7 Πράγματα που Βρίσκει Σέξι Πάνω σου

Έχεις αναρωτηθεί τι βρίσκει σέξι μια γυναίκα πάνω σου; Διάβασε 7 χαρακτηριστικά που θα τραβήξουν την προσοχή της.

Όταν ένας άνδρας δείχνει συγκεκριμένες συμπεριφορές και στοιχεία της προσωπικότητάς του, οι γυναίκες θα τον βρουν σεξουαλικά ελκυστικό και επιθυμητό. Είναι κάτι που απλά συμβαίνει.

Η σεξουαλική έλξη δεν είναι συνειδητή επιλογή, ούτε για τη γυναίκα, ούτε για τον άνδρα. Η γυναίκα δεν μπορεί να το σκεφτεί ή να το ελέγξει το αν θα νιώσει σεξουαλική έλξη για σένα. Ομοίως, μπροστά στη θέα μίας πολύ όμορφης γυναίκας, ο άνδρας θα νιώσει σεξουαλική έλξη χωρίς να το σκεφτεί, τις περισσότερες φορές, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Όπως θα έχεις καταλάβει σίγουρα εάν μας διαβάζεις λίγο καιρό ή αν έχεις παρατηρήσει το πώς ανταποκρίνονται οι γυναίκες, υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά που οι γυναίκες βρίσκουν σέξι σε έναν άνδρα από αυτά που βρίσκουν οι άνδρες σέξι σε μία γυναίκα. Επίσης, οι γυναίκες σπάνια θα εκδηλώσουν πρώτες το σεξουαλικό τους ενδιαφέρον, σε αντίθεση με τους άνδρες.

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούν επτά πράγματα που βρίσκει σέξι πάνω σου μία γυναίκα. Σίγουρα δεν είναι μόνο αυτά τα επτά, είναι όμως κατά την πολυετή εμπειρία μου, τα επτά πιο σημαντικά.

#1. Αυτοπεποίθηση
Έχεις αναρωτηθεί τι βρίσκει σέξι μια γυναίκα πάνω σου; Διάβασε 7 χαρακτηριστικά που θα τραβήξουν την προσοχή της.

Η αυτοπεποίθηση ενός άνδρα είναι από τα πιο δυνατά αφροδισιακά για μία γυναίκα. Ωστόσο, η υπερβολή δε βοηθά σε τίποτα. Έτσι, το να υπερπροσπαθείς να δείξεις αυτοπεποίθηση, να μιλάς υπερβολικά δυνατά ή να καυχιέσαι και να περηφανεύεσαι, θα έχει αρνητικά αποτελέσματα.

Η αυτοπεποίθηση στην υγιή της μορφή, είναι η ήρεμη δύναμη που μπορείς να επιδεικνύεις, δηλαδή να νιώθεις άνετα και ασφαλής με τον εαυτό σου, χωρίς να προσπαθείς να υποκριθείς ή να υπερβάλλεις. Αυτό που πρέπει και δεν είναι εύκολο στην αρχή να κάνεις, είναι να συνεχίσεις να δείχνεις αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία ακόμα και σε άβολες καταστάσεις, ακόμα και αν σε απορρίπτει ή αν δείξει οποιαδήποτε αρνητική αντίδραση / ανταπόκριση.

Οι όμορφες γυναίκες θα τεστάρουν την αυτοπεποίθησή σου δείχνοντας αδιαφορία, σε κάποια στιγμή της γνωριμίας. Δείξε χαλαρός. Προσπέρασε την αμήχανη στιγμή με ψυχραιμία και να είσαι σίγουρος ότι αν πριν έδειχνε ενδιαφέρον, το “πάγωμα” που σου προσέφερε ξαφνικά θα λήξει σύντομα.

Ακόμα και μέσα σε μία σχέση η γυναίκα θα τεστάρει την αυτοπεποίθησή σου. Συνήθως πειράζοντάς σε για την εμφάνισή σου ή για το πόσο ελκυστικός είσαι, σχολιάζοντας το ύψος σου, τα κιλά σου, τα ρούχα σου. Αν θυμώσεις ή περάσεις στην αντεπίθεση, αντιδράς και δείχνεις ανασφαλής. Οπότε θα χάσεις τον σεβασμό της και η σεξουαλική έλξη θα αρχίσει να πέφτει. Δείξε αυτοπεποίθηση. Όσο σε σέβεται, η σεξουαλική έλξη θα παραμένει ψηλά.

