7 Αγαπημένα μας Ελληνικά Κανάλια στο YouTube

7 Αγαπημένα μας Ελληνικά Κανάλια στο YouTube

Τα Αγαπημένα Μας Κανάλια Στο Youtube

Το YouTube έχει μπει πλέον για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, έχουν λογαριασμό και παρακολουθούν με ευλάβεια τα αγαπημένα τους κανάλια σε καθημερινή βάση.

Κάποιοι δεν μπορούμε καν να ξεκολλήσουμε από την οθόνη. Οι περισσότεροι άνθρωποι που ξέρω θα ανοίξουν το YouTube για να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική ή να χαζέψουν κάποιο βιντεάκια τουλάχιστον 3 φορές μέσα στην ημέρα (και λίγα λέω!)

Το YouTube ξεκίνησε την καριέρα του στον διαδικτυακό ιστό στις 14 Φεβρουαρίου του 2004 και το πρώτο βίντεο ανέβηκε στις 23 Απριλίου του 2005.

Από τότε, το κανάλι μετράει πάνω από 1.9 δισεκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα, ενώ 6 στα 10 άτομα το προτιμούν από την τηλεόραση.

Η πλατφόρμα αποτελεί τη δεύτερη πιο διαδεδομένη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο και την τρίτη σελίδα με τις περισσότερες επισκέψεις παγκοσμίως μετά το Google και το Facebook.

Όπως είναι φυσικό, ένα μέσο που είναι τόσο διαδεδομένο σε όλη τη Γη είναι επόμενο να έχει μπει πλέον για τα καλά στα σπίτια μας.

Όλοι έχουμε έναν λογαριασμό μέσα από τον οποίο παρακολουθούμε τα αγαπημένα μας ελληνικά ή ξένα κανάλια και ακούμε τις μουσικές που μας αρέσουν.

Εμείς, το Menofstyle.gr, μαζέψαμε τα επτά αγαπημένα μας κανάλια στο Youtube σε ένα άρθρο προκειμένου να δεις κι εσύ τι μας αρέσει να παρακολουθούμε και, γιατί όχι, να τα ψάξεις κι εσύ!

#7. Alloi

Αυτή είναι μια αντρική παρέα που σίγουρα αξίζει να τσεκάρεις.

Το αξιοθαύμαστο σε αυτήν την παρέα και το κανάλι είναι ότι αυτοί οι άντρες κατάφεραν να κάνουν ένα μεγάλο τους όνειρο πραγματικότητα. Οι τέσσερις φίλοι πέτυχαν έναν στόχο που οι περισσότεροι νέοι ονειρεύονται να αποκτήσουν: μια έπαυλη με πισίνα, παιχνίδια και καλή παρέα για να ζουν τη ζωή τους στο φουλ.

Δεν είναι μόνο τα ξεκαρδιστικά τους βίντεο και οι καινοτόμες ιδέες τους που μου προκαλούν γέλιο και μου κρατούν παρέα κάθε στιγμή. Είναι ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουν τη ζωή- με τη νοοτροπία ότι οτιδήποτε είναι εφικτό, αρκεί να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους να το πετύχεις.

Αυτό, εμένα προσωπικά, μου δημιουργεί μια έντονη επιθυμία να κυνηγήσω τους δικούς μου στόχους και όνειρα και μου δημιουργεί την αίσθηση ότι, ανεξαρτήτως με την ηλικία, το φύλο ή τις συνθήκες της ζωής μου, μπορώ να πραγματοποιήσω κάθε μου στόχο.

Επιπλέον, σε πολλά βίντεο αυτοσαρκάζονται ή σατιρίζουν διάφορες άλλες καταστάσεις με αντρικό στυλ και τρόπο. Οι ιδέες τους σχετικά με τη θεματολογία ειναι αρκετά πρωτοποριακές και πιστεύω ότι προσφέρουν κάτι καινοτόμο στο Youtube που δεν το βρίσκεις εύκολα.

