7 Βιβλία για την Επιτυχία που Πρέπει να Διαβάσεις

Μόνο εσύ μπορείς να διδάξεις την επιτυχία στον εαυτό σου. Όμως, κάποια βιβλία μπορούν να σου δώσουν σπουδαίες ιδέες. Δες ποια είναι.

Βιβλία Για Την Επιτυχία

Το διάβασμα και η γνώση βοηθούν να δώσεις βάθος στον χαρακτήρα σου και να φέρεις επιτυχία στη ζωή σου όσο προσθαθείς να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Η γνώση της επιστήμης, της ιστορίας και της κοινωνίας θα σε βοηθήσει να έχεις μια ευρύτερη εικόνα για τον κόσμο.

Για να επιτύχεις στην ζωή σου και για να βγάλεις τον πιο καλό σου εαυτό θα πρέπει να αρχίσεις να εμβαθύνεις και να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις σχετικά με την επιτυχία και το πώς αυτή έρχεται.

Βάλε στόχους για αρχή. Δες σχετικά το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

Οι άνθρωποι κάποιες φορές, έχουν μια τάση να μην θέλουν να δουλέψουν και να αποζητούν την ευκολία. Αφού αν σκεφτείς τι είναι αυτό που σε κρατάει μακρυά από την επιτυχία, είναι σημαντικό να βρεις την απαιτούμενη πειθαρχία και να θέσεις σαν στόχο σου να διαβάζεις σε καθημερινή βάση.

Υπάρχουν εκατοντάδες βιβλία με συμβουλές για το πώς να πετύχεις σε οποιοδήποτε τομέα. Σε αυτό το άρθρο, παραθέτουμε έναν κατάλογο με 7 προτεινόμενα βιβλία σχετικά με την επιτυχία για να κάνεις την αρχή.

Μια δυνατή αρχή.

#1. How To Win Friends And Influence People Tου Dale Carnegie

 Το μνημειώδες αυτό έργο του Dale Carnegie θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα βιβλία στον χώρο. Πολλοί θεωρούν ότι η συγκεκριμένη θεματολογία είναι κάτι που δεν μπορεί να διδαχθεί.

Κάποιοι λένε πως ή το έχεις ή δεν το έχεις.

Δεν είναι όμως έτσι!

Στο βιβλίο του Carnegie θα βρεις όχι μόνο πολύ χρήσιμες πρακτικές συμβουλές, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα τις ενσωματώσεις στην ζωή σου.

Το βιβλίο κυκλοφορεί και στα ελληνικά με τον τίτλο “Πώς ν’ αποκτάτε φίλους και να επηρεάζετε το περιβάλλον σας”.

#2. Ο Αλχημιστής Του Paolo Coelho

βιβλία για την επιτυχία

 Το συγκεκριμένο είναι ένα λογοτεχνικό βιβλίο, το οποίο πραγματεύεται το “Αμερικάνικο Όνειρο”.

Πρόκειται για έναν νεαρό βοσκό ο οποίος μαθαίνει από τις εμπειρίες των άλλων και κάνει όνειρα περιμένοντας την επιτυχία, η οποία δεν έρχεται, έως ότου μια μέρα κάνει μια επιλογή.

Όσο προσπαθεί να φτάσει στην επιτυχία που ονειρεύεται, αντιμετωπίζει πληθώρα προβληματικών καταστάσεων, οι οποίες τον κάνουν να θέλει να τα παρατήσει.

Όμως η επιθυμία του για επιτυχία είναι δυνατότερη από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Διαβάζοντας το βιβλίο θα διαπιστώσεις ότι οι δυσκολίες είναι αναπόφευκτες, αλλά δεν πρέπει να αποτελούν εμπόδιο στα όνειρα μας και θα καταλάβεις ότι έχεις την δυνατότητα να μετατρέψεις ακόμη και τις αρνητικές εμπειρίες σε εξαιρετικές ευκαιρίες.

#3. I Will Teach You How To be Rich Tου Ramit Sethi

 Ένα βιβλίο το οποίο όλοι πρέπει να διαβάσουν. Ο Ramit Sethi θα σε διδάξει μέσω του βιβλίου του, πώς θα διαχειριστείς με επιτυχία τα οικονομικά σου και θα ξεφύγεις από την κακή οικονομική κατάσταση.

#4. Think And Grow Rich Tου Napoleon Hill

Ένα παγκόσμιας φήμης βιβλίο για την επιτυχία. Διαβάζοντας το θα αντιληφθείς το πόσο σημαντική είναι η δύναμη της σκέψης.

Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε ότι είμαστε!

