6 Φράσεις που Σκοτώνουν το Ενδιαφέρον της με Ταχύτητα Φωτός

6 Φράσεις που Σκοτώνουν το Ενδιαφέρον της με Ταχύτητα Φωτός

Υπάρχουν Φράσεις Που Σκοτώνουν Το Ενδιαφέρον. Απόφυγέ Τις!

Πιθανόν να σου έχει τύχει να μιλάς με μία γυναίκα και ξαφνικά, χωρίς να καταλάβεις γιατί, να δεις το ενδιαφέρον της να χάνεται. Η συζήτηση είχε ροή, η γυναίκα σου χαμογελούσε και έδειχνε ζωηρό ενδιαφέρον. Χαμογελούσε, σε άγγιζε.

Τι Πήγε Στραβά;

Πριν συνεχίσεις, να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιες απελπισμένες συμπεριφορές που καλό θα είναι να αποφύγεις.

Ευτυχώς, η εμπειρία μου με προστατεύει πια από το να χρησιμοποιώ φράσεις που σκοτώνουν το ενδιαφέρον της γυναίκας με ταχύτητα φωτός. Δυστυχώς, για να συμβεί αυτό, έπρεπε να πάθω ξανά και ξανά μέχρι να μάθω. Το χειρότερο, όμως, όταν συνέβαινε αυτό, ήταν ότι ΔΕΝ μπορούσα να καταλάβω το γιατί.

Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών χάνει το ενδιαφέρον της με συγκεκριμένες λέξεις / φράσεις.

Φράση  #1. ”Δε Μου Αρέσουν Καθόλου Οι Δεσμεύσεις / Ας Το Πάμε Χαλαρά”

φράσεις που σκοτώνουν το ενδιαφέρον

Πολλές γυναίκες θα δεχθούν να κάνουν σεξ μαζί σου χωρίς δεσμεύσεις. Μάλιστα, περισσότερες από όσες φαντάζεσαι. Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες έχουν ανάγκη να ξέρουν ότι υπάρχει η δυνατότητα αυτή η αρχή (του σεξ χωρίς δεσμεύσεις) να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό και βαθύ.

Δε χρειάζεται να υποσχεθείς σχέση / γάμο όταν γνωρίσεις μία γυναίκα. Δε χρειάζεται κάποιο παραμύθι. Αν όμως, αποκλείσεις το ενδεχόμενο της σχέσης, οι περισσότερες γυναίκες θα ξενερώσουν.Το 0% ενδεχόμενο σκοτώνει το ενδιαφέρον της γυναίκας. Ωστόσο, το 1-2% ενδεχόμενο, ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ το ενδιαφέρον της γυναίκας, καθώς γίνεσαι πρόκληση.

Δες το βίντεο που θα βρεις εδώ και μάθε πως να γίνεις πρόκληση για μια γυναίκα.

Φράση #2. ”Είμαι Παντρεμένος”

Οι περισσότερες γυναίκες δεν μπλέκουν με παντρεμένους, ειδικά αν το μάθουν από την αρχή. Υπάρχουν γυναίκες που θα μπλέξουν με παντρεμένο άντρα. Άλλες γυναίκες θα το κάνουν επειδή αρχικά δεν το ήξεραν και το έμαθαν μετά από καιρό.

Μερικές επειδή δε θέλουν δεσμεύσεις – δεν είναι η πλειοψηφία των γυναικών. Και άλλες για την επιβεβαίωση, ότι ο παντρεμένος τις προτιμά από τη σύζυγό του και άλλες έχουν απογοητευτεί τόσο από τους άντρες, που έχουν περάσει στο στάδιο της απαξίωσης. Οπότε είτε είναι παντρεμένος ο άλλος είτε όχι, δεν τις ενδιαφέρει.

Πάντως οι περισσότερες γυναίκες χάνουν το ενδιαφέρον τους για έναν άνδρα όταν μαθαίνουν ότι είναι παντρεμένος.

Και συνεχίζουμε με τις φράσεις που σκοτώνουν το ενδιαφέρον της…

Φράση #3. ”Είμαι Φοιτητής / Σπουδάζω (Για Ηλικίες 27+)”

Έχοντας υπάρξει φοιτητής για πολλά χρόνια, άρχισα να συνειδητοποιώ την αλλαγή της αντίδρασης των γυναικών καθώς μεγάλωνα ηλικιακά. Στις ηλικίες 19 – 24, όταν φλέρταρα με μία κοπέλα και της έλεγα ότι είμαι φοιτητής στο Πολυτεχνείο, ενθουσιαζόταν. Προ κρίσης, πολλά υποσχόμενο επάγγελμα, με κύρος – με την προϋπόθεση, φυσικά, ότι θα έπαιρνα το δίπλωμα.

Καθώς έφτασα τα 25 – 26, άρχισα να παρατηρώ το ενδιαφέρον της γυναίκας να πέφτει όταν της έλεγα ότι είμαι ακόμα φοιτητής. Μπορεί να μην ήθελε απαραίτητα να κάνει σχέση μαζί μου ή να με παντρευτεί για να την απασχολεί το αν δουλεύω. Δεν είχε σημασία. Όσο μεγάλωνα, συνειδητοποιούσα ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να μην υφίσταται.

