7 Γρήγοροι Τρόποι για να Χτίσεις Οικειότητα με μια Γυναίκα

Χτίσε άμεσα οικειότητα με την γυναίκα που σου αρέσει

Πως Να Χτίσεις Οικειότητα Με Μια Γυναίκα Που Σε Ενδιαφέρει

Πολλές φορές αναρωτιέσαι αν έχεις βιαστεί για την επόμενη κίνηση στην συναναστροφή σου για να χτίσεις οικειότητα με μία γυναίκα.

Είναι φορές που θέλουμε να τα κάνουμε όλα γρήγορα και ταυτόχρονα αποτελεσματικά.

Πατάμε λοιπόν το γκάζι και προχωράμε στους δικούς μας ρυθμούς χωρίς να αντιλαμβανόμαστε τις σκέψεις, τα θέλω, την στιγμή και τα βιώματα της γυναίκας που έχουμε προσεγγίσει.

Έτσι περνάμε σε άλλα στάδια επικοινωνίας ξεχνώντας να δημιουργήσουμε οικειότητα.

Τελικά είναι τόσο απαραίτητη;

Δες παρακάτω πως να κάνεις μια γυναίκα να σε δει ερωτικά.

Ναι είναι και τα πρώτα κλειδιά και για να μπω αμέσως στο θέμα, για να χτίσεις οικειότητα να θυμάσαι:

  1. Δεν μπορείς να μιλάς για προσωπικά θέματα όταν ακόμα δεν σε ξέρει.
  2. Το φλερτ μπορεί να προχωρήσει πολύ πιο γρήγορα από την στιγμή που θα χτίσεις οικειότητα.

Αυτό το διαπίστωσα αρκετά νωρίς. Μάλιστα θα έλεγα ότι είναι καθοριστικής σημασίας, εφόσον θέλεις να υπάρξει και συνέχεια με την συγκεκριμένη γυναίκα.

Ναι, είναι σύντομη η διαδικασία και μάλιστα καταλαβαίνεις από τα πρώτα λεπτά αν χρειάζεται να επενδύσεις περισσότερο χρόνο.

Θα πρέπει όμως και εσύ με την σειρά σου να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο.

Αρχικά στον ίδιο σου τον εαυτό και στη συνέχεια και στην γυναίκα για να μην νιώσει απειλή. Κυρίως όμως σε εσένα. Μπορεί να σου φαίνεται  περίεργο αλλά αν εσύ νιώθεις άνετα θα νιώσουν  και οι άλλοι.

Θυμήσου την τελευταία φορά που γνώρισες κάποιον άγνωστο πως τον παρατηρούσες. Θα σου δώσει εξήγηση σε πολλά ερωτήματα και όσα πρέπει να προσέχεις.

Ας δούμε όμως πως μπορείς να χτίσεις οικειότητα με την γυναίκα που σου αρέσει πιο αναλυτικά.

#1. Οικειότητα Με Μια Γυναίκα : Μην Σκέφτεσαι Υπερβολικά

οικειότητα με μια γυναίκα

Πάνω στην διάθεση μας να τα κάνουμε όλα τέλεια υπέρ-αναλύουμε τα πάντα. Έτσι, αναβάλουμε το οτιδήποτε θέλουμε να κάνουμε για μια πιο κατάλληλη στιγμή.

Με αυτό τον τρόπο δεν βελτιώνεσαι και απλά οι σκέψεις διαιωνίζονται μέχρι που απορρίπτουμε όσα ξέραμε και δεν ξέραμε φτάνοντας σε αδιέξοδο.

Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι απολύτως τίποτα.

Μεγαλύτερη σημασία έχει να είσαι χαλαρός και να ξέρεις ότι όσο πιο άνετος νιώθεις εσύ, τόσο μεγαλύτερη οικειότητα θα έχεις με την γυναίκα, με την παρέα της και με οποιονδήποτε.

Είναι η σημαντικότερη συμβουλή που πρέπει να θυμάσαι. Θα σε βγάλει από πολλούς μπελάδες.

Μην δίνεις λοιπόν χρόνο στο μυαλό σου να μεγεθύνει τα υποθετικά σενάρια που στήνει.

#2. Να Είσαι Χαμογελαστός

Το χαμόγελο είναι μεταδοτικό, ευτυχώς. Μην περιμένεις να πας σε έναν άγνωστο με σκληρό βλέμμα, χωρίς χαμόγελο και να περιμένεις να νιώσει οικειότητα.

Οπότε μην αδικείς τον εαυτό σου και δεν χαμογελάς. Είναι σίγουρο ότι θα δείχνεις πιο όμορφος και ελκυστικός για να σε γνωρίσει καλύτερα η γυναίκα που έχεις προσεγγίσει.

Με τον ίδιο τρόπο θα αντιδράσει συνήθως και εκείνη. Θα της φανεί όμορφο και ευγενικό ρίχνοντας τις όποιες άμυνες που είναι φυσιολογικό να έχει.

Δες εδώ ένα βίντεο που σου δείχνει πως να την κάνεις να σε κυνηγήσει.

#3. Απόφυγε Τις Απότομες Κινήσεις

Υπάρχουν κάποια λάθη στην επικοινωνία με τις γυναίκες που σου στοιχίζουν την επιτυχία όταν φλερτάρεις.

Επειδή τα πάντα μετράνε αλλά κυρίως οι πρώτες στιγμές, σαφώς και δεν θες να την τρομάξεις.

