6 Βαρετά Θέματα για Συζήτηση για να Αποφύγεις

Βαρετά θέματα συζήτησης.

Βαρετά Θέματα Για Συζήτηση

Στις πρώτες επαφές που είχα με το φλερτ, με άγχωναν ιδιαίτερα τα θέματα για συζήτηση που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Καθώς και το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθώ για να πάει καλά και να έχει την ροή που επιθυμούσα η συζήτηση.

Σκεφτόμουν διάφορα  θέματα και ιστορίες που είχα να πω, για να περάσει όμορφα η ώρα μας. Και να καταλήξει σε μία επιτυχημένη συνάντηση .

Με τον καιρό καταλαβαίνεις πως δεν εξαρτώνται όλα από εσένα. Όμως εσύ οφείλεις να έχεις κάνει αυτό που πρέπει και τότε είσαι ήσυχος με την συνείδηση σου.

Θα χρειαστεί να βρεις εκείνα τα θέματα που σου αρέσουν, και κυρίως να μπορείς να μιλάς με ενθουσιασμό για αυτά.

Υπάρχουν όμως κάποια θέματα που δεν πρέπει να αγγίξεις γιατί δεν έχουν ενδιαφέρον για τις γυναίκες, δεν σε αφορούν και δεν χρειάζεται να τα γνωρίζει η γυναίκα που σε ενδιαφέρει τουλάχιστον στην αρχή.

Μάθε περισσότερα στο βίντεο:

Και υπάρχουν και αυτά που είναι τελείως βαρετά για έναν από τους δύο, με αποτέλεσμα η συζήτηση να παγώνει και να δημιουργείται αμηχανία και μεγάλα κενά ανάμεσα στην κουβέντα σας.

Όλα αυτά μπορείς να τα αντιμετωπίσεις αποφεύγοντας κάποια από αυτά όπως θα δούμε παρακάτω για να μην χαλάσεις την ωραία βραδιά με την όμορφη γυναίκα που επιθυμείς να είναι μαζί σου.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

#1. Αθλητικά, Αυτοκίνητα, Πολιτικά: Βαρετά Θέματα Για Συζήτηση

Έχεις ακούσει πολλές φορές να σου λένε να τα αποφεύγεις στα πρώτα ραντεβού, όμως εγώ θα σου έλεγα να μην μιλάς για αυτά στην κοπέλα σου και αφού προχωρήσετε.

Όπως καταλαβαίνεις και ήδη νομίζω γνωρίζεις αυτά τα θέματα συζήτησης θα σου χαλάσουν την έξοδο σου με την γυναίκα που έχεις απέναντι σου καθώς είναι και ανταγωνιστικά και φανατίζουν.

Μην ξεχνάς: Δεν έχεις βγει να μιλάς για αμάξια και πολιτικά όπως όταν βγαίνεις με τον κολλητό σου.

Οπότε οπωσδήποτε απέφυγε τα ακόμα και αν πάει η συζήτηση εκεί επειδή έτυχε να έχει κάποιο παιχνίδι ποδοσφαίρου εκείνη την ώρα που είσαι μαζί της.

Αγνόησε το και συνέχισε με άλλα θέματα, περισσότερο ενδιαφέροντα.

Πίστεψε με, μόνο πρόβλημα θα σου δημιουργήσουν κάτι που δεν θες, οπότε κράτα αυτού του είδους την θεματολογία με τους κολλητούς σου.

#2. Οι Πρώην Σου Δεν Αποτελούν Θέματα Για Συζήτηση

βαρετά Θέματα Για Συζήτηση

Κάποια στιγμή λογικά θα αρχίσετε να μιλάτε για σχέσεις όπως και για πρώην συντρόφους.

Δεν χρειάζεται να επεκταθείς σε πολλές λεπτομέρειες για αυτά τα θέματα συζήτησης ακόμα και αν το κάνει εκείνη εσύ μίλα για τα βασικά.

Δεν θες να αναλύσεις πως πέρναγες σε κάθε σχέση σου και πως τελείωνε αυτή. Έχετε βγει να κάνετε μια καινούργια αρχή και οι δύο σας και εσύ σε αυτό θα μείνεις συγκεντρωμένος.

Αν επιμείνει, ευγενικά πες της πως είσαι μαζί της για να την γνωρίσεις και μόνο για αυτό.

Σημείωση: Μην αρχίσεις να αναφέρεις για τις πλούσιες εμπειρίες που είχες στο παρελθόν, αν όντως είχες.

Δείχνει ανασφάλεια και κυρίως προκαλεί ανασφάλεια στην γυναίκα γιατί πιστεύει πως έχει να ανταγωνιστεί το παρελθόν σου.

Ένας άνδρας με στυλ κρατά το παρελθόν για τον εαυτό του.

#3. Η Καθημερινότητα Προσφέρει Θέματα Για Συζήτηση

Εντάξει, καταλαβαίνω ότι η καθημερινότητα μας επηρεάζει πολύ και αποσπά όλη την προσοχή μας ειδικά αν κάνουμε αγαπημένα μας πράγματα.