Θα ριξεις τρελό γέλιο και σίγουρα θα ξεχαστείς από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αλλά κυρίως θα εμπνευστείς και θα αποκτήσεις νέους στόχους και όραμα.

 

#6. Weirdo

Να ένα κανάλι που εάν το παρακολουθήσεις θα τρελαθείς… στην κυριολεξία!

Πρόκεται για ένα κανάλι με άκρως ενδιαφέροντα βίντεο και επεισόδια που θα σου μείνουν σίγουρα αξέχαστα.

Το Weirdo, το οποίο έχει και αντίστοιχα weirdo θέματα, έχει μια αρκετά διαφορετική θεματολογία σε σχέση με τα περισσότερα κανάλια στο YouTube.

Επικεντρώνεται στα “περίεργα” αυτού του κόσμου, εξετάζει το κατά πόσο ισχύουν οι μύθοι και οι συνωμοσιολογίες που ακούμε σε καθημερινή βάση, περιλαμβάνει weirdo gaming (παιχνίδια επικεντρωμένα σε φανταστικούς κόσμους) και γενικότερα έχει μια πιο… μυστικιστική χροιά.

Είναι ένα κανάλι που προσωπικά λατρεύω για την καινοτομία του και την ειλικρίνεια του σε κάθε θέμα που εξετάζει. Εάν σου αρέσουν και σε έλκουν οι πιο… μυστηριώδεις καταστάσεις, τότε θα κολλήσεις!

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι προσφέρει σε κάθε άνθρωπο την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τα απόκρυφα σημεία του κόσμου μας και να ανακαλύψει θαμμένες γνώσεις που ενδεχομένως δεν υπάρχουν αλλού. Και φυσικά, διαφέρει κατά πολύ από το μέσο κανάλι στο YouTube που περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο music videos.

Το λατρεύουμε γιατί μας βγάζει από την καθημερινότητα, μας διδάσκει με απλό και εύκολο τρόπο πράγματα που ίσως να μην μαθαίναμε αλλιώς και φυσικά μας κάθε νέο βίντεο μάς κινεί την περιέργεια.

Σίγουρα αξίζει να το ψάξεις και να το παρακολουθήσεις, ειδικά εάν σε ενδιαφέρουν οι γνώσεις γύρω από παράξενα θέματα.

 

#5. Astronio

κανάλια youtube

Εάν θέλεις να πάρακολουθήσεις κάτι διαφορετικό που θα σου προσφέρει σπάνιες επιστημονικές γνώσεις και πληροφορίες σε σχέση με την αστρονομία και τις θετικές επιστήμες, τότε το Astronio είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Ο δημιουργός του καναλιού και της αντίστοιχης ιστοσελίδας κ. Παύλος Καστανάς έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά πάνω στο αντικείμενο αυτό, γνωρίζοντας πολύ καλά τα θέματα για τα οποία μιλάει και προσφέροντας πραγματική αξία σε όσους τον παρακολουθούν.

Παρακολουθώντας το θα πάρεις μοναδικές και πολύ χρήσιμες γνώσεις πάνω στην αστρονομία, τις θετικές επιστήμες και το πώς επηρεάζουν τη ζωή μας με βάση τις επιστημονικές έρευνες.

Επιπλέον, ο κ. Καστανάς δίνει απαντήσεις σε σύγχρονα ερωτήματα που “καίνε” αρκετούς ανθρώπους, ή για τα οποία οι περισσότεροι έχουμε λανθασμένες αντιλήψεις και γνώσεις. Είναι το πρώτο κανάλι που έφερε την αστρονομία τόσο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Παρακολουθώντας το μάθαμε με έναν πολύ απλό και αξιόπιστο τρόπο αρκετές λεπτομέρειες για τη γη, τους πλανήτες, το σύμπαν και κυρίως το πώς μας επηρεάζουν στην καθημερινότητά μας, πάντα με βάση την επιστήμη και τις αντίστοιχες έρευνες.

Πήραμε ιδέες για άρθρα μας, όπως αυτό το άρθρο, λύσαμε απορίες μας και ξεμπερδέψαμε κάποια πράγματα που τα είχαμε αλλιώς στο μυαλό μας.

