8 Καθοριστικά Βήματα για Αποτελεσματικό Φλερτ

Γνωρίζεις τους κανόνες για αποτελεσματικό φλερτ;

Πώς Να Έχεις Αποτελεσματικό Φλερτ Με Τις Γυναίκες

Είναι σαφές πως οι περισσότεροι από μας θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί με ότι και αν καταπιανόμαστε όπως και με το φλερτ.

Και αυτό είναι στη φύση μας να πρέπει να καταναλώνουμε λιγότερη ενέργεια με τις προσδοκίες να αφορούν το μέγιστο αποτέλεσμα.

Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για αυτό, όμως η επικοινωνία όσων θέλεις να διεκδικήσεις είναι το κυριότερο στοιχείο που θα σε οδηγήσει στο αποτέλεσμα που χρειάζεσαι.

Πολλές φορές θέλουμε να έχουμε το απόλυτο όσων διεκδικούμε και αν το στερούμαστε τότε μας παίρνει από κάτω και μας ρίχνει ψυχολογικά.

Έτσι σταματάμε την προσπάθεια και νιώθουμε εξαντλημένοι και απογοητευμένοι.

Όμως θα έπρεπε να έχουμε στο μυαλό μας μόνο το αποτελεσματικό φλερτ;

Δεν θα έπρεπε να κοιτάμε πίσω για να δούμε την απόσταση που έχουμε διανύσει με τόσο κόπο;

Ένα πολύ βασικό συστατικό της επιτυχίας είναι η επανάληψη. Ωστόσο, για να μπορείς να επαναλαμβάνεις κάτι θα πρέπει να έχεις κάποια πράγματα κατά νου όσο διάστημα εκπαιδεύεσαι.

  • Η αποτυχίες είναι πιθανό να είναι περισσότερες από τις επιτυχίες, ειδικά στην αρχή.
  • Πρέπει να είσαι τακτικός σε αυτό που προσπαθείς.
  • Να βρίσκεις πάντα εναλλακτική σε κάτι που δεν σου αρέσει (δεν ταιριάζουν σε όλους τα ίδια).
  • Μην βιάζεσαι να κρίνεις την διαδικασία.
  • Θέσε πολύ βατούς στόχους για να συνηθίσεις-συμμαχήσεις με την επιτυχία.

Ας δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να βαδίσεις.

#1. Είσαι Χαλαρός Για Αποτελεσματικό Φλερτφλερτ

Αρχικά λοιπόν θα πρέπει να είσαι εξοικειωμένος με την διαδικασία του φλερτ. Πόσο μάλλον για να έχεις και τα αποτελέσματα που θέλεις.

Αν σκέφτεσαι μια ολόκληρη ώρα τι μπορεί να συμβεί εάν πας να μιλήσεις, δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα πάει καλά όπως καταλαβαίνεις. Αυτό συμβαίνει γιατί καλλιεργείς αρνητικά σενάρια και δεν συγκεντρώνεσαι στα απλά.

Το βασικότερο είναι να κάνεις την κίνηση σου σύντομα και να πεις έστω και ένα γεια. Το να μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα, όποτε θέλεις, είναι θεμέλιος λίθος στο φλερτ.

Έτσι θα αποκτήσεις εμπειρία και δεν θα αισθάνεσαι άβολα με την διαδικασία.Όμως στην αρχή θα αισθάνεσαι άγχος και έτσι είναι το φυσιολογικό, οπότε μην αντιστέκεσαι στο μυαλό σου και απλά επικεντρώσου στην γυναίκα που μιλάς.

#2. Κράτα Οπτική Επαφή Για Αποτελεσματικό Φλερτ

οπτική επαφή

Μένοντας σε οπτική  επαφή κατά την διάρκεια της συζήτησης με την κοπέλα που σου αρέσει, θα χτίσεις άνεση και θα δείξεις επικοινωνιακός.

Έτσι φαίνεται ότι το φλερτ είναι μια διαδικασία στην οποία είσαι εξοικειωμένος και πολύ γρήγορα θα έχεις χτίσει οικειότητα.

#3. Χαμογέλα Συχνά

χαμόγελο

Είναι ευρέως γνωστό και αποδεδειγμένο από πολλές έρευνες παγκοσμίως η ανάγκη μας για χαμόγελο και θετικότητα κατ’ επέκταση.

Και δεν είναι μόνο ανάγκη να χαμογελάμε εμείς, αλλά θέλουμε να βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά σε ανθρώπους ευχάριστους που εστιάζουν στα θετικά ακόμα και σε δυσάρεστες στιγμές της ζωής τους.

Το ίδιο θα δεις να πραγματοποιείται και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις το φλερτ, αγγίζοντας το δρόμο της ευτυχίας ενώ θα περνάνε καλά και οι γύρω σου.

Τότε θα διαπιστώσεις ότι έχεις γίνει άκρως αποδοτικός.

