9 Απλές Συμβουλές για να Προσεγγίσεις Γυναίκες Αποτελεσματικά

9 απλές συμβουλές για να προσεγγίσεις γυναίκες αποτελεσματικά

Πώς Να Προσεγγίσεις Γυναίκες 

Όταν μία γυναίκα δεν ενδιαφέρεται, το δείχνει λέγοντας ότι έχει σχέση, ή γίνεται αγενής και απότομη, αποφεύγει να σε κοιτάει στα μάτια. Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε βιώσει τέτοια αντιμετώπιση έστω και μία φορά στη ζωή μας κατά τη διάρκεια μιας προσέγγισης.

Το άνοιγμα της συζήτησης, η πρώτη ατάκα, έχει ως σκοπό να ρίξει τις άμυνες τις γυναίκας, δημιουργώντας ένα επίπεδο οικειότητας και άνεσης στο οποίο ο άνδρας δε φαίνεται απειλητικός, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να εκφράσει ερωτικό ενδιαφέρον χωρίς η γυναίκα να σηκώσει άμυνες όπως αυτές μόλις αναφέρθηκαν.

Θα ξέρω ότι έχω φτάσει σε σημείο όπου μπορώ να εκφράσω ερωτικό ενδιαφέρον, όταν η γυναίκα έχει αρχίσει να εκδηλώνει ενδιαφέρον επίσης από τη μεριά της. Θα παίζει με τα μαλλιά της, θα με ακουμπά ενώ μιλάει, θα μου κάνει ερωτήσεις.

Δες παρακάτω πως καταλαβαίνεις ότι ελκύεις μια γυναίκα.

 Για να φτάσεις όμως σε αυτό το σημείο, σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούν 9 απλές συμβουλές για να προσεγγίζεις γυναίκες αποτελεσματικά, καθώς αν η προσέγγιση γίνει σωστά, το πιο δύσκολο έργο έχει επιτευχθεί.

 

#1. Ο Καλύτερος Τρόπος Για Να Προσεγγίσεις Γυναίκες

Για να ανοίξεις κουβέντα με άγνωστες γυναίκες, είναι να ξεκινήσεις με γυναίκες που βρίσκονται γειτονικά σε σένα, ώστε να μην υπάρχει το επιπλέον άγχος της προσέγγισης, καθώς πολλές φορές το να διανύσεις μία απόσταση μερικών μέτρων για να μιλήσεις σε μία άγνωστη, κάνει την όλη διαδικασία στο μυαλό σου ακόμα πιο δύσκολη και επίπονη. Αν όμως είσαι στο μπαρ και δίπλα σου είναι 2 κοπέλες, απλά γυρνάς το κεφάλι σου και ανοίγεις κουβέντα χωρίς καν να γυρίσεις προς το μέρος τους.

#2. Αν Πρέπει Να Διανύσεις Μία Απόσταση Μερικών Μέτρων Για Να Προσεγγίσεις Γυναίκες

πως να προσεγγίσεις πετυχημένα

Για να προσεγγίσεις μία παρέα γυναικών, το ιδανικό είναι να πλησιάσεις από γωνία 45 μοιρών. Περπάτησε προς το μέρος τους αργά και σταθερά, δείχνοντας αυτοπεποίθηση. Μην προχωρήσεις ευθεία καταπάνω τους, καθώς φαντάζει απειλητικό.

Δες εδώ το βίντεο με τα λάθη που καλό θα είναι να αποφύγεις στο φλερτ.

#3. Πάλι, Στην Περίπτωση Που Πρέπει Να Διανύσεις Μία Απόσταση Μερικών Μέτρων Για Να Προσεγγίσεις Γυναίκες

Για να προσεγγίσεις μία παρέα γυναικών, η “διαδρομή” να μην είναι ευθεία γραμμή, αλλά να έχεις κυκλική / καμπύλη τροχιά, η οποία να μην σε κατευθύνει στην παρέα, αλλά κοντά στην παρέα που σε ενδιαφέρει.

#4. Ιδανικά, Πρέπει Να Φανείς Αυθόρμητος

Όσο πιο προμελετημένη φανεί, τόσο πιο πολύ θα φανεί μη αυθεντική. Καθώς λοιπόν πλησιάζεις, τις παρατηρείς και “αυθόρμητα” παρατηρείς κάτι με την άκρη του ματιού σου που θα σχολιάσεις.

