από τα βασικά, εάν ο κοινωνικός σου κύκλος απαρτίζεται από πέντε άτομα, που συμβαίνει πολύ συχνά, είναι πολύ πιο δύσκολο να απογειώσεις τις ερωτικές γνωριμίες σου.

Φυσικά, δεν θα βασιστείς μόνο στον κοινωνικό κύκλο για να γνωρίσεις γυναίκες. Ωστόσο, ένας μεγάλος κοινωνικός κύκλος που απαρτίζεται από ποιοτικά άτομα με υψηλή αξία μπορεί να σου προσφέρει νέες ερωτικές γνωριμίες που θα σου κάνουν το κλικ.

Μια νέα γνωριμία μπορεί να σε φέρει σε επαφή με έναν άλλο κόσμο.

Για παράδειγμα, μέσω ενός ατόμου μπορεί να γνωρίσεις ένα άλλο άτομο, το οποίο έχει πολλές γυναίκες φίλες, εκ των οποίων με μια ταιριάζετε.

Εννοείται ότι δεν θα περιμένεις να γίνει αυτό για να γνωρίσεις την κατάλληλη γυναίκα, και θα ανακαλύψεις γιατί στο επόμενο βήμα. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις την αξία ενός μεγάλου και ποιοτικού κοινωνικού κύκλου.

Μέσα από τη σωστή παρέα μπορεί να γνωρίσεις πολλά και ενδιαφέροντα άτομα, και φυσικά μια γυναίκα που σου αρέσει και ταιριάζετε. Μπορεί επίσης να αναπτύξεις περισσότερες φιλίες με γυναίκες, το οποίο είναι πάντα ωφέλιμο.

Σε κάθε περίπτωση, το να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο είναι το πρώτο βήμα για να αυξήσεις τις ερωτικές γνωριμίες σου.

 

#2. Προσέγγισε Περισσότερες Γυναίκες Όταν Βγαίνεις

Ενώ ο κοινωνικός κύκλος είναι εξαιρετικά βοηθητικός στο να κάνεις νέες γνωριμίες, το σημαντικότερο για εμένα είναι το τι κάνω εγώ προκειμένου να αυξήσω τις ερωτικές γνωριμίες μου.

Με άλλα λόγια, έχω εισάγει στην καθημερινότητά μου το φλερτ και αυτή είναι πλέον η πραγματικότητά μου.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να κάνεις νέες ερωτικές γνωριμίες είναι να πας ευθέως και να προσεγγίσεις τις γυναίκες που σου αρέσουν. Μην περιμένεις άλλο.

Κάθε φορά που βγαίνεις θα πρέπει να προσεγγίζεις και να φλερτάρεις τις γυναίκες που σου αρέσουν. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να ξεμπλοκάρεις, να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, και κυρίως να δημιουργήσεις νέες ερωτικές επιλογές.

Επιπλέον, μέσω των προσεγγίσεων θα καταφέρεις να διευρύνεις και τον κοινωνικό σου κύκλο. Κάποιες γυναίκες θα τις βλέπεις φιλικά ή θα σε βλέπουν εκείνες φιλικά. Εάν υπάρχει μια ισορροπία σε αυτό και μπορείς και εσύ και εκείνη να διατηρήσετε μια φιλική επικοινωνία και σχέση τότε σταδιακά θα αποκτήσεις νέες παρέες και θα γνωριμίες, που ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε φέρουν.

Σε κάθε περίπτωση, θυμήσου ότι είναι στο χέρι σου να αυξήσεις τις ερωτικές γνωριμίες σου.

Για εμένα, δεν νοείται να βγω για καφέ ή για ποτό ή για οποιοδήποτε λόγο στην ουσία και να μην προσεγγίσω έστω μια γυναίκα.

Δεν χρειάζεται να το κάνεις τέλειο στην αρχή ούτε να γνωρίσεις αμέτρητες γυναίκες.

Βάλε απλούς στόχους τους οποίους να μπορείς να πετύχεις, όπως το να μιλήσεις σε μια με τρεις γυναίκες την ημέρα.

Μην απογοητευτείς εάν κολλήσεις ή εάν δεν σου βγει αμέσως.

