7 λάθη που Καταστρέφουν το Παιχνίδι σου

7 λάθη που Καταστρέφουν το Παιχνίδι σου. 7 λάθη που αν διορθώσεις, θα δεις τις επιτυχίες σου με τις γυναίκες να πολλαπλασιάζονται.

Έχοντας την τιμή να κάνω μαθήματα σε άνδρες από το 2011, προσπάθησα να “σπάσω” μερικά στερεότυπα στο μυαλό τους, όπως ότι δε χρειάζεται να περιμένεις 3 και 4 ραντεβού για να την φιλήσεις ή να κάνεις σεξ μαζί της, ή ότι οι γυναίκες θέλουν να τις προσεγγίσεις. Πράγματα που ευτυχώς στους αναγνώστες μας πια είναι γνωστά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι συνεισφέραμε σε αυτό αρκετά. Ωστόσο, καθώς μερικά παλιά λάθη εξαλείφονται, νέα επαναλαμβανόμενα λάθη εμφανίζονται στην επιφάνεια. Για αυτό σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούν 7 λάθη που Καταστρέφουν το Παιχνίδι σου.

  1. Δείχνεις Δισταγμό

Ότι και αν προσπαθείς να κάνεις, π.χ. να προσεγγίσεις μία άγνωστη γυναίκα, να την ζητήσεις σε ραντεβού, να την πάρεις τηλέφωνο, να την πας σπίτι σου, γίνεται αυτομάτως 5 φορές πιο δύσκολο αν διστάσεις και δεν το πάρεις απόφαση αμέσως. Είναι γεγονός ότι όταν διστάζουμε να κάνουμε κάτι το οποίο γενικά μας αγχώνει και δεν είμαστε συνηθισμένοι να το κάνουμε, ο εγκέφαλος θα δημιουργεί συνεχώς αρνητικά απαισιόδοξα σενάρια για να μας αποτρέψει να κάνουμε κάτι που μας αγχώνει. Απόβαλε, λοιπόν, κάθε δισταγμό, ήρθε η ώρα να δράσεις.

  1. Είσαι επικριτικός

Αν φανεί ότι κρίνεις μία γυναίκα για την σεξουαλικότητά της, να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να κάνεις σεξ μαζί της. Οι γυναίκες θα επιλέξουν να ζευγαρώσουν με άνδρες που τις κάνουν να νιώσουν ελκυστικές, ασφαλείς και που θα τις ενθουσιάσουν. Δε θα ζευγαρώσουν με κάποιον που θα τις κάνει να νιώσουν ανασφαλείς και θα τις φέρει σε θέση άμυνας.

  1. Δείχνεις υπερβολικό “σεβασμό” και “ευγένεια”

Ο αυθεντικός σεβασμός είναι κάτι καλό, φυσικά. Φυσικά και πρέπει να σέβεσαι τους γύρω σου, όπως και τον εαυτό σου. Το πρόβλημα είναι όμως, ότι μερικοί άνδρες χρησιμοποιούν τον σεβασμό ως δικαιολογία για να μην προβούν σε δράση. Το να την αφήσεις να μιλήσει με τις φίλες της ενώ θέλεις να της μιλήσεις εσύ, δεν είναι δείγμα σεβασμού. Απλά πήγαινε και μίλησέ της. Αν ενοχλείς και προτιμά να μιλήσει στις φίλες της, άλλωστε, να είσαι σίγουρος ότι θα σου το πει. Δε δείχνει σεβασμό να μην την αγγίζεις και να μην προσπαθείς να κλιμακώσεις την σωματική επαφή. Αν δε θέλει να την αγγίξεις, επίσης θα σου το πει ότι ενοχλείται. Και αν δεν την αγγίζεις ενώ της μιλάς, το πιο πιθανό είναι να σε δει φιλικά. Χώνεψέ το. Καμία γυναίκα δε θα έρθει να σου δώσει το κινητό σου επειδή την σεβάστηκες σε όλο το πάρτι και δεν την ενόχλησες ενώ μιλούσε με τις φίλες της.