Πιστεύουμε ότι είναι ένας από τους πιο ευχάριστους και παραγωγικούς τρόπους για να περάσεις την ώρα σου, καθώς ο τρόπος που αναλύει ο κ. Καστανάς τα θέματα αυτά θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο και θα σε ψυχαγωγήσει σε μεγάλο βαθμό, προσφέροντάς σου παράλληλα γνώσεις που δεν μπορείς να βρεις αλλού.

Τσέκαρέ το!

 

#4. Panagiotis Milas

Άλλη μια διαφορετική και άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση που μπορείς να παρακολουθήσεις και να πάρεις πολλά είναι το κανάλι του Παναγιώτη Μήλα στο YouTube. Ακτιβιστής και απίστευτα φιλόζωος, ο κ. Μήλας είναι ένας από τους αγαπημένους μας για τους εξής λόγους:

#1. Μέσα από το κανάλι του και τα βίντεό του περνάει ένα κοινωνικό μήνυμα.

#2. Τα βίντεό του κινητοποιούν χιλιάδες ανθρώπους να αναλάβουν δράση απέναντι στην κακοποίση των ζώων.

#3. Δείχνει την πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι, χωρίς περιτυλίγματα.

#4. Δίνει σε κάθε άνθρωπο τη δυνατότητα να πάρει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα ζώα και τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Φυσικά, το κανάλι του κ. Μήλα περιλαμβάνει και βίντεο που δεν σχετίζονται απαραίτητα με τα ζώα.

Σε κάθε περίπτωση, παρακολουθώντας το θα προβληματιστείς, θα αμφισβητήσεις, θα μάθεις και κυριώς θα ανακαλύψεις μια πραγματικότητα και μια αλήθεια που δύσκολα θα βρεις αλλού.

Πιστεύουμε ότι είναι πραγματικά σημαντικό να βάλουμε στη ζωή μας ερεθίσματα από ανθρώπους με όραμα που επιδιώκουν κάτι διαφορετικό για τη ζωή τους και την κοινωνία.

Και αυτό το κανάλι πετυχαίνει ακριβώς αυτό. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό Podcast Apla+Andrika που συζητάμε με τον κ. Παναγιώτη Μήλα σχετικά με την αστυνομία ζώων.

 

#3. Ευτύχης Μπλέτσας

Από τα κορυφαία ελληνικά κανάλια που μπορείς να παρακολουθήσεις πλέον μέσω ίντερνετ στο YouTube είναι το κανάλι  του Ευτύχη Μπλέτσα.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ο Ευτύχης Μπλέτσας έχει κάνει αρκετές εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση, οι οποίες υπάρχουν και στο κανάλι του στο YouTube. Οι ιδέες του, η δημιουργικότητά του και η ποικιλία των μαγειρικών του ιδεών, σε συνδυασμό με τον προσανατολισμό του στην υγιεινή διατροφή είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τις εκπομπές του αξιαγάπητες και γεμάτες με χρήσιμες πληροφορίες.

Φυσικά, ο κ. Μπλέτσας δεν έμεινε εκεί. Από το 2015 παρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή Happy Traveller, κατά την οποία ταξιδεύει κυριολεκτικά σε όλο τον πλανήτη και μας ταξιδεύει κι εμάς μαζί του.

 youtube

Η συγκεκριμένη εκπομπή δεν περιορίζεται απλά και μόνο στην αναμετάδοση των ταξιδιών του, αλλά περιλαμβάνει και τις περιπέτειες που ζει σε κάθε του ταξίδι, πληροφορίες για το τι μπορεί να συναντήσεις στην κάθε χώρα, τα εμπόδια που τυχόν συνάντησε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και φυσικά υπέροχες εικόνες και χρήσιμες προτάσεις.

Κατά τη δική μας άποψη πρόκειται για μια ξεχωριστή εκπομπή, η οποία θα σε κάνει να ξεχαστείς, να διασκεδάσεις και σίγουρα να ταξιδέψεις.

