8 από τους πιο Θανάσιμους και Επικίνδυνους Άνδρες στην Ιστορία

Γνωρίζεις ποιοι είναι οι πιο θανάσιμοι και επικίνδυνοι άνδρες στην ιστορία; Αν όχι, τότε διάβασε παρακάτω.

Οι Πιο Θανάσιμοι Και Επικίνδυνοι Άνδρες Στην Ιστορία

Κάποιοι άνδρες άφησαν ιστορία, όχι τόσο για κάτι καλό που έκαναν, αλλά αντιθέτως επειδή ήταν τόσο θανάσιμοι όσο και επικίνδυνοι.

Και ο τρόπος που όλοι τους θυμούνται, είναι επειδή πολύ απλά οι πράξεις τους σημάδεψαν με τον χειρότερο τρόπο. Αφαιρώντας ζωές.

Ποιοι είναι λοιπόν οι πιο θανάσιμοι και επικίνδυνοι άνδρες της ιστορίας;

#1. Richard Kuklinski

kuklinski

Γνωστός ωςIceman”, ο Richard Kuklinski είναι ένας από τους πιο ψυχρούς δολοφόνους της γενιάς μας.

Δεν ήταν απλά ένας πληρωμένος δολοφόνος τον οποίο χρησιμοποιούσε η οικογένεια DeCavalante και οι Πέντε Οικογένειες της Νέας Υόρκης, αλλά ο άνδρας αυτός ήταν κατά συρροή δολοφόνος προτού γίνει γνωστός στην πιάτσα.

Καταδικάστηκε σε ισόβια για πέντε δολοφονίες το 1988, αλλά ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε σκοτώσει 150-200 ανθρώπους.

Για την οικογένεια και τους γείτονες, που δεν γνώριζαν, ήταν απλά ένας μέτριος επιχειρηματίας. Στην πραγματικότητα όμως ήταν ο διάβολος προσωποποιημένος.

#2. Abe Reles

abe reles

Κακός με το “Κ” κεφαλαίο.

Ο Abe Reles ήταν μέλος του Συνδικάτου Δολοφόνων (Murder Inc.).

Ξεκίνησε την «καριέρα» του στο Μπρούκλιν το 1930, εν μέσω μιας πολύ σκληρής περιόδου.

Αυτός και οι συνάδελφοι του έγιναν γρήγορα γνωστοί και τους προσέλαβε το Συνδικάτο για να στελεχώσουν το σχετικό τμήμα της οργάνωσης. Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς πόσες δολοφονίες διέπραξε ο Reles και οι άνδρες του, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο αριθμός ήταν μεγάλος, αλλιώς δεν θα τραβούσε την προσοχή της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης.

#3. Robert “Ramon Garcia” Hanssen

hanssen

Αν δεις την φωτογραφία του, θα δυσκολευτείς να πιστέψεις ότι αυτός ο άνδρας εκτίει ποινή 15κις ισόβια σε ομοσπονδιακή φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Ο Hanssen ήταν πρώην πράκτορας του FBI, ο οποίος εκδιώχθηκε ως κατάσκοπος των Σοβιετικών. Ο ίδιος εκτέλεσε 3 πράκτορες της CIA και έδωσε στην τότε Σοβιετική Ένωση στοιχεία για εκατοντάδες πράκτορες και επαφές των Αμερικανών στην Ρωσία.

Κανείς δεν ξέρει πόσοι άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας αυτών των αναφορών, όμως οι ειδικοί αναλυτές εκτιμούν ότι ήταν εκατοντάδες.

#4. Miyamoto Musashi

miyamoto musashi

Ο Miyamoto Musashi ήταν ο πιο θανάσιμος σαμουράι στην ιστορία, έχοντας κερδίσει 60 μονομαχίες.

Κέρδισε την πρώτη του μονομαχία όταν ήταν ακόμη μαθητής.

Πέρασε όλη του την ζωή πολεμώντας και κάνοντας προπόνηση. Είχε ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ιαπωνία προκειμένου να μάθει νέες τεχνικές από δασκάλους και μοναχούς και είχε πολεμήσει σε πάρα πολλές μάχες, στις οποίες είχε συντρίψει αμέτρητους εχθρούς. Ο Musashi υπήρξε σίγουρα ο πιο θανάσιμος άνδρας με σπαθί.

