6 Ακόμα Σημάδια που Δείχνουν πως μια Γυναίκα Ενδιαφέρεται!

Μετά την επιτυχία του πρώτου video που μπορείς να δείς εδώ, ο Χρήστος αναφέρεται σε 6 ακόμα σημάδια που μας δείχνει μια γυναίκα όταν εκείνη ενδιαφέρεται.

Τα συγκεκριμένα σημάδια δεν είναι απαραίτητο να τα δεις σε κάποια γυναίκα που γνώρισες έξω (στο δρόμο ή σε κάποιο μπαρ) αλλά σε όποιο κοινωνικό κύκλο και αν την έχεις γνωρίσει.

Πρώτο Σημάδι : Τι ακριβώς σημαίνει το να σου κάνει πολλές ερωτήσεις;
Δεύτερο Σημάδι : Τι ρόλο παίζουν τα βλέματα που μένουν καρφωμένα πάνω σου;
Τρίτο Σημάδι : Γιατί είναι σημαντικό να υπάρχει και εκ μέρους της πρωτοβουλία έναρξης της επικοινωνίας στις επαφές σας;
Τέταρτο Σημάδι : Είναι καλό το να μιλάμε τόση ώρα και να μη μου έχει πει αν έχει σχέση ή είναι ελεύθερη;
Πέμπτο Σημάδι : Τι πρέπει να προσέχεις στην γλώσσα σώματός της;
Έκτο Σημάδι : Πόσο ρόλο παίζει το να δείχνει ενδιαφέρον στη κουβέντα που κάνετε και να συνεισφέρει αντίστοιχα;

**————————-**
Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
YOUTUBE: http://www.youtube.com/MenOfStyleGreece
NEWSLETTER : https://www.menofstyle.gr/newsletter
TWITTER : http://www.twitter.com/Men_Of_Style_Gr
RSS : https://www.MenOfStyle.gr/feed

Δες το σε HD 1080 και με υπότιτλους.

**————————-**

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.