Οι 8 Τύποι Ανδρών που Θέλουν οι Γυναίκες – Μέρος 1: Εραστής

8 τύπους ανδρών που θέλουν οι γυναίκες μέρος 1, ο εραστής

Ποια Χαρακτηριστικά Έχει Ο Τύπος Άνδρα Εραστής

Οι γυναίκες ανταποκρίνονται συναισθηματικά σε 2 διαφορετικούς τύπους αντρών: Στον εραστή και στον πετυχημένο επαγγελματικά άντρα που θα μπορεί να την στηρίξει γενικότερα.

Έχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα έχοντας μελετήσει σε βάθος τις γυναίκες, στη θεωρία και στην πράξη. Δηλαδή έχοντας διαβάσει πολλά βιβλία για την ψυχολογία των γυναικών αλλά και έχοντας γνωρίσει πολλές γυναίκες.

Για τους 2 αυτούς βασικούς τύπους αντρών, υπάρχουν 4 παραλλαγές, οπότε έχουμε συνολικά 8 τύπους αντρών που θέλουν οι γυναίκες. Η γυναίκα κατά κανόνα, θα κάνει σεξ πολύ πιο εύκολα με τον εραστή, ενώ θα βάλει τον προμηθευτή να προσπαθήσει περισσότερο για να τον κρατήσει.

Στο μέρος 1 αυτού του άρθρου, θα αναλυθούν οι 4 παραλλαγές του εραστή.

τύπος άνδρα εραστής

Ο Τύπος Άνδρα Εραστής Και Οι Παραλλαγές Του:

#1. Badboy : Ο Άντρας Που Είναι Επικίνδυνος Και Συναρπαστικός.

Τα κακά παιδιά, όπως συχνά αποκαλούν οι γυναίκες, είναι αρκετά σκληροί τύποι. Παράδειγμα διασημότητας, ο Μίκυ Ρουρκ ή από αντι – ήρωες ταινιών για όσους γνωρίζουν, ο Wolverine. Οι γυναίκες έλκονται από τον κίνδυνο. Η έκκριση αδρεναλίνης που προκαλεί ο κίνδυνος, προκαλεί με τη σειρά της έναν δυνατό εθισμό.

Οι άντρες αυτού του τύπου σχεδόν πάντα ελέγχουν τις γυναίκες που μπαίνουν στη ζωή τους σε τεράστιο βαθμό, αν όχι σε καθολικό. Η extreme έκδοση του κωλόπαιδου, σίγουρα δεν είναι υγιής. Περιλαμβάνει άντρες χρήστες ναρκωτικών, που χτυπάνε τις γυναίκες τους, που μπαινοβγαίνουν φυλακή.

Το να έχεις το στυλ του γυμνασμένου, με τατουάζ και μηχανή βοηθάει στο να βγάζεις τον κίνδυνο με τις γυναίκες αν έχεις και τη συμπεριφορά που υποστηρίζει αυτή την εμφάνιση, αλλά σίγουρα δε βοηθάει εσένα πουθενά το να μπεις φυλακή. Αξίζει πάντως να αναφερθεί, ότι ο εραστής σε αυτή την παραλλαγή του, το κωλόπαιδο, είναι που προκαλεί την πιο έντονη και “μαγνητική” έλξη, λόγω του εθισμού στον κίνδυνο και στην αδρεναλίνη που βγάζουν οι άντρες αυτής της κατηγορίας.

Αυτού του είδους ο άνδρας έχει επιτυχία με τις γυναίκες. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κάνεις ακραία πράγματα για να γίνεις πρόκληση για μια γυναίκα.

#2. Ο Άντρας Της Περιπέτειας.

Είναι ο τύπος άντρα που θα κάνει τη γυναίκα να περνάει πολύ όμορφα μαζί του, και θα της προκαλεί μόνιμα έναν ενθουσιασμό. Ο άντρας της περιπέτειας είναι ο άντρας που πάντα ψάχνει την επόμενη εμπειρία που θα ομορφύνει τη ζωή του. Έχει ενδιαφέροντα χόμπι, όπως σερφ, σκι, αγώνες με αυτοκίνητα, μπάντσι τζάμπινγκ, πτώσεις με αλεξίπτωτο. Ένας Ιντιάνα Τζόουνς, για να αναφερθώ και πάλι σε διασημότητα.

Είναι άφοβοι, τους αρέσει να παίρνουν ρίσκα και να κάνουν επικίνδυνη ζωή. Ταιριάζει η προσωπικότητά τους με του Κωλόπαιδου, αλλά δεν καταφεύγουν σε άσχημες ακραίες αντιδράσεις όπως ξυλοδαρμός. Στις γυναίκες αρέσει να είναι με έναν άντρα που οδηγεί γρήγορα, που μαθαίνουν ενδιαφέροντα νέα μέρη μαζί του, νέους τρόπους διασκέδασης.

Είναι συνέχεια με την εξής όμορφη απορία: Τι έκπληξη τους ξημερώνει με έναν τέτοιο άντρα κάθε μέρα. Οι άντρες της περιπέτειας κατά κανόνα έχουν πολλές γυναίκες, οι οποίες γνωρίζουν τις περισσότερες φορές ότι δεν έχουν την αποκλειστικότητα και το δέχονται. Οι άντρες της περιπέτειας είναι υπερβολικά αισιόδοξη με έναν όμορφο τρόπο, που οι γυναίκες λατρεύουν. Και πάλι έχουν τον έλεγχο στη σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα, κατά κανόνα και δε δαμάζονται. Ιδανικό παράδειγμα του άντρα της περιπέτειας: Ο Χιου Χέφνερ.

