7 Πεποιθήσεις που σε Κρατούν Στάσιμο στο Φλερτ

Σκέφτεσαι συνεχώς τρόπους να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ, αλλά ο ίδιος σου ο εαυτός , συνεχώς, γίνεται αιτία να μένεις στάσιμος.

Ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο όρια. Κάποια από αυτά μπορεί να σπάσουν, ενώ κάποια άλλα όχι.

Υπάρχουν περιπτώσεις που ενώ θέλεις να καταφέρεις πολλά πράγματα, δεν κάνεις το πρώτο βήμα, λόγω κάποιων πεποιθήσεων που σε περιορίζουν.

Μερικές τέτοιες περιοριστικές πεποιθήσεις δεν σου επιτρέπουν να προσεγγίσεις γυναίκες που σου αρέσουν και σε κρατούν στάσιμο στον τομέα του φλερτ.

Τις περισσότερες φορές αυτές οι πεποιθήσεις δεν έχουν κάποια βάση ή πηγάζουν από την θέληση σου να τις διατηρήσεις, επειδή δεν θέλεις να εκτεθείς.

Ο φόβος της έκθεσης είναι ένα μεγάλο θέμα, στο οποίο έχουμε αναφερθεί εκτενώς στο Apla+Andrika που ακολουθεί.

 #1. Οι Γυναίκες Είναι Πολύ ΑπαιτητικέςΣκέφτεσαι συνεχώς τρόπους να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ, αλλά ο ίδιος σου ο εαυτός , συνεχώς, γίνεται αιτία να μένεις στάσιμος.

Οι γυναίκες δεν περιμένουν να παρατήσεις τα πάντα και να σου γίνει εμμονή η ικανοποίηση των δικών τους αναγκών.

Είναι αρκετά ανεξάρτητες και τις περισσότερες φορές είναι προσγειωμένες και δεν έχουν υπερβολικές απαιτήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείς στο φλερτ να είσαι ο εαυτός σου και δεν χρειάζεται να προσπαθείς με κάθε τρόπο να προβάλλεις μια εικόνα ενός εαυτού που δεν υπάρχει.

Δες το βίντεο που ακολουθεί, αν πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις τα πάντα για να αρέσεις σε μια γυναίκα.

#2. Πρέπει να Είμαι Τέλειος Για να Βρω ΓυναίκαΣκέφτεσαι συνεχώς τρόπους να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ, αλλά ο ίδιος σου ο εαυτός , συνεχώς, γίνεται αιτία να μένεις στάσιμος.

Αποφεύγεις το φλερτ επειδή πιστεύεις ότι οι γυναίκες θέλουν τον τέλειο άντρα, που θα ντύνεται με μάρκες, θα έχει καλό εισόδημα και δεν θα είναι βαρετός.

Αν ρίξεις μια ματιά γύρω σου, θα δεις άντρες που δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις κι όμως τα καταφέρνουν πολύ καλά στο φλερτ και έχουν δίπλα τους όμορφες γυναίκες.

Η προσπάθεια να φτάσεις την υποτιθέμενη τελειότητα, δεν σε βοηθά καθόλου στο φλερτ. Αντιθέτως, σε κρατά στάσιμο και δεν σε αφήνει να εξελιχθείς.

Η εξωτερική εμφάνιση μετράει, αλλά όχι όσο νομίζεις. Δες τι ισχύει στο Apla+Andika που ακολουθεί.

#3. Οι Γυναίκες Θέλουν να Με ΕλέγχουνΣκέφτεσαι συνεχώς τρόπους να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ, αλλά ο ίδιος σου ο εαυτός , συνεχώς, γίνεται αιτία να μένεις στάσιμος.

Ακόμη μια κλασσική πεποίθηση που μπορεί να σε αποτρέψει από το φλερτ είναι η άποψη ότι όλες οι γυναίκες είναι ανασφαλείς και γι’ αυτό θα προσπαθούν να σε ελέγχουν.

Σε αυτή την περίπτωση, ακόμη και αν φλερτάρεις με την γυναίκα που σου αρέσει θα φτάσεις να προσπαθείς εσύ να είσαι αυτός που θα την ελέγχει και θα προσπαθεί να την χειραγωγήσει.

Μια γυναίκα που σε σέβεται και την σέβεσαι, θα κρατά τα όρια και θα γνωρίζει ότι πρέπει να κάνεις τις δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν και να βλέπεις την παρέα σου, όπως το ίδιο θα ίσχυε και για εκείνην.

#4. Οι Γυναίκες Ψάχνουν Άντρες με ΧρήματαΣκέφτεσαι συνεχώς τρόπους να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ, αλλά ο ίδιος σου ο εαυτός , συνεχώς, γίνεται αιτία να μένεις στάσιμος.

Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν γυναίκες gold-diggers, όμως δεν είναι η γενική περίπτωση και η ύπαρξη κάποιων τέτοιων γυναικών δεν πρέπει να είναι ικανή να σε περιορίζει στο φλερτ.

Ξεκίνησε το φλερτ σου με την πρόθεση να γνωρίσεις καλύτερα την γυναίκα που σου αρέσει. και θα δεις ότι και εκείνη ψάχνει συναισθήματα αντίστοιχα με αυτά που ψάχνεις εσύ.