Κράτα λοιπόν τα χέρια σου κάτω και χαλαρά. Μην κρατάς το οτιδήποτε μπορεί να νομίζεις ότι σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα με την νευρικότητα που νιώθεις, όπως το κινητό σου, μια ομπρέλα, ένα μπουκαλάκι νερό, ένα κομπολόι ή ακόμα και το ποτό σου.

Ακόμα και αν είσαι σε μαγαζί κρατώντας το ποτό σου, απέφυγε να το έχεις ψηλά αλλά κράτα το χαμηλά δίπλα σου ή ακόμα καλύτερα ακούμπησε το στο τραπέζι της γυναίκα που φλερτάρεις.

Τα χέρια σου θα σε βοηθήσουν απίστευτα για να αποκτήσεις οικειότητα αν τα έχεις ελεύθερα. Οπότε μην τα βάζεις στις τσέπες σου και μην τα σταυρώνεις μπροστά στο στήθος σου.

Δείχνει πως είσαι και εσύ επιφυλακτικός κάτι που δεν είναι και το καλύτερο για να δημιουργήσεις μια θετική εντύπωση.

#4. Άγγιζε Την Συχνά Για Να Χτίσεις Οικειότητα Με Μια Γυναίκα Γρήγορα

οικειότητα με μια γυναίκα

Χτίσε άμεσα οικειότητα από την πρώτη χειραψία που θα έχετε. Να μην είναι πολύ δυνατή ούτε πολύ χαλαρή όπως καταλαβαίνεις.

Όσο περισσότερο χρόνο περνάς μαζί της, άγγιζε την όλο και πιο συχνά. Όμως προσεκτικά και πάντα με σεβασμό προς τον προσωπικό της χώρο. Άλλο θάρρος και άλλο αγένεια.

Θέλει κάποιο χρόνο για να το συνηθίσεις με αγνώστους όμως είναι σίγουρο πως μπορεί να βελτιωθεί.

Αν συμβεί να νιώθει άβολα με το άγγιγμα σου, είναι προφανές πως είναι δύσκολο να προχωρήσετε σε μια κουβέντα με την συνέχεια που θα ήθελες.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως έκανες κάτι λάθος. Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο και κάποιες φορές δεν εξαρτώνται από τις δυνάμεις μας.

#5. Κοίτα Την Στα Μάτια

Ένα ακόμα απαραίτητο συστατικό. Πολύ σημαντικό όπως και τα προηγούμενα.

Μαγνητίζει τον συνομιλητή σου, δείχνει αυτοπεποίθηση και σε φέρνει σε πλεονεκτική θέση για να χτίσεις οικειότητα με οποιονδήποτε.

Φαντάσου να μιλάς σε κάποιον και να κοιτάς το κινητό σου.

Εκτός από άσχημο,θα έδειχνε ότι δεν έχεις να πεις κάτι σημαντικό και έτσι θα σκεφτεί ότι χάνει τον χρόνο της μαζί σου ή πως είσαι αγχωμένος και η επικοινωνία είναι κάτι που δεν θες ή κάτι που προσπαθείς να αποφύγεις.

#6. Μίλα Για Εσένα Για Να Χτίσεις Οικειότητα Με Μια Γυναίκα

Πλησιάζεις μια άγνωστη κοπέλα και θέλεις να πάνε όλα καλά. Όμως δεν σε ξέρει.

Πρέπει λοιπόν με κάποιο τρόπο να της πεις λίγα πράγματα για σένα χωρίς να πλατειάζεις ιδιαίτερα αλλά με χιούμορ και ενδιαφέρον να της προβάλεις όμορφα τα στοιχεία του χαραχτήρα και της ζωής σου.

Μίλα αργά και καθαρά και μόλις αρχίσει να συμμετέχει προσπάθησε να ακούς και μην προτρέχεις βιαστικά σε άλλα θέματα που σου αρέσουν ή θα ήθελες να της πεις.

Δεν χρειάζεται να τα πείτε όλα σε δέκα λεπτά. Άλλωστε, σκοπός είναι να την ξαναδείς και να τα πείτε με μεγαλύτερη άνεση κάποια άλλη μέρα.

#7. Εξοικείωση Με Την Διαδικασία

εξοικειώσου με τη διαδικασία της οικειότητας

Καλά τα παραπάνω αλλά αν δεν φλερτάρεις δεν θα γίνει απολύτως τίποτα.

Για να τα εφαρμόσεις όλα αυτά και να μπορείς να χτίσεις γρήγορα οικειότητα θα χρειαστεί όχι μόνο να φλερτάρεις αλλά να προσέξεις γενικότερα την επικοινωνία που έχεις με τους γύρω σου.

Μην σε πιάνει πανικός αν δεν πετυχαίνεις κάθε φορά, άλλωστε δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες.

Αυτό που μπορείς να κάνεις με την επικοινωνία σου είναι να την παρατηρείς και να παίρνεις διαρκώς γνώση από αυτήν.

Μετά από μια επικοινωνία λοιπόν, μπορείς να χαλαρώσεις σπίτι σου και με την αγαπημένη σου μουσική να σημειώσεις τι έκανες καλά, τι πήγε καλά σε όλη την διαδικασία και ποιες ήταν οι αντιδράσεις των ανθρώπων που μίλησες μαζί τους.

Στην συνέχεια μπορείς να καταγράψεις ποια στοιχεία θα ήθελες να βελτιώσεις ώστε να τα θυμάσαι την επόμενη φορά.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα επικοινωνιακά μυστικά για το φλερτ δες εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.