#3. Ο Τύπος Άνδρα Εραστής : Ο Σαγηνευτής / Αποπλανητής.

Οι αποπλανητές καταλαβαίνουν τις γυναίκες απόλυτα. Οι περισσότεροι άντρες πρέπει να διαβάσουν, να ασχοληθούν, να εξασκηθούν πάρα πολλές ώρες / μέρες / εβδομάδες / χρόνια για να καταλάβουν τις γυναίκες σε ικανοποιητικό βαθμό. Αυτός ο τύπος άνδρα εραστής – σαγηνευτής είναι ιδιαίτερα γοητευτικός.

Οι αποπλανητές όμως έχουν φυσικό ταλέντο στο να καταλαβαίνουν τις γυναίκες. Πολλοί άντρες θα θεωρήσουν αυτόν τον τύπο άντρα αλλόκοτο, ίσως και “γκέι” σε πολλά πράγματα. Ιδανική ταινία για παράδειγμα αυτού του τύπου άντρα, είναι Don Juan DeMarco, με τον Johny Depp πρωταγωνιστή. Ο Don Juan μπορεί να δει τον κόσμο μόνο μέσα από την ρομαντική του οπτική γωνία, που είναι άκρως ελκυστική στις γυναίκες.

Οι αποπλανητές είναι συνήθως ελαφρώς υποτακτικοί, καθώς θέλουν να ικανοποιούν τις γυναίκες και τις επιθυμίες τους, και προσέχουν τις ανάγκες τους.

Αυτό, όμως, είναι μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν από τη γυναίκα που έχουν βάλει στόχο: το σεξ.

Μόλις κάνουν σεξ με τη γυναίκα που κυνηγάνε, έχουν ήδη φύγει. Μπορεί να επιστρέψουν για μερικές ακόμα ρομαντικές – ή πονηρές – βραδιές σεξ, αλλά δεν είναι ο τύπος άντρα που θα κάνει σχέση εύκολα ή που θα μείνει με μία γυναίκα και χωρίς της προσφέρει αποκλειστικότητα, για αρκετό καιρό.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό, καθώς μια σχέση μπορεί να στηρίζεται αποκλειστικά στο σεξ, όπως έχουμε συζητήσει και στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

#4. Ο Καλλιτέχνης.

Ο Καλλιτέχνης (π.χ. μουσικός, ποιητής, ηθοποιός, ζωγράφος) είναι κάποιος που θα την συγκινήσει και θα της ξυπνήσει συναισθήματα έντοντα, που είναι αινιγματικός και περίπλοκος. Ιδανικό παράδειγμα από ταινία: Vicky Christina Barcelona, ο πρωταγωνιστής. Δεν είναι τυχαίο που οι γυναίκες λατρεύουν άντρες σαν τον Kurt Kobain ή σαν τον Robbie Williams.

Η απάντηση βρίσκεται μέσα στην ψυχολογία της γυναίκας. Οι γυναίκες θέλουν την πρόκληση και τους αρέσει να νιώθουν ότι βοηθάνε – καλύπτει την ματαιοδοξία τους που όλοι έχουμε – άντρες και γυναίκες. Η περσόνα του καλλιτέχνη είναι περίπλοκη και συχνά είναι άτομα που αναζητούν κατανόηση και κάποιον να τους καταλάβει.

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες βλέπουν τον κόσμο πολύ διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο. Μπορούν να γευτούν ένα χρώμα που βλέπουν, να ακούσουν μία μυρωδιά, να αισθανθούν έναν ήχο στο δέρμα τους. Είναι κιναισθητικοί, όπως είναι ο επιστημονικός όρος.

τύπος άνδρα καλλιτέχνης

Ως ένα βαθμό μπορώ να πω ότι νιώθω και εγώ έτσι, έχοντας υπάρξει καλλιτέχνης για αρκετά χρόνια: 10 χρόνια σπουδές πιάνο, πολλά χρόνια σε θεατρικές ομάδες, γράφοντας ποιήματα. Έντονη καλλιτεχνική φλέβα που ξυπνάει συναισθήματα με διαφορετικό τρόπο, και έναν τρόπο έκφρασης που μαγνητίζει τις γυναίκες.

Ο καλλιτέχνης έχει ανάγκη να τον καταλάβουν, ενώ πάντα υπάρχει μία όμορφη γυναίκα που αναζητεί κάποιον να τον καταλάβει. Η ζωή ενός καλλιτέχνη πάντως θέλει προσοχή, καθώς η ψυχολογική και συναισθηματική ισορροπία μπορεί εύκολα να χαθεί. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα καλλιτεχνών που δεν έχουν υγιή ψυχολογικό και συναισθηματικό κόσμο.

Πριν κλείσουμε το πρώτο μέρος του άρθρου, ρίξε μια ματιά εδώ, στο βίντεο που σου εξηγεί ότι μπορείς να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει, ανεξάρτητα από τον τύπο του άνδρα στον οποίο ανήκεις.

Αυτές είναι οι 4 παραλλαγές λοιπόν του εραστή, στους 8 τύπους ανδρών που θέλουν οι γυναίκες – μέρος 1. Θα ακολουθήσει σύντομα και το δεύτερο μέρος, που θα αναλύει τις 4 παραλλαγές του Προμηθευτή.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.