Αν τώρα τύχεις στην περίπτωση μιας γυναίκα που όντως θέλει να σου φάει τα χρήματα, θα την καταλάβεις γρήγορα και θα μπορέσεις να απομακρυνθείς.

#5. Δεν Υπάρχουν Πια Καλά ΚορίτσιαΣκέφτεσαι συνεχώς τρόπους να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ, αλλά ο ίδιος σου ο εαυτός , συνεχώς, γίνεται αιτία να μένεις στάσιμος.

Αυτή η δικαιολογία υπάρχει μεταξύ των αντρών από καταβολής κόσμου και διαιωνίζεται.

Με αυτή τη δικαιολογία, βγαίνεις από το παιχνίδι με έναν όχι και τόσο λογικό τρόπο. Το σκεπτικό “δεν βρήκα το κορίτσι που θέλω, άρα δεν υπάρχουν καλά κορίτσια” δεν είναι λογικό, εκτός αν θεωρείς ότι τα κορίτσια που έχεις προσεγγίσει αποτελούν επαρκές στατιστικό δείγμα όλου του γυναικείου πληθυσμού, κάτι που σίγουρα δεν ισχύει!

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να θεωρηθούν καλοί. Θα βοηθήσουν τον συνάνθρωπο ή τουλάχιστον δεν θα επιδιώξουν να του κάνουν κακό.

Ασφαλώς, υπάρχει και η άλλη κατηγορία που θέλουν να προκαλέσουν κακό, όμως είναι μειοψηφία.

Αντίστοιχα, υπάρχουν εκεί έξω αθώα κορίτσια με λίγες εμπειρίες, που ψάχνουν να βρουν την αγάπη και να δημιουργήσουν σχέσεις. Αν το αντικείμενο του φλερτ σου θέλεις να είναι μια τέτοια κοπέλα, τότε πρέπει να ξέρεις πού να την βρεις. Πράγματι, ίσως τα μπαρ και τα κλαμπ να μην είναι το μέρος για να βρεις ένα τέτοιο κορίτσι.

Όμως, από την άλλη, σκέψου λίγο καλύτερα, ένα κορίτσι με περισσότερες εμπειρίες δεν είναι ένα κακό κορίτσι. Πρέπει λοιπόν να τροποποιήσεις την νοοτροπία σου και να ξεκινήσεις το φλερτ με γυναίκες που σου αρέσουν, χωρίς να περιορίζεσαι.

#6. Αν Είναι Όμορφη και Με Φλερτάρει Κάτι Δεν Πάει Καλά Μαζί ΤηςΣκέφτεσαι συνεχώς τρόπους να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ, αλλά ο ίδιος σου ο εαυτός , συνεχώς, γίνεται αιτία να μένεις στάσιμος.

Αυτή είναι μια αυτοκαταστροφική πεποίθηση που σε κρατά πίσω στο φλερτ και είναι τελείως αβάσιμη.

Πρέπει να έχεις την αυτοπεποίθηση, ώστε να πιστεύεις ότι αξίζεις να έχεις μια όμορφη γυναίκα στο πλάι σου. Αυτή η αυτοπεποίθηση είναι ικανή να σου φέρει περισσότερες επιτυχίες στο φλερτ.

Το να πιστεύεις ότι υπάρχει κάποια κρυμμένη παγίδα, πίσω από μια όμορφη γυναίκα που σε θέλει, δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Είναι μια πεποίθηση που πρέπει να εξουδετερώσεις το συντομότερο.

#7. Δεν Έχω ΕμπειρίαΣκέφτεσαι συνεχώς τρόπους να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ, αλλά ο ίδιος σου ο εαυτός , συνεχώς, γίνεται αιτία να μένεις στάσιμος.

Για το τέλος αφήσαμε την πιο συνηθισμένη από όλες τις δικαιολογίες.

Υπάρχει η πεποίθηση ότι ο “αληθινός άντρας” καθορίζεται από το πλήθος των ερωτικών του συντρόφων κατά το παρελθόν.

Αυτή η πεποίθηση σε κάνει να πιστεύεις ότι το φλερτ με μια γυναίκα, δεν είναι μια προσπάθεια να την κάνεις να αισθανθεί έλξη για εσένα, αλλά μια προσπάθεια να κερδίσεις τους ανταγωνιστικούς πρώην με τους οποίους σε συγκρίνει.

Θεωρείς ότι η γυναίκα θα καταλάβει την έλλειψη εμπειρίας και θα σε αφήσει. Δεν είναι όμως έτσι.

Κάθε φλερτ είναι μια νέα αρχή. Το κλειδί είναι να έχεις και να προβάλλεις αρρενωπά χαρακτηριστικά, να έχεις ανοιχτό μυαλό και να μπορείς να διαχειριστείς την εξωτερική -και κυρίως την εσωτερική-κριτική.

Δεν χρειάζεται να είσαι έμπειρος για να ξεκινήσεις το φλερτ με μια γυναίκα, ούτε για να κάνεις σεξ μαζί της. Αρκεί να υπάρχει έλξη και σεξουαλική ένταση.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να προχωρήσεις μπροστά, αλλά οι ίδιες σου οι πεποιθήσεις σε κρατάνε στάσιμο. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.