6 Αρώματα Που Πρέπει Να Δοκιμάσεις!

Στο σημερινό video ο Χρήστος μας αναφέρει 6 ανδρικά αρώματα που πρέπει να δοκιμάσουμε, σύμφωνα με την προσωπική του άποψη και φυσικά μέσα από προσωπική εμπειρία.

Τα αρώματα αυτά είναι με τη σειρά που εμφανίζονται :

Dsquared2 – He Wood,
Gaultier – Le Male,
Azzaro – Chrome,
Carolina Herrera – CH Men Prive,
Yves Saint Laurent – La Nuit de L’Homme L’Intense,
Paco Rabanne – Invictus

Επίσης, μας δίνει πρακτικά tips για να δοκιμάζεις αποδοτικά ανδρικά αρώματα πριν τα αγοράσεις, να επιλέγεις αυτό που ταιριάζει σε σένα και να τα φοράς σωστά χωρίς υπερβολές.

Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : fb.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : instagram.com/MenOfStyle.gr

**————————-**
Το παρόν video δεν αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση των προϊόντων που αναφέρονται και η παραγωγή του δεν είναι αποτέλεσμα καμίας συνεργασίας με τις εταιρείες παραγωγής, εισαγωγής ή πώλησής τους. Η αναφορά σε αυτές γίνεται με καλή πίστη και σκοπός του video είναι να δώσει στον θεατή την άποψη του Χρήστου για αυτές που ο ίδιος έχει χρησιμοποιήσει.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.