Το κανάλι του στο YouTube περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από βίντεο πάνω σε διάφορα θέματα και σίγουρα αξίζει να ρίξεις μια ματιά .

 

#2. Unboxholics

youtube

Όλα τα ελληνικά κανάλια έχουν να μας προσφέρουν κάτι διαφορετικό. To Unboxholics μάς προσφέρει μια διαφορετική αντρική παρέα η οποία είναι πρόθυμη να ζήσει απίστευτες εμπειρίες και να ανακαλύψει κάθε ένας από τους άντρες τα προσωπικά του όρια.

Το κανάλι ανεβάζει βίντεο-υπερπαραγωγές. Με συναισθηματικά επεισόδια που σε προβληματίζουν και εξαιρετικό μοντάς, σε αυτό το κανάλι θα βρεις απίστευτα ελληνικά τοπία και σκηνοθεσίες που σου μένουν στο μυαλό.

Οι αφηγήσεις τους είναι συγκλονιστικές και με μεταφέρουν σε έναν άλλο κόσμο.

Επιπλέον, κάποια από τα επεισόδια που ανεβάζουν είναι τόσο προσεγμένα και τόσο δημιουργικά που μου θυμίζουν παραγωγές ταινίας.

Ανάμεσα στα βίντεο που ανεβάζουν υπάρχουν και κάποια με τα οποία μπορείς να ξεχαστείς και να ρίξεις τρελό γέλιο, καθώς και οι πέντε άντρες της παρέας αυτής αυτοσαρκάζονται, μπλέκονται σε αστείες περιπέτειες και δημιουργούν ένα ευχάριστο θέαμα για κάθε άτομο που έχει όρεξη να δει κάτι διαφορετικό.

Φυσικά, το κανάλι επικεντρώνεται κυρίως στην τεχνολογία, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι μένει εκεί. Περιέχει μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά και πολύ χρήσιμα βίντεο τα οποία δίνουν οδηγίες για αγορές σχετικά με την τεχνολογία, περιέχουν συγκρίσεις προϊόντων, οδηγίες χρήσης και φυσικά αναλύσεις ταινιών και βιντεοπαιχνιδιών.

Τα περισσότερα είναι αρκετά χρήσιμα και περιέχουν λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα τα θέματα στα οποία εστιάζουν. Έχει και ιστοσελίδα, στην οποία μπορείς να βρεις πολύ ωραία άρθρα και προτάσεις στην ίδια θεματολογία.

Γενικά, το κανάλι και η αντρική παρέα του είναι πολύ άκρως ψυχαγωγικά, με πολύ ενδιαφέρον και βαθύ περιεχόμενο. Αξίζει να το ψάξεις.

 

#1. Men Of Style

Ε, να μη παινέψουμε το σπίτι μας.

Ένα από τα αγαπημένα μου κανάλια στο YouTube είναι το MenOfStyle  .

Είναι το κανάλι που περιλαμβάνει αμέτρητα βίντεο σχετικά με το φλερτ, την απόρριψη, τον χωρισμό, το στυλ και φυσικά ξεκαρδιστικά και γεμάτα γνώση επεισόδια από το Νο1 ελληνικό podcast για άντρες Apla+Andrika.

Οι συζητήσεις του Σπύρου, του Χρήστου και του Θέμη με κάνουν πάντα να γελάω και να προβληματίζομαι σχετικά με θέματα που αφορούν τους ρόλους των δύο φύλων και την προσωπική μου εξέλιξη.

Απολαμβάνω ιδιαίτερα τα επεισόδια που έχουν καλεσμένους, καθώς πάντα μαθαίνω κάτι καινούριο και βλέπω τις καταστάσεις της ζωής από μια άλλη οπτική γωνία.

Μέσω των εκπομπών τους αγγίζουν ευαίσθητα θέματα που σπάνια βγαίνουν στις ελληνικές οθόνες και θέματα που είναι πιο διαδεδομένα και απασχολούν τον σύγχρονο άντρα.

