6 Μυστικά για να Δείχνεις πιο Εμφανίσιμος

6 Μυστικά για να Δείχνεις πιο Εμφανίσιμος

Μερικοί θεωρούν ότι η εμφάνιση δεν έχει σημασία για να κερδίσεις μία γυναίκα.  Δεν μπορώ να το θέσω κομψά, οπότε θα το πω όπως το αισθάνομαι: Αυτοί οι άνθρωποι είναι απλά χαζοί!  Από την άλλη, υπάρχουν και άνθρωποι που λιώνουν στα γυμναστήρια και καταναλώνουν ατελείωτες ώρες και υπερβολικά μεγάλα χρηματικά ποσά για την ομορφιά τους, θεωρώντας ότι το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία για να αρέσεις σε μία γυναίκα, είναι η ομορφιά σου. Αυτοί είναι ακόμα πιο χαζοί. Ίσως μόνο η εμφάνιση να αρκεί για μη ποιοτικές γυναίκες, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Αυτό όμως κάνει την εξαίρεση, όχι τον κανόνα.

ομορφιά

Οποιοσδήποτε έχει ζήσει ως ενήλικος στον πολιτισμένο κόσμο, γνωρίζει ότι ότι το να είσαι εμφανίσιμος δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ενδιαφερθεί ερωτικά μία γυναίκα. Επίσης, όμως, γνωρίζει ότι ο εμφανίσιμος άνδρας έχει ένα πλεονέκτημα απέναντι στον άνδρα που του λείπει η εμφάνιση.

Όταν ακούς λοιπόν ότι “η εμφάνιση δεν έχει σημασία”, αυτό αναφέρεται σε άτομα που ξέρουν να φλερτάρουν πολύ καλά, έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση ή είναι instructors στην Ομάδα μας. Θεωρώ ότι κατά διαστήματα έχω υπάρξει αρκετά πάνω από τα κιλά που θα έπρεπε να είμαι. Αυτό όμως δε με εμπόδιζε να έχω όμορφες γυναίκες στη ζωή μου, συστηματικά! Όταν όμως κάποιος βλέπει έναν λιγότερο εμφανίσιμο άντρα να έχει όμορφες γυναίκες στη ζωή του, πιστεύει ότι η εμφάνιση δε μετράει στον άνδρα.

ΝΑΙ! Είναι αλήθεια πως όταν είσαι πολύ καλός στο Παιχνίδι του Φλερτ, το να είσαι άσχημος δε θα σε εμποδίζει να έχεις όμορφες γυναίκες στη ζωή σου. Ωστόσο, θεωρώντας ότι είσαι στο μέσο όρο σε όλα, η εμφάνιση σου δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα. Και όπως πάντα λένε στον χώρο των πωλήσεων, ποτέ δε θα έχεις μία πρώτη ευκαιρία για να κάνεις μία πολύ καλή πρώτη εντύπωση.

6 Μυστικά για να Δείχνεις πιο Εμφανίσιμος

  • 1. Πήγαινε σε έναν καλό κομμωτή να σου κάνει ένα κουλ κούρεμα. Τα μαλλιά παίζουν σημαντικότατο ρόλο. Μπορεί να αλλάξει όλο σου το λουκ μόνο από αυτό. ΔΕ χρειάζεται να είναι ακριβό κομμωτήριο ούτε να δώσεις 30 ευρώ για ένα κούρεμα – που σίγουρα στις μέρες μας δεν είναι εύκολο να δίνεις 30 ευρώ το μήνα στο κομμωτήριο. Η γυναίκα βλέποντας το κουλ κουρεμα σου, θα υποθέσει ότι και εσύ είσαι κουλ. Το ίδιο κάνουμε και εμείς όταν βλέπουμε άνδρα με κουλ κούρεμα. Όταν λοιπόν η γυναίκα κάνει υποθέσεις, θα ψάξει και για στοιχεία που θα επιβεβαιώσουν τις υποθέσεις της. Έτσι κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Επομένως θα ψάξει για στοιχεία ότι όντως είσαι κουλ, προσπερνώντας μάλιστα αρκετές φορές και στοιχεία που θα αποδεικνύουν το αντίθετο.