Ο σκοπός είναι και πάλι να έχεις αυτοπειθαρχία και να μπορέσεις να διατηρήσεις αυτή τη νέα συνήθεια και το ρυθμό που έχεις για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η επιμονή φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μάθε τώρα ποιες συμπεριφορές μειώνουν την έλξη.

#3. Μίλα Σε Περισσότερες Γυναίκες, Ακόμα Και Αν Δεν Σε Ενδιαφέρουν Ερωτικά

Αυτό είναι το τρίτο βήμα προκειμένου να αυξήσεις τις ερωτικές γνωριμίες σου.

Δεν χρειάζεται να μιλάς μόνο σε γυναίκες που σου αρέσουν ερωτικά. Να βλέπεις την προοπτική πίσω από την κάθε επαφή.

Μια φιλία με μια γυναίκα μπορεί να σε διδάξει πολλά χρήσιμα πράγματα, κι αυτό το έμαθα με τα χρόνια.

Για παράδειγμα, θα μάθεις καλύτερα πώς σκέφτεται το αντίθετο φύλο. Θα αποκτήσεις άνεση με το να μιλάς σε γυναίκες, κάτι που θα σου φανεί χρήσιμο και στις ερωτικές γνωριμίες σου. Θα μπορέσεις να κατανοήσεις καλύτερα τι περιμένουν οι γυναίκες από τους άντρες.

Κυρίως, οι γυναίκες φίλες σου έχουν άλλες γυναίκες φίλες. Οι ερωτικές γνωριμίες γίνονται και μέσα από γυναίκες που σου συστήνουν άλλες γυναίκες φίλες τους.

Φυσικά, εάν κάνεις μια φιλία με μια γυναίκα και στην πορεία αρχίσεις να την βλέπεις ερωτικά, τότε θα πρέπει να ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Δες το βίντεο του Χρήστου και μάθε πώς δείχνεις σε μια φίλη ότι την βλέπεις ερωτικά.

Ενώ το να έχεις άντρες φίλους είναι εξαιρετικά ωφέλιμο, το να δημιουργήσεις φιλίες και με μερικές γυναίκες σίγουρα θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο να αυξήσεις και τελικά να απογειώσεις τις ερωτικές γνωριμίες σου.

Οι περισσότερες γυναίκες είναι πολύ ανοιχτές στο να κάνουν νέους άντρες φίλους, καθώς ξέρουν ότι κι εκείνες μπορεί να γνωρίσουν κάποιον άντρα μέσω εκείνου.

Επομένως, μην κολλάς. Μίλα σε περισσότερες γυναίκες, ακόμα κι αν δεν τις βλέπεις ερωτικά ή δεν θέλεις να τις φλερτάρεις. Ειδικά στην αρχή της διαδικασίας του να αυξήσεις τις ερωτικές σου γνωριμίες, αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.

 

#4. Ξεκίνα Νέες Δραστηριότητες

Προκειμένου να κάνεις νέες ερωτικές γνωριμίες και να διευρύνεις τον κύκλο σου, θα χρειαστεί να αρχίσεις να βγαίνεις περισσότερο από το σπίτι και να ξεκινήσεις νέα χόμπυ και δραστηριότητες.

Δεν χρειάζεται φυσικά να το παρακάνεις και να φορτώσεις το πρόγραμμά σου με δραστηριότητες και χόμπυ. Ωστόσο, τις πιο τρελές σου στιγμές θα τις ζήσεις ξεκινώντας νέα χόμπυ και αποκτώντας νέες εμπειρίες.

Μπορείς να γραφτείς γυμναστήριο, να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα σε κάποιο φροντιστήριο, ή κάποιο άθλημα. Ό,τι κι αν επιλέξεις, το καλύτερο είναι να βρεις μια δραστηριότητα που σε εκτονώνει και παράλληλα σε φέρνει σε άμεση επαφή με κόσμο.

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις έχω γνωρίσει γυναίκες σε κάποιο χώρο όπου μοιραζόμασταν μια δραστηριότητα. Υπάρχουν αμέτρητες ιδέες για το τι μπορείς να κάνεις, από αναρρίχηση μέχρι λάτιν ή μποξ!

Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό να σου αρέσει αυτό που θα επιλέξεις, ώστε να διατηρήσεις αυτή τη νέα συνήθεια και να την εντάξεις μακροχρόνια στην καθημερινότητά σου.

