6 Απλές Συμβουλές για πιο Αποτελεσματικό Φλερτ

6 Απλές Συμβουλές για να Φλερτάρεις Αποτελεσματικά

Πώς Γίνεται Το πιο Αποτελεσματικό Φλερτ ; 

Όλοι οι άνδρες θέλουν να είναι καλοί στο φλερτ και να μπορούν να έχουν όμορφες γυναίκες στη ζωή τους. Και αν είσαι ρεαλιστής, μπορείς να δεις ότι για άλλους είναι εξαιρετικά εύκολο ενώ για άλλους είναι υπερβολικά δύσκολο.

Όταν ήμουν πιο νέος, στις ηλικίες 16-22, τρελαινόμουν στη σκέψη αυτή.

Προσπαθούσα να καταλάβω τι είχαν οι άλλοι που δεν είχα εγώ. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί οι άλλοι άνδρες διασκέδαζαν στα μπαρ με όμορφες γυναίκες ενώ εγώ είχα το ρόλο του θεατή αντί για του πρωταγωνιστή.

ΟΚ, μερικοί ήταν πολύ όμορφοι ή πλούσιοι, εκεί καταλάβαινα τους λόγους.

Καταλάβαινα την επιρροή που έχει μία Ferrari στο μυαλό μίας γυναίκας. Ωστόσο ήξερα και άνδρες λιγότερο ωραίους από εμένα, με λιγότερα χρήματα και με χειρότερο lifestyle γενικότερα που όμως είχαν πολλές επιτυχίες με τις γυναίκες. Εκεί το μυαλό μου τρελαινόταν.

Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι άλλοι τα πήγαιναν καλύτερα από εμένα στον ερωτικό τομέα ακαι το φλερτ, οπότε αποφάσισα να αλλάξω την πραγματικότητά μου.

Όντως, οι γνώσεις που απέκτησα διαβάζοντας βιβλία αλλά ΚΥΡΙΩΣ με συνεχή εξάσκηση και αμέτρητες, χιλιάδες προσεγγίσεις σε άγνωστες γυναίκες, με βοήθησαν να αλλάξω την πραγματικότητά μου.

Σήμερα, λοιπόν, θα μοιραστώ μαζί σου 6 απλές συμβουλές για να φλερτάρεις αποτελεσματικά.

Πριν συνεχίσεις δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika όπου μιλάμε για την αλλαγή στον τρόπο σκέψης που χρειάζεσαι:

#1. Για Πιο Αποτελεσματικό Φλερτ, Δες Τα Πράγματα Όπως Οι Γυναίκες

φλερτ και γυναικες

Το πιο σημαντικό πράγμα που λέω στους μαθητές όταν έρχονται να ξεκινήσουν κάποιο σεμινάριο μαζί μας (θα ήθελες να ρίξεις μία ματιά στο Bootcamp, οι θέσεις του Ιουλίου εξαντλούνται και δε θέλεις να περιμένεις μέχρι τον Αύγουστο) είναι ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι οι γυναίκες σκέφτονται και ανταποκρίνονται συναισθηματικά αρκετά διαφορετικά από εμάς τους άνδρες.

Μερικοί μπορεί να θεωρείτε μερικά από αυτά τα πράγματα αυτονόητα. Και πάλι όμως, στην πράξη αποδεικνύετε ότι δεν τα αντιλαμβάνεστε.

Μια γυναίκα θα καταλάβει από αυτά που θα παρατηρήσει σε εσένα και από τη συμπεριφορά σου. Όχι από αυτά που θα της πεις κατά τη διάρκεια του φλερτ ότι ισχύουν για σένα. Όπως παρατηρεί όλους τους ανθρώπους και τους κρίνει από τη συμπεριφορά τους.

Όσο προσπαθείς να την “πείσεις” για το ποιος είσαι, καταφέρνεις να δημιουργήσεις την εικόνα του ανασφαλούς άνδρα. Μόλις το καταλάβεις ότι αυτό δεν αποδίδει, θα δεις τεράστια διαφορά στο πώς θα ανταποκρίνονται οι γυναίκες σε εσένα.

#2. Αυτοπεποίθηση Και Πιο Αποτελεσματικό Φλερτ

αποτελεσματικό φλερτ

Είναι ίσως και κλισέ σαν ατάκα ότι οι γυναίκες θέλουν έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση. Η αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσει σε κάθε κομμάτι της ζωής σου, με τις γυναίκες όμως ακόμα περισσότερο.