  1. Δε βάζεις συναίσθημα, χρώμα και ενθουσιασμό στη φωνή σου

Αν η φωνή σου είναι μονότονη και βαρετή, θα βαρεθεί και η γυναίκα που σε ακούει. Βάλε συναίσθημα και ενθουσιασμό στη φωνή σου. Μίλα με πάθος για πράγματα που σε παθιάζουν. Ο ενθουσιασμός, είναι μεταδοτικός.

  1. Δεν τις αγγίζεις

Πρόβλημα πολλών μαθητών που έρχονται να ζητήσουν τη βοήθειά μας: Δεν αγγίζουν από την αρχή της προσέγγισης, δεν προσπαθούν να κλιμακώσουν. Η “σωματική επικοινωνία” είναι πολύ πιο σημαντική. Μην ξεχνάς ότι αν δε νιώσει άνετα να της χαϊδεύεις το χέρι, πώς θα νιώσει άνετα να την φιλήσεις; Και αν δε νιώσει άνετα να την φιλάς, πώς θα νιώσει άνετα να κάνετε σεξ; Η σωματική επαφή είναι 1000% απαραίτητη από την αρχή της γνωριμίας.

  1. Είσαι πολύ σοβαρός

Είσαι έξω για να περάσεις καλά και για να διασκεδάσεις. Πολλές από τις αρχικές μου επιτυχίες στο παιχνίδι, έχουν προέλθει από αυτό και μόνο το χαρακτηριστικό μου: Χιούμορ.. η κοπέλα που με ενδιέφερε ήθελε να είναι μαζί μου γιατί περνούσε όμορφα, την έκανα να γελάει και της έφτιαχνα τη διάθεση. Ποιος δε θέλει να έχει δίπλα του κάποιον που τον κάνει να χαμογελάει και να γελάει συνέχεια;.. μπορεί να είσαι έξω λοιπόν με μια κοπέλα και να περνάει τόσο ωραία μαζί σου επειδή έχεις «πλάκα» που να μη θέλει να φύγει.. να γυρίσει η φίλη της κατά τη 1 να της πει ότι φεύγει πάει σπίτι και να της πει «εγώ περνάω καλά εδώ θα κάτσω λίγο ακόμα».. κι εσύ να καταλήξεις μαζί της να φιλιέστε ή και να την πάρεις σπίτι σου το ίδιο βράδυ!

  1. Αποτυγχάνεις να ηγηθείς της κατάστασης

Η διαφορά ανάμεσα στο “θέλεις να πάμε σπίτι μου;” και στο “πάμε σπίτι μου” πολλές φορές είναι η διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που παίρνει την κοπέλα σπίτι του και αυτόν που αποτυγχάνει. Αν είχα μόνο 2 λεπτά να μιλήσω σε κάποιον επίδοξο pickup artist σχετικά με το τι πρέπει να κάνει για να γίνει καλός στο παιχνίδι με τις γυναίκες και πιο ελκυστικός, θα ήταν αυτό. Να ηγείται. Υπάρχουν τόσα διαφορετικά σημεία του παιχνιδιού κατά τη γνωριμία και την εξέλιξη της γνωριμίας με μία γυναίκα στα οποία ο άντρας πρέπει να ηγηθεί και που αν δεν το κάνει, η γνωριμία δε θα εξελιχθεί ή θα εξελιχθεί πάρα πολύ αργά με πολύ πιθανό ενδεχόμενο αυτή η καθυστέρηση – που οφείλεται στον άντρα που δεν αναλαμβάνει τον ρόλο του, δηλαδή να ηγηθεί – να ξενερώσει τη γυναίκα. Η γυναίκα σπάνια θα πάρει πρωτοβουλία, δεν είναι αυτός ο ρόλος της. Προσοχή, μιλάμε για τον κανόνα. Σίγουρα υπάρχουν και δυναμικές γυναίκες, επιθετικές σεξουαλικά που θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους αλλά δεν είναι ο κανόνας και δεν αρκεί να στηρίζεσαι σε αυτές τις περιπτώσεις για να εξελιχθείς σαν άντρας. Αυτά θα είναι τα λεγόμενα «τυχερά» που μπορεί να σου τυχαίνουν και που όσο καλύτερος γίνεται κάποιος στο παιχνίδι, τόσο περισσότερα θα είναι και τα «τυχερά» που θα του κάθονται.

 

Δες όμως και τα παρακάτω λάθη στο video του Χρήστου που κάνεις στο φλερτ!

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.