κουλ κούρεμα

  • 2. Λεύκανση δοντιών: Μπες στο διαδίκτυο και βρες μια αλοιφή ή οτιδήποτε σχετικό για να λευκάνεις τα δόντια σου. Δε χρειάζεται να πας στον οδοντίατρο και να δώσεις μία περιουσία, ταλαιπωρώντας και τα δόντια σου. Υπάρχουν δεκάδες προϊόντα πολύ οικονομικά και το αποτέλεσμα θα σε ευχαριστήσει.
  • 3. Αγόρασε ένα ζευγάρι αλτήρες 5-10 κιλών. (βαράκια) Μπορείς να τα έχεις στο αυτοκίνητό σου ή στο σπίτι σου. Όχι απαραίτητα για να γυμνάζεσαι καθημερινά, αλλά για να κάνεις μερικά σετ στα χέρια πριν βγεις έξω ένα βράδυ με παρέα ή πριν από ένα ραντεβού. Οι μυς σου θα φαίνονται μεγαλύτεροι και θα δείχνεις πιο γυμνασμένος για λίγες ώρες. Μην περιμένεις να έχει αποτέλεσμα και την επόμενη μέρα το πρωί, όμως. Τίποτα δεν αντικαθιστά την τακτική γυμναστική, 4 φορές την εβδομάδα για να έχεις μόνιμα αποτελέσματα και να δείχνεις καλύτερος καθημερινά.
  • 4. Φόρεσε τα σωστά ρούχα. Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου είναι μία κίνηση που θα βοηθήσει σίγουρα. Τα σωστά ρούχα σε ανεβάζουν μέχρι και ένα νούμερο πάνω, εύκολα. Βρες το στιλ σου, να σου ταιριάζει και να νιώθεις άνετα με αυτό και φρόντισε να δείχνεις κουλ. Υπάρχουν πολλά site με συμβουλές για μόδα αλλά και οι Instructors μπορούμε να σε συμβουλεύσουμε για το τι σου ταιριάζει περισσότερο, ώστε να δείχνεις πιο εμφανίσιμος.

κουλ ντύσιμο

  • 5. Στάση σώματος / γλώσσα σώματος: ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ ΘΕΜΑ και εξαιρετικά σημαντικό. Διάβασε ένα καλό βιβλίο για τη γλώσσα σώματος. Στα bootcamps, στο πρακτικό κομμάτι, βλέπει ο μαθητής live τι αποτέλεσμα έχει η σωστή στάση σώματος και τη σημασία των κινήσεών μας. Όχι απότομες κινήσεις, όχι απότομες ή έντονες αντιδράσεις.
  • 6. Κέρδισε μερικά εκατοστά σε ύψος. Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν οι ψηλοί άντρες. Καμία γυναίκα στην ιστορία δεν ευχήθηκε ποτέ για άνδρα να είναι πιο κοντός! (ίσως η γυναίκα κάποιου μπασκετμπολίστα άνω των 2,15 να έχει αντίρρηση μόνο σε αυτό) Υπάρχουν παπούτσια στην αγορά που σου δίνουν 3-5 επιπλέον εκατοστά, όπως και εσωτερικές σόλες των 5 εκατοστών. Πολύ συχνά φοράω τέτοια παπούτσια. που μου δίνουν 4-5 εκατοστά επιπλέον ύψος. Γιατί; Επειδή μου δίνουν 4-5 εκατοστά περισσότερες γυναίκες.
ύψος
Κέρδισε λίγο ύψος παραπάνω

Περιμένω να ακούσω τη δική σου γνώμη, ερχόμενος σε επαφή μαζί μας  αλλά μπορούμε να μιλήσουμε και μέσω facebook, στο προσωπικό μου προφίλ

Μέχρι τότε, τα καθημερινά μας άρθρα πιστεύω να σου κάνουν καλή παρέα και να σου δίνουν το κίνητρο που θέλεις για να εξελιχθείς ή να έρθεις σε επαφή μαζί μας για το επόμενο βήμα.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.