Κάθε φορά που ανεβαίνει το καινούριο podcast γίνομαι μέρος συζητήσεων που με κάνουν να αμφιβάλλω για όσα ξέρω μέχρι τώρα, να μαθαίνω καινούρια και ενδιαφέροντα πράγματα και να ταυτίζομαι με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θέτουν.

Επιπλέον, υπάρχουν αμέτρητα βίντεο πάνω στο φλερτ, τον χωρισμό, τις σχέσεις και το στυλ τα οποία μου προσφέρουν κάποιες εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες που δύσκολα βρίσκω αλλού.

Ορισμένα από τα βίντεο του Χρήστου και του Θέμη με έχουν πραγματικά προβληματίσει ως προς τον τρόπο που σκεφτόμουν μέχρι τώρα και που αντιμετώπιζα τις καταστάσεις της ζωής μου.

Πιστεύω πως είναι ένα διαφορετικό κανάλι από πολλές απόψεις, το οποίο πραγματικά χρειαζόταν να υπάρχει στο YouTube.

Τιμητικές Αναφορές

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τέσσερα άλλα από τα αγαπημένα μας κανάλια που μας συντροφεύουν και μας προσφέρουν απίστευτες στιγμές. Θεωρούμε είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε κάποια κανάλια τα οποία πραγματικά μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές και πολύ αξιόλογες γνώσεις.

Το Netwix , που το μάθαμε και το λατρέψαμε για τις ατάκες του, τις σκηνές που στήνει και προκαλούν πολύ γέλιο και τον σατιρικό του χαρακτήρα.

Το διαφορετικό και άκρως ποιοτικό κανάλι του Oleksandr Ponomarov που μας ψυχαγωγεί με ταξίδια του. Μας προσφέρει επίσης εξαιρετικά ποιοτικές πληροφορίες κυρίως σχετικά με τους αγαπημένους μας προορισμούς αλλά και λύσεις προκειμένου να εξοικονομίσουμε χρόνο και χρήματα και να δημιουργήσουμε ξεχωριστές εμπειρίες.

Επίσης, το κανάλι του κ. Ισχάκη, που τον είχαμε και καλεσμένο στην εκπομπή μας και μας κινητοποιεί, μας διδάσκει, μας προβληματίζει και μας φέρνει σε επαφή με σύγχρονα θέματα που σίγουρα μας απασχολούν.

Και φυσικά τα βίντεο του κ. Ξενάκη με πολύ ποιοτικό περιεχόμενο, με τον οποίο συζητήσαμε και σε ένα επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika και μας κινητοποίησε σε τεράστιο βαθμό.

 

Πιστεύουμε ότι τα κανάλια που σου προτείνουμε θα δώσουν άλλη μορφή στην καθημερινότητά σου, θα ενισχύσουν τις γνώσεις σου, θα εμπλουτίσουν τα ερεθίσματα που παίρνεις σε καθημερινή βάση και φυσικά θα σε κάνουν να ξεχαστείς και να γελάσεις.

Επιπλέον, προσφέρουν διαφορετική θεματολογία το καθένα και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις μια πιο σφαιρική άποψη για τη ζωή και τις καταστάσεις που ζεις.

Τα ελληνικά κανάλια στο YouTube έχουν πλέον γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας και έχουν ξεπεράσει σε πολλές περιπτώσεις την ελληνική τηλεόραση. Αυτές είναι οι επιλογές που μας τρελαίνουν, μας ξεκουράσουν και μας γεμίζουν με ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες.

Και θυμήσου ότι το να βρίσκεις χρόνο να ξεχνιέσαι και να γελάς είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ψυχική και σωματική σου υγεία. Μην αμελείς την ψυχαγωγία σου.

Η ζωή είναι πολύ καλύτερη όταν έχεις την κατάλληλη παρέα να συνοδεύει τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου. Ελπίζουμε ότι οι προτάσεις μας θα αλλάξουν με κάποιο τρόπο τη ζωή σου.

Αν θέλεις πάντως να αλλάξεις την ζωή σου, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.