Η αυτοπεποίθηση είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια, ειδικά σε μία σχέση, καθώς η γυναίκα μαθαίνει τις αδυναμίες σου και μπορεί να σε “χτυπάει” εκεί που πονάς.

#2. Δείξε Αρρενωπός
Έχεις αναρωτηθεί τι βρίσκει σέξι μια γυναίκα πάνω σου; Διάβασε 7 χαρακτηριστικά που θα τραβήξουν την προσοχή της.

Άλλος ένας εύκολος τρόπος να δείξεις σεξουαλικά ελκυστικός σε μία γυναίκα, είναι να της ξυπνήσεις την θηλυκότητα με το να της δείξεις ότι είσαι Αρσενικό.

Η γυναίκα για παράδειγμα, θα φορέσει ένα σέξι φόρεμα ή ένα κολάν αν είναι γυμνασμένη, θα βαφτεί, θα φτιάξει τα μαλλιά της και τα νύχια της. Αυτό θα αναδείξει την σεξουαλικότητα της και τη θηλυκότητα της, με έναν τρόπο που θα είναι αυτομάτως σεξουαλικά επιθυμητή.

Η γυναίκα όταν “στολίζεται” έτσι, δεν το κάνει για να της απαντήσει ο άνδρας σαν να είναι φιλενάδα της και να της πει “πολύ ωραίο φόρεμα, από πού το πήρες;”

Θέλει ο άνδρας να δείξει αυτοπεποίθηση, να την κοιτάξει χαλαρά και άνετα και να της πει κάτι σέξι και αρρενωπό: “Έχω δει αρκετές σέξι γυναίκες στη ζωή μου, εσύ όμως έχεις μία σπάνια σεξουαλικότητα και θηλυκότητα”. Φυσικά, για να εκφράσεις τέτοιο σεξουαλικό ενδιαφέρον, πρέπει και η γυναίκα να μην είναι αρνητική ή ουδέτερη μαζί σου, αλλιώς δε θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ένα τέτοιο σχόλιό σου.

Εν ολίγοις, η γυναίκα θέλει έναν άνδρα που θα μιλήσει αληθινά και θα την βρει σέξι, αντί να σχολιάσει κάτι ουδέτερο που δεν εννοεί επειδή φοβάται να πει αυτό που πραγματικά σκέφτεται.

Μεγάλο ρόλο στο να δείξεις αρρενωπός και αρσενικό, πέρα από τη χρήση της γλώσσας, παίζει και η γλώσσα του σώματος. Δηλαδή, αν είσαι νευρικός και με ανασφάλειες, η γυναίκα θα νιώσει κυρίαρχη και πιο δυνατή συναισθηματικά από τον άνδρα. Αυτομάτως, αφού νιώθει ότι δεν μπορεί ένας άνδρας να την διεκδικήσει, ξενερώνει σεξουαλικά μαζί του, καθώς νιώθει η ίδια να είναι ο άντρας της υπόθεσης.

Λογικό και επόμενο, ένας τέτοιος άνδρας να κάνει τη γυναίκα να μη νιώθει ότι είναι σεξουαλική και ότι έχει θηλυκότητα, αφού ο άνδρας είναι αυτός που την αναγκάζει να νιώσει ότι είναι η ίδια το αρσενικό της υπόθεσης. Κάθε σεβασμός λοιπόν και κάθε ενδεχόμενο σεξουαλικής έλξης, εξαφανίζονται με ταχύτητα φωτός.

#3. Γοητεία
Έχεις αναρωτηθεί τι βρίσκει σέξι μια γυναίκα πάνω σου; Διάβασε 7 χαρακτηριστικά που θα τραβήξουν την προσοχή της.

Το να εκπέμπεις γοητεία, να είσαι γοητευτικός, ουσιαστικά σημαίνει ότι ενεργοποιείς συναισθήματα στη γυναίκα και σεξουαλική έλξη. Τις περισσότερες φορές που μία γυναίκα θα χαρακτηρίσει έναν άνδρα γοητευτικό, είναι πολύ πιο δυνατό κομπλιμέντο από το να τον πει όμορφο.