Εκείνη τη στιγμή, γυρνάς το κεφάλι σου προς το μέρος τους και ανοίγεις συζήτηση, χωρίς ακόμα το σώμα σου να γυρίσει προς το μέρος τους, όπως έχει κάνει και το κεφάλι σου. Με αυτό τον τρόπο, δεν τους “χαρίζεις” ακόμα όλη σου την προσοχή, επειδή πολύ απλά δεν το έχουν κερδίσει ακόμα με τη δική τους συμπεριφορά.

#5. Σε Περίπτωση Που Βλέπεις Ότι Είναι Έτοιμες Να Σηκώσουν Άμυνες Όταν Προσεγγίζεις Γυναίκες

Όταν τις προσεγγίζεις, χρησιμοποίησε έναν ψεύτικο χρονικό περιορισμό, όπως “δεν μπορώ να κάτσω πολύ γιατί με περιμένει η παρέα μου” ή ακόμα καλύτερα και συνδυαστικά, δείξε με το σώμα σου μία συνεχή προθυμία να φύγεις.

#6. Μη Γυρίσεις Το Σώμα Σου Προς Το Μέρος Της Παρέας

Μέχρι να δεις ότι το ίδιο κάνει και η παρέα που προσέγγισες. Έχε στο μυαλό σου ότι, από την αρχή της προσέγγισης, το σώμα σου πρέπει να είναι καθρέφτης του σώματος της παρέας που προσέγγισες.

Αν αναζητήσεις περισσότερη προσοχή από τις κοπέλες πριν να το έχουν “κερδίσει” με τη συμπεριφορά τους και τη στάση σώματός τους, θα έχει πολύ αρνητικό αντίκτυπο.

Βέβαια, το ενδιαφέρον και η προσοχή δε “μετριέται” μόνο με τη στάση σώματος και τη γλώσσα σώματος, αλλά μέχρι να γίνεις εξαιρετικά καλός στο να διαβάζεις τους δείκτες ενδιαφέροντος που σου δίνουν, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στη στάση σώματος.

#7. Αν Η Ανταπόκρισή Τους Είναι Αρνητική Ή Ουδέτερη, Χρειάζεσαι Να Τις Διεγείρεις Εγκεφαλικά

πετυχημένη προσέγγιση

Δώσε ενέργεια στην παρέα, χρησιμοποίησε χιούμορ, τράβηξε την περιέργειά τους με μία ιστορία που έχει μυστήριο και αφήνει ερωτηματικά, κάνε τις κοπέλες να γελάσουν. Αν δε δώσεις ενέργεια στην παρέα, θα είσαι απλά άλλος ένας άντρας που ήρθε μόνο για να πάρει κάτι, χωρίς να δώσει.

Δες παρακάτω πως να διατηρείς την έλξη σε μια συζήτηση.

#8. Το Επίπεδο Της Ενέργειάς Σου, Λοιπόν, Πρέπει Να Είναι Αρκετά Υψηλό Όταν Προσεγγίζεις Γυναίκες

Ώστε να τις ανεβάσει και αν τις διεγείρει εγκεφαλικά, χωρίς όμως και να τις τρομάξει. Είναι κάτι που έχει αναφερθεί ξανά, η σπουδαιότητά του όμως είναι τεράστια:

Αν έχεις πολύ περισσότερη ενέργεια από ότι η παρέα που προσέγγισες, θα τις τρομάξεις, ούτε να μπεις στην παρέα.

Όμως με λιγότερη ενέργεια, καθώς και αυτό θα τις κάνει να νιώσουν ότι τους ρίχνεις τη διάθεση.

Είναι κάτι που πρέπει να συνειδητοποιήσεις και να εφαρμόζεις πάντα. Καθώς και κάτι που αν έχεις προσεγγίσει πολλές γυναίκες, το έχεις καταλάβει έστω και ενστικτωδώς.

#9. Μη Μένεις Στο Αρχικό Θέμα Συζήτησης Με Το Οποίο Άνοιξες

Ένα λάθος που συναντώ πολύ συχνά και κάνουν πολλοί νέοι μαθητές που έρχονται στα bootcamps. Είναι να κολλάνε στο άνοιγμα, βασίζονται σε αυτό πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Και δεν προχωρούν σε ένα άλλο θέμα συζήτησης εύκολα και γρήγορα. Πάρε τον έλεγχο της συζήτησης από την αρχή και εξασκήσου στο να μπορείς να αλλάζεις εύκολα θέμα συζήτησης, ώστε να μιλήσεις για αυτό που πραγματικά θέλεις.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.