6 Αρώματα Που Πρέπει Να Δοκιμάσεις!

6 Αρώματα Που Πρέπει Να Δοκιμάσεις!

Στο σημερινό video ο Χρήστος μας αναφέρει 6 ανδρικά αρώματα που πρέπει να δοκιμάσουμε, σύμφωνα με την προσωπική του άποψη και φυσικά μέσα από προσωπική εμπειρία.

Τα αρώματα αυτά είναι με τη σειρά που εμφανίζονται :

Dsquared2 – He Wood,
Gaultier – Le Male,
Azzaro – Chrome,
Carolina Herrera – CH Men Prive,
Yves Saint Laurent – La Nuit de L’Homme L’Intense,
Paco Rabanne – Invictus

Επίσης, μας δίνει πρακτικά tips για να δοκιμάζεις αποδοτικά ανδρικά αρώματα πριν τα αγοράσεις, να επιλέγεις αυτό που ταιριάζει σε σένα και να τα φοράς σωστά χωρίς υπερβολές.

Το παρόν video δεν αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση των προϊόντων που αναφέρονται και η παραγωγή του δεν είναι αποτέλεσμα καμίας συνεργασίας με τις εταιρείες παραγωγής, εισαγωγής ή πώλησής τους. Η αναφορά σε αυτές γίνεται με καλή πίστη και σκοπός του video είναι να δώσει στον θεατή την άποψη του Χρήστου για αυτές που ο ίδιος έχει χρησιμοποιήσει.

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla+Andrika, το πρώτο ελληνικό podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Αν Σου Άρεσε Το Video Για Τα 6 Αρώματα Που Πρέπει Να Δοκιμάσεις

ανδρικά αρώματα

Το να διαλέξεις το σωστό άρωμα μέσα από όλα τα ανδρικά αρώματα που σου προτείναμε, είναι στοιχείο που δείχνει ότι είσαι ένας άνδρας που ξέρεις τι θέλει. και το σωστό άρωμα υπογραμμμίζει την αρρενωπότητά σου και σε κάνει πιο ελκυστικό.

Καλό είναι για έναν άντρα να ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι και τι θέλει για να μπορεί να διεκδικήσει μια γυναίκα που θέλει να είναι μαζί της. Και για τη γυναίκα είναι όμως σημαντικό να την προσεγγίζει ένας Άνδρας Αξίας. Ένας ανδρας με αυτοπεποίθηση δηλαδή, είναι πάντα πιο ελκυστικός και έχει καλύτερα ερωτικά αποτελέσματα. Μια γυναίκα που είναι διαθέσιμη και ενδιαφέρεται θα ανταποκριθεί θετικά στο φλερτ ενός τέτοιου άντρα.

Θες να δεις και άλλα βίντεο; Κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ.

Μάθε πως να ανεβάσεις τη δική σου αξία στο φλερτ. Είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για την εξέλιξή σου, όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή, αλλά σε όλα τα επίπεδα της προσωπικής σου ανάπτυξης.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB
INSTAGRAM
NEWSLETTER
RSS

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Τι Μπορείς Να Μάθεις Κοντά Μας

άνδρας και στυλ

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας και του φλερτ με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας και φλερτ μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ, διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.