7 Κορυφαίοι Λόγοι για να Κάνει Σεξ Μαζί σου

7 Κορυφαίοι Λόγοι για να Κάνει Σεξ Μαζί σου

Αυτό δε θέλω να είναι άλλο ένα άρθρο για το σεξ ή για τους λόγους που η γυναίκα ελκύεται από έναν άνδρα σε βαθμό που θα την οδηγήσει στο κρεβάτι του. Δε θέλω να αναφέρω πράγματα που λίγο – πολύ έχετε ξανακούσει ή ξαναδιαβάσει.

Η γυναίκα θα κάνει σεξ για πολλούς και διάφορους λόγους. Αν δε διαβάζεις άρθρο μας πρώτη φορά ή αν έχεις ασχοληθεί με το φλερτ στη θεωρία και στην πράξη, θα ξέρεις τους βασικούς λόγους για τους οποίους μία γυναίκα θα κάνει σεξ μαζί σου, όπως:

  • Εμφάνιση
  • Οικονομικό και κοινωνικό στάτους

Οι λόγοι που θα αναφερθούν όμως σε αυτό το άρθρο δε θα είναι αυτοί. Αυτό που σίγουρα πρέπει να θυμάσαι πάντως, είναι ότι αρκετοί λόγοι που μία συγκεκριμένη γυναίκα θα θελήσει να κάνει σεξ μαζί σου, είναι υποκειμενικοί.

#1. Η Ζήλια

jealous girl

Η ζήλια και ο ανταγωνισμός είναι από τα πιο δυνατά διεγερτικά για μία γυναίκα. Αν νιώσει ότι μία άλλη γυναίκα σε διεκδικεί, αν συνειδητοποιήσει ότι έχεις επιλογές, είναι πολύ πιο πιθανό να αυξηθεί η έλξη.

Δε γινόταν να παραλείψω το θέμα της ζήλιας και του ανταγωνισμού, καθώς είναι ο νούμερο 1 λόγος παγκοσμίως για τον οποίο μία γυναίκα θα κάνει σεξ μαζί σου. Έχει ανάγκη να νιώσει ότι είναι πιο ελκυστική και επιθυμητή από κάποια άλλη.

#2. Επιμονή

Η επιμονή μπορεί να είναι μεγάλη δύναμη και αρετή, αν καταλαβαίνεις πώς να μην ξεπερνάς κάποια όρια. Η γυναίκα μπορεί να κολακευτεί από την αστείρευτη αντοχή και επιμονή σου στο να την κερδίσεις και στο να την διεκδικείς.

Μπορεί να κολακευτεί σε τέτοιο βαθμό, που θα λυγίσει η αντίστασή της. Εδώ βέβαια τίθενται άλλα ερωτήματα, όπως:

  1. Πόσο μπορώ να επιμείνω χωρίς να γίνω πιεστικός με την κακή έννοια;
  2. Πώς καταλαβαίνω ότι γίνομαι ενοχλητικός ή ότι το “όχι” της γυναίκας σημαίνει “προσπάθησε περισσότερο”;
  3. Αξίζει να επιμείνω να διεκδικώ μία γυναίκα που με απορρίπτει και αν ναι ως πότε και κάτω από ποιες προϋποθέσεις;

Αυτά τα τρία ερωτήματα όμως, σηκώνουν τεράστια ανάλυση. Θα σε αφήσω να αναρωτηθείς εσύ προς το παρόν. Αν όμως έχεις κάποια συγκεκριμένη κατάσταση στο μυαλό σου με γυναίκα που διεκδικείς, σε περιμένω να μου την πεις εδώ και να λύσω τους προβληματισμούς σου.

#3. Η Μυρωδιά

axe

Πειράματα που έχουν λάβει χώρα κατά τα οποία οι γυναίκες έρχονται  σε επαφή με άνδρες και τη φυσική μυρωδιά του σώματός τους, δείχνουν ότι υπάρχουν συγκεκριμένες μυρωδιές που θα “εγκρίνει” περισσότερο. Η μυρωδιά που είναι πιο πιθανή να δημιουργήσει σεξουαλική έλξη, είναι αυτή που έχουν άνδρες με απρόσβλητα γονίδια που διαφέρουν από αυτά της γυναίκας.