Ένας χώρος που είναι γεμάτος από κόσμο μπορεί να σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες.

Εκεί φυσικά θα χρειαστεί να γίνεις πιο κοινωνικός. Ή θα πρέπει εσύ να ξεκινάς συζήτηση με κάποιες από τις γυναίκες που βρίσκεστε στον ίδιο χώρο, ή έστω να είσαι δεκτικός σε κάθε νέα συζήτηση που ανοίγουν εκείνες.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ δύσκολο να αυξήσεις τις ερωτικές γνωριμίες σου από το σπίτι. Θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση και να αρχίσεις να βγαίνεις περισσότερο, ώστε να γνωρίσεις γυναίκες αλλά και γενικότερα κόσμο.

Και ένα νέο χόμπυ μπορεί να σου προσφέρει μια πιο εμπλουτισμένη καθημερινότητα, στην οποία θα ανοίγεις διαρκώς τον κοινωνικό σου κύκλο.

#5. Αξιοποίησε Καλύτερα Τα Social Media Για Να Αυξήσεις Τις Ερωτικές Γνωριμίες Σου

Τι εννοώ με αυτό;

Δεν εννοώ απαραίτητα να στέλνεις διαρκώς μηνύματα σε όποια γυναίκα υπάρχει. Αν και σίγουρα μπορείς να αυξήσεις τις ερωτικές γνωριμίες σου προσεγγίζοντας γυναίκες μέσω των Social Media, θα χρειαστεί να μάθεις πώς να φλερτάρεις μια γυναίκα σωστά μέσω μηνυμάτων.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείς να προσεγγίσεις αποτελεσματικότερα γυναίκες μέσω των Social Media δες εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, για αρχή μπορείς να φτιάξεις και να οργανώσεις καλύτερα τα προφίλ σου, ώστε να προβάλεις τις ελκυστικότερες πλευρές σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν τα άτομα που έρχονται σε επαφή μαζί σου μέσω των Social Media.

Το δεύτερο αποτέλεσμα που θα έχεις με το να φτιάξεις την εικόνα που προβάλεις στα προφίλ σου είναι ότι, όταν στέλνεις μήνυμα για να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία, θα έχεις μεγαλύτερη ανταπόκριση από τις γυναίκες, και, εάν χειριστείς σωστά την κατάσταση και τον διάλογο, ενδέχεται να είναι θετικότερες.

Οι γυναίκες πάντα κοιτούν το προφίλ εκείνου που τους στέλνει μήνυμα πριν απαντήσουν. Επομένως, το να έχεις ένα όμορφο και οργανωμένο προφίλ που θα προβάλει τα ελκυστικότερα χαρακτηριστικά σου είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Και είναι ένας άμεσος τρόπος για να αυξήσεις τις ερωτικές γνωριμίες σου. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό Podcast Apla+Andrika με καλεσμένο τον Ανέστη, που εξηγεί για το Online Dating και το φλερτ στα Social Media.

Συνολικά, αυτοί οι πέντε τρόποι είναι βέβαιο ότι, εάν ακολουθηθούν σωστά και με ευλάβεια, θα σε βοηθήσουν στο να αυξήσεις σταδιακά τις ερωτικές γνωριμίες σου και να αρχίσεις να γνωρίζεις τις γυναίκες που σου αξίζουν και που μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί μια υγιή σχέση.

Το σημαντικότερο είναι να έχεις έναν προγραμματισμό σε αυτά που κάνεις και να μην τα παρατήσεις εάν δεν δεις αποτελέσματα αμέσως.

Όλα θέλουν τον χρόνο τους για να χτιστούν και να αποδώσουν.

Προκειμένου όμως να αποκτήσεις αυτό που θέλεις στον ερωτικό τομέα θα χρειαστεί να δημιουργήσεις μια καθημερινότητα στην οποία θα γνωρίζεις γυναίκες σε καθημερινή βάση.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διεκδικήσεις και τελικά να αποκτήσεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει.

Εάν ακόμα αναρωτιέσαι πώς μπορείς να απογειώσεις τις ερωτικές σου γνωριμίες, δες εδώ

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.