7 Σημάδια πως Έχεις Φάει Κόλλημα!

Τα σημάδια είναι ξεκάθαρα, ακόμα κι αν εσύ αρνείσαι να αποδεχθείς το γεγονός πως πράγματι έχεις φάει κόλλημα με μια γυναίκα. Πρόσεξέ τα, πριν να είνα αργά!

Έχεις Φάει Κόλλημα

Να έχεις φάει κόλλημα με μια γυναίκα μπορεί να είναι ένα δυνατό συναίσθημα, το οποίο είναι ταυτόχρονα αγχωτικό. Όταν έχεις φάει κόλλημα περνάς μεγάλο μέρος του χρόνου σου διερωτώμενος αν πράγματι η γυναίκα ενδιαφέρεται για εσένα και προσπαθείς να βρεις σημάδια που να το αποδεικνύουν.

Την ίδια ώρα προσπαθείς να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερος, όταν είσαι κοντά της και ανάλογα την περίπτωση της δείχνεις ή δεν της δείχνεις σημάδια ενδιαφέροντος από πλευράς σου.

#1. Συμπεριφέρεσαι Διαφορετικά Όταν Είναι Τριγύρω

σημάδια ότι έχεις φάει κόλλημα

Όταν έχεις φάει κόλλημα για μια γυναίκα, θα παρατηρήσεις ότι η συμπεριφορά σου μεταβάλλεται, όταν εκείνη βρίσκεται κοντά σου.

Πολλές φορές η αμηχανία θα σε κάνει να χάσεις για λίγες στιγμές το χάρισμα, την κοινωνικότητα και το χιούμορ σου. Κάποιοι επίσης γελούν πιο πολύ και πιο δυνατά και δείχνουν ενθουσιασμό, σε μια προσπάθεια προσέλκυσης του ενδιαφέροντος.

#2. Αν Έχεις Φάει Κόλλημα, Λογικά Θα Είσαι Πάντα Κοντά Της

Όταν σου αρέσει πολύ μια γυναίκα, προσπαθείς να είσαι συνεχώς κοντά της, ακόμη και αν δεν έχετε μιλήσει ποτέ.

Μια γυναίκα με την οποία έχει φάει κόλλημα λειτουργεί σαν μαγνήτης που σε τραβάει. Ακόμη και αν δεν έχεις το θάρρος να της μιλήσεις, θέλεις να την βλέπεις κοντά σου. Μάλιστα, συμβαίνει πολλές φορές, ακόμη και αν η γυναίκα είναι γνωστή, να δυσκολεύεσαι να της μιλήσεις άμεσα, επειδή σου αρέσει πολύ.

Τσέκαρε το βίντεο του Χρήστου, για να μάθεις να διαχειρίζεσαι περιπτώσεις γυναικών που σου αρέσουν και είναι στην ίδια παρέα με εσένα.

#3. Την Κοιτάς Συνεχώς Γιατί Έχεις Φάει Κόλλημα

σημάδια ότι έχεις φάει κόλλημα

Κάποιες φορές το επίμονο κοίταγμα μπορεί να φανεί περίεργο. Για κάποιες άλλες γυναίκες, μπορεί να είναι γλυκό και να τις κολακεύει. Το σίγουρο είναι ότι αν έχεις κόλλημα με κάποια, θα επιδιώκεις να βρίσκεσαι σε σημείο που να μπορείς να την κοιτάς, όσο γίνεται περισσότερο.

Όταν βέβαια η γυναίκα ανταποκρίνεται στο βλέμμα σου, θα πρέπει να εξετάσεις σοβαρά το ενδεχόμενο να την προσεγγίσεις, καθώς σου δείχνει πως ενδιαφέρεται.

#4. Αν “Πουλάς” Tους Φίλους Σου, Σίγουρα Έχεις Φάει Κόλλημα

Ένα από τα πιο κλασσικά σημάδια ότι έχεις φάει κόλλημα είναι όταν δεν πηγαίνεις να συναντήσεις την παρέα σου. Ο λόγος; Επειδή περιμένεις μήπως και σου απαντήσει η γυναίκα που σου αρέσει.

Το πιθανότερο είναι ότι οι φίλοι σου θα δείξουν κατανόηση, αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή η στάση δεν είναι σωστή για πολλούς λόγους. Τσέκαρε το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika  σχετικά με αυτό το θέμα.

#5. Δεν Χάνεις Καμία Tης Κλήση

Είναι καλό να έχεις σαν προτεραιότητα σου την γυναίκα που σου αρέσει, όμως το να αφήνεις τα πάντα, προκειμένου να της απαντήσεις σε μια κλήση ή σε ένα μήνυμα είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Όταν είσαι όλη μέρα πάνω από ένα τηλέφωνο, ελπίζοντας ότι θα σε καλέσει ή θα σου στείλει μήνυμα και σταματάς καθετί που κάνεις, για να επικοινωνήσεις μαζί της, σημαίνει ότι έχεις φάει κόλλημα και μάλιστα αυτή η συμπεριφορά σου μπορεί να μην έχει θετική επίδραση στην μεταξύ σας σχέση.

#6. Δέχεσαι Προσκλήσεις Tης Τελευταίας Στιγμής

Όταν έχεις φάει κόλλημα, θέλεις διακαώς να την συναντήσεις, με αποτέλεσμα να δέχεσαι κάθε της πρόταση. Ακόμη και την τελευταία στιγμή, ή ακόμη χειρότερα να ακυρώνεις για εκείνην κάτι άλλο που έχει ήδη κανονισμένο.

Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι σωστή από μέρους της, καθώς με τον τρόπο αυτό εισβάλλει στην ζωή σου, ακόμα και αν εσύ το θεωρείς καλό σε αυτή τη φάση. Ακόμη μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι προσπαθεί να σε χειραγωγήσει.

Είναι πολύ σημαντικό όταν φλερτάρεις μια γυναίκα να αποτελείς πρόκληση για αυτήν. Δες το παρακάτω βίντεο του Θέμη για να μάθεις πώς θα το καταφέρεις.

#7. Δεν Θυμώνεις Μαζί Της, Ακόμη Και Αν Θα Έπρεπε

Οι διαφωνίες και οι εντάσεις είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σε οποιαδήποτε σχέση.

Υπάρχει όμως σοβαρό ενδεχόμενο μια γυναίκα να σε ”παίζει”. Δες εδώ το βίντεο για το πως αντιδράς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όταν είσαι κολλημένος με μια γυναίκα, την δικαιολογείς και δεν θυμώνεις, δείχνοντας ανοχή για ό,τι και αν κάνει, ακόμη και αν ενοχλείσαι πολύ.

Όταν έχεις φάει κόλλημα, παραβλέπεις οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα και επιτρέπεις στην γυναίκα να δείχνει έλλειψη σεβασμού, κάτι που δεν είναι καλό και πρέπει να σταματήσει.

Το να φας κόλλημα είναι φυσιολογικό. Το θέμα είναι πώς θα το ξεπεράσεις όμως. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.