6 υπερδυνάμεις που θέλεις να αναπτύξεις στο Παιχνίδι

6 υπερδυνάμεις που θέλεις να αναπτύξεις στο Παιχνίδι

Οι συμπεριφορές, οι τεχνικές, αυτά που πρέπει γενικότερα να κατανοήσεις και να εμπεδώσεις για να γίνεις καλός στην επικοινωνία με τις γυναίκες, θα σου δώσουν εξέλιξη σε μερικές κοινωνικές “υπερδυνάμεις”. Αυτές οι 6 υπερδυνάμεις που θέλεις να αναπτύξεις στο Παιχνίδι.  Αυτές οι υπερδυνάμεις, είναι οι εξής:

  • Value (αξία): Αυτή είναι η υπερδύναμη που χρειάζεσαι για να ενεργοποιήσεις την έλξη, μέσα από το λεκτικό κομμάτι του Παιχνιδιού αλλά και το μη λεκτικό (οι πράξεις σου, το βλέμμα σου, η στάση σώματος, οι κινήσεις σου, η ενέργειά σου, αυτό που γενικότερα αποπνέεις με την παρουσία σου. Η αφηρημένη έννοια της αξίας που έχεις, παίρνει συμπαγή μορφή μέσω συγκεκριμένων διακοπτών που έχει η γυναίκα, για να νιώσει έλξη, που μαθαίνεις να τους ενεργοποιείς κατά βούληση με την κίνησή σου αλλά και την ομιλία σου, ώστε να νιώσει η γυναίκα ότι συναναστρέφεται με ένα αρσενικό υψηλής αξίας. Ο κόσμος – όχι μόνο οι γυναίκες – στηρίζεται πολύ στο συναίσθημα που το προκαλείς ανάλογα με την αξία που φανερώνεις ότι έχεις, για να πάρει μία απόφαση, για να καθορίσει αν είσαι κάποιος που θέλει για σύμμαχό του ή κάποιος που δεν έχει να κερδίσει κάτι από αυτόν στη ζωή του. Είτε αυτή η συνεργασία θα είναι επαγγελματικής φύσεως, είτε θα είναι μία φιλία, είτε θα είναι ερωτική σχέση.
  • Διαίσθηση. Το λεγόμενο micro calibration: η έκτη αίσθηση που έχεις ενώ μιλάς με γυναίκες – και με ανθρώπους γενικότερα. Η διαίσθηση, περιλαμβάνει ενισχυμένη αντίληψη, βελτιωμένες και πιο γρήγορες ανταποκρίσεις και αντιδράσεις ενώ μιλάς με κόσμο, καθώς και περισσότερη γνώση, η οποία έχει προέλθει από μελέτη αλλά και ΠΟΛΎ ΧΡΌΝΟ προσεγγίζοντας ΠΟΛΛΈΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ. Θα νιώθεις σαν να έχεις αποκτήσει μία ικανότητα που έχουν και τα μέντιουμ, οι μένταλιστ, στο θέμα προσέγγιση και φλερτ. Θα μπορείς να γνωρίζεις τι νιώθει κάποιος όταν σου μιλάει, πώς σκέφτεται, την νοοτροπία του. Θα “διαβάζεις” τον κόσμο εξαιρετικά εύκολα. Μάλιστα, καθώς θα εξελίσσεσαι, δε θα υπάρχει κανένα σημείο σε μία συζήτηση ή συναναστροφή σου που θα σε μπερδεύει και δε θα μπορείς να “μεταφράσεις”. Αντιθέτως, όλα θα σου φαίνονται προφανή και θα τα διαβάζεις με χαρακτηριστική ευκολία.
  • Ο καθρέφτης: Ο καθρέφτης συμβολίζει την βαθειά σύνδεση και επικοινωνία. Τη δύναμη, δηλαδή, να μπορείς να κάνεις τη γυναίκα που σου αρέσει να αισθάνεται ότι μπορείς να δεις τον πραγματικό της εαυτό, ότι την καταλαβαίνεις και την αποδέχεσαι όπως πραγματικά είναι, ότι είσαι ο μοναδικός άντρας στον πλανήτη που μπορεί να εκτιμήσει το πόσο διαφορετική και μοναδική είναι. Τη δύναμη να δημιουργείς εμπιστοσύνη, ώστε να νιώσει ότι σε ξέρει πολύ καιρό, κάτι που θα ρίξει κατακόρυφα τις άμυνές της, την αντίστασή της και τις οποιεσδήποτε αμφιβολίες μπορεί να έχει για να κλιμακωθεί η γνωριμία σας. Θα νιώθει ότι βρήκε τον άνθρωπό της, μία σύνδεση που δε δικαιολογείται στο μικρό χρονικό διάστημα της γνωριμίας σας και πρέπει να είσαι σε θέση αυτή τη σύνδεση να την δημιουργείς κατ επανάληψη με οποιοδήποτε “στόχο” σου γνωρίζεις.