Όλοι θέλουν να βρίσκονται κοντά σε ευτυχισμένους ανθρώπους και ανταποδίδουν τη χαρά που λαμβάνουν.

#4. Δημιούργησε Το Στυλ Σου Για Αποτελεσματικό Φλερτ

στυλ και φλερτ

Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να βγάλεις κάποια δική σου μόδα.

Απλά και ωραία μπορείς να αντιγράψεις κάτι ταιριαστό σε εσένα και να το προσαρμόσεις πάνω σου.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι εντυπωσιακό,αλλά θα πρέπει να το υποστηρίζεις με την προσωπικότητα σου.

Έτσι θα έχεις ένα ακόμα πλεονέκτημα κατά την διάρκεια του φλερτ καθώς θα δείχνεις ένας άνδρας με ωραίο στυλ που ξεχωρίζει με την απλότητα και την κομψότητα του.

Δες το βίντεο πριν συνεχίσεις:

#5. Πρόσεχε Την Τονικότητα Σου

 

Σημαντικό κεφάλαιο στην διαδικασία του φλερτ και στην ικανότητα σου να δημιουργείς οικειότητα, έλξη αλλά και να είσαι ενδιαφέρον άνθρωπος έχει να κάνει με τρόπο που μιλάς και εκφράζεσαι.

Έτσι λοιπόν και ο τρόπος ομιλίας σου πρέπει απαραίτητα να έχει αρμονία και να είναι απλός και κατανοητός στους συνομιλητές σου.

Φυσικά θέλει αρκετή εξάσκηση και βελτιώνεται συνεχώς όσο προσπαθείς. Όμως συμβαίνει και το αντίθετο αν για κάποιον λόγο το αμελήσεις ειδικά στην αρχή της προσπάθειας σου.

#6. Σωστή Στάση Σώματος Και Άγγιγμα

στάση σώματος στο φλερτ

Ο τρόπος με τον οποίο στεκόμαστε δείχνει πολύ συχνά την ψυχολογία στην οποία βρισκόμαστε, την διάθεση και την άνεση μας στον χώρο που είμαστε.

Κατά την διάρκεια του φλερτ, ο τρόπος με τον οποίο κάθεσαι ή κινείσαι θα αποτυπώσει στην γυναίκα που μιλάς πολλά για τον χαρακτήρα και την εξωστρέφεια σου.

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες μας. Δηλαδή να χαρακτηρίζουμε τους άλλους ανάλογα με τον τρόπο που στέκονται είτε με φόβο είτε με αυτοπεποίθηση ή ως νευρικούς.

Όσον αφορά το άγγιγμα, όλες οι έρευνες επισημαίνουν την σοβαρότητα του ακόμα και από την πρώτη χειραψία και τα σημάδια που δίνουμε με αυτήν αντίστοιχα.

Εάν είναι μια χαλαρή, άτονη χειραψία πιθανόν να υποδηλώνει έναν άνθρωπο με ανασφάλεια, ενώ αντίθετα μία χειραψία με δυνατό σφίξιμο (όχι να της σπάσεις τα δάχτυλα) και με σιγουριά φανερώνει άτομο πιο σταθερό.

#7. Επικοινώνησε Με Ειλικρίνεια Μαζί Της

ειλικρινής στο φλερτ

Το γεγονός ότι είσαι ξεκάθαρος μαζί της σε κάθε στιγμή της επικοινωνίας σας, κάνει το φλερτ μια απλή διαδικασία, όπως θα έπρεπε να είναι.

Θα διαπιστώσεις σύντομα πως ότι λες και κάνεις, εκφράζοντας αυτό που πραγματικά θέλεις, θα σου δώσει και καλύτερα αποτελέσματα στο φλερτ.

#8. Κάνε Την Να Νιώσει Ξεχωριστή

ξεχωριστή στο φλερτ

Κλείνοντας, ο σκοπός σου στο φλερτ δεν είναι να περάσεις μόνο εσύ καλά .

Άλλωστε γνωρίζεις ήδη πως αν περνάει καλά μαζί σου θα επιθυμεί να σε συναντήσει ξανά.

Οπότε φρόντισε να της δώσεις να καταλάβει πως είσαι εκεί γιατί είδες κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό με το οποίο τράβηξε την προσοχή σου.

Πώς καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται; Και ακόμα σημαντικότερο, πώς καταλαβαίνεις ότι έχει σταματήσει πια να ενδιαφέρεται. Σήμερα ο Χρήστος όχι απλά θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα αλλά θα εντοπίσει και τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις εάν συμβεί.

Αυτό φυσικά θα εκτιμηθεί, κυρίως όμως θα την κάνει να σου δώσει την καλύτερη εντύπωση που μπορεί στη συνέχεια της επικοινωνίας σας και θα αυξήσει την πιθανότητα να προχωρήσει το φλερτ στο επόμενο στάδιο.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να γίνεις ακόμα καλύτερος στο φλερτ, τότε δες εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.