6 Σημάδια που Δείχνουν πως Θέλει να την Προσεγγίσεις

Αν περιμένεις κάποια συγκεκριμένα σημάδια από την γυναίκα για να την προσεγγίσεις, τότε αυτά είναι τα σημαντικότερα για να κάνεις την κίνηση σου.

Πως Θα Καταλάβεις Ότι Θέλει Να Την Προσεγγίσεις

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μια όμορφη γυναίκα ενδιαφέρεται για εσένα και σου δείχνει σημάδια για να την προσεγγίσεις. Για να μην χάσεις την ευκαιρία βέβαια, πρέπει να μπορείς να αναγνωρίσεις τα σημάδια, τα οποία μπορεί να είναι διαφορετικά κάθε φορά.

Πρέπει λοιπόν να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να είσαι έτοιμος να κάνεις την κίνηση σου γρήγορα, προτού αρχίσουν να εγείρονται μέσα σου οι αμφιβολίες και προτού βέβαια την προσεγγίσει κάποιος άλλος!

Ας δούμε λοιπόν 6 από αυτά τα σημάδια που δεν πρέπει να παραβλέψεις, όταν βρίσκεσαι κάπου έξω και θέλεις να φλερτάρεις.

#1. Η Επαφή Με Το Βλέμμα Δείχνει Ότι Να Την Προσεγγίσεις

θέλει να την προσεγγίσεις

Μια από τις πιο συνηθισμένες και πιο απλές προσκλήσεις για να την προσεγγίσεις είναι η επαφή με τα μάτια, η οποία μπορεί να είναι πανίσχυρη.

Σπάνια μια γυναίκα θα κοιτάζει στα μάτια κάποιον που δεν της αρέσει. Επομένως, αν θέλεις να σιγουρευτείς ότι θέλει να την προσεγγίσεις, κοίταξε τα μάτια της. Όχι μόνο πρέπει να την κοιτάξεις, αλλά να δεις αν συνεχίζει την επαφή και εκείνη από μέρους της.

Ο χρόνος που απαιτείται όταν απλά τσεκάρουμε κάποιον είναι 3 δευτερόλεπτα. Αν δεις ότι η γυναίκα σε κοιτάζει για περισσότερο είναι μια αρκετά καλή ένδειξη ότι ενδιαφέρεται για εσένα.

Σημαντικό ρόλο ασφαλώς παίζει και ο τρόπος που σε κοιτάζει. Αν σε κοιτάζει με ύφος σαν να προσπαθεί να θυμηθεί από πού σε ξέρει ή αν έχει απλανές βλέμμα, σαν να σκέφτεται κάτι άλλο, τότε προφανώς δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρεται.

Τις περισσότερες φορές μια γυναίκα που σε κοιτάζει, θα αλλάξει την κατεύθυνση του βλέμματος της, μόλις αντιληφθεί ότι κι εσύ την κοιτάζεις. Αυτό το σημείο θέλει προσοχή, γιατί μπορεί όντως να σε κοιτάζει, αλλά εσύ να νομίζεις ότι τα βλέμματα σας διασταυρώθηκαν κατά λάθος.

#2. Σε Τσεκάρει Γιατί Θέλει Να Την Προσεγγίσεις

Οι γυναίκες προτιμούν να είναι διακριτικές και να μην καρφώνονται, αλλά δεν είναι λίγες οι περιπώσεις που μια γυναίκα κοιτάζει έντονα και τσεκάρει τον άντρα που την ενδιαφέρει.

Επειδή βέβαια οι ρόλοι των φύλων επικρατούν, προτιμά να είσαι εσύ αυτός που θα κάνεις το πρώτο βήμα και θα την προσεγγίσεις, για να δείξεις ότι διαθέτεις αυτοπεποίθηση.

Αυτή η άμεση πρόσκληση για να την προσεγγίσεις έχει την μορφή του βλέμματος που ξεκινά από τα μάτια σου και κατεβαίνει καθ’ όλο το μήκος του κορμού σου, προτού έρθει ξανά στα μάτια, χαμογελώντας.

Άλλες φορές μπορεί να έχει την μορφή της απλής επαφής με το βλέμμα, η οποία συνοδεύεται με χαμόγελο, για μια στιγμή. Στην συνέχεια επανέρχεται και επαναλαμβάνει το ίδιο βλέμμα. Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί ως αρχικό ενδιαφέρον για εσένα, το οποίο διατηρήθηκε, αφού κοίταξε τριγύρω τον ανταγωνισμό.

Επιπλέον, μπορεί να παρατηρήσεις ότι προσπαθεί με κάποιο τρόπο να φέρει την προσοχή σου στα χείλη της, δαγκώνοντας ή ακουμπώντας τα.

Αν παρατηρήσεις κάποια από τις παραπάνω κινήσεις μην διστάσεις να την προσεγγίσεις.

Βέβαια, αυτό το θέμα το έχουμε συζητήσει εκτενώς στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andika, που μπορείς να παρακολουθήσεις.


#3. Σημάδια Tης Γλώσσας Tου Σώματος Που Δείχνουν Ότι Θέλει Να Την Προσεγγίσεις

Η γλώσσα του σώματος παρέχει αξιόπιστα σημάδια, τα οποία η γυναίκα δείχνει συνήθως υποσυνείδητα.

Οι γυναίκες (αλλά και οι άντρες) τείνουν να κάνουν μικρές, απαλές κινήσεις για να προσαρμόσουν την γλώσσα του σώματος τους, όταν νιώθουν έλξη. Μια από τις πιο συνηθισμένες κινήσεις για τις γυναίκες είναι οι μικρές βελτιώσεις που κάνουν εκείνη τη στιγμή στα ρούχα και κυρίως στα μαλλιά τους, για να φαίνονται πιο όμορφες.