Όμως δεν έχεις βγει να μιλήσεις μόνο για την δουλειά σου και ειδικά σε έναν καινούργιο άνθρωπο που μόλις έχεις αρχίσει να γνωρίζεις.

Σαφώς και θα τη ρωτήσεις τι κάνει στην ζωή της και θα μιλήσεις και εσύ για τα δικά σου ζητήματα, όμως μην φτάσεις στο σημείο να υπερβάλλεις για αυτά τα θέματα συζήτησης.

Θα τα αναλύσετε πιο διεξοδικά σταδιακά.

Δεν θέλεις από την αρχή να είσαι και ανοιχτό βιβλίο, οπότε μείνε λίγο παραπάνω μυστήριος για αυτήν ώστε να σε ανακαλύψει περισσότερο μέσα από τις ενδιαφέρουσες βραδιές που έρχονται.

#4. Απόφυγε Την Συνέντευξη Στο Πλαίσιο Της Συζήτησης

Δες το βίντεο πριν συνεχίσεις. Όντως το να της παίρνεις ” συνέντευξη ” είναι ενοχλητικό για την ίδια.

Α) Μην της κάνεις συνεχώς ερωτήσεις για την δουλειά της, τα οικογενειακά της και όλα αυτά με στυλ σοβαρό χωρίς καθόλου συναίσθημα.

Β) Είναι κάτι που βαριέται και χαλάει το ζεστό κλίμα που θέλεις να δημιουργήσεις.

Γ) Προτίμησε να την πειράζεις, να είσαι χαλαρός και να μάθεις τα βασικά που χρειάζονται τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Δ) Άλλωστε θες να υπάρξει και δεύτερη επαφή μεταξύ σας, οπότε μην βιάζεσαι.

Θέλεις να καταλάβει ότι έχει απέναντι της έναν άνδρα με αξία που έχει πετύχει πράγματα στη ζωή του και έχει πολλά ενδιαφέροντα για να μιλήσει.

Όμως, η επιτυχία στην επικοινωνία είναι να κάνεις τον άλλο να μιλήσει για τον εαυτό του.

Θα έρθει η ώρα σου να μιλήσεις και τότε μπορείς να ξεκινήσεις να μοιράζεσαι περισσότερα.

#5. Τα Αρνητικά Σχόλια Είναι Βαρετά Θέματα Για Συζήτηση

Έχεις καταφέρει να είσαι μαζί της και να απολαμβάνει την παρέα σου όμως δεν πρέπει να ξεχνάς πως είναι απαραίτητο να μιλάς και να συμπεριφέρεσαι ευπρεπώς.

Αυτό σημαίνει πως θα είσαι ευγενικός και χαμογελαστός στον κόσμο που θα συναντάς έξω είτε είναι ο σερβιτόρος είτε κάποιος θαμώνας του μαγαζιού.

Απέφυγε να κάνεις αρνητικά σχόλια για οποιονδήποτε καθώς θα φανείς αγενής και χωρίς τρόπους.

Ακόμα και αν συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός μείνε ψύχραιμος. Στην χειρότερη περίπτωση δεν θα είναι εις βάρος σου καθώς θα το έχεις διαχειριστεί με άνεση και χιούμορ.

#6. Η Σιωπή Έχει Αξία

θέματα για συζήτηση

Άφησα για το τέλος κάτι με ιδιαίτερη σημασία.

Δεν είναι απαραίτητο και φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλάς συνέχεια και πάντα για κάτι.

Μάλιστα το ότι δεν χρειάζεται να μιλάς πολύ ήταν κάτι που δεν είχα αντιληφθεί ότι θα με βοηθούσε σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Προφανώς αν ενδιαφέρεται η κοπέλα και δεν έχεις μιλήσει για κάποιο από τα παραπάνω βαρετά θέματα συζήτησης θα σε ρωτήσει και αυτή πράγματα για σένα ή για δικά της ενδιαφέροντα.

Έτσι, θα σου δοθεί η ευκαιρία να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες από την ζωή και την καθημερινότητα της χωρίς να κάνεις πολλές ερωτήσεις, αποφεύγοντας πιθανά λάθη βιασύνης.

Η βραδιά θα αποκτήσει από μόνη της χρώμα και θα έχεις δημιουργήσει την άνεση που χρειάζεται για να ανοιχτείτε και να γίνει μία φυσιολογική κουβέντα.

Οπότε, μην φοβάσαι να σταματήσεις να μιλάς ή ακόμα και να σχολιάσεις πράγματα δικά της αν κάπου κολλήσεις. Αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία για μια νέα κουβέντα και τον χρόνο να χαλαρώσεις.

Να θυμάσαι πως είσαι εκεί για να γνωρίσεις κυρίως έναν νέο άνθρωπο που ετοιμάζεται να εισέλθει στην ζωή σου.

Αν θέλεις να γίνεις ακόμα καλύτερος στο φλερτ μπορείς να κοιτάξεις εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.