6 Λάθη Που Κάνεις Στο Πρώτο Ραντεβού!

Το πρώτο ραντεβού είναι μια συναρπαστική εμπειρία, όπου ένας άνδρας και μια γυναίκα περνούν μάζι χρόνο απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά ταυτόχρονα με μια διάθεση ερωτική. Καλό είναι να έχει οριστεί ένα συγκεκριμένο πλάνο από τον άντρα, που θα πάτε, τι θα πρέπει να κάνετε και πάνω από όλα πότε ο άντρας θα εκφρασει τις προθέσεις του. Και με ποιον τρόπο θα το κάνει αυτό.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν είναι τυχαίο που θεωρούμε ότι ο άνδρας βρίσκεται σε μια κάπως δύσκολη θέση.

Καλείσαι σαν Άνδρας Αξίας να είσαι ο εαυτός σου και ταυτόχρονα να έχεις στο μυαλό σου σημάδια ότι όντως ενδιαφέρεται. Γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου πει. Μερικές φορές η γυναίκα μπορεί να μη σου δώσει να καταλάβεις αμέσως ότι της αρέσεις, οπότε εκείνη τη στιγμή αναλαμβάνεις δράση. Ό, τι άλλο μπορεί να προκύψει θα πρέπει να το χειριστείς με τέτοιον τρόπο που να λειτουργήσει για σένα.

Και εδώ είναι που μερικές φορές θα κάνεις το λάθος!

Λάθη Στο Πρώτο Ραντεβού

λάθη στο πρώτο ραντεβού

 

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα. Τα 6 λάθη που κάνεις στο πρώτο ραντεβού που είδες στο σημερινό video απασχολούν τους άντρες σε μεγάλο ποσοστό και είναι αυτά που σου προκαλούν το μεγαλύτερο άγχος.

Στο σημερινό Video λοιπόν, ο υπεύθυνος εκπαιδεύσεων του Menofstyle.gr, Χρήστος αναφέρεται στα λάθη που κάνουμε στο πρώτο ραντεβού με μια γυναίκα που μας αρέσει.

Λάθη που κάποια από αυτά τα έχουμε κάνει όλοι οι άνδρες και λιγότερο ή περισσότερο επηρεάζει το αποτέλεσμα του ραντεβού μας.

Πιο συγκεκριμένα στο παρακάτω video αναφέρονται θέματα όπως :

Πόσο σημαντικό είναι να είσαι τυπικός στην ώρα σου για το πρώτο ραντεβού;

Τι ρόλο παίζει το που θα επιλέξεις να κάτσεις στο τραπέζι του μαγαζιού που θα πάτε;

Τι σημαίνει να εκφράζεις μιζέρια και αρνητικά συναισθήματα;

Που πρέπει να είναι η προσοχή σου όταν συνοδεύεις μια γυναίκα;

Ποιες είναι οι γενικές κατευθυντήριες για το ντύσιμο όταν βγαίνεις ραντεβού;

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει να εκφράσεις τις προθέσεις σου;

Συμπεράσματα Για Τα Λάθη 

ραντεβου

Τα λάθη είναι ανθρώπινα και βγαλμένα από τη ζωή. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα στις μέρες μας, ο άνδρας καλείται να είναι υπεύθυνος για ένα πλήθος πραγμάτων που μπορεί να πάνε στραβά στο πρώτο ραντεβού.

Αν θες να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού με την κοπέλα που σου αρέσει, φρόντισε να νιώθει άνετα μαζί σου. Είναι αυτό που δεν θα την αφήσει να καταλάβει πόσο προσπαθείς να αποφύγεις το ενδεχόμενο να γίνουν λάθη.

Στο κάτω κάτω, στο ραντεβού πρέπει να περάσετε και οι δύο καλά. Χαλάρωσε λοιπόν, πρόσεχε να μην κάνεις τα 6 λάθη που είδες στο video και όλα θα πάνε καλά.

Δες το παρακάτω video και πες μας άλλα λάθη που είτε έχεις κάνει ή πιστεύεις ότι είναι σημαντικά να προσέχει κάθε άνδρας που βγαίνει το πρώτο του ραντεβού!

Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB 

INSTAGRAM 

Μάθε περισσότερα για το βιβλίο Άνδρας Αξίας και πώς να το αποκτήσεις εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.