O Musashi ανέβηκε επίπεδο στις πολεμικές τέχνες εξελίσσοντας τον εαυτό του. Αν θες κι εσύ να ανέβεις άμεσα επίπεδο δες το βίντεο εδώ.

#5. Simo Hayha

οι πιο επικινδυνοι άνδρες της ιστορίας

Ο Simo Hayba ήταν Φιλανδός ελεύθερος σκοπευτής κατά τον πόλεμο μεταξύ Φιλανδών και Σοβιετικών τον χειμώνα του 1939-1940.

Ο Hayha είχε 705 επιβεβαιωμένους σκοτωμένους άνδρες.

Υπήρχαν αρκετά τρελά πράγματα σχετικά με αυτόν. Φορούσε μόνο λευκά για να μην φαίνεται και έβαζε χιόνι στο στόμα για να μην φαίνεται η ανάσα του.

Το πιο τρελό ήταν ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησε διόπτρα, επειδή φοβόταν ότι μπορεί η αντανάκλαση να προδώσει την θέση του.

Ήταν γνωστός στον Κόκκινο Στρατό ως «Ο Λευκός Θάνατος».

#6. Audie Murphy

οι πιο επικίνδυνοι άνδρες της ιστορίας

Ο Audie Murphy δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια λίστα με θανάσιμους άντρες.

O Murphy ήταν μόλις 1.65 και 50 κιλά, είχε πάρει 33 μετάλλια ανδρείας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο(περισσότερα από κάθε άλλον) και είχε σκοτώσει πάνω από 100 εχθρούς πολεμώντας από την Γαλλία και την Ιταλία έως την Γερμανία και όπου αλλού τον χρειάστηκαν.

Είναι γνωστός κυρίως από την μάχη στο Colmar Pocket, όπου αντιμετώπισε μόνος του και τραυματισμένος έναν λόχο Γερμανών, τελικά κατάφερε να γυρίσει στην βάση του και να γίνει αντεπίθεση.

Η μάχη αυτή έγινε ταινία με τον ίδιο τον Murphy (ήταν ηθοποιός) να είναι ο πρωταγωνιστής.

#7. Άγνωστος Ελεύθερος Σκοπευτής

οι πιο επικίνδυνοι άνδρες της ιστορίας

Όσο και αν προσπαθήσεις, δεν θα βρεις άλλον ελεύθερο σκοπευτή σήμερα με αυτά τα νούμερα.

Κανείς δεν ξέρει το όνομα του, αλλά ο Βρετανός αυτός ελεύθερος σκοπευτής έχει σκοτώσει πάνω από 173 στρατιώτες στο Αφγανιστάν, με τους μισούς από αυτούς σε μία μόνο ημέρα.

#8. Luis Garavito

οι πιο επικίνδυνοι άνδρες της ιστορίας

Ο πιο επικίνδυνος serial killer που έχει περάσει ποτέ από τον πλανήτη εκτίει ποινή 1853 ετών φυλάκισης, για τουλάχιστον 140 δολοφονίες αστέγων.

Το ακριβές νούμερο δεν έγινε ποτέ γνωστό γιατί ομολογούσε συνεχώς κι άλλες δολοφονίες. Τελικά, θεωρείται ότι ήταν υπαίτιος για πάνω από 300 φόνους.

Το πιο τρελό είναι ότι με βάση το νομικό σύστημα της Κολομβίας, ο Garavito πιθανόν να βγει από την φυλακή το 2021.

Σίγουρα θα μπορούσαν να μπουν και άλλοι επικίνδυνοι άνδρες αρκετά θανάσιμοι στην παραπάνω λίστα, όμως αυτοί αρκούν!

Τέλος, στο σημερινό άρθρο διάβασες για ανθρώπους που έμειναν στην ιστορία αφαιρώντας ζωές. Αν εσύ θέλεις να αφήσεις ιστορία δες παρακάτω. Άφησέ τους όλους με το στόμα ανοιχτό με τις 5 συνήθειες που θα μάθεις στο παρακάτω βίντεο του Θέμη, για να κερδίζεις πάντα τις εντυπώσεις.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Είσαι από τους άνδρες που αναζητούν περιπέτειες, πάτα εδώ για κάτι νέο στη ζωή σου.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.