7 Σημάδια που θα Πρέπει να Προσέξεις Όταν Ξεκινάς μια Γνωριμία

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Φίλοι, κολλητοί, σχέση...Μην ξεχνάς πως όλα ξεκινούν από μια γνωριμία.

 Όταν Ξεκινάς Μια Γνωριμία : Τι Να Προσέξεις;

Ξεκινώντας μια νέα γνωριμία είσαι αφοσιωμένος στο να δείξεις μια καλή εικόνα, για τον εαυτό σου και να εντυπωσιάσεις την γυναίκα, σε βαθμό που αγνοείς σημάδια που σου δείχνουν ότι ίσως δεν είναι κατάλληλη για εσένα.

Επειδή λοιπόν σε μια γνωριμία, δεν είναι όλα ρόδινα και μια γυναίκα μπορεί να καταλήξει να είναι μπελάς, διάβασε παρακάτω 7 σημάδια που πρέπει να προσέξεις.

#1. Δεν Δείχνει Κανένα Ενδιαφέρον Για Γνωριμία Ή Απορρίπτει Τα Ενδιαφέροντά Σου

δεν ενδιαφέρεται για γνωριμία

Όταν ξεκινάς μια γνωριμία, θα κάνεις συζητήσεις με την γυναίκα που προσεγγίζεις και θα καταλάβεις ποια είναι τα ενδιαφέροντα της. Αντίστοιχα, θα μάθει και εκείνη για τα δικά σου.

– Αν παρατηρήσεις ότι δεν δείχνει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες που σε ικανοποιούν.

– Ακόμη χειρότερα, αν τις απορρίπτει.

– Είναι προφανές ότι αν η σχέση συνεχιστεί θα υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το σημείο.

Είναι πολύ σημαντικό σε μια γνωριμία, να υπάρχουν κοινά μεταξύ σας, να υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς. Δεν χρειάζεται φυσικά να είστε ολόιδιοι, ούτε να κάνετε τις ίδιες δραστηριότητες, αλλά πρέπει τουλάχιστον να δείχνει ενδιαφέρον, για τα ενδιαφέροντα σου.

Αν μια γυναίκα, δεν πληρεί τις προϋποθέσεις που θέτεις, είναι ένα σημάδι ότι δεν προχωρήσει η γνωριμία. Όπως θα δεις και στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika που ακολουθεί εδώ, είναι σημαντικό να έχεις κριτήρια.

#2. Σημάδια Απελπισίας Και Ανασφάλειας

Μια γνωριμία προχωρά με έναν ρυθμό που βολεύει και τους δύο. Αν μια γυναίκα βλέπει την σχέση πολύ στα σοβαρά από την πρώτη στιγμή και ζητά αφοσίωση, προτού καλά καλά γνωριστείτε, είναι δείγμα απελπισίας και ανασφάλειας.

Όταν μετά από ένα δύο ραντεβού, το έχει ήδη πάει πολύ μακριά και σε ρωτάει για παλιές σχέσεις ή σε ρωτάει αν σου αρέσει μια γυναίκα που περνά από κοντά σας, σημαίνει ότι έχει ανασφάλειες και βιάζετε να κάνει μια σχέση, επειδή θέλει απλά “να έχει αγόρι”.

Ίσως η κοπέλα δεν έχει αρκετή εμπειρία και γι αυτό οι ανασφάλειες της και η αμυντική συμπεριφορά προκύπτουν εύκολα, γι αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα να χρειαστεί να την απορρίψεις, όπως μπορείς να δεις στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika που ακολουθεί.

#3. Δεν Είναι Έτοιμη Για Γνωριμίες

Μπορεί η γνωριμία σου με μια γυναίκα να γίνει λίγο καιρό, ακόμη και λίγες ημέρες ή ώρες, αφότου χώρισε από μια σοβαρή σχέση. Μπορεί η ίδια να λέει ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα, ειδικά, αν ο καιρός που έχει περάσει είναι λιγοστός.

Χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό της και πιθανότατα δεν είναι έτοιμη για μια νέα γνωριμία.

Εδώ θέλει προσοχή, γιατί μπορεί να είναι κολλημένη με τον πρώην της  και ακόμη και να σε χρησιμοποιεί, για να τον κάνει να ζηλέψει. Είναι λοιπόν και αυτό ένα σημάδι που πρέπει να προσέξεις στην αρχή μιας γνωριμίας.

#4. Οι Φίλοι Της Έχουν Να Πουν Πολλά

οι φίλες της έχουν να πουν πολλά

Ένα καλό μέρος για να ψάξεις σημάδια είναι η παρέα της. Έχει λίγους και καλούς φίλους ή αλλάζει παρέες κάθε τόσο; Αν δεν μπορεί να διατηρήσει τις φιλίες της, πιθανότατα δεν θα μπορεί να διατηρήσει ούτε μια ερωτική σχέση, αν σε ενδιαφέρει αυτό.

