8 Συμβουλές για Ραντεβού για να Καταλήξετε στο Κρεβάτι

8 Συμβουλές για Ραντεβού για να Καταλήξετε στο Κρεβάτι

Καλησπέρα. Σίγουρα ο καθένας από εσάς έχει διαφορετικές ανησυχίες για τις οποίες αποφασίζει να διαβάζει τα άρθρα μας.  Σίγουρα, επίσης, όλους μας ενδιαφέρει ένα ραντεβού να καταλήξει στο σεξ. Σίγουρα αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιθυμούμε να γνωρίσουμε μία γυναίκα. Οποιονδήποτε ρόλο και αν θέλουμε να έχει στη ζωή μας, σίγουρα θέλουμε να περιλαμβάνει και σεξουαλική δραστηριότητα.Μπορεί να είσαι πολύ καλός στο να φλερτάρεις, να δημιουργείς έλξη και να κάνεις μία γυναίκα να ενδιαφερθεί περισσότερο για σένα και να θέλει να σε ξαναδεί. Το ζητούμενο, όμως, είναι να καταλήξετε σε μία σεξουαλική / ερωτική σχέση. Αν λοιπόν δεν είσαι αποτελεσματικός στο να καταλήγεις με μία γυναίκα στο κρεβάτι, όσο καλός και αν είσαι στα υπόλοιπα βήματα, ποιο το νόημα; Είτε είσαι σε ένα μπαρ, σε ένα πάρτι ή σε ραντεβού, δε θέλεις να είσαι αυτός που τα κάνει όλα σωστά αλλά τον παίρνει ο ύπνος ακριβώς πριν τη γραμμή τερματισμού.

συμβουλές για γρήγορο σεξ

10 Συμβουλές για Ραντεβού για να Καταλήξετε στο Κρεβάτι

  • 1. Ενώ είστε έξω μαζί, ρώτησέ την αν της αρέσει η σαμπάνια ή το καλό κρασί. Καμία γυναίκα δε θα πει όχι σε ένα από τα δύο. Μετά πες της “πάμε να φύγουμε” και την οδηγείς σπίτι σου. Αν ρωτήσει, της λες ότι έχεις ένα πολύ καλό μπουκάλι κρασί στο ψυγείο και θέλεις να το πιείτε μαζί.
  • 2. Κανόνισε το ραντεβού σου με τέτοιον τρόπο, ώστε το (τελευταίο) μέρος στο οποίο θα βρίσκεστε να είναι πολύ κοντά στο σπίτι σου. Όσο μικρότερη είναι η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε για να καταλήξετε στο σπίτι σου, τόσο πιο εύκολο και στο “παρεμπιπτόντως” θα φανεί.
  • 3. Φρόντισε από νωρίς να αναφέρεις κάτι που θα την οδηγήσει σπίτι σου: π.χ. ένα βίντεο που θέλεις να δείτε στο youtube, το κατοικίδιό σου αν έχεις, οποιαδήποτε “δικαιολογία” για να περάσετε για λίγο από εκεί.
  • 4. Φρόντισε να πάτε με το δικό σου αυτοκίνητο στο ραντεβού. Έτσι θα γυρίσετε σπίτι με το δικό σου, οπότε και η παράκαμψη στο σπίτι σου γίνεται πιο εύκολη.
  • 5. Μπορείς να ξεκινήσεις το ραντεβού από το σπίτι σου. Αυτό “βολεύει εάν μένετε κοντά και εάν επίσης το μέρος στο οποίο σκοπεύετε να πάτε είναι κοντά.
  • 6. Ρώτησέ την τι έχει να κάνει μετά. Πες της ότι θα πας σε ένα πάρτι after. Μετά την πας σπίτι σου. Αν φέρει αντίρρηση, πες της ότι θέλεις να αλλάξεις ρούχα / να πάρεις την ταυτότητά σου από το σπίτι / οτιδήποτε. Όταν φτάσετε σπίτι, βάζεις κάτι να πιείτε και βάζεις μουσική. Το πάρτι ξεκινά!
  • 7. Κατά τη διαδρομή για το σπίτι σου, φρόντισε να της μιλάς ασταμάτητα. Βάλε μουσική, τραγούδησε, κάνε (λίγο) σόου. Μην αφήσεις το λογικό κομμάτι του εγκεφάλου της να επεξεργαστεί το γεγονός ότι πάτε στο σπίτι σου. Απασχόλησέ το με τη μουσική και τη συζήτησή σας. Οτιδήποτε για να ξεχάσει τους 1000000 λόγους για τους οποίους “δεν είναι σωστό” να καταλήξετε σπίτι σου τόσο γρήγορα.
  • 8. Όταν και αν πει “δε θα κάνουμε σεξ”, μη διαφωνήσεις. Μην το συζητήσεις. Δεν υπάρχει λόγος για καμία εκλογίκευση και συζήτηση τέτοιου είδους. Ή την αγνοείς, ή της λες “ΟΚ κουλ” και την οδηγείς σπίτι σου. Το “όχι” σημαίνει “όχι”. αλλά πολλές γυναίκες θα το πούνε αυτό πριν το σεξ για να μη νιώθουν ενοχές μετά ότι πήγαιναν γυρεύοντας. Θέλουν να μη νιώσουν εύκολες ή τσούλες.

Αν ακολουθήσεις αυτές τις συμβουλές, το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις με μία όμορφη γυναίκα στο πρώτο ραντεβού σπίτι σου, κάπως έτσι..

συμβουλές για γρήγορο σεξ

Έλα να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, αν δεν έχεις κάνει ήδη. Θα λάβεις αμέσως ένα Δωρεάν E – Book.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.