8 Χαρακτηριστικά Των Ανθρώπων Με Αυτοπεποίθηση

Πώς Είναι Οι Άνθρωποι Με Αυτοπεποίθηση;

Στο σημερινό video ο Χρήστος αναφέρεται σε 8 σημαντικά χαρακτηριστικά που έχουν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση.

Το ταξίδι στην πορεία της αυτοβελτίωσης δεν σταματάει ποτέ. Όμως σημαντικός σταθμός του είναι να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και μαζί με αυτήν τον αυτοσεβασμό και την αυτοεκτίμηση που επιφέρει.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο περιβάλλον σου που έχουν αυτοπεποίθηση ή μπορεί να είσαι εσύ ένας από αυτούς. Για να μάθουμε από αυτούς, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε. Κανείς άνθρωπος όμως με αυτοπεποίθηση δεν θα κάτσει να το δηλώσει. Όμως υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που το προβάλλουν.

#1. Πόσο σημαντικό είναι το να εκφράζεσαι ελεύθερα;
#2. Γιατί πρέπει να δίνεις χώρο και στους άλλους όταν εκφράζεσαι;
#3. Πρέπει να ζητάς βοήθεια όταν την χρειάζεσαι;
#4. Πόσο επηρεάζει μια προσβολή έναν άνθρωπο με αυτοπεποίθηση;
#5. Οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση νιώθουν καλά με την επιτυχία των άλλων;
#6. Γιατί η αποφασιστικότητα με την αυτοπεποίθηση πάνε μαζί;
#7. Πώς βοηθάει η συγκέντρωση στις δυνάμεις που ήδη έχεις;
#8. Πώς οι δυσκολίες καθορίζουν έναν άνθρωπο με αυτοπεποίθηση;

Αν σου άρεσε το video και θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ. 

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB 
INSTAGRAM 
NEWSLETTER 
RSS 

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Μάθε Όσα Σου Χρειάζονται Για Να Εξελίξεις Την Αυτοπεποίθηση Σου

αυτοπεποίθηση

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Χτίσε την αυτοπεποίθηση σου σήμερα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού το καο της αυτοπεποίθησής του.

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ, διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.