Εννοείται ότι δεν χρειάζεται να γίνετε κολλητοί με την παρέα της, αλλά αν δεν μπορείς να περάσεις ούτε μια ώρα μαζί τους, χωρίς να εκνευριστείς, είναι ένα κακό σημάδι.

Λογικά, μια γυναίκα κατάλληλη, θα έχει παρόμοια ενδιαφέροντα και πεποιθήσεις με την παρέα της, οπότε αν διαφωνείς με την παρέα της, ίσως διαφωνείς και μαζί της.

#5. Παραλογισμός

Μετά από μια γνωριμία και κάποιες συζητήσεις, ίσως δεις ότι διαφωνείτε για θέματα καθόλου απαραίτητα.

Η έλλειψη λογικής σκέψης είναι ένα σημάδι που θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις. Τσακωμοί βασισμένοι σε υποθέσεις, για ζητήματα χωρίς καμία σημασία, που γίνονται απλά για να γίνουν είναι ένα κακό σημάδι, μιας γυναίκας που θέλει την προσοχή στραμμένη πάνω της.

Αν από τα πρώτα βήματα η γνωριμία σας δείχνει ότι η γυναίκα ζει για δραματικές καταστάσεις,θα πρέπει να προχωρήσεις με κάποια άλλη γνωριμία. Σίγουρα έχεις αρκετά προβλήματα και δεν χρειάζεσαι περισσότερα, ειδικά όταν ατά δεν έχουν καμία βάση.

#6. Ανευθυνότητα Και Κακή Συμπεριφορά

Μήπως σε ”παίζει” ; Δες παρακάτω πως να καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για σένα, αλλα σε κρατάει κοντά της για λάθος λόγους.

Αν από την πρώτη γνωριμία δεις σημάδια ανευθυνότητας, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, αν επιδιώκεις να συνεχιστεί η σχέση.

Η ανευθυνότητα μπορεί να είναι οικονομική. Μπορεί να σου πει ότι χρωστάει άπειρους λογαριασμούς, αλλά να ξοδεύει αμέτρητα χρήματα σε πράγματα που δεν είναι και τόσο χρήσιμα. Μπορεί από την άλλη να μην έχει οικονομικό πρόβλημα, αλλά να μην ξοδεύει καθόλου χρήματα. Είναι σημαντικό η αξία που δίνετε στο χρήμα να είναι παρόμοια.

Η κακή συμπεριφορά και η έλλειψη σεβασμού είναι επίσης σημάδια που πρέπει να προσέξεις. Μπορείς να βγάλεις αρκετά συμπεράσματα από τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στους γύρω της, σε κάποιον σερβιτόρο, στους φίλους ή στους συναδέλφους. Είναι ευγενική; Θέλει να έχει το πάνω χέρι; Μιλάει άσχημα;

Βέβαια, αν εσύ θεωρείς ότι το να είναι επιθετική είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό, αν αυτό συγκλίνει με τις δικές σου αξίες, τότε προχώρα. Αν όχι όμως, αν θεωρείς ότι η ευγένεια και ο σεβασμός είναι σημαντικά κομμάτια της συμπεριφοράς, τότε θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, σχετικά με το πώς θα προχωρήσει αυτή η γνωριμία.

#7. Μιλά Συνεχώς Για Τους Πρώην Και Τους Κακοχαρακτηρίζει

προσοχή στη γνωριμία με κοπέλα που μιλά άσχημα για τον πρώην

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πράγματι μια πιθανότητα, σημαντικό ποσοστό των πρώην της να μην ήταν και ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το αντρικό είδος. Αυτό όμως δείχνει πολλά σχετικά με την κρίση της και με το είδος των ανθρώπων που έλκει.

Βέβαια, το να μιλάει συνεχώς για τους πρώην της δεν είναι καλό σημάδι. Υπάρχουν πάρα πολλά πολύ πιο ενδιαφέροντα θέματα για να συζητήσετε, όταν μια γνωριμία ξεκινά.

Όλα τα παραπάνω είναι πράγματα που πρέπει να προσέξεις όταν ξεκινάς μια γνωριμία, όμως δεν πρέπει να τα αφήσεις να σου χαλάσουν την εμπειρία.

Όλοι έχουν μειονεκτήματα και ίσως αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία. Γι’ αυτό κάνε την προσέγγιση σου, έχε τα μάτια σου ανοιχτά και απόλαυσε το. Σιγά σιγά θα καταλάβεις και θα κρίνεις, αν αξίζει να συνεχίσεις την γνωριμία ή όχι.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.