Ένας γοητευτικός άνδρας δεν είναι απαραίτητα όμορφος, είναι όμως σεξουαλικός και εκπέμπει σεξουαλική έλξη. Ένας όμορφος άνδρας, όμως (πίστεψέ το) δεν είναι απαραίτητα και γοητευτικός ή σεξουαλικός για μία γυναίκα.

Τι σημαίνει να είσαι γοητευτικός;

Ο γοητευτικός άνδρας είναι αυτός που κάνει μία γυναίκα να νιώθει όμορφα και ζεστά συναισθήματα, ασφάλεια, ενδιαφέρον. Για να γίνει αυτό όμως, δε σημαίνει απλά ότι πρέπει να είσαι καλός μαζί της και ευγενικός. Τουλάχιστον όχι στην αρχή, όχι από το πρώτο δευτερόλεπτο, χωρίς να το έχει κερδίσει η γυναίκα αυτό μαζί σου και όχι χωρίς πρώτα να έχεις εκφράσει ερωτικό ενδιαφέρον για τη γυναίκα που σου αρέσει.

Αν δεν προηγηθούν τα βήματα που μόλις αναφέρθηκαν, το να είσαι απλά καλός και ευγενικός με μία γυναίκα θα σε οδηγήσει αναπόφευκτα συνήθως στην μαύρη τρύπα της φιλικής ζώνης.

Για να γοητεύσεις μία γυναίκα, πρέπει και να της δημιουργήσεις σεξουαλική έλξη, αλλά και να της φερθείς όμορφα, εφόσον σου έχει δείξει σεξουαλικό ενδιαφέρον, θετική ανταπόκριση και σεβασμό. Μετά το να είσαι ευγενικός και καλός μαζί της, θα αυξήσει την σεξουαλική έλξη κατακόρυφα.

#4. Χιούμορ που Προκαλεί Έλξη
Έχεις αναρωτηθεί τι βρίσκει σέξι μια γυναίκα πάνω σου; Διάβασε 7 χαρακτηριστικά που θα τραβήξουν την προσοχή της.

Το χιούμορ και το χαμόγελο είναι δύο πολύ σεξουαλικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άνδρας. Ωστόσο πολλοί άνδρες δεν αναγνωρίζουν ότι δεν είναι εξίσου σημαντικά και όμοια όλα τα είδη χιούμορ. Το να λέω ανέκδοτα δε θα με κάνει σεξουαλικά ελκυστικό για παράδειγμα, σε καμία περίπτωση. Σίγουρα θα κάνω τη γυναίκα να γελάσει, ωστόσο δε θα την ερεθίσω σεξουαλικά.

Αυτό που δημιουργεί ταχύτατα σεξουαλική έλξη σε μία γυναίκα, είναι το άξεστο εριστικό χιούμορ. Το να είσαι μόνο άξεστος και εριστικός δε σε κάνει ελκυστικό. Αντιθέτως, σε υπερβολικό βαθμό, η γυναίκα ξενερώνει με αυτά τα χαρακτηριστικά. Όταν όμως συνδυάζονται με έναν παιχνιδιάρικο τόνο και με χιούμορ, είναι διασκεδαστικό και ερεθιστικό για τη γυναίκα που σου αρέσει.

#5. Εμφάνιση
Έχεις αναρωτηθεί τι βρίσκει σέξι μια γυναίκα πάνω σου; Διάβασε 7 χαρακτηριστικά που θα τραβήξουν την προσοχή της.

Δε γινόταν από τα επτά χαρακτηριστικά να λείπει αυτό. Η εμφάνιση είναι ο πιο άμεσος και γρήγορος τρόπος για τη γυναίκα να νιώσει σεξουαλική έλξη. Όχι όμως και ο μοναδικός ή ο απολύτως απαραίτητος. Φυσικά και δεν είναι κάτι που πάντα είναι αρκετό. Ωστόσο η προσεγμένη εμφάνιση βοηθά πολύ: Υγιεινή, στιλ, σώμα, πρόσωπο.