Φράση #4. ”Ναι, Μαμά!”

φράσεις που σκοτώνουν το ενδιαφέρον

Ειρωνικό σχόλιο. Εξισώνεις τη γυναίκα που σου αρέσει με τη μητέρα που σου λέει τι να κάνεις και σε μαλώνει. Η γυναίκα θα είναι ή mother ή lover. Θα έχει έναν από τους δύο ρόλους. Όσο την βάζεις στο ρόλο της μητέρας (να σε προσέχει, να σε μαλώνει, να σου λέει τι να κάνεις) η σεξουαλική έλξη πέφτει υπό το μηδέν. Δε νομίζω να χρειάζεται να πω κάτι άλλο για τη συγκεκριμένη φράση.

Φράση #5. ”Νόμιζα Ότι Είσαι Μεγαλύτερη / Δείχνεις Μεγαλύτερη”

Η ηλικία είναι ένα υπερβολικά ευαίσθητο θέμα για τις γυναίκες. Ειδικά μετά την ηλικία των 23 – 24 ετών. Αν μία κοπέλα είναι 18 και της πεις “σε έκανα μεγαλύτερη, μοιάζεις για 21 – 22″, το πιο πιθανό είναι να μην παρεξηγηθεί. Μπορεί και να κολακευτεί, ότι μοιάζει με γυναίκα / θηλυκό και όχι με κοριτσάκι.

Καθώς όμως η γυναίκα περνά τα 25 έτη, αρχίζει και έχει ανασφάλειες για την ηλικία της. ΠΟΤΕ δε μαντεύεις ηλικία όταν η γυναίκα σε ρωτάει ‘πόσο με κάνεις”. Είναι ερώτηση παγίδα. Μάλιστα, δεν υπάρχει λόγος να ρωτήσεις την ηλικία της. Δε νιώθουν όλες οι γυναίκες άνετα με αυτό το θέμα. Θα πάει η συζήτηση εκεί αυτόματα, λογικά, όταν σε ρωτήσει η ίδια πρώτη για τη δική σου ηλικία.

Φράση #6. ”Θα Κάνω Ό,τι Θέλεις Για Να Είμαστε Μαζί”

Γίνε δεδομένος. Δώσε της υπερβολική αξία και βάλε τη σε θρόνο ενώ ακόμα την γνωρίζεις ελάχιστα. Δείξε υπερβολικό ερωτικό ενδιαφέρον ενώ η ίδια σου έχει δώσει μόνο ψίχουλα, ή ούτε αυτά. Να είσαι σίγουρος ότι θα θεωρήσει πως έχει να κάνει με άνδρα που δεν πιστεύει ότι του αξίζει μία γυναίκα σαν αυτή.

Ακόμα και αν με υπερβολικό ενδιαφέρον καταφέρεις να ξεκινήσεις σχέση με μία γυναίκα, στην προσπάθειά σου να ικανοποιείς τις επιθυμίες της διαρκώς, επιτρέπεις στον εαυτό σου να χειραγωγηθεί. Αυτό σκοτώνει τη σεξουαλική έλξη – επομένως και το ερωτικό της ενδιαφέρον – με ταχύτητα φωτός.

Το σημαντικό είναι να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στο να διεκδικείς και το να κυνηγάς μια γυναίκα.

Συμπερασμα : Τι Σκοτώνει Την Έλξη Τελικά ;

Εντέλει είναι πολλά που μπορείς να πεις, πολλά που μπορείς να κάνεις και να σκοτώσεις το ενδιαφέρον μιας γυναίκας για σένα. Αν όμως πρέπει να συνοψίσω μερικά στοιχεία με βάση τις 6 φράσεις που μόλις διάβασες, αυτά είναι τα εξής:

  • Να έχεις αξιοπρέπεια και υψηλή αυτοεκτίμηση. Δεν κυνηγάς μία γυναίκα κάνοντας τα πάντα για αυτήν. Διεκδικείς με όρους, μέχρι ένα σημείο.
  • Μετά από κάποια ηλικία 26-27, η γυναίκα περιμένει από τον άνδρα να έχει τελειώσει τις σπουδές του, να μην έχει στρατιωτικές υποχρεώσεις και να είναι οικονομικά ανεξάρτητος.
  • Αν λεκτικά αποκλείσεις το ενδεχόμενο να κάνεις σχέση με μία γυναίκα, κινδυνεύεις να χάσει το ενδιαφέρον της.
  • Το θέμα της ηλικίας της γυναίκας καλύτερα να μην το πιάσεις. Μόνο το 10% των γυναικών άνω των 30 είναι περήφανες για την ηλικία τους. Ενώ μάλιστα είναι περήφανες, οι περισσότερες από αυτές και πάλι αν ερωτηθούν, δίνουν ψεύτικη ηλικία.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.