Η γυναίκα δηλαδή, με την όσφρηση αποκλείει τους άνδρες με σημαντικό σύμπλεγμα ιστοσυμβατότητας με την ίδια.

Εξελικτικά, επομένως, η γυναίκα θέλει να ζευγαρώσει με άνδρα που έχει διαφορετικά και δυνατά γονίδια. Έτσι, οι απόγονοι θα είναι πιο ανθεκτικοί και δυνατοί οργανισμοί. Το να “εγκρίνει” λοιπόν μία γυναίκα τη μυρωδιά σου, είναι εξαιρετικά πιο σημαντικό από όσο μπορεί να νομίζεις.

#4. Timing

Το timing μπορεί να είναι καθοριστικός λόγος για να κάνει μία γυναίκα σεξ μαζί σου. Περιπτώσεις ξεχωριστές και σπάνιες, που απαιτούν να είσαι ο κατάλληλος – ή και ακατάλληλος – άνδρας, την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος. Τέσσερις περιπτώσεις κρίνω ως τις πιο σημαντικές:

  • Η πρόσφατα χωρισμένη / απατημένη: Νιώθει ότι πρέπει να προχωρήσει ερωτικά / σεξουαλικά τη ζωή της. Αν μάλιστα ο σύντροφος (ή πρώτην σύντροφος) την έχει απατήσει, πιθανότατα να ψάχνει και για εκδίκηση.
  • Έχει καιρό να κάνει σεξ: Οι γυναίκες μπορούν να ζήσουν πολύ περισσότερο καιρό από ότι οι άνδρες χωρίς να τους λείψει το σεξ στο βαθμό που λείπει σε εμάς. Ωστόσο, αν περάσει ένα χρονικό διάστημα αρκετών μηνών, είναι φυσιολογικό να βρεθεί σε κατάσταση όπου θα νιώθει έντονη σεξουαλική επιθυμία. Είτε επειδή δεν την έχει προσεγγίσει άνδρας εδώ και πολλούς μήνες, είτε επειδή όσοι την προσέγγισαν ήταν πολύ κάτω από τα δικά της στάνταρ, τώρα είναι σεξουαλικά διαθέσιμη.
  • Κάνει διακοπές σε νησί ή σε ξένη χώρα: Οι αναστολές που έχει μία γυναίκα για να κάνει σεξ πέφτουν σε μεγάλο βαθμό όταν κάνει διακοπές σε ξένο μέρος. Το κομμάτι του κοινωνικού προγραμματισμού χαλαρώνει καθώς εδώ που βρίσκεται “δεν την ξέρει κανένας”. Πιο εύκολα θα κάνει σεξ μαζί σου, πιο εύκολα θα απατήσει το δεσμό της.
  • Αναζήτηση για μία τελευταία περιπέτεια πριν τον γάμο / ανάγκη για ανανέωση μέσα σε μεγάλη σχέση: Η ρουτίνα και η καθημερινότητα στις μακροχρόνιες σχέσεις, πολλές φορές ωθούν τη γυναίκα να έχει ανάγκη να κάνει σεξ με έναν άγνωστο άνδρα. Μία τελευταία βουτιά στην “αμαρτία” πριν τον γάμο, μία τελευταία τρέλα στο Bachelor Party. Ίσως και μία ανανέωση μετά από 10 χρόνια που έχει ερωτική σχέση με τον σύντροφό της ή τον σύζυγό της.

#5. Θέλει σχέση ή σεξ; Πότε έχεις πλεονέκτημα;

σχέση ή σεξ;

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται για μακροχρόνια / σοβαρή σχέση με άνδρα, έχουν την τάση να έλκονται από περισσότερο αρρενωπούς άνδρες. Ωστόσο η γυναίκα που επιθυμεί να κάνει οικογένεια και σοβαρή σχέση, θα βρει τον άνδρα με ελαφρώς πιο θηλυπρεπή χαρακτηριστικά πιο ελκυστικό.