Θα δεις να «χτενίζει» τα μαλλιά με τα χέρια της ή να τα κάνει πίσω, παίρνοντας τα από το πρόσωπο της, με απαλές κινήσεις.

Γενικά το άγγιγμα σημείων του σώματος μιας γυναίκας, είναι μια κίνηση που μπορείς να εκλάβεις ως επιθυμία να την προσεγγίσεις, αφού με αυτόν τον τρόπο, προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον.

Δες εδώ ένα βίντεο με τα 10 σημάδια ότι την ελκύεις.

θέλει να την προσεγγίσεις

Μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει η ανοικτή γλώσσα του σώματος. Μια γυναίκα που θέλει να την προσεγγίσεις θα φροντίσει να καθίσει με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνει ανοιχτή απέναντι σου και δεν θα έχει τα χέρια σταυρωμένα.

Κάτι ακόμη που πιθανότατα θα παρατηρήσεις και αποτελεί ένδειξη ότι θέλει να την προσεγγίσεις, είναι το γεγονός ότι αντιγράφει τις κινήσεις σου.

#4. Στέκεται Κοντά Σου Για Αρκετή Ώρα

Μια γυναίκα που τοποθετεί τον εαυτό της στην «τροχιά» σου, ίσως προσπαθεί να σου δείξει ότι ενδιαφέρεται. Συνήθως θα την δεις να σε γυροφέρνει, χωρίς όμως να έρθει άμεσα δίπλα σου, παραμένοντας όμως σε σημείο από το οποίο μπορείς εύκολα να την αντιληφθείς και να την προσεγγίσεις.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε γυναίκα που τυχαίνει να βρίσκεται δίπλα σου, θέλει να της μιλήσεις, αλλά αν δεις ότι για παράδειγμα αλλάζεις θέση και την ξαναβλέπεις δίπλα σου και αν υπάρχουν παράλληλα και άλλα σημάδια, τότε πρέπει να κάνεις την κίνηση σου και να την προσεγγίσεις.

Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να σε αγγίξει «κατά τύχη», ενώ υπάρχει πολύς χώρος τριγύρω, κάτι που πρέπει να σε κινητοποιήσει! Ισχύει βέβαια και εδώ ότι αν βρίσκεστε σε ένα μέρος με πολύ κόσμο και σε αγγίξει, το πιθανότερο θα είναι ότι δεν το έκανε εσκεμμένα.

Αυτός είναι ένας τρόπος που εφαρμόζουν συνήθως γυναίκες με λιγότερη εμπειρία ή γυναίκες συνηθισμένες σε προσεγγίσεις από λιγότερο έμπειρους άντρες. Αυτός είναι και ο λόγος που το κάνουν να δείχνει πιο προφανές.

#5. Σου Δίνει Θέμα Για Συζήτηση

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει περισσότερο συχνά από όσο φαντάζεσαι, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της μέρας.

Σίγουρα σου έχει τύχει να βρίσκεσαι κάπου έξω, στην ουρά περιμένοντας να πληρώσεις ή περιμένοντας το μετρό και κάποιος να κάνει κάποιο σχόλιο, από το οποίο μπορείς να πιαστείς και να ξεκινήσεις μια συζήτηση.

Εννοείται ότι η κυρία που σε ρώτησε αν πέρασε το λεωφορείο ή οποιοσδήποτε σου μιλάει, δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για εσένα. Πρέπει λοιπόν να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για ένα σύνολο στοιχείων που συνδυάζονται μεταξύ τους.

Μια γυναίκα που σε πλησιάζει, σε ρωτάει κάτι και μετά βρίσκεται κάπου κοντά σου και σε κοιτάζει, για παράδειγμα, μπορεί να είναι μια τέτοια περίπτωση.

#6. Αποκόπτεται Από Την Παρέα Της

Μια γυναίκα που ενδιαφέρεται για εσένα και θέλει να την προσεγγίσεις, αν βρίσκεται στον χώρο με την παρέα της, μπορεί συνειδητά ή όχι, να αποκοπεί από την υπόλοιπη παρέα και να πάρει μια θέση περισσότερο ανοικτή προς το μέρος σου.

Βγαίνοντας από την ομάδα της, είναι ένας τρόπος για να σε κάνει να την παρατηρήσεις και να σου τραβήξει την προσοχή, ώστε να πας να της μιλήσεις.

Βέβαια, υπάρχει πάντα η περίπτωση η γυναίκα να βρίσκεται στην ίδια παρέα. Αν συμβαίνει αυτό, δες το βίντεο, για να μάθεις πώς να το διαχειριστείς:

Όπως αντιλαμβάνεσαι, το δυσκολότερο κομμάτι είναι να καταφέρεις να αποκωδικοποιήσεις τα σημάδια και να καταλάβεις αν πράγματι θέλει να την προσεγγίσεις ή όχι.

Όπως και να έχει, το σημαντικότερο είναι να είσαι ευδιάθετος, να έχεις αυτοπεποίθηση και να προσεγγίσεις γυναίκες είτε δείχνουν ότι σε θέλουν είτε όχι. Δες το σαν μια πρόκληση που ακόμη και αν δεν πάει καλά και απορριφθείς, θα σου δώσει μια εμπειρία που μπορείς να αξιοποιήσεις στο μέλλον.

Τώρα, αν η γυναίκα ενδιαφέρεται και το δείχνει, τόσο το καλύτερο για εσένα που θα την προσεγγίσεις!

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερους τρόπους για να προσεγγίσεις πετυχημένα, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.