7 Ελκυστικά Χαρακτηριστικά Που Θα Βρει Στο Στυλ Σου!

Στυλ Και Ελκυστικά Χαρακτηριστικά

Αφού ξέρεις ότι θα κοιτάξει κάποια πράγματα πάνω σου, γιατί να μη κοιτάξει αυτά που θες εσύ και να σκεφτεί αυτά που σε κάνουν να φαίνεσαι ελκυστικός.

#1. Παπούτσια : Ποιοι παράγοντες τα κάνουν ελκυστικά;
#2. Πουκάμισο : Ποια πουκάμισα είναι τα καλύτερα και πώς θα φαίνονται ελκυστικά;
#3. Πουλόβερ : Ποιος τύπος πουλόβερ σε δείχνει κομψό και πώς μπορείς να το φοράς;
#4. Λευκό t-shirt : Ποιος είναι ο κατάλληλος συνδυασμός με αυτό το κλασσικό κομμάτι;
#5. Αξεσουάρ : Ποια αξεσουάρ μπορούν να κάνουν το κόσμο να σε θαυμάσει και τι πρέπει να προσέξεις;
#6. Περιποίηση : Ποια σημεία πρέπει να προσέξεις στην εικόνα σου;
#7. Άρωμα : Εκτός από την κολώνια σου, τι άλλο απαιτείται να προσέξεις για την προσωπική σου μυρωδιά;

Μπορείς να δεις τον Θέμη μαζί με Χρήστο & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο ελληνικό podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Αν Σου Άρεσε Το Video 

βιντεο για το φλερτ

Στείλε το σε κάποιον φίλο σου που πιστεύεις πως θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί στο φλερτ, για να προβάλλει τα ελκυστικά χαρακτηριστικά και να πετύχει με τις γυναίκες. Φυσικά αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB 
INSTAGRAM 
NEWSLETTER
TWITTER 
RSS 

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Κοινωνικοποίηση Και Φλερτ Σε Μια Μικρή Πόλη

Ο Θέμης μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει από άποψη κοινωνικοποίησης.

Όταν βρέθηκε στην μεγάλη πρωτεύουσα, η διαδικασία του να γνωρίσει ανθρώπους, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Με όπλο το πείσμα του και τον πληθωρικό χαρακτήρα του, ο Θέμης κατάφερε να μετατραπεί, όχι μόνο σε έναν εκπληκτικά ελκυστικό, επικοινωνιακό με το περιβάλλον του Άνδρα αλλά και έναν πολύτιμο συνεργάτη του Men Of Style, εξελισσόμενος μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσής του.

Στους μήνες εκπαίδευσης που πέρασε σε coaching level, ο Θέμης έχει βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους να εξελιχθούν και να έρθουν σε επαφή με τον καλύτερό τους εαυτό.

Τι Θα Μάθεις Για το Στυλ Μαζί Μας

ελκυστικά χαρακτηριστικά

Ξέρεις ότι είναι δική σου ευθύνη η αυτοβελτίωσή σου. Τη στιγμή λοιπόν που θα νιώσεις έτοιμος να βελτιώσεις τις ικανότητες σου στο φλερτ έχεις πολλές επιλογές.

Άλλαξε τη ζωή σου και μάθε να προσεγγίζεις κι εσύ τις γυναίκες που σου αρέσουν. Μάθε να προβάλλεις τα ελκυστικά χαρακτηριστικά που οι γυναίκες θα βρουν ακαταμάχητα.

Με τη δική σου πρωτοβουλία και με τη δικές μας συμβουλές θα αξιοποιήσεις αυτές τις ικανότητες στο έπακρο!

Γνώρισε τον Θέμη από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.