Περνώντας και στη συμπεριφορά, επίσης οι έρευνες έδειξαν ότι: Οι ισχυρές προσωπικότητες (ελκυστικός άνδρας, με αυτοπεποίθηση, δημοφιλής, με στάτους κτλ) ελκύουν έντονα τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν σεξ. Όταν μία γυναίκα όμως θέλει να κάνει οικογένεια, θα βάλει σε προτεραιότητα διαφορετικά χαρακτηριστικά όπως: Νοιάζεται, είναι προστατευτικός, της παρέχει ασφάλεια και μαζί του νιώθει η γυναίκα ότι έχει μέλλον.

Σίγουρα η αυτοπεποίθηση και οι ηγετικές ικανότητες για παράδειγμα είναι αφροδισιακά χαρακτηριστικά. Όταν όμως πρόκειται για σεξουαλική επιλογή παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες που συσσωρεύονται και δημιουργούν ένα σύνολο.

Τα κριτήρια της σεξουαλικής επιλογής έχουν κάποια δεδομένα αλλά η τελική επιλογή διαφέρει επειδή η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική.

#6. Είναι ήδη ερεθισμένη

Αν η γυναίκα είναι ήδη ερεθισμένη σεξουαλικά, (π.χ. μετά από έντονη γυμναστική) και γνωρίσει έναν νέο άνδρα:

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να νιώσει έλξη για τον συγκεκριμένο άνδρα, καθώς θα συνδέσει τον ερεθισμό της με την παρουσία του.

Η ανακάλυψη αυτή έγινε τη δεκαετία του ’70.

Σε έρευνα που συμμετείχαν γυναίκες συνδεδεμένες με μόνιτορ που μετρούσε καρδιακούς παλμούς, έβλεπαν να έχουν ανεβασμένους παλμούς ή όχι. (χωρίς να είναι αληθή τα στοιχεία).

Στη συνέχεια μάθαιναν ότι ο άνδρας που τους έπαιρνε συνέντευξη τους έδωσε θετική, αρνητική ή ουδέτερη αξιολόγηση. Οι “ερεθισμένες γυναίκες” που έλαβαν θετική αξιολόγηση ήταν δύο φορές πιο πιθανό να θέλουν επιστρέψουν για δεύτερη συνέντευξη. (σε σχέση με τις μη “ερεθισμένες γυναίκες”)

Επομένως, αν γνωρίσεις γυναίκα που ήδη είναι ερεθισμένη, οι πιθανότητες να θελήσει να κάνει σεξ μαζί σου είναι σημαντικά περισσότερες.

#7. Αλκοόλ

hot drunk girl

Έρευνες δείχνουν ότι όταν μία γυναίκα έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, βρίσκει έναν άγνωστο άνδρα πιο ελκυστικό. Το αλκοόλ επίσης αυξάνει το πόσο ελκυστικό θεωρούμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας.

Έρευνα του 2009 που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κοινωνικής Ψυχολογίας στην Αυστραλία, συμμετείχαν 80 φοιτητές Αυστραλοί. Η έρευνα έγινε βραδινή ώρα, μετά από πάρτι ή διασκέδαση σε μπαρ / κλαμπ. Περίπου 50-50 η αναλογία γυναικών και ανδρών. Όλοι τους ετεροφυλόφιλοι. Τους έγινε αλκοτέστ. Στη συνέχεια είδαν 15 φωτογραφίες από μέλη του άλλου φύλου, από online dating site. Βαθμολόγησαν τις φωτογραφίες από 1 ως 10 (1 ο πιο αποκρουστικός, 10 ο πιο ελκυστικός).

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι και στους άνδρες και στις γυναίκες, όσο μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ κατανάλωσαν, τόσο πιο υψηλές βαθμολογίες έδιναν στις φωτογραφίες. Δηλαδή, όταν μία νηφάλια γυναίκα έδινε βαθμολογία σε φωτογραφία ενός άνδρα 3,3 / 10, μία γυναίκα που είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ του έδινε βαθμολογία 4,5 / 10.

Όσο λοιπόν η γυναίκα καταναλώνει αλκοόλ, τα στάνταρ της πέφτουν σημαντικά.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να δημιουργήσεις μια αλλαγή στην ζωή σου δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.