Η διατροφή βοηθά στο να δείχνει υγιές το δέρμα, όπως και ο σωστός ύπνος. Το να βρεις ένα είδος γυμναστικής που να σου αρέσει επίσης θα σε βοηθήσει στο να αφοσιωθείς στο να έχεις ένα αξιοπρεπές σύνολο στην εμφάνιση, δε χρειάζεται να φαίνονται οι κοιλιακοί, αλλά ναι – και αυτό βοηθά.

Η γυναίκα θα σχηματίσει μία πολύ καλή πρώτη εντύπωση, θα είναι πιο θετική μαζί σου και ακόμα και αν δε νιώσει αμέσως σεξουαλική έλξη, σίγουρα έχεις κάνει ένα ή και δύο βήματα περισσότερο από κάποιον που δεν προσέχει την εμφάνιση και το στιλ του.

#6. Αφοπλιστική Ειλικρίνεια
Έχεις αναρωτηθεί τι βρίσκει σέξι μια γυναίκα πάνω σου; Διάβασε 7 χαρακτηριστικά που θα τραβήξουν την προσοχή της.

Πες αυτό που θέλεις. Εκφράσου ανοιχτά. Μη φοβηθείς να γίνεις σεξουαλικός, να της πεις ότι είναι επιθυμητή, να εκφράσεις τις προθέσεις σου. Μίλησε ανοιχτά για τα ελαττώματα σου, τις φιλοδοξίες σου, τους στόχους σου, τα λάθη του παρελθόντος.

Η αφοπλιστική ειλικρίνεια σε βαθμό που δε σε συμφέρει, τις περισσότερες φορές έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που οι άνδρες φοβούνται ότι θα έχει.

Το να πεις για παράδειγμα “έχω πάρει 5 κιλά τελευταία και δε μου αρέσει, αλλά θα τα χάσω” μπορεί να φαίνεται ότι είναι κάτι που ρίχνει την αξία σου στα μάτια της, ωστόσο η ειλικρίνεια σου, η χαλαρότητα με την οποία το παραδέχεσαι μαρτυρά έναν άνδρα που νιώθει ασφαλής με τον εαυτό του, επανερχόμαστε δηλαδή στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης.

#7. Να είσαι αυθεντικός
Έχεις αναρωτηθεί τι βρίσκει σέξι μια γυναίκα πάνω σου; Διάβασε 7 χαρακτηριστικά που θα τραβήξουν την προσοχή της.

Κόψε τις υπερβολές. Σταμάτα να υποκρίνεσαι. Μην προσπαθείς να δείξεις κάτι που δεν είσαι.

Φυσικά και αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Φυσικά και πρέπει να της δημιουργήσεις ανάλογα συναισθήματα και μόνο με το να είσαι αυθεντικός μπορεί να μην τα καταφέρεις. Και προφανώς το να είσαι αυθεντικός δε σημαίνει να ρεύεσαι μπροστά της επειδή έτσι νιώθεις ή να ξύνεις το πόδι σου και να σκαλίζεις τη μύτη σου!

Έχε στο μυαλό σου ότι ακόμα και οι πολύ όμορφες γυναίκες, μπορεί να έχουν ανασφάλειες.

Σε έρευνα που έγινε, βρέθηκε ότι περισσότερο από το 95% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δε θεωρεί τον εαυτό τους ελκυστικό ή σέξι.

Είναι απαραίτητο λοιπόν να είσαι αυθεντικός και να εκφράσεις το ότι βρίσκεις όμορφη και επιθυμητή μία γυναίκα. Ωστόσο, όπως προείπα και οφείλω να επαναλάβω, υπάρχει η κατάλληλη στιγμή για όλα και αυτή είναι αφού έχεις φλερτάρει μαζί της και της έχεις δημιουργήσει τα ανάλογα συναισθήματα.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να δημιουργήσεις σεξουαλική έλξη σε μία όμορφη γυναίκα, επικοινώνησε μαζί μας για μία ΔΩΡΕΑΝ πρώτη συνάντηση. Θα σε υποδεχτώ εκεί που όλα είναι πιθανά και ένας καινούριος κόσμος σε περιμένει.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για τις γυναίκες, τότε δες εδώ.

Περιμένω την οποιαδήποτε απορία σου εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.