6 Απαραίτητα Εφόδια Όταν Βγαίνεις για Ποτό

6 Απαραίτητα Εφόδια Όταν Βγαίνεις για Ποτό

Εάν θέλεις να είσαι πετυχημένος με τις γυναίκες, ας έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει πάντα να είσαι προετοιμασμένος. 6 Απαραίτητα Εφόδια Όταν βγαίνεις για Ποτό:

Κάνοντας συγκεκριμένες προετοιμασίες κάθε βράδυ, όπως εξηγούμε και στους μαθητές μας στα Bootcamps πριν βγούμε Infield, θα έχει ως συνέπεια να βιώσεις μία σημαντική αύξηση της επιτυχίας σου. Τα Εφόδια αυτά μπορούν να έχουν άμεσο αποτέλεσμα στην ικανότητά σου να έλξεις μία γυναίκα, ή στις πιθανότητες που θα σου δώσει για να κλιμακωθεί η γνωριμία. Εάν λοιπόν έχεις προνοήσει να έχεις 6 Απαραίτητα Εφόδια όταν βγαίνεις για ποτό, θα είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος σε συγκεκριμένες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν ενώ κοινωνικοποιείσαι και γνωρίζεις γυναίκες. Ακολουθεί η λίστα με τα Απαραίτητα Εφόδια:

  • 1. Κινητό τηλέφωνο (Smart Phone)

Μπορεί κάποιος της Παλιάς Σχολής να πει: Γιατί να πάρω Smart Phone; Το κινητό είναι ένα είδος πολυτελείας, το οποίο “προδίδει” κοινωνικό status. Το να έχεις ένα τελευταίας τεχνολογίας κινητό, δεν προϋποθέτει ότι έχεις και οικονομική άνεση. Σίγουρα όμως το να έχεις ένα κινητό προηγούμενης δεκαετίας, δημιουργεί αρνητική εικόνα. Πέραν αυτού που μπορεί να ξεπεραστεί, ένα σύγχρονο κινητό σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις αμέσως με κοπέλες μέσω των social media, π.χ. Facebook καθώς και μέσω εφαρμογών Ίντερνετ, όπως Viber και Whatsapp. Παράλληλα, τα σύγχρονα Smart Phones με πρόσβαση στο Ίντερνετ έχουν και gps, κάτι που επίσης μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο θέλοντας να ακολουθήσεις μία παρέα σε κάποια περιοχή που δεν ξέρεις πώς ακριβώς να φτάσεις. Τέλος, εκτός και αν έχεις φωτογραφική μνήμη όπως ο Rain Man, θα χρειαστείς το κινητό για να γράψεις το νούμερο της κοπέλας με την οποία θα ανταλλάξετε αριθμούς τηλεφώνου. Επίσης απαραίτητο, καθώς ποτέ δεν ξέρεις πόσο μπορεί να κρατήσει μία βραδιά, είναι να φεύγεις από το σπίτι σου με 100% μπαταρία!

  • 2. Φωτογραφική Μηχανή

Μία καλή φωτογραφική μηχανή είναι ένας σπουδαίος τρόπος να ξεχωρίζεις το βράδυ. Είσαι έξω και διασκεδάζεις. Τραβάς φωτογραφίες με την παρέα σου. ΌΧΙ μόνο άνδρες στη φωτογραφία. Επίσης, μπορείς να βρεις μία όμορφη κοπέλα και να της ζητήσεις να σε βγάλει μία φωτογραφία, μόνο σου ή με την παρέα σου. Μετά μπορείς να την πειράξεις για τη φωτογραφία και να της δείξεις κάποια άλλη ενδιαφέρουσα φωτογραφία από τη μνήμη της φωτογραφικής σου μηχανής. Εάν δεν έχεις φωτογραφική μηχανή – κατανοητό με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα – τότε να άλλος ένας καλός λόγος να έχεις ένα πολύ καλό Smart Phone, το οποίο θα διαθέτει και φωτογραφική μηχανή υψηλών προδιαγραφών.

  • 3. Τσίχλες / Καραμέλες για την αναπνοή

Ο πιο γρήγορος τρόπος να ξενερώσει μία γυναίκα, είναι λόγω υγιεινής: Άσχημη αναπνοή / ενοχλητική μυρωδιά ιδρώτα. Εάν είσαι καπνιστής ειδικά, πρέπει οπωσδήποτε να κουβαλάς τσίχλες μαζί σου. Πάντα πλένεις τα δόντια σου πριν από έξοδο – και το πρωί που ξυπνάς αλλά και το βράδυ πριν κοιμηθείς, είναι απαραίτητο να προσέχουμε όλη την ημέρα την υγιεινή των δοντιών μας. Οι τσίχλες με γεύση μέντα είναι οι πιο αποτελεσματικές.

  • 4. Αναπτήρας

Μπορεί να μην είσαι καπνιστής. Ούτε εγώ είμαι. Και πάλι, είναι σημαντικό να έχεις μαζί σου έναν αναπτήρα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, είναι πολύ πιθανό να συνομιλήσεις με γυναίκες που θα χρειαστούν αναπτήρα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον αναπτήρα σου για να ξεκινήσεις μία συζήτηση. Μάλιστα, φρόντισε να είναι ένας πρωτότυπος zippo που ίσως να την κάνει να τον προσέξεις. Μετά, αρκεί να έχεις μία ενδιαφέρουσα ιστορία για το πώς τον απέκτησες και η γνωριμία έχει ξεκινήσει.

  • 5. Προφυλακτικά

Προφανώς και γνωρίζεις για τη σημασία και τη χρησιμότητα του προφυλακτικού. Όσο περνά η νύχτα και γνωρίζεις γυναίκες έξω, τόσο πιο πιθανό είναι μία γνωριμία να καταλήξει στο κρεβάτι. Επιβάλλεται να έχεις μαζί σου προφυλακτικά. Και για να είσαι προετοιμασμένος, αλλά και για να το έχεις στο μυαλό σου ότι βγαίνοντας έξω ΟΛΑ είναι πιθανά.

  • 6. Χρήματα

Και πάλι αναγνωρίζω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά προσπάθησε να έχεις πάντα εφεδρικό ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Να έχεις δηλαδή στο σύνολο 100 ευρώ περίπου πάνω σου όταν βγαίνεις έξω. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί η βραδιά και θα είναι κρίμα εάν δεν έχει happy ending επειδή σου έλειπαν 5 ευρώ.

Καλή επιτυχία!

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.