  • Το φάντασμα: Εδώ ερχόμαστε στο πιο κρίσιμο κομμάτι του Παιχνιδιού, σε ένα χαρακτηριστικό που οφείλεις να έχεις όχι μόνο με τις γυναίκες, αλλά γενικότερα με τον κόσμο που συναναστρέφεσαι και έχει αναφερθεί και σε άλλο άρθρο μου, το Μην Αντιδράς Ποτέ Έντονα, όπου τονίζεται η σημασία του να είσαι αυτός που επιδρά σε μία παρέα, όχι αυτός που αντιδρά. Ο άνθρωπος είναι έτσι “προγραμματισμένος” στο DNA του, στο συναισθηματικό του κύκλωμα, ώστε να αντιδρά συναισθηματικά σε άλλους ανθρώπους που για αυτόν έχουν μεγαλύτερη (ή μεγάλη γενικότερα) αξία. Τι αξία; Μιλάμε πάντα για δύο είδη αξιών: Αναπαραγωγική αξία, και Αξία επιβίωσης / κοινωνική αξία / κοινωνικό status. Οπότε πρέπει να είσαι αυτός που οι επιδράσεις των υπολοίπων σε διαπερνούν, όπως θα έκαναν και σε ένα φάντασμα.
  • Be the Flame: The Flame, η Φλόγα, είναι η ικανότητά σου να ερεθίζεις συναισθηματικά τους άλλους ανθρώπους γύρω σου με έναν θετικό τρόπο. Να είσαι αυτός που μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία του δωματίου, αυτός που κάνει τους γύρω του να νιώθουν όμορφα με τον εαυτό τους αλλά και κατ επέκταση με εσένα. Αυτός είναι και ο ορισμός, κατά την αγγλική γλώσσα, του gentleman. Με τη χρήση καλής τονικότητας στη φωνή, χιούμορ, ιστοριών, εκφραστικότητας, με μία δόση ενθουσιασμού, μπορείς να επιτύχεις κάτι τέτοιο σε οποιοδήποτε δωμάτιο και αν βρίσκεσαι, σε μία οποιαδήποτε ομάδα ανθρώπων. Ας μην ξεχνάμε, ότι οι γυναίκες είναι μόνο η αρχή στο Παιχνίδι. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του παζλ. Αν μπορείς να ηγηθείς μίας ομάδας γυναικών, μπορείς να ηγηθείς μίας ομάδας αντρών επίσης. Όταν η Φλόγα σου λειτουργεί σωστά, θα έχεις κερδίσει την προσοχή του κόσμου γύρω σου και θα σαγηνευτούν στην κυριολεξία από αυτή σου την υπερδύναμη.
  • Σωστή γλώσσα σώματος: Έχει αναφερθεί σε πολλά άρθρα ότι το μη λεκτικό κομμάτι είναι εξαιρετικά σημαντικό. Η γυναίκα έχει ραντάρ, το οποίο ανιχνεύει την κάθε σου κίνηση και την μεταφράζει. Καταλαβαίνει τι αισθάνεσαι, τι θέλεις να πεις και αν είσαι αγχωμένος. Καταλαβαίνει αν το μη λεκτικό κομμάτι δεν “υποστηρίζει” το λεκτικό σου κομμάτι, και αυτό μπορεί να σημάνει την αποτυχία σου στη γνωριμία σας. Για αυτό και είναι σημαντικό να ελέγχεις τις κινήσεις σου και το σώμα σου, το βλέμμα σου και την εκφραστικότητά σου.

Αυτές είναι οι 6 υπερδυνάμεις που θέλεις να αναπτύξεις στο Παιχνίδι, ώστε να δεις τον εαυτό σου σε οποιεσδήποτε συνθήκες να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να ηγείται οποιαδήποτε ομάδα ανθρώπων. Αυτές οι υπερδυνάμεις, θα σου δώσουν την αίσθηση της κυριαρχίας αλλά και της σιγουριάς και ψυχραιμίας που αναζητείς, όταν μιλάς με μία όμορφη γυναίκα που θέλεις να κατακτήσεις.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.