Αν και κάποιες φορές πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης.

Συχνά αντί να επικεντρωθούμε σε κάτι θετικό, αναλωνόμαστε και αφήνουμε την μιζέρια που μας περιτριγυρίζει και που προβάλλεται στον κόσμο, να μπαίνει στο μυαλό μας και να μας επηρεάζει.

Για να βρούμε την πολυπόθητη επιτυχία πρέπει λοιπόν να μάθουμε να απομονώνουμε, όλα όσα μας επηρεάζουν αρνητικά και μας δημιουργούν εμπόδια.

Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό του Napoleon Hill θα μάθεις τον τρόπο και θα διαπιστώσεις ότι κανένα εμπόδιο δεν είναι αρκετό για να σε βγάλει από τον δρόμο για την επιτυχία.

Το βιβλίο κυκλοφορεί και στα ελληνικά με τον τίτλο “Γίνετε Πλούσιοι με την Δύναμη της Σκέψης”

#5. The Richest Man In Babylon Tου George S. Clason

βιβλία για την επιτυχία

 Στο βιβλίο του ο George S. Claton υπογραμμίζει τις αρχές οι οποίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία και στην δημιουργία πλούτου, οι οποίες σημειωτέον παραμένουν οι ίδιες εδώ και 5.000 χρόνια!

Το πολύ ενδιαφέρον αυτό βιβλίο αποτελείται από ιστορίες στην μορφή παραβολών αναφερόμενες στην εποχή της αρχαίας Βαβυλώνας, οι οποίες όμως σχετίζονται άμεσα με την σύγχρονη εποχή.

Το βιβλίο μπορείς να το βρεις στα ελληνικά με τον τίτλο “ Ο Πλουσιότερος άνθρωπος της Βαβυλώνας”.

#6. The Success System That Never Fails Tου Clement Stone

Ο William Clement Stone ήταν Αμερικανός επιχειρηματίας και συγγραφέας επιτυχημένων βιβλίων αυτοβελτίωσης. Το βιβλίο του αυτό θεωρείται κορυφαίο.

Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει ο συγγραφέας είναι ότι πρέπει σε καθημερινή βάση να αποζητάς την βελτίωση και να δουλεύεις, ώστε να φτάσεις στην επιτυχία. Το πώς θα το καταφέρεις περιγράφεται στο βιβλίο.

#7. Why “A” Students Work For “C” Students Tου Robert Kiyosaki

 Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο του Robert Kiyosaki, το οποίο αφορά στην βελτίωση της οικονομικής κατάστασης.

Στο βιβλίο αυτό θα βρεις χρήσιμες συμβουλές επιτυχίας και θα μπορέσεις να βρεις έναν τρόπο να ξεφύγεις από την αντίληψη ότι η επιτυχία είναι “πέρα από τα όρια σου” ή ότι “είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρεις”.

BONUS : Επιτυχία Και Στο Φλερτ

Βιβλίο : “Άνδρας Αξίας – Πώς Να Βάλεις Τάξη Στο Χάος Του Σύγχρονου Φλερτ”

Άνδρας Αξίας

Το βιβλίο του Men Of Style που φιλοδοξεί να γίνει η παρέα, ο καλός φίλος, ο συνοδοιπόρος στο ταξίδι της ανδρικής σου αυτοβελτίωσης και στην προσπάθεια να βγάλεις τον υπερήρωα που υπάρχει μέσα σου.  Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Έσοπτρον.

Τσέκαρέ το εδώ

Ξεκίνησε να διαβάζεις κάθε ένα από αυτά τα βιβλία για την επιτυχία. Σε μελλοντικό μας άρθρο, θα σου προτείνουμε ακόμη περισσότερα.

Θα δεις ότι θα αλλάξει ο τρόπος σκέψης σου – άρα και η ζωή σου προς το καλύτερο. Είναι σημαντικό, όχι να κάνεις μια απλή ανάγνωση, αλλά να σκεφτείς σε βάθος όσα αναφέρονται στις γραμμές αυτών των βιβλίων και να τα ενσωματώσεις στην ζωή σου.

Μην ξεχνάς ότι για να φτάσεις την επιτυχία που ονειρεύεσαι πρέπει να κινηθείς προς αυτή, όπως είπε ο Wayne Huizenga, πολύ γνωστός επιχειρηματίας στις ΗΠΑ,

“Κάποιοι άνθρωποι ονειρεύονται την επιτυχία, ενώ κάποιοι άλλοι σηκώνονται κάθε πρωί και την κάνουν να συμβεί”.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, κάνε το μαζί μας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.