8 Λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ θα κάνει σεξ μαζί σου!

Οκ προσέγγισες, ένιωσε άνετα μαζί σου, δημιούργησες έλξη και έκανες όλα όσα «έπρεπε» να κάνεις αλλά από ότι φαίνεται δεν έχεις πιθανότητες να κάνεις σεξ μαζί της. Tι συμβαίνει;

Αυτό που λέμε συχνά σε πολλούς μαθητές και στα bootcamp αλλά και στις μετέπειτα επικοινωνίες μας (το πρόγραμμα είναι συνδρομητικό) είναι ότι πράγματι μερικές φορές δεν κάνεις κάτι λάθος αλλά το ότι δεν θα κάνεις σεξ μαζί της είναι δικό της θέμα και βεβαίως υπάρχουν περιστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις!

Μερικοί από τους πιο συχνούς λόγους που δεν θα κάνει σεξ μαζί σου είναι οι εξής:

1. Έίναι στις «μέρες» της:   Πολλές φορές δεν θα στο πει ότι αυτός είναι ο λόγος αλλά είναι πάντα μια πιθανότητα! Αν σου ανέφερε ότι έχει πονοκέφαλο, αν πήγαινε συχνά τουαλέτα ή ότι πονάει η κοιλιά της αυτά είναι καλοί δείκτες!

2. Δεν έχει περιποιηθεί τον εαυτό της και ντρέπεται: Για να θυμηθώ μια γυναίκα φίλη μου «Το απροσδόκητο σεξ έχει απρόσμενες συνέπειες». Κάποιες γυναίκες απλά θεώρησαν ότι δεν πρόκειται να έχουν την ευκαιρία να κάνουν σεξ το συγκεκριμένο βράδυ. Αλλά βεβαίως έχει δικαίωμα να αλλάξει γνώμη. Είτε δεν περιποιήθηκε την ευαίσθητη περιοχή της είτε δεν έκανε αποτρίχωση στα πόδια της, η κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει στα καλύτερα της για την στιγμή που τα πράγματα θα φτάσουν στο να μείνετε μόνοι σας…

3. Πιστεύει ότι θα την δεις σαν τσούλα:Θα μπορούσα να γράφω για ώρες για αυτό το θέμα και στο Menofstyle.gr  έχω ολόκληρη ανάλυση για τις ενοχές των γυναικών. Δεν έχει σημασία  αν την θεωρείς εύκολη ή όχι. Αυτό που έχει σημασία είναι το πόσο καλά θα της δώσεις να κατανοήσει ότι δεν θα την κρίνεις και ότι είσαι άνετος με την σεξουαλικότητα της

4. Άργησες : Εδώ πράγματι είναι δικό σου λάθος. Είναι επειδή άργησες. Οι γυναίκες ερεθίζονται αργά αλλά χάνουν την διάθεση τους πολύ γρήγορα! Αν διστάσεις να ηγηθείς και να οδηγήσεις την κατάσταση στο σεξ θα διαισθανθεί την ανασφάλεια σου και αυτό είναι πολύ κακό για την αποπλάνηση. Να είσαι αποφασιστικός γνωρίζοντας παράλληλα και τις ανάγκες της.

5Ανησυχεί ότι μετά θα εξαφανιστείς: Κάποιοι άνδρες το μόνο που θέλουν είναι το σεξ. Αυτό το ξέρει και εκείνη και δεν θέλει να αισθανθεί χρησιμοποιημένη. Το να θέλεις μόνο σεξ δεν είναι κακό αν είσαι ξεκάθαρος από την αρχή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ξεκάθαρος από την αρχή μαζί της. Είτε αυτό που θέλεις είναι αυτό, είτε αν το θεωρείς κάτι πολύ σημαντικό για την περαιτέρω γνωριμία σας.

6. Της αρέσεις πραγματικά και θέλει να σε «κρατήσει»: Ίσως μπερδεύεσαι με αυτό, αλλά το ότι έχει διακρίνει πάνω σου χαρακτηριστικά που της αρέσουν ιδιαίτερα πολλές φορές θα την κάνει να  καθυστερήσει το σεξ. Είναι μια από τις πολλές περιπτώσεις που το να έχεις πάντα και άλλες εναλλακτικές θα σε υποστηρίξει στην διαχείριση και αν την θέλεις και εσύ αρκετά η υπομονή που θα δείξεις θα ανεβάσει και άλλο την αξία σου στα μάτια της !

7. Είναι παιχνίδι δύναμης:  Θα συναντήσεις πολλές που καθυστερούν το sex για να θέσουν τον εαυτό τους σε θέση ισχύος. Αν βρίσκεσαι σε τέτοια περίπτωση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις τα όρια σου ή απλά να προχωρήσεις στην επόμενη

8. Δεν θεωρεί ότι είναι αρκετή για εσένα: Κακά τα ψέμματα υπάρχουν γυναίκες με χαμηλή αυτοπεποίθηση, control freaks ή απλά κακομαθημένες από τα αδύναμα αρσενικά που τις περιτριγυρίζουν. Το να βρεθεί ξαφνικά να έλκεται από έναν άνδρα αξίας είναι σοκ για αυτήν και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Από την άλλη μπορεί να έχει καταλάβει ότι έχεις πολλές εναλλακτικές, οπότε αυτό να τις βγάλει μεγάλη ανασφάλεια για το αν μπορεί να σε κρατήσει.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.