5 Βασικά Στοιχεία Αρρενωπότητας Για να την Κρατήσεις

5 Βασικά Στοιχεία Αρρενωπότητας Για να την Κρατήσεις

Στο άρθρο αυτό θα αναλυθούν 5 Βασικά Στοιχεία Αρρενωπότητας που επιβάλλεται να αναπτύξεις. Όχι μόνο για να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες, αλλά για να γίνεις καλύτερος άνδρας και άνθρωπος και πιο πετυχημένος.

Τι σημαίνει όμως να είσαι πιο αρρενωπός;

  • Θα υπερασπιζόσουν τον εαυτό σου σε έναν καυγά σε μπαρ ή θα προσπαθούσες να ξεφύγεις και να τον αποφύγεις;
  • Θα έμπαινες στη μέση να χωρίσεις 2 άτομα που τσακώνονται ή θα κοιτούσες από μακριά τρομαγμένος ως θεατής;

Είτε σου αρέσει είτε όχι, η αλήθεια είναι αυτή: Αν θέλεις να είσαι αρρενωπός, αν θέλεις να λέγεσαι άνδρας και να θεωρείσαι ελκυστικός άνδρας, απαιτούνται αρκετά και διαφορετικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναπτύξεις και να μπορείς να επιδείξεις. Χαρακτηριστικά τα οποία ελκύουν τις γυναίκες έντονα.

Το να υπερασπιστείς τον εαυτό σου σε έναν τσακωμό είναι μόνο ένα από αυτά, που μπορεί να μη χρειαστεί και ποτέ καθώς στη σύγχρονη μοντέρνα κοινωνία δεν ξεσπά εύκολα τσακωμός όπως παλιότερα. Ακολουθούν άλλα 5:

  1. Αυτοπεποίθηση.

I got the power

Η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι που μπορείς εύκολα να προσποιηθείς, όχι μακροπρόθεσμα τουλάχιστον σίγουρα. Οι γυναίκες καταλαβαίνουν εξαιρετικά εύκολα τι πραγματικά αισθάνεσαι, όσο καλά και αν προσπαθείς να το κρύψεις. Μακροπρόθεσμα λοιπόν, μέσα από τη διαδικασία τεσταρίσματος, θα καταλάβουν αν όντως έχεις αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες αιθάνονται εθιστική έλξη προς τα αρσενικά που έχουν όντως αυτοπεποίθηση.

  1. Ηγεσία.

leader

Είναι σημαντικό να έχεις ένα σχέδιο. Πού θα πας να μιλήσεις, τι θα κάνεις, πού θα οδηγήσεις τη συζήτηση. Πώς και πότε θα ζητήσεις κινητό. Να επιλέξεις μέρος για το πρώτο ραντεβού. Οι γυναίκες λατρεύουν τη διαδικασία αυτή από άνδρα, τρελαίνονται να ακολουθούν και να βλέπουν ένα αρσενικό που μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες και να τις οδηγήσει σε μία ενδιαφέρουσα και διαφορετική γνωριμία.

  1. 3. Ασφάλεια.

ασφάλεια

Έχει ξανασυζητηθεί σε άλλο άρθρο. Τα χρήματα είναι απαραίτητα; Όχι. Βοηθάνε; ΦΥΣΙΚΑ! Πολλοί άνδρες, ειδικά αυτοί που δε διαθέτουν πολλά χρήματα και δεν έχουν επιτυχία με τις γυναίκες, θα ρίξουν το φταίξιμο εκεί ακριβώς: ότι οι γυναίκες δε θα κάνουν κάτι μαζί σου αν δεν έχεις λεφτά. Όχι φίλε μου, δε χρειάζεται να είσαι εκατομμυριούχος για να κάνεις σεξ μαζί της. Βοηθάει να είσαι; Είπαμε, ΝΑΙ! Αυτό που χρειάζεσαι όμως είναι μία δουλειά που να σε παθιάζει. Είσαι ερωτευμένος με τη δουλειά σου, έχεις όνειρα και όραμα και σου παρέσει έναν αξιοπρεπή μισθό ώστε να μπορείς να υποστηρίξεις το lifestyle σου και να προσέχεις τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου.

  1. Σεξουαλική απόδοση.

sexual performance

Δε χρειάζεται να είσαι πορνοστάρ. Δε χρειάζεται να έχεις 25 εκατοστά πέος. Δε χρειάζεται να της προσφέρεις 12 οργασμούς στη σειρά. Ωστόσο πρέπει η απόδοσή σου στο σεξ να είναι άνω του μετρίου. Θέλεις να την κάνεις μετά την πρώτη φορά να θέλει να έρθει ξανά σπίτι σου για σεξ. Αν δεν την ικανοποιήσεις στο κρεβάτι, δεν πρόκειται να την κρατήσεις για πολύ καιρό. Οι περισσότερες γυναίκες, συνήθως δίνουν 3-4 ευκαιρίες στον άνδρα καθώς για πολλά ζευγάρια οι πρώτες 2-3 φορές που κάνουν σεξ περιέχουν στιγμές αμηχανίας, κάτι που είναι φυσιολογικό.

  1. Στιλ.

MenOfStyle

Το στιλ, η εμφάνιση, το ντύσιμο, η περιποίηση των μαλλιών και της γενειάδας, όλα αυτά ανεβάζουν την έλξη. Ακόμα και ένας άσχημος άνδρας, με ωραίο στιλ και προσεκτική υγιεινή, ανεβαίνει 1 με 2 νούμερα.

Είναι η ώρα να γίνεις καλύτερος σε όλους τους τομείς. Με το πιο ολοκληρωμένο και ενισχυμένο Bootcamp που έχουμε δημιουργήσει μέχρι τώρα. Το Χριστουγεννιάτικο Bootcamp, που σε περιμένει να δηλώσεις συμμετοχή και να κλείσεις τη θέση σου πριν τις 15 Δεκεμβρίου, ώστε να επωφεληθείς και τη γενναιόδωρη έκπτωση που ισχύει για όποιον κρατήσει τη θέση του μέχρι τότε. Δήλωσε τη συμμετοχή σου τώρα, εδώ!

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.