Παράδειγμα: ένας παίκτης στο μπιλιάρδο με αυτοπεποίθηση θα παίξει με μεγαλύτερη ακρίβεια και πιο συγκεντρωμένα από έναν αγχωμένο παίκτη του μπιλιάρδου, ίδιου επιπέδου όμως. Στο τέλος του αγώνα, ενώ και οι δύο είναι ισάξιοι, νικητής θα είναι ο παίκτης με την περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Σε ένα ραντεβού, το πρώτο που θα παρατηρήσει μία γυναίκα στον άνδρα είναι η αυτοπεποίθηση που θα έχει στο φλερτ. Οτιδήποτε άλλο έρχεται σε δεύτερο χρόνο. Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που με τη σιγουριά των κινήσεών σου μπορείς να εκπαιδευτείς να την έχεις. Έλα εδώ αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για το πώς να νιώθεις αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες.

#3. Στο Φλερτ Να Είσαι Μυστηριώδης

austin-powers και φλερτ

Δε χρειάζεται να είσαι υπερ – αναλυτικός σε οτιδήποτε σε ρωτάει. Δε χρειάζεται να της λύνεις όλες τις απορίες, να της επεξηγείς τα πάντα και να γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια της ζωής σου. Μη δίνεις τόσο λεπτομερείς απαντήσεις. Άσε την να προσπαθήσει να καταλάβει μερικά πράγματα μόνη της. Προκάλεσέ την να προσπαθεί να μάθει περισσότερα για σένα και μην είσαι ανοιχτό βιβλίο.

Πού σταματάει η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

#4. Μην Παίρνεις Συνέντευξη

“Από πού είσαι;”. “Με τι ασχολείσαι;”. “Πού μένεις;”. “Πόσο χρονών είσαι;”.

Δεκάδες ερωτήσεις στη σειρά, που καταλήγουν σε ένα διάλογο με ερωταπαντήσεις, όπως σε μία συνέντευξη. Στο φλερτ είναι αδύνατον να δημιουργηθεί έλξη έτσι.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αποφύγεις κάτι τέτοιο, είναι την ερώτηση να την μετατρέψεις σε δήλωση. Δηλαδή, αντί να ρωτήσεις “με τι ασχολείσαι;” μπορείς να της πεις: “Πρέπει να είσαι καθηγήτρια”.

μην παιρνεις συνεντευξη

Δεν έχει σημασία αν θα μαντέψεις σωστά. Ας είμαστε και ρεαλιστές, το πιο πιθανό είναι να μαντέψεις λάθος.

Δεν έχει σημασία όμως. Αυτό δείχνει αυτοπεποίθηση – βλέπε συμβουλή 2 – και κάνει μία συζήτηση πιο ενδιαφέρουσα.

#5. Μπείτε Σε Ρόλους 

Δώσε τροφή στη φαντασία της.

Α) Βάφτισέ την σωματοφύλακά σου, δώσε της την θέση της όγδοης κοπέλας σου, κάνε την προσωπική σου γραμματέα.

Β) Πες της ότι θα ντυθεί καλόγρια και εσύ παπάς και θα είστε το πιο σέξι παράνομο ζευγάρι.

Βάλε την στο φλερτ να παίξει ένα ρόλο και να ανταποκριθεί σε αυτόν. Πες της ότι την χωρίζεις και το διαζύγιο θα βγει εις βάρος της – ενώ μόλις γνωριστήκατε, επειδή είπε κάτι που δε σου άρεσε αλλά αν προσπαθήσει να επανορθώσει μπορεί να τη δεχτείς πίσω.

#6. Μην Περηφανεύεσαι

φλερτ

Α) Σίγουρα σε βοηθά να έχεις καλή δουλειά, να είσαι φιλόδοξος, να έχεις ακριβό αυτοκίνητο και μοντέρνο μεγάλο σπίτι. Σίγουρα όλα αυτά είναι ελκυστικά για μία γυναίκα.

Β) Σίγουρα όλες οι γυναίκες προτιμάνε να πας να τις πάρεις από το σπίτι τους με μία Πόρσε αντί με ένα αυτοκίνητο 1000 κυβικών. Σίγουρα οι περισσότερες προτιμάνε διακοπές σε ξενοδοχείο 5 αστέρων από ελεύθερο κάμπινγκ.

Γ) Ωστόσο σε καμία γυναίκα δεν αρέσει ένας άνδρας που περηφανεύεται και ψωνίζεται για αυτά που έχει. Αυτό υποδηλώνει χαμηλή αυτοπεποίθηση και ανασφάλειες.

Συμπερασματικά, όταν λοιπόν θέλεις η γυναίκα να μάθει στο φλερτ κάτι για σένα που πιστεύεις ότι σε ευνοεί, φρόντισε μέσα από μία ιστορία ενδιαφέρουσα με άσχετο θέμα να έχεις ενσωματώσει κομμάτια της ζωής σου που θα προωθήσουν προς τα έξω την εικόνα που θέλεις.

Μάθε ό, τι χρειάζεται να ξέρεις για το φλερτ εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας και απογείωσε την αξία σου στο φλερτ. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.