8 Μυστικά για Περισσότερη Αυτοπεποίθηση

8 Μυστικά για Περισσότερη Αυτοπεποίθηση.

Στο σημερινό άρθρο θα δοθούν πολύ καλές συμβουλές, οπότε συγκεντρώσου φίλε αναγνώστη και κράτησε σημειώσεις. Ειδικά αν το πρόβλημά σου είναι η αυτοπεποίθηση και το πώς νιώθεις με τον εαυτό σου όταν προσεγγίζεις μία γυναίκα, παρά το τι θα πεις. Αυτά τα 8 Μυστικά για Περισσότερη Αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσουν πολύ με τις γυναίκες, ειδικά με πιο όμορφες και πιο ποιοτικές γυναίκες, σε χρόνο ρεκόρ.

πριν όμως διαβάσεις δες εδώ. 

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το παιχνίδι χωρίζεται σε 2 μεγάλα κεφάλαια:

  1. Inner Game: Αναφέρεται στα πιστεύω σου (beliefs) και την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου, τις γυναίκες, τις γυναίκες σε σχέση με σένα αλλά και τον κόσμο γύρω σου. Ένας άντρας που έχει δυνατό Inner Game γνωρίζει ότι οι γυναίκες ενδιαφέρονται ερωτικά για αυτόν και τον ποθούν σεξουαλικά. Δεν τις βάζει σε βάθρο, δεν τις μισεί ούτε τους ρίχνει ευθύνες για την δική του ανεπάρκεια. Έχει αυτοπεποίθηση και σέβεται τον εαυτό του.
  2. Outer Game: Είναι η συμπεριφορά σου και ο τρόπος που επικοινωνείς με τις γυναίκες. Το φλερτ, το άγγιγμα, η προσέγγιση.

Έχοντας αυτά υπόψιν, τα 8 Μυστικά για Περισσότερη Αυτοπεποίθηση βελτιώνουν το Inner Game σου, τα οποία και είναι:

  • 1. Fake it till you make it. Συμπεριφέρσου όπως θα συμπεριφερόταν ένας άντρας με πλήρη αυτοπεποίθηση, που παίρνει εύκολα αυτό που θέλει. Κανένας δε θα καταλάβει τη διαφορά, εφόσον ξέρεις πώς να το προσποιηθείς. Αυτό θα προκαλέσει τους γύρω σου να αρχίσουν να σου ανταποκρίνονται σαν να είσαι αυτός που προσποιείσαι, κάτι που θα τρέφει το εγώ σου και θα σε βοηθήσει να αλλάξεις νοοτροπία σε βαθμό που δε θα χρειάζεται να το προσποιείσαι, καθώς θα φέρνει και θετικά αποτελέσματα (γυναίκες στην ερωτική σου ζωή).
  • 2. Αποδέξου ότι τίποτα δεν είναι δίκαιο στον κόσμο, ούτε στον κόσμο του φλερτ. Μάλλον έχεις λιγότερα προτερήματα στο θέμα εμφάνιση από τον Brad Pitt, όπως έχεις και περισσότερα προτερήματα στο ίδιο θέμα από ένα παιδί με σύνδρομο Down. Και λοιπόν; Είσαι αυτός που είσαι. Αποδέξου το. Προσπάθησε να κερδίσεις όσα περισσότερα μπορείς, γνωρίζοντας καλά τα όπλα σου και τις αδυναμίες σου, όπως και τι μπορείς να βελτιώσεις σε αυτές πέρα του πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς τα όπλα σου.
  • 3. Είσαι αυτό που κάνεις κατ επανάληψη, σύμφωνα με τον Αριστοτέλη. Δώσε σημασία στο πώς ξοδεύεις τον χρόνο σου. Οι κατ εξακολούθηση πράξεις σου διαμορφώνουν αυτό που είσαι. Αν ασχολείσαι καθημερινά μιλώντας και φλερτάροντας με γυναίκες, θα γίνεις καλός σε αυτό και θα είσαι αυτός που μιλάει καθημερινά με γυναίκες και νιώθει άνετα να τις φλερτάρει.
  • 4. Κάνε γυμναστική. Δε χρειάζεται να γυμνάζεσαι 2 και 3 φορές τη μέρα, ούτε 7 φορές την εβδομάδα. Αρκεί αν προκαλείς τις φυσικές σου αντοχές 3 φορές την εβδομάδα, για 30 λεπτά τουλάχιστον. Οποιοσδήποτε μπορεί να βάλει 1,5 ώρα την εβδομάδα στο χρόνο του για γυμναστική. Το αποτέλεσμα θα είναι να νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, απλά, για να πεις ότι δεν προλαβαίνεις.
  • 5. Χαμογέλασε. Το χαμόγελο δε δείχνει απλά στους γύρω σου ότι έχεις καλή διάθεση – έχει αναφερθεί σε πολλά άρθρα – οι μυς που χρησιμοποιείς για να χαμογελάσεις, εκκρίνουν ουσίες στο μυαλό σου για να σε κάνουν να νιώσεις ευτυχισμένος. Δεν είναι πραγματικά καταπληκτικό το πώς λειτουργεί το ανθρώπινο μυαλό αλλά και το σώμα;
  • 6. Γράψε σε σημειωματάριο το πρόγραμμά σου, να έχεις έναν coach να σε βοηθά και να το τηρείς. Δε χρειάζεται να το αναλύσω αυτό. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχεις κάποιον να σε βοηθά να είσαι εντός προγράμματος, αν σε πιέζει, να σε ενθαρρύνει όταν χάνεις τις ελπίδες σου αλλά και να σε ανεβάζει ακόμα περισσότερο όταν έχεις επιτυχίες.
  • 7. Έλεγξε τη ζήλια σου. Η ζήλια είναι ένας τεράστιος παράγοντας που δείχνει θέματα στο Inner Game σου. Δείχνει ότι δεν έχεις επιλογές στην ερωτική σου ζωή. Να χαίρεσαι για τις επιτυχίες που έχουν οι γύρω σου στις γυναίκες. Προσπάθησε να εξαλείψεις οποιοδήποτε ίχνος ζήλιας έχεις. Εάν είναι δύσκολο αυτό να το τηρήσεις, που το καταλαβαίνω, θα σε στείλω πάλι στη συμβουλή #1: Προσποιήσου το. Fake it till you make it.
  • 8. Σταμάτα να ασχολείσαι με τα ελαττώματα των άλλων γύρω σου. Το να αλλάξεις τον εαυτό σου είναι εξαιρετικά δύσκολο και επίπονο. Το να αλλάξεις τους άλλους γύρω σου, όμως, που δε θέλουν και απαραίτητα να αλλάξουν, είναι σχεδόν απίθανο. Είναι επίσης χαζό, ενώ έχεις δικά σου προβλήματα έντονα, να εστιάζεις σε αυτά των άλλων. Δεν είσαι αρκετά δυνατός για να βοηθήσεις άλλους, όταν δεν είσαι ακόμα αρκετά δυνατός για να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

Για όποιον θέλει πραγματικά να δουλέψει με την αυτοπεποίθησή του, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί μας και να παρακολουθήσει μία σειρά μαθημάτων με τον κορυφαίο στο Inner Game της